Hogyan vásárolhatok Electroneumot Coinbase-mel – [ETN Buyers Guide]

A kriptopénzek átformálják a globális gazdaságot, és több ezer különféle érme áll rendelkezésre, amelyek szinte mindennap megjelennek. Az egyik ilyen új kriptovaluta, amelyről hallottál, az Electroneum, a mobil-központú token. Ha sikerült felhívni a figyelmét, akkor felteszi magának a kérdést:hogyan lehet megvásárolni az Electroneumot a Coinbase segítségével

Két dologgal kell tisztában lenni, mielőtt nekilátna: először is, a Coinbase nem sorolja az Electroneumot, így ott nem fogja tudni megvásárolni. Másodszor, egyetlen tőzsde sem kínál ETN / fiat kereskedési párokat, így ugyanúgy, mint a legtöbb más altcoin vásárlásához, az Electroneumot is csak más kriptovalutákkal vásárolhatja meg. Ez azt jelenti, hogy egyetlen módon sem lehet megvásárolni az Elecontroneumot. De ne aggódj. Nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik. 

Ebben a cikkben megmutatom, hogyan lehet megvásárolni az Electroneumot a Coinbase-mel. 

Bitcoin vagy Ethereum vásárlása a Coinbase-nél

1.- Feltételezem, hogy már rendelkezik Coinbase-fiókkal, ha nincs, létrehozhatja itt. Ez csak 10 percet vesz igénybe, és ha már van fiókja, készen áll az indulásra. 

2.- Jelentkezzen be Coinbase-fiókjába és kattintson a gombra “Vesz elad”


Hogyan lehet megvásárolni az Electroneumot a Coinbase segítségével

3.- Megvásárolhatja az Electroneum-ot Bitcoin, Ethereum vagy Litecoin segítségével, így bármelyikre kattinthat. Mivel azonban az ETN / BTC és az ETN / ETH kereskedési párok több tőzsdén állnak rendelkezésre, válasszon egyet. 

4.- Írja be a megvásárolni kívánt Bitcoin vagy Ether mennyiségét, majd válassza ki a pénztárcáját tároló fiat pénztárcát (USD vagy Euro stb.).

5.- Miután minden rendben van, kattintson „Vásárlás megerősítése” hogy teljesítse megrendelését.

6.- Miután a vásárlás befejeződött, a Coinbase pénztárcájában láthatja az imént vásárolt Bitcoin vagy Ether terméket. A pénztárcáját a gombra kattintva találhatja meg “Fiókok” fülre a képernyő felső oldalán.

Oké, most megvan a Bitcoins vagy Ethereum a Coinbase-nél … Mi következik?

Hol vásárolhatok Electroneumot?

Mivel az Electroneum érme meglehetősen új kriptovaluta, nincs olyan sok tőzsde, amelyből választani lehet. Dönthet úgy, hogy a kereskedési párok, a piaci volumen, a díjak vagy a tőzsde közismert vagy biztonságos alapon választja. Az írás során 16 tőzsde jegyzi az Electroneumot. Az alábbiakban felsoroljuk a legismertebbek közül hármat:

Kucoin

A Kucoin 2017-ben alakult, székhelye Hong Kong. Több mint 70 különféle kriptovaluta szerepel, köztük Electroneum. 

A Kucoin nagyon népszerű tőzsde. Az oldal nemcsak felhasználóbarát, de nagyon jó díjakat is kínál; a kereskedések költsége 0,1%, és a betétek díját nem terhelik. Vannak azonban kivonási díjak. A százalék a váltani kívánt tokentől függ. 

A Kucoin nagyon jó ügyfélszolgálattal is rendelkezik. A felhasználók támogatást kaphatnak telefonon, e-mailen és élő csevegésen keresztül. Ez néhány pontot is szerez az újoncokkal.

Cryptopia

A Cryptopia új-zélandi székhellyel rendelkezik, és 2014 óta létezik. Több mint 500 különböző kriptovalutát sorol fel, ami az egyik legnagyobb Electoneum-tőzsdét jelenti.. 

A Cryptopia lehetővé teszi a fiat deviza kereskedést, de csak az új-zélandi bankszámláról átutalt új-zélandi dollárokban. A nem Új-Zélandon székhellyel rendelkező felhasználók az kriptovalutákat, mint például az Ethereumot, ingyenesen befizethetik.

A kereskedési díj 0,2% az Ön által értékesített érmén.

A Cryptopia nem rendelkezik fejlett funkciókkal, ami nem teszi túl népszerűvé az áramkereskedők körében. De megkönnyíti az oldal használatát. 

A támogatási lehetőségek korlátozottak a Cryptopia esetében. Nem kínálnak sem élő csevegést, sem telefonhívásokat. Ha problémái vannak, támogatási jegyet kell elhelyeznie a weboldalukon.  

Qryptos

A Qryptos 2017-ben jött létre. Korszerű eszközök széles skáláját kínálja a kriptográfiai szakértők számára, de nem a legkezdőbarátabb csere. 

A többi tőzsdéhez hasonlóan a fiat devizabetétek sem támogatottak, ezért a pénztárcáját kriptovalutával kell finanszíroznia.

Minden kereskedés díja 0,15%.

Az Electroneum hátránya, hogy a cikk írásakor a Qryptos nagyon alacsony forgalommal rendelkezik az ETN tokenek számára, ezért érdemes megfontolni a Kucoin vagy a Cryptopia használatát. 

Tehát, ha újszülött vagy, kezdheted a Kucoin-nal vagy a Cryptopia-val, ha mindkettőt elsajátítottad, megkockáztathatod a Qryptos-t, és kereskedelem mesterévé válhatsz.! 

Most készek vagyunk megvásárolni egy kis Electroneumot!

Hogyan vásárolhatok Electroneumot

Sok felhasználó kedvenc választása az Kucoin, szóval lépésről lépésre elviszlek, hogy itt megvásárold az Electroneumot (A Cryptopia és a Qryptos folyamatai nagyon hasonlóak, néhány dolgot megváltoztatnak itt-ott, és új funkciókat kínálnak a haladó kereskedők számára). 

Vásároljon Electroneumot a Kucoin-nal

1.- Először meg kell nyitnia egy Kucoin számlát, ez nagyon egyszerű és nem sok időt vesz igénybe. Meg tudod csinálni itt

2.- Ha van fiókja, jelentkezzen be, és menjen át a “dollár” ikonra, majd kattintson a „Betét gomb” 

hol tudok elektroneumot vásárolni

3.- Jó hír, hogy látni fogja az előre kiválasztott Kucoin-részvényeket (jó funkció, amely lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén mozoghassunk a webhelyen), majd csak a Bitcoin-ra vagy az Ethereum-ra kell kattintania. 

cserélje usd-t elektroneumra

4.- Miután kiválasztotta a Bitcoin vagy az Ethereum szolgáltatást, megkérdezi, hogy biztosan be akarja-e helyezni a kiválasztott eszközt. Ha a megerősítés gombra kattint, megjelenik a kiválasztott kriptográfia Kucoin betéti címe. 

Ok, most már majdnem készen állunk, legyünk türelmesek és folytassuk. 

5.- Most be kell lépnie a Coinbase-fiókjába, be kell jelentkeznie, és a „Fiókok”Részben kattintson a „Küldés gomb” bármelyik általad kiválasztott kriptovaluta számára.

Hogyan lehet megvásárolni az Electroneumot a Coinbase segítségével

6.- Illessze be a (4. lépésben létrehozott) Kucoin betéti címét a “befogadó”Pénztárca címsorába írja be a visszavonni kívánt kriptó mennyiségét.

7.- Kattintson ide a folytatás és a véglegesítés. Bitcoin vagy Ethereum befizetése néhány percen belül megjelenik a Kucoin egyenlegén. 

Végre itt az ideje, hogy vegyen egy kis Electroneumot. Yai! 

8.- Menjen vissza a Kucoin oldalra, és válassza a lehetőséget „Piacok”  Győződjön meg arról, hogy kiválasztotta azt a kriptovalutát (Bitcoin vagy Ethereum), amelyet az Electroneum (ETN) ellen szeretne kereskedni, majd csak írja be az ’ETN’ szót a keresőmezőbe. Ekkor látni fogja a piac megjelenését, csak kattintson rá, hogy a kereskedési képernyőre kerüljön.

9.- A fekete kereskedési képernyőn meg kell adnia a kéttényezős hitelesítési kódot a kereskedés megkezdéséhez (ezt akkor kapja meg, amikor igazolja a Kucoin-fiókját).

10.- Most a teljes kereskedési képernyőre kerül. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de ne aggódjon, csak meg kell adnia a vásárolni kívánt ETN összegét “összeg” négyzetet és kattintson “megvesz”.

11.- Ezután a kereskedelem feldolgozásra kerül, és az Electroneum megjelenik a Kucoin-számláján.

Igen! Végre megvan az Electroneum! 

Hosszú folyamatnak tűnik, de ez nem olyan nehéz. Miután megvan a számlája a Coinbase-nél és a Kucoin-nál (vagy egy másik tőzsdén), az Electroneum megszerzésének folyamata egyszerű és gyors. 

Electroneum árjóslás

Befektetéskor, akár kriptovalutában, akár bármi másban, a nagy kérdés az, hogy ez az eszköz mennyit fog érni a jövőben. Természetesen ezt senki sem tudja teljes bizonyossággal. De az úgynevezett eszköz technikai elemzés művelt, kiszámított jóslatok megtételére. A technikai elemzés során meg kell vizsgálni, hogy az eszköz ára hogyan viselkedett a múltban, és hogy a forgalmazott eszköz összege emelkedik-e, csökken vagy stabil marad-e. Mindezek az információk lehetővé teszik a jövő megjóslását. A múltban a technikai elemzést kézzel végezték, meglehetősen sok találgatással és bélérzéssel. Manapság technikai elemző szoftver áll a rendelkezésünkre. Ezek a programok felhasználják a rendelkezésre álló információkat, és kifinomult matematikai algoritmusokon keresztül futtatják előrejelzéseket. 

Az uslifed.com webhely előrejelzéseket készít és tesz közzé technikai elemző szoftver alapján. Szerintük egy Electroneum tokennek 2019 decemberéig körülbelül 0,74 USD-nak kell lennie.

Azt mondják, hogy az Electroneum árának emelkedése legfőbb oka az, hogy nagyon könnyű megérteni és használni a kriptovalutát meglehetősen nagy számú támogatóval.

De az uslifed.com jóslatai nem érnek véget 2019-vel. Ők is jósoltak 2020-ra. Az előrejelzések szerint az Electroneum ára 2010 elején 0,81 USD körül, az év végéig pedig körülbelül 1,10 USD lesz. A matematika azt jelenti, hogy azt jósolják, hogy az Electroneum értéke körülbelül 500-szorosára nő mostanától 2020 decemberéig. Ez az ETN-t nagyon hosszú távú befektetés alternatívájának tűnik. Én például azt tervezem, hogy megvásárolok néhányat, és visszatartom őket, amíg megvárom a befektetésem megtérülését.

Lásd még: A legjobb kriptovaluta egy penny alatt

Valuta átváltása Electroneumra

Mennyi Electroneum 1 USD?

A walletinvestor.com szerint ez a dátum konverziós aránya. 

electroneum árjóslás

Következtetés

Most megtanulta, hogyan vásárolhatja meg az Electroneumot a Coinbase segítségével, még akkor is, ha a vásárlás egy részének magának a Coinbase-nek kell történnie. Az Electroneum egyike a feltörekvő kriptovalutáknak, amelyek manapság némi hatást gyakorolnak a kereskedő piacára. Ha érdekel némi befektetés ezen a titkosításon, folytassa. Egyelőre elég stabilnak és biztonságosnak tűnik. 

Mint sok más kriptovalutánál, itt sem vásárolhat ETN-t fiat devizával. Meg kell vásárolnia néhány más kriptot, például Bitcoin vagy Ethereum, amelyet USD-vel, euróval stb. Lehet megvásárolni az olyan webhelyeken, mint a Coinbase. Ez azt jelenti, hogy a Coinbase-fiókján kívül szüksége lesz egy fiókra egy másik tőzsdén, például Kucoin vagy Cryptopia. Mindezek birtokában a folyamat elég egyszerű. Tehát menj, szerezz be egy kis Electroneumot, és élvezd az utat! Itt olvashat néhány más kriptográfiai útmutatót.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük, hagyja alább!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector