Hol vásárolhat kin érmét (KIN) azonnal: [Teljes útmutató kezdőknek]

Ebben a cikkben az egyik népszerű kriptovaluta projektről beszélek, amely 2016 elején / közepén jött létre – a KIN érme, annak története, jellemzői és hol lehet megvásárolni a Kin érmét. 

Mi a Kin érme?

Hol lehet megvásárolni Kin érmét

A kin érme egy társadalmi hálózat és üzenetküldő valuta token, amelyet egy kanadai milliárd dolláros alapítású technológiai vállalat – a Kik Interactive Inc. – fejlesztett ki és tulajdonosa, amely a blokklánc-technológiára épül, és amelynek fő feladata az értékek átadása a felhasználók között.

A rokon érme a CMC – CoinMarketCap, a legfelső általánosan elfogadott kriptopiaci kapitalizációs webhely listáján található. A coinmarketcap.com szerint a Kin pénzként kerül felhasználásra a fogyasztói alkalmazások és szolgáltatások digitális ökoszisztémájában. A Kin érmék a Kin Rewards Engine néven ismert „KRE” ösztönző modellen keresztül kerülnek forgalomba, amely megjutalmazza azokat a fejlesztőket, akik elkötelezettségeik alapján meggyőző felhasználói élményt teremtenek a Kin-nel.. 


Jelenleg piaci értéke 3 322 405 USD és 24 órás kereskedési volumene 225 958 USD, összesen 10 billió Kin érmével, amelyből jelenleg 1 214 839 705 290 Kin érme van forgalomban. Jelenlegi ára 0,000003 USD 1 Kin érmére, és az ára egy ideig ellenálló maradt a csökkenő trendekkel szemben. 

A Kin a digitális hálózatok vagy közösségek jobb elkötelezettségének elősegítésére épült, és lehetővé tette az értékátadást az ilyen közösségek tagjai között, függetlenül attól, hogy mennyi az összeg. A Kin coin, a Kin fejlesztői és a közösség / felhasználók célja a digitális közösségek bevételszerzése. 

Mi a Kin Coin

Tucatnyi alkalmazás mind iOS, mind Android telefonokhoz már csatlakozott a Kin ökoszisztémához, ami az ilyen alkalmazásokban végzett tevékenységeket vonzóbbá és kielégítőbbé teszi, mivel a közösség most bevételszerző. Az érték könnyen átkerülhet az egyik felhasználóból a másikba. 

Példák ezekre az alkalmazásokra; Kinny and Nearby a kommunikációs és közösségi kategóriákban, a Speed ​​Genius és a PeerBet az iOS-eszközök játékkategóriájában, a PauseFor az Egészség és fitnesz kategóriában, a népszerű Madlipz pedig a Hírek és szórakozás kategóriában iOS-hez. Egyéb Android-kompatibilis alkalmazások: Kinit, Drump Dance, Városi útvonalak, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Tények a világ minden tájáról stb.. 

Néhány szóval a Kin érme kriptográfiai hálózat / közösség olyan alkalmazások ökoszisztémájává épül, amelyek a Kin érmét médiumként használják a felhasználók közötti értékcserére. Most tudom, hogy a kérdésed az lenne, hogy hol lehet Kin érmét vásárolni.

A Kin projekt először az Ethereum blokkláncon indult, mint ERC20 engedélyezett token. Az ICO és néhány egyéb fejlesztés és kiegészítés után a Kik fejlesztői bejelentették szándékukat, hogy a Kin jelzőket cseréljék a Stellar blokklánc ökoszisztémájára, a Changellyvel partnerségben.. 

A Kin projekt további partnerségei között szerepel a Shopify-val való együttműködés, mivel az egyik eszköze a kifizetések fogadásának, és a Freewallet, amikor hivatalos pénztárcájává vált a Kin érmék tárolása a csere alatt és után..

Kin Coin az alternatívája

Hogyan működik a Kin Blockchain?

A Kin nem egy átlagos kriptográfiai érme tiszta meghatározása, mivel nem a blokklánc saját natív digitális eszköze. Más kriptográfiai projektektől eltérően a Kin önálló alkalmazás-ökoszisztéma, de két különböző blokklánc-ökoszisztéma alapjaira épül. A Kin úgy készült, hogy a digitális világ bevételszerzésére összpontosítson, értéket tulajdonítva a dolgoknak minden látszólagos belső érték nélkül, mint például absztrakt digitális termékek és szolgáltatások, mémek, témák, matricák, játék karakterek, fegyverraktár vagy fegyverek, egyéb feloldható elemek a különféle alkalmazásokban stb. Tudom, hogy még mindig tudni szeretné, hol lehet Kin érméket vásárolni, várja meg. 

A Kik Tech nem csak az alkalmazásaihoz használja a Kin alkalmazást (ezek csupán a projekt vezérlőgombjai), a Kin decentralizált pénznem a különféle fejlesztők tulajdonában lévő központosított alkalmazások ökoszisztémájában.. 

Hogyan lehet keresni Kin

A Kin ökoszisztémához kapcsolódó különféle alkalmazások használatával a Kin megszerezhető azzal, hogy jutalmat kapnak az értékteremtésekért. A KRE – Kin Rewards Engine segítségével a Kin az értékteremtés révén felfújódik, és ezáltal jutalmazza az ökoszisztéma alkalmazásainak fejlesztőit, akik folyamatosan új élményeket és funkciókat hoznak létre alkalmazásaikban, hogy a felhasználók közötti interakciók révén növeljék a Kin elkötelezettségét és a tranzakció mennyiségét. Ez a KRE fix mennyiségű Kin-t fizet ki naponta, és felosztja a Kin-ökoszisztéma minden egyes alkalmazásával arányosan a tranzakciók mennyisége és az adott napon létrehozható tevékenységek szerint.. 

Hogyan lehet keresni Kin érmét

Tehát a Steemhez, a Streamithez, a BAT-hoz stb. Hasonlóan, könnyedén kereshet a Kin számára, ha letölti a Kin ökoszisztémához kapcsolódó néhány alkalmazást, amelyek érdeklik, és elkezdik a többi felhasználóval való interakciót.. 

A Kin blokkláncokról emlékszem, hogy korábban beszéltem arról, hogy a Kin ERC20 tokenként kezdõdik az Ethereum blokklánc ökoszisztémája alatt, ahol kiaknázza a magas likviditás, a kiemelkedõ biztonság és a decentralizáció sajátosságait. Kin szintén elágazta a csillagblokkot, hogy skálázható, gyors és díjmentes blokkláncot hozzon létre. Tehát úgy vélem, hogy a Kin az ökoszisztémáján fut – a Kik ökoszisztémán, valamint a csillag és az Ethereum ökoszisztémáján. Most még mindig tudni szeretné, hol lehet megvásárolni a Kin Coins-t? Természetesen tudom, hogy megteszed! 

A Kin Coin Legit?

A Kin projekt az egyik ilyen típusú kriptográfiai projekt, amely valamivel kevésbé vádolja az ujját az érdekelt felek szögéből. 2017-ben a Kik egy ICO – Initial Coin felajánlást végzett a nagyközönség számára, állítólag kijelentette, hogy ez egy digitális eszközbefektetés egy formája, és másodpercek alatt 100 millió USD-re nőtt, amely a rekordban az ICO egyik legnagyobb és leggyorsabb eladása. A baj akkor kezdődött, amikor az amerikai Securities and Exchange Commission (SEC.) Beperelte a Kik Corporation-t a 100 millió dolláros ICO lebonyolításáért, mert az ICO-t nem először regisztrálták náluk a SEC amerikai befektetési szabályai szerint, és ezáltal illegális tevékenység. De vajon ez önmagában teszi-e a Kik projektet – a Kin átveréssé? A tipped ugyan olyan jó mint az enyém. 

Kin átverés?

A Kik Interactive Inc. azonban a SEC keresete nyomán bírósági eljárást indított, a SEC viszont azt állította, hogy az ügyet diszpozitív indítvánnyal lehet és kell megoldani. Míg a vállalat 2020 májusi tárgyalását reméli, a SEC későbbre lépett, ez pedig késedelmet okozott a tárgyalási ügyben, és feltételezett költségeket jelentett a Kik projekt csapatában.

Ez és valószínűleg több is arra késztette a Kik társaságot, hogy az eset kezdete óta súlyos pénzügyi terhekre panaszkodott, ami oda vezetett, hogy eladták eredeti Kik üzenetkezelő platformját, és arra a következtetésre jutottak, hogy kizárólag a kriptovaluta ökoszisztémájára összpontosítanak.. 

Cserék listája Kin érme

A Kin az ICO után népszerűvé vált, és futás közben különféle tőzsdéken szerepel, köztük a Bancor Network, a HitBTC, a FatBTC, a Lykke és az IDEX. A Kin érme megvásárlásához először Ethereumot kell beszereznie. Szüksége lesz egy Ethereum-kompatibilis pénztárcára, például MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet a Kin tárolásához, ha nem akarja őket a cseretárcákban hagyni. 

Hol lehet Kin érmét vásárolni: Tőzsdei listázó Kin

A Kin Coin alternatívái

A Kin, a típusa, használati esete, jellemzői és sajátosságai alapján az alternatív vagy hasonló kriptojelek vagy -érmék közé tartozik a Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokenek és Ondori (RSTR). 

Következtetés

A rokon érme egyfajta projekt, amely jelenleg ebben a kriptotérben található. Ha megengedik számukra, hogy minden tervüket sikeresen dolgozzák / járják végig, akkor valószínű, hogy a Kik Interactive Inc. az év lezárulása előtt kin kinyomtat egy Kin jelvényt / érmét, kiemelkedő és nyilvánvaló használati esettel, amelynek ugyanolyan értéke és elismerése van a kriptóban a tér a jelenlegi elképzeléseinken túl.

Ha többet szeretne megtudni a Kin érméről, a Kik projektről, hol vásárolhat rokoni érmét, vagy hogyan keresheti meg őket, mindig megnézheti honlap vagy csatlakozzon közösségükhöz távirat csoport. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector