3Commas Review 2021: Betekintés az automatizált kereskedési botokba

A kripto kereskedési botok robotprogramok, amelyek automatizált kereskedést végeznek előre meghatározott kritériumok alapján, gondosan kidolgozott utasítások révén. A gyakorlatba való átültetés azt jelenti, hogy meghatározhat néhány szabályt arra vonatkozóan, hogy a bot hogyan viselkedjen bizonyos helyzetekben. A kriptovaluta kereskedési szoftver célja, hogy nyereséges üzleti tevékenységet nyújtson felhasználóinak alvás közben is.

A 3Commas egy automatizált kereskedési rendszer, amely különleges kapcsolatban áll a Binance-szel. Botjukkal együtt vannak egy hasznos eszköz egy részük, beleértve az API integrációját a cserékhez és az API integrációját a kriptográfiai adókezelési megoldásokkal.

Ebben 3Commas áttekintés, megnézzük ennek a kereskedési botnak a csínját-bínját, és feltárjuk, miért kell kipróbálni. A 3Commas kínál olyan terméket, amellyel megtanulhatja a technikai elemzés és a kereskedési bot kereskedelem végrehajtásának kötelességeit? A fizetett verziókból profitálhat? Olvassa el és megtudja.

3commas áttekintés

Ki használhatja a 3Commákat?

3Commas egy automatizált kereskedési rendszer, amely különleges kapcsolatban áll a Binance-szel. A botjukkal együtt vannak olyan hasznos eszközeik, amelyek tartalmazzák az API integrációját a cserékhez, valamint az API integrációját a kriptográfiai adókezelési megoldásokkal.


További kereskedési eszközöket kínálnak botjukkal, amelyek kiegészítik a szolgáltatásokat, például a portfóliókezelőt és a kereskedési naplót. Egy 3 napos ingyenes előfizetéssel, amely csak e-mailt és jelszót kér, nem értjük, miért ne kellene mindenkinek legalább kipróbálni őket.

A legalapvetőbb formájában a 3Commas egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a mindennapi kereskedők számára, hogy kihasználják az automatizált kereskedési botok előnyeit. Függetlenül attól, hogy Ön milyen tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, a 3Commas célja minden méretű befektető kiszolgálása.

Ha mégis automatizált kereskedés mellett dönt, a bot végrehajtja az Ön nevében a kriptovaluta vételi és eladási megbízásait. Például, ha úgy akarja programozni a kereskedési botját, hogy megvásárolja a Bitcoint, amikor az eszköz 10 000 dollárra esik a Binance-on, majd eladja, amikor az érme eléri a 11 000 dollárt, ezt könnyedén megteheti a 3Commas-on keresztül.

Valójában – és amint a továbbiakban részletesebben tárgyalunk, az egyedi kereskedési bot képességei messze túlmutatnak csupán a piaci megrendeléseken. Éppen ellenkezőleg, az alapul szolgáló technológia támogatja a rövid értékesítéseket, a veszteség megállítását, a nyereségi megbízások, a záró megrendelések, az összetett botok és még sok minden mást..

3commas áttekintés

3 Commas funkciók

Funkcionalitás:  A 3Commas intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely részletes elemzéssel és számos funkcióval rendelkezik. A bot lehetővé teszi, hogy nyereséget és stop-loss célokat állítson be, valamint kialakítsa saját kereskedési stratégiáit.

Szerszámok széles választéka:  A 3comma teljesítményanalitikájának és automatizált botjainak használata mellett portfóliókat is létrehozhat, elemezhet és utólagos teszteket végezhet, valamint figyelemmel kísérheti más felhasználók legjobban teljesítő portfólióit. A bot lehetővé teszi a sikeres kereskedő stratégiáinak követését és másolását is.

Egyidejű vételi és stop-loss megbízások: A három vessző lehetővé teszi a maximális profit elérését azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy egyszerre állapítsa meg az árat, amelyen el akarja adni a profitot, és az árat, amelyen el akar adni a veszteségek megakadályozása érdekében. Mindezt megteheti 3 vesszővel a SmartTrade terminálon belül.

Mobilalkalmazások: A 3commas csapata mobilalkalmazásokat fejlesztett ki mindkét iOS Android rendszerhez.

Előleg rendelési típusok: A 3commas lehetővé teszi olyan fejlett rendeléstípusok beállítását, mint a visszavételi és stop-loss megbízások, valamint a korszerű take-profit és stop-loss megbízások. A 3commas emellett lehetővé teszi speciális megrendelések beállítását olyan tőzsdékben is, amelyek jelenleg nem támogatják őket. Ha frusztrált, hogy egyes tőzsdéken nincsenek speciális megrendelések, könnyedén létrehozhat speciális megrendeléseket, ha fiókját összekapcsolja a 3commával.

Kereskedői napló: Minden üzletét egy helyen szeretné megszervezni? Néhány kereskedő erre külön könyvelési szoftvert vagy Excel lapokat használ. Ezzel szemben a 3commas létrehozott egy kereskedői naplót, amely összes ügyletét összegyűjti a tőzsdéken és egy kényelmes helyre rendezi..

3 Commas Bizottság

Ha a Binance-szel kereskedik, akkor a 3c.exchange-t használhatja kereskedési botjaként. Ez nem számít fel havidíjat, hanem kitöltött vételi vagy eladási megrendelésenként 0,1% -ot számít fel. A díjak elég gyorsan összeadódhatnak, de a 0,1% -os díj standard. A 3Commas kereskedési funkcióinak előnyeivel a szokásos Binance díjtáblázatot kell fizetnie.

Amíg ugyanazt az árat fizeti, addig többet fog kereskedni a botjuk segítségével, és így több díjat generál a Binance és a 3Commas számára. Ez több nyereséget vagy veszteséget eredményezhet. Míg a 3Commas hozzáadása további biztonsági réseket hoz, a kockázat-jutalom megéri a kompromisszumot, hogy egyidejűleg nyereség- és stop-loss megbízásokat hozzanak létre.

3Commas áttekintés

3 Vesszőárak

A 3Commas négy fő csomagot kínál. Ez az ingyenes Junior tervtől kezdve a legfelső szintű havi 75 dolláros Pro-tervig terjed.

Ha mégis fizetett csomagot választ, akkor fizethet PayPal-on vagy kriptovalután. Az előbbi beállítható ismétlődő havi előfizetésként, míg az utóbbit havonta manuálisan kell elvégezni. Akárhogy is, bármikor lemondhatja havi előfizetését.

Junior terv – Ingyenes

Az ingyenes terv a 3Commas funkciók túlnyomó többségét tartalmazza, például a SmartTrade és a MarketPlace kínálatot. Ez azonban nem jár a TradingView árképzési jeleivel, vagyis nem használhatja ki az automatizált robotok előnyeit. Ha ezt szeretné, frissítenie kell. Sőt, az ingyenes terv csak akkor használható fel, ha egy adott időpontban legfeljebb 750 dollár értékű kriptovaluta kereskedést tervez..

Kezdő terv – 22 USD havonta

Hasonlóan az ingyenes tervhez, az indító terv a legtöbb funkcióval rendelkezik, eltekintve az automatizált botok használatának képességétől. Valójában az egyetlen különbség a kettő között az, hogy az indító terv hibával és törléssel kapcsolatos értesítéseket tartalmaz.

Haladó terv – 37 USD havonta

Ha automatizált botokat szeretne használni kereskedési stratégiájában, akkor a rendelkezésre álló legolcsóbb csomag a haladó csomag. Havi 37 dolláros költséggel közvetlenül hozzáférhet a TradingView árképzési funkciójához.

Pro Plan – havi 75 USD

Ha szeretné a 3Commas által kínált összes harangot és sípot, akkor nagyon versenyképes havi 75 dollárt kell kiszámítania. Természetesen megkapja a haladó terv összes szolgáltatását, és még többet. Ez magában foglalja az egyszerű és az összetett botok felhasználásának lehetőségét, és a többi tervtől eltérően a botokat a BitMEX-en is használhatja. Ezenkívül hozzáférhet a teljes portfóliókezelési csomaghoz is, amely a többi terv egyikében sem áll rendelkezésre.

3Commas áttekintés

3 Commas-díj

Az előfizetési díjak az egyetlen költség, amelyet közvetlenül fizetnek a 3Commas-nak. Ez akkor vonatkozik, amikor a 3Commas-szal kereskednek bármelyik elérhető tőzsdén. Sajnos nem ez az egyetlen kereskedési költséged. Szintén konzultálnia kell kriptovalutatőzsdéjével, és meg kell erősítenie a készítői és felvevői díjakat, a betétekkel és a visszavonásokkal együtt, hogy szilárd képet alkothasson a teljes kereskedési költségeiről..

3 Commas VS CryptoHopper

Összehasonlításkor CryptoHopper a 3Commas-szal azonnal az jut eszembe, hogy az egyes által kínált cserék száma. A 3Commas CryptoHopper kezét veri, a rendelkezésre álló cserék duplájával.

De ez csak a történet fele. A CryptoHopper rendelkezik oktatási akadémiával, amely gyorsabb sebességre készteti Önt. Úgy érezzük, hogy az elrendezés egyszerűbb a CryptoHopperen való navigáláshoz is, van egy botvarázslójuk, amely percek alatt beállítja a kereskedést.

Míg a kézi telepítést javasoljuk, hogy alaposan megismerhesse a bot működését, soha nem árt a telepítővarázsló segítségével megismernie a CryptoHopper rendszerek csínját-bínját..

A 3Commas egyik ajánlása az, hogy a Binance vállalja, hogy a nyereség egy részéért partneri viszonyt folytat velük, ami lenyűgöző tárgyalások a részükről. Ez megmutatja a 3Commas termékek erejét és a Binance hitét, amelyet a felhasználók számára nyújtanak.

Nem vagyunk azonban biztosak abban, hogy erősség-e, vagy valóban gyengeség lehet-e. Csak az idő fogja megmondani, hogy a 3Commas kitart-e az idő próbáján a ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer és CryptoHopper.

3 Commas Bot beállítások

Itt vannak azok az alapvető mérések, amelyeken a 3Commas lehetővé teszi a változtatásokat.

Kereskedések: Jelölheti azokat a konkrét digitális pénzügyleteket, amelyekhez az egyéni botra van szüksége. Abban az esetben, ha a kritikus kötetek cseréjét reméli, ezen a ponton ideális lehet a különféle ügyletek felhasználása. Próbáljon nem stresszelni, a bot mindvégig végrehajtja az irányelveit, ahelyett, hogy külön-külön adná meg kéréseit. Így nem fogja átengedni a potenciális információcsere lehetőségét azáltal, hogy a kéréseit különböző szakaszokra osztja.

Készletek: Meg kell adnia, hogy milyen cseréje szükséges a számítógépes botnak ahhoz, hogy kicserélje az Ön javára. Például abban az esetben, ha botjára van szüksége a BTC / USDT és a BTC / ETH cseréjéhez, lényegében adja meg a kiválasztott készleteket a drop listából indulva. Mielőtt ezt megtenné, érdemes megfogni a „Javasolt párok” fülön. Ez az elhasználódott ésszerű cserekészlet az alább megadott gazdasági helyzetnek megfelelően.

Bevezető kereskedelem mérete: Meg kell mondania a botnak azt az összeget, amelyre a csere megnyitásához szüksége van. Ne feledje, hogy a bot extra cserét hajt végre, amint az alapul szolgáló kérelmet végrehajtják, az Ön előre jellemzett körülményeinek megfelelően. Mindent figyelembe véve meg kell adnia azt az összeget, amelyet meg kell vásárolnia az alap készpénzhez képest. Például abban az esetben, ha BTC / LTC-t kíván cserélni, akkor az alapul szolgáló csere méretét a BTC-ben kell megadni.

Biztonsági kereskedelem mérete: A jólétcsere határát felhasználják a költségekkel járó normál gyakorlatok lejátszásához. Amint gyorsan biztosítjuk, ez lehetővé teszi, hogy csökkentse a szokásos vásárlási költségeket, mivel az érme megbecsülése csökken. A bot rendszerint jólétet cserél minden egyes veled ütköző százalékért. A modell esetében, ha esélye van arra, hogy ETH / USDT-t cseréljen, és szüksége van a botra, hogy biztonsági cserét hozzon létre 1,5 ETH becsléssel, akkor a bot ezt meg fogja tenni, ha az ETH költsége 1% -kal csökken, és ismét abban az esetben, ha további 1% -kal csökken. Hasonlóan az alaptőzsde méretéhez, a készpénzegységének is össze kell hangolnia az alappénzt. Tehát a fenti modellben ez ETH lenne, az USDT helyett.

Jóléti kereskedelem korlátja: Ez a határ vezet a fenti méréshez. Amint észrevettük, a bot dönthet úgy, hogy újabb jóléti kérelmet nyújt be minden Önnel ütköző 1% -os bomláshoz. Ennek ellenére meg kell határoznia, hogy ehhez milyen gyakran van szüksége a botra. Például, ha valahogy sikerült 4-et belefoglalni, akkor a bot újabb jólétcserét hajtott végre, amikor a költségek valahol 1%, 2%, 3% és 4% közelébe kerülnek. Ezt követően nem kerül sor újabb biztonsági cserékre.

Biztonsági kereskedelmi eltérés: Ha nem kell a botnak eldöntenie a jólétcsere végrehajtásának sebességcsökkenését, akkor ezt maga határozhatja meg. Lényegében adja meg a fix kamatot az esetben.

Biztonsági kereskedelmi skála: Ha inkább nem korlátozná magát egy fix árfolyamra, akkor inkább megtaníthatja a számítógépes botot skálázott jólét-cserére. Például kibővítheti a jólét cseréjének méretét minden ebből eredő aránycsökkenés esetén.

Hangerő-korlátozások cseréje: Ez a specifikus adatcsere mutató kritikus fontosságú. Alapvetően megtaníthatja gépesített botját a cserefeltételek esetleges végrehajtására, ha a kiválasztott pár eléri a 24 órás alapcserét. Például abban az esetben, ha a BTC / ETH cseréjét reméli, mégis be kell lépnie a piacra, amikor a mennyiség cseréje meghaladja az 1000 BTC értéket, akkor ez megtehető. Vegye figyelembe, hogy az alap 24 órás mennyiséget az alap készpénzként kell közölni. A BTC / ETH vagy a BTC / USDT cseréjére abban az esetben, amikor a két esetben az alappénz BTC lenne.

3Commas Review: Következtetés

Remélem, hogy ez a 3Commas felülvizsgálati útmutató hasznos volt. A kereskedőknek meg kellene fontolja meg a kripto kereskedési botokat eszközként, amely elősegíti számukra a piac megfigyelését és az előre meghatározott kritériumok alapján történő megbízások végrehajtását. Még a legjobb bitcoin kereskedési bot sem biztosítja a teljesítést, mivel a piaci trend ellenkezhet az Ön stratégiájával.

A robot folyamatos frissítéseket és módosításokat igényel a piaci mozgásokhoz való igazodáshoz. Az oktatás és a bitcoin kereskedési jel teljes megértése révén azonban a felhasználók meglehetősen kielégítő bot kereskedelmet tapasztalhatnak.

Bár nem vagyunk teljesen eladva a 3Commas-on. Kezdő csomagjuk kötelező minden komoly kereskedő számára, akinek egyszerre kell profitot szednie és veszteségeket megállítania. A kriptopiacok a hét minden napján a nap 24 órájában üzemelnek, és soha nem alszanak még ünnepnapokon sem. A vad kilengések állandóan kitörnek, a haszonszerzés mohósága és a stop veszteségekkel való óvatosság elengedhetetlen.

Az, hogy ezt a botot ingyen használhatjuk a Binance kereskedés során, egyenlővé teszi a játékteret. A Tradingview integráció révén ez a termék professzionális kereskedők, és még kisebb intézmények is használhatják a Binance-szel való kereskedés során. Az API-hozzáférés előnyei meghaladják a biztonsági hátrányokat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kockázatokat nem szabad fedezni.

Mindig azt javasoljuk, hogy kisebb összeggel kereskedjen több tőzsdén, így egyetlen hackelés sem menti ki az összes pénzét. Az API-k segítségével egy hatalmas kereskedést hajthat végre, amelyet egyszerűen elosztanak az összes tőzsde között. Ez a csökkent kockázat kockázatot jelent, de ha biztosítási költségnek tekinti, akkor megéri a befektetést.

Az utolsó intézkedés, amelyet mindig be kell tartania, nem kockáztat többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek. Ha holnap például a kormánya elkobozná az összes cserealapját, akkor elégedett lenne-e a hardverpénztárcájában lévő összeggel? Ha a válasz nem, csökkentse kockázatát.

A kereskedelem a kockázatok kezelését jelenti, az előre látható és előre nem látható, és mindig a legrosszabbra tervezést, valamint a kilépési tervet. Mindenki kereskedési zseninek érzi magát a bikapiacon, a medvepiacok megmutatják, miből áll valójában. Medvepiaci kereskedés megmutatja, hogy megszerezte-e a jogot a bikapiacon megszerzett nyereség megtartására.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector