Mi a legjobb időpont a Bitcoin vásárlására?

A Bitcoin-kereskedelem ma már a pénzügyi szférában szükséges legfontosabb készség. A vételi vagy eladási ajánlat megfelelő időpontjának ismerete fontos a nyereség elérésében, mint kriptográf kereskedő. Ezenkívül a műszaki elemzés ismerete sem rossz ötlet. Korábban a pénzügyi befektetések nem tartalmazták a kriptovalutákat. De most, hogy megteszik, mindenki tudni akarja a nap legjobb időpontját a Bitcoin vásárlásához.

legjobb napszak a bitcoin vásárlásához

Mivel úgy döntött, hogy diverzifikálja befektetéseit a Bitcoin-ba (lásd véleményünket a top 10 alulértékelt kriptovalutákról), gyakorlatilag olyan devizát vásárol, mint a font és az euró. Van azonban néhány olyan stratégia, amelyet el kell fogadnia, mielőtt befektethetne olyan kriptovalutákba, mint a Bitcoin. Nyereség eléréséhez tudnia kell a nap legjobb időpontját a Bitcoin vásárlásához, és erről szól ez a cikk is.

 

A legjobb elem a Bitcoin vásárlására a gazdasági elemző szerint:


A rangos Yale Egyetem gazdasági szakemberei kidolgoztak egy módszert, amellyel megjósolják a bitcoin árát a BTC múltbeli szokásainak és viselkedésének megfelelően. Yukun Liu és Aleh Tsyvinski hétéves BTC monetáris értéket vizsgáltak, hogy kiderítsék, melyik előrejelzővel lehet megállapítani a BTC közeledő árát.

Felfedezésük, amelyet a Nemzeti Gazdasági Kutatási Iroda, bebizonyítja, hogy a kriptovaluta teljesen eltér a részvényektől, a részvényektől, a devizáktól és más monetáris árutól a piaci fejlődésüket befolyásoló elemek tekintetében

“Ezzel szemben azt mutatjuk, hogy a kriptovaluta megtérülése a kriptopénzpiacokra jellemző tényezők által megjósolható” – jegyezte meg a jelentés.

“Pontosabban meghatározzuk, hogy van-e erős idősoros lendülethatás, és hogy a befektetői figyelem meghatalmazói erősen megjósolják a kriptovaluta hozamát.”

Előrejelzési módszerük szerint a vevőnek csak akkor kell befektetnie, ha a BTC értéke az előző héten 20% -ot meghaladó mértékben nő. Mert ha a Bitcoin jól megy, akkor az általában rövid távra szól. Bár nem adtak választ a kérdésre, a legtöbb kereskedő azt kérdezte: “Vegyek-e bitcoinot, ha alacsony?” Mivel a legtöbb kereskedő alacsony áron szeretne vásárolni.

A hét melyik napján a legjobb a Bitcoin vásárlása?

Ahhoz, hogy a befektető megállapítsa a hét legjobb napját a bitcoin vásárlásához, meg kell vizsgálnia a Bitcoin mozgását olyan webhelyek használatával, mint pl. érmepiaci sapka, annak érdekében, hogy kiértékeljük a hét pontos napját az egyes sorokból, majd a trendfüggő mozgás (TDM) segítségével kiszámoljuk a BTC árát a hét minden napjára.. 

Tehát tegyük fel, hogy egy kereskedő megkérdezi, hogy a bitcoin hétvégenként emelkedik-e? Csak az elemzésével tud megtudni történelmi adat a bitcoin piacon. Ennek egyik módja a „trendfüggő ármozgás” használata. Általában a bitcoinok ára a legalacsonyabb pénteken, a legmagasabb pedig hétfőn a csökkenő tendenciák alatt. Felfutó helyzetben a Bitcoin szombaton a legmagasabb, és hétfőn általában a legalacsonyabb. Tehát, ha bitcoinot akar vásárolni, és nem ismeri a hét legjobb napját, használja a TDM elemzést. Tehát vagy vásárolhat a hét elején egy emelkedő trend alatt, vagy pedig a hét végén eladhatja a visszaesés idején, mert nagy az esély, hogy a legjobb árat kapja meg.

Melyik napszakban a legjobb a Bitcoin vásárlása?

Nehéz megválaszolni, hogy mi a legjobb alkalom a bitcoin vásárlására, de megpróbálhatjuk. A kriptopénz volatilis jellege miatt; ami azt jelenti, hogy az ár drasztikusan növekedhet, és rövid időn belül értéke is csökkenhet. Célszerű kriptográfiai eszközöket használni az ármozgásról szóló értesítés beállításához. Ez segít abban, hogy a legkedvezőbb áron vásároljon bitcoinokat. Ezenkívül a nap legjobb ideje a bitcoin vásárlására egyúttal a legjobb időpont a bitcoin eladására. Ez azért van, mert ha vásárol, akkor valaki elad!

Befektetőként a hosszú távú árteljesítményre kell összpontosítania, nem pedig a szokásos rövid távú gondolkodásmódra. Ez egészségtelen mind az Ön, mind pedig a befektetése szempontjából. A kriptográfia alkalmazói nem törődnek leginkább a rövid távú nyereséggel, és bárki, aki bitcoin-befektetésbe akar menni, ugyanígy tegyen. A Bitcoin-ot nem szabad gyorsan meggazdagodni gondolkodással nézni.

Vegyek-e Bitcoinot, ha alacsony?

Az a csodálatos elv, amelyet a legtöbb befektető követ a bitcoinba történő befektetés előtt: alacsony áron vásárol, magasan értékesít vagy soha nem ad el. Az ideális belépési pont a bitcoinban az, ha alacsony áron vásárolsz, és ehhez meg kell értened a shortolás fogalmát. 

“A shortolás a pénzügyi kereskedésben használt kifejezés, amely leírja a pozíció nyitásának folyamatát, amely nyereségessé válik, amikor az alapul szolgáló eszköz ára csökken, és a kereskedelem teljes jövedelmezősége arányos az árcsökkenés nagyságával.”

Tehát, amikor a befektető arra számít, hogy egy áru vagy eszköz ára emelkedni fog, akkor nyereségért vásárol és ad el, amikor a jelenlegi ár magasabb, mint a vételár. De ahhoz, hogy meg tudja különböztetni a be- és kilépési irányt, ismernie kell a technikai elemzést.

Hogyan segíthet a technikai elemzés abban, hogy mikor vásároljon Bitcoin-t

a legjobb napszak a bitcoin vásárlásához

A technikai elemzést nagyon használják a kereskedelem szempontjából, és egy mély befektetési döntés meghozatalához is. A TA megértésével jobban megértheti a bitcoin felfelé és lefelé mutató jeleit, amelyek jobb döntéshozóvá teszik a bitcoin kereskedésével kapcsolatban. Például bitcoinokat vásárolhat, ha az ár szilárd támogatást ér el, vagy eladhat, ha az ár ellenállási szintet ér el. 

Az Investopedia szerint „A támogatás arra az árszintre utal, hogy egy eszköz egy ideig nem esik alá, míg az ellenállási szint az az árpont, amelynél az eszköz árának emelkedését megállítja a növekvő árfolyam növekedése. azon árusok száma, akik ilyen áron szeretnének eladni. ”

Ne csavarja el, még elegendő technikai elemzés mellett sem talál makulátlan be- és kilépési pontot. A leglényegesebb módszer az, ha okoskodunk és betartjuk a kereskedés előtt kitűzött tervet. (kereskedés előtt mindig legyen egy elrendezési terv. Például szeretne bitcoinot vásárolni 8000 dollárért, és 9000 dollárért eladni) Akkor vásárolhat bitcoint, amikor az felfelé halad, eladhatja nyereséggel, és továbbra is emelkedni fog még az eladás után is ki. Ez rendben van – már megszerezte a profitját. Ne legyél mohó, lépj tovább. 

A kereskedési mutatók egy másik nagyszerű eszköz, amely segíthet megtalálni a belépési és kilépési pontokat. Számos eszközünk van, amelyeket a befektetők és a kereskedők használhatnak a Fibonacci mutatóból, a forgáspontokból és különféle egyéb számtani mutatókból..

Eladnám-e a magasat?

Általánosságban elmondható, hogy könnyebb tudni, mikor kell vásárolni, mint eladni. Minden befektetőnek rendelkeznie kell egyértelmű kilépési ponttal. Ezt a kilépési pontot kell használnia annak meghatározásához, hogy mikor kell bezárni egy kereskedést, és meg kell tudnia, hogy a befektetése mikor romlott el. A kihívást jelentő rész az, hogyan lehet meghatározni ezeket a szinteket minden kereskedelem esetében. Minden kereskedelem kezdetén ismernie kell a célokat az iránytól függetlenül. Az egyszerű szabály az, hogy ne legyünk mohók. 

Csak “HODL”?

A kriptográfia-kereskedelem és a befektetés gondolatmenete az, hogy csak annyit vásároljon, amennyit megengedhet magának, hogy teljesen elveszítse. Ez legyen az első számú szempont, mielőtt bármilyen kriptográfiai eszközbe fektetne.  

Ennek ellenére a Bitcoin hosszú távú tartása a legjobb stratégia, mert a bitcoin eszköz; jobb, ha felhalmozod a bitcoinot és hosszú távon tartod, mint felhalmozod a fiat profitot, amely végül értéktelen lesz.

Következtetés:

Az összes elmélet alapján, hogy mikor van a nap legjobb ideje a Bitcoin vásárlására, láthatjuk, hogy a valós világban nincs tökéletes piac. A manipuláció, az emberi viselkedés és a hírek befolyásolhatják a bitcoin árát.

Eltérően más pénzügyi eszközöktől, mint a részvények, befektetési alapok és a fiat, a bitcoin rendkívül ingatag, sokkal több, mint a hagyományos befektetés. Gyors pénzt kereshet egy nap alatt, és másnap mindent elveszíthet. Arra ösztönözlek benneteket, hogy alaposan kutasson a bitcoin vásárlása előtt, és győződjön meg arról, hogy fekteti be azt, amit elveszíthet. Végül reméljük, hogy az alapján tud döntéseket hozni, hogy mi a napszak legjobb napja a Bitcoin vásárlásához. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector