Hol lehet megvásárolni a Dent érmét (DENT) 2021-ben [lépésenkénti vásárlási útmutató]

Ismeri azt a rokonát, akinek nagyszerű, 50 GB-os adatátviteli terve van, és ennek csak a töredékét használja fel havonta, mert csak arra használja, hogy az alkalmi fényképeket megossza a közösségi médiában?

Kívánta már, hogy csökkentse mobiltelefon-számláját az általuk havonta fel nem használt adatok felhasználásával? A Dent Wireless azt akarja, hogy képes legyen erre.

Létrehoznak egy blockchain alapú platformot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Dent kriptovalután keresztül mobiladatokat vásároljanak, adjanak el és osszanak meg. Ha már olvasott a Dent Wireless-ről, és kíváncsi arra, hogyan lehet megvásárolni a Dent Coin-t, akkor jó helyen jár.

Olvassa el a teljes részletes útmutatót hol lehet megvásárolni a Dent Coin-t.

GYORS ÚTMUTATÓ: Hol lehet megvásárolni a Dent érmét

 1. Hozzon létre és jelentkezzen be Binance-fiókjába
 2. Menjen a pénztárcákhoz, hogy megkapja Binance ETH címét
 3. Pénzátutalás a Binance-be
 4. Nyissa meg a Binance piacok oldalt
 5. Keresse meg a DENT / ETH kereskedési pár piaci oldalát
 6. Írja be, mennyi ETH-t szeretne költeni, és kattintson a „SC vásárlása” gombra.

Menj a Binance oldalra


Hol lehet vásárolni Dent Coin – Top 5 cserék

Az első dolog, amit meg kell találnia, amikor kriptovalutát vásárol, az az, ahol megvásárolhatja. Több száz csereprogram létezik. De több mint hatezer kriptovaluta is létezik, amelyek szinte minden második nap felbukkannak.

Egyetlen csere sem közelíti meg mindegyikük felsorolását. A kevésbé ismert tokenek közül sok csak a megkérdőjelezhető biztonság vagy akár a legitimitás cseréjében szerepel.

Ha a legfelsőbb szintű kriptók egyikét vásárolja, mint például a Bitcoin, az Ether, a Litecoin vagy akár a Cardano, akkor nagyjából bármelyik tőzsdére eljuthat.

De a Dent Coin korántsem tartozik a legfelsőbb szintre. Jelenleg a piaci kapitalizáció szerint a 280. helyen áll a kriptovaluták között. Ez azt jelenti, hogy nem lesz sok olyan hely, ahol el lehetne menni Dent vásárolni.

Szerencsére a világ legjobb tőzsdéi felsorolják, és Ön a legjobb választási lehetőség. Nézzük meg a Dent Coin első öt cseréjét:

NameDeposit MethodBuy
KuCoin

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Bittrex

 

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
 • Banki átutalás
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

HitBTC

 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

WazirX

 • Kriptopénz
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Lépésenkénti útmutató a horpadt érme megvásárlásához

A fenti listából a Binance a legnagyobb, legelismertebb tőzsde, amely felsorolja a Dent Coin-t, így remek választás.

A rendelkezésre álló kereskedési párokat megnézve azt látja, hogy a DENT csak Etherrel vagy az USDT stablecoin-nal vásárolható meg, így Önnek már rendelkeznie kell ETH vagy USDT tokennel.

Tehát, ha Dent érmét akar vásárolni USD-vel, vagy ha Dent érmét USD-re változtat, akkor nincs szerencséje; át kell esnie egy másik tokenen.

Feltételezzük, hogy van egy étered a személyes pénztárcádban, és néhányat fel akarsz használni a DENT vásárlására.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Ha már rendelkezik Binance-fiókkal, ugorjon a következő lépésre. Ha nem, olvassa tovább.

Irány át www.binance.com és kattintson a sárga „Register” gombra a felső sávban.

hol lehet vásárolni horpadt érmét

Töltse ki az e-mail címét, írja be a biztonságos jelszót, majd kattintson a „Fiók létrehozása” gombra, és kövesse az összes lépést a fiók ellenőrzéséhez és aktiválásához. Ne felejtse el beállítani a kétfaktoros hitelesítést (2FA) a nagyobb biztonság érdekében.

hogyan lehet megvásárolni horpadt érmét

2. lépés: Betétek befizetése

Most, hogy az összes Binance-fiókja fel van állítva, be kell fizetnie azokat az összegeket, amelyeket a Siacoin vásárlásához használ. Ehhez át kell vinnie az étert a pénztárcájából a Binance ETH pénztárcájába.

Először jelentkezzen be Binance-fiókjába, és a felső szalagon kattintson a „Wallet”, majd a „Spot Wallet” elemre.

Ez az oldal megmutatja általános egyensúlyát. Más szavakkal, a tokenek összesített értéke az összes pénztárcájában. Keresse meg az ETH-t az eszközlistájában, és kattintson a „Betét” gombra.

Ezen az oldalon a Binance ETH pénztárca címe jelenik meg a jobb oldalon. Itt átmásolhatja a címet a vágólapra, vagy beolvashatja az ott látható QR-kódot.

.

Most menjen a pénztárcájába, ahol tárolta a Bitcoin-ját, és utalja át a kívánt összeget a fenti pénztárca címre. Néhány perc múlva, miután az összes hálózati megerősítés befejeződött, a tokenek a Binance-ban készen állnak a vásárlásra.

3. lépés: Vásárlás Dent érme

Most, hogy az ETH a Binance-en van, át kell mennie a kriptovaluta piacra. Kattintson a „Piacok” elemre a felső szalagon.

Mivel Ether-rel vásárolunk, kattintson az „ALTS Markets” fülre, majd írja be a DENT parancsot a jobb oldali keresőmezőbe.

A DENT / ETH kereskedési pár megjelenik az ablakban. Kattintson rá a kereskedési oldalra lépéshez.

Ez a Dent Coin / Ether kereskedési pár piaci oldala. Az első rész néhány árinformációt mutat be. A vásárláshoz szükséges alkatrész alul található, ezért görgessen lefelé.

A jobb oldali oszlop az ETH DENT használatával történő megvásárlására szolgál, ezért meg kell vizsgálnunk a bal oldali oszlopot. Az „Összesen” mezőbe írja be, hogy mennyi ETH-t szeretne költeni. Ebben a példában 0,03 ETH. Itt láthatjuk, hogy 37 037 DENT-et kapunk. Miután mindent kitöltött, kattintson a „Vásárlás DENT” gombra a folyamat befejezéséhez. Néhány perc múlva a Dent érmék a pénztárcádban lesznek.

Legjobb pénztárcák fogant érmék tárolására

Most, hogy tudja, hogyan kell megvásárolni a Dent érmét, szüksége lesz egy Dent érme pénztárcára a tároláshoz, miután megvásárolta őket. Ne feledje, általában nem jó ötlet, ha a kriptográfokat hosszú ideig cserékben tartják.

Mivel a DENT egy ERC-20 token, minden ERC-20 kompatibilis pénztárca megteszi, de itt megmutatjuk a legjobbakat.

NameTypeBuy
Trezor One

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

MetaMask

 • Böngésző kiterjesztése (Chrome, Firefox)
 • Android, IOS
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Coinomi

 • Mobil Android, IOS
 • Asztali kliens 
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Bízzon Walletben

 • Mobil Android, IOS
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

A Ledger Nano S és a Trezor One egyaránt hardveres pénztárca. A hardver pénztárcák a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a kriptovaluták számára, mivel offline állapotban tartják a kulcsokat, ahol a hackerek nem tudnak hozzájuk eljutni.

Ha részt kíván venni a kriptokereskedelemben, fontolja meg hardveres pénztárca beszerzését. A lista összes többi bejegyzése ingyenesen letölthető, ingyenesen használható szoftver pénztárca.

Mindhárman rendelkeznek okostelefonos verziókkal; A MetaMask böngészőbővítményként is elérhető, és a Coinomi mind a három fő operációs rendszerhez asztali verziót kínál.

További információ a Dent Coin-ról [GYIK]

Mi a Dent Coin?

A DENT egy ERC-20 kompatibilis token (vagyis az Ethereum blokkláncon fut), amely a Dent Wireless blokklánc alapú platformot működteti, amelynek célja, hogy a felhasználók vezeték nélküli adatokat vásárolhassanak, eladhassanak és megoszthassanak az egész világon..

Hogyan működik a Dent Wireless?

A Dent Wireless platform eddig 50 országban érhető el. A felhasználók letöltik és telepítik a Dent alkalmazást, és telepítenek egy Dent eSIM kártyát, amely lehetővé teszi számukra a világméretű adatok és hívási tervek elérését.

Azok a felhasználók, akik extra mobiladattal rendelkeznek, eladhatják azokat azoknak a felhasználóknak, akiknek szükségük van rá. A mobiladatokat vásárló felhasználók megoszthatják azokat több eszköz között. A tranzakciókat a platform natív Dent Coin segítségével végzik.

A Dent Coin jó befektetés?

A Dent érme értéke jelenleg 0.000331 USD, így nagyon olcsó kriptovaluta lehet belépni. Annak lehetősége, hogy a token a jövőben többet érjen, attól függ, mennyire sikeres lehet a Dent Wireless platform.

Néhány országban a vezeték nélküli adatátvitel nem olyan drága, és ez a projekt nem biztos, hogy hangzik túl izgalmasnak. De ez sok ember számára vonzó a világ minden tájáról.

A platform jelenleg 50 országban érhető el, és most, hogy elérhetőek lettek az Android és az iOS alkalmazásai, elvégeztek márkajelzést és további funkciókat adtak a platformhoz, úgy tűnik, készen állnak a bővítésre, amelynek emelnie kellene a token árát.

Az árjóslási algoritmusok azt mutatják, hogy a DENT értéke 2048-ra 0,0489 USD lehet, ami meghaladja a 7500% -ot. Tehát a DENT kiváló hosszú távú befektetésnek tűnik.

Következtetés

A blockchain alapú távközlés kétségtelenül vonzó ötlet.

A világ számos országában a számítógépekhez és a szélessávú internetszolgáltatásokhoz való hozzáférés korlátozott és drága, ezért sokan okostelefonjaikat vagy táblagépeiket használják az internet böngészésére és más internetes szolgáltatások használatára.

Egy olyan globális platform, amely lehetővé teszi a többletadatokkal rendelkező felhasználók eladását, és azokat a felhasználókat, akiknek további adatokra van szükségük alacsonyabb áron történő vásárláshoz, biztosan megragadhatja.

A világszerte elterjedt adatok és hívási tervek szintén nagy értéket jelenthetnek a gyakori utazók számára, így a platform lehetőségei minden bizonnyal megvannak. Ha felzárkózik, a Dent Coin biztosan az egekbe szökik, és számos árjóslási algoritmus becslése szerint, legalábbis hosszú távon.

Jelenleg a DENT egy nagyon olcsó token, amelyet meg lehet vásárolni, és most, hogy megmutattuk, hol vásárolhatja a Dent Coin-t, pontosan tudja, mit kell tennie, hogy kezébe vegye néhányat.

Mit gondolsz? Vonzónak találja a globális adat- és hívási terv koncepcióját, amely a jelenlegi tervénél olcsóbbba kerül? Hagyjon egy megjegyzést a véleményével.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector