5 érme 5 millió áttekintésig: Teeka Tewari érmelistája jogszerű?

Sokan, csakúgy, mint te, a piacokhoz fordulnak, hogy segítsenek otthont vásárolni, gyermekeket főiskolára küldeni, vagy nyugdíjas tojást építeni. De ellentétben a banki világgal, ahol a betéteket szövetségi betétbiztosítás garantálja, a részvények, kötvények és más értékpapírok értéke ingadozik a piaci viszonyoktól. Senki sem tudja garantálni, hogy pénzt keres a befektetéseivel, és elveszíthetik az értéküket.

A befektetés olyan eszköz vagy tétel, amelyet bevétel vagy felértékelődés céljából szereztek be. Az értékelés az eszköz értékének időbeli növekedését jelenti; amikor egy személy vásárol egy árut befektetésként, nem az a cél, hogy a jót elfogyassza, hanem inkább a jövőben használja fel a gazdagság megteremtésére.

A befektetés mindig valamilyen eszköz – az idő, a pénz vagy az erőfeszítés – kiadásait érinti abban a reményben, hogy a jövőben nagyobb lesz a kifizetés, mint amit eredetileg tettek.

Közreműködő 5 érme 5 millióig A felsorolás a kriptopénz-befektetőknek öt specifikus érmét ad a kutatáshoz és a Teeka 5 érméjének megvásárlásához, valamint hozzáféréshez 2020-ig 5 millió dolláros vásárlólistára (neveket is tartalmaz) & Ticker szimbólumok) „Az a küldetésem, hogy ÖN legyek a következő többmilliós kriptográfia ..”

Ki tud befektetni?

Néhány ember megbotlik az anyagi biztonságban. De a legtöbb ember számára az anyagi biztonság elérésének egyetlen módja a megtakarítás és a befektetés hosszú időn keresztül. Meg kell, hogy a pénze működjön helyetted. Ez befektetés.


A pénzügyi jólét biztosításának ismerete az egyik legfontosabb dolog, amire valaha szüksége lesz az életben. Nem kell zseni lenni ahhoz. Tudnia kell néhány alapot, meg kell alkotnia egy tervet, és készen kell állnia arra, hogy ragaszkodjon hozzá. Nincs garancia arra, hogy pénzt fog keresni az elvégzett beruházásokból. De ha megismeri a megtakarítással és a befektetéssel kapcsolatos tényeket, és intelligens tervvel követi, akkor képesnek kell lennie pénzügyi biztonságra szert tenni az évek során, és élveznie kell a pénzkezelés előnyeit.

Teeka Tiwari Bitcoin Jóslás

Hogy képet alkothasson arról, hogy Teeka mennyire volt jóslata, 430 dollár alatti bitcoin ajánlásokat tett, és azt tanácsolta előfizetőinek, hogy vásárolják meg az Ethereumot, amikor ez csak 9 dollár ETH / USD volt. Az 5 érme és az egymillió dollár közötti kampányon belüli egymást követő jelentések, amelyek során öt kulcsfontosságú kriptovalutát osztott meg az olvasókkal, amelyek millióvá tehetik őket, ugyanolyan rendkívüli volt, miután sikeresen azonosították a legjobban teljesítő érméket a nyereség szempontjából 2016-ban, 2017-ben (XRP), 2018-ban ( BNB) és 2019 (LINK).

Teeka Tiwari úr célja, hogy a kriptográfiai térben szerzett tapasztalatait, tudását és erős hálózatát átadja a nagyközönségnek a Palm Beach Confidential Advisory szolgáltatással. Tiwari úr úgy véli továbbá, hogy a részvények egyesítése a blockchain DLT-vel az évtized egyik legjobb befektetése lehet, különösen a blockchain technológia kiemelkedő híve, és hogy az elosztott főkönyvi technológia előreléphet a pénzügyi szférában.

Tiwari úr szemében a visszaszámlálás már megkezdődött, amikor az egész földgömb belátja, mennyire elképesztő és előnyös lehet a bitcoin a világgazdaság számára. Ahogy az embereket egyre jobban érdekli ez az ökoszisztéma, két dolgot kell tudnia a befektetőnek.

Az első a megfelelő emberfajta követése, a második pedig a megfelelő típusú információk kezelése. A Palm Beach Confidential csatlakozása azt jelenti, hogy Tiwari úr az év szinte minden napján az Ön és portfóliója számára fog dolgozni, valós idejű frissítéseket megosztva, mozgásokat osztva meg a kriptopiacon, és megosztva a legfontosabb információkat arról, hogy mely érmék emelkednek felfelé a következő bitcoin által vezetett árrally.

Palm Beach bizalmas

Palm Beach bizalmas a legismertebb kriptovaluta és blockchain hírlevél szolgáltatás a jeles Palm Beach Research Group-on belül. Számos vélemény ezt a Teeka Tiwari által vezetett szolgáltatást írja le tanácsadó programként, aki be akar lépni a Bitcoin és a kriptovaluta folyamatosan változó világába..

Mivel a kriptográfia ökoszisztémájában annyi újítás zajlik, a legjobb, ha szakértőt követünk. A Teeka Tiwari Palm Beach Confidential-val való összehangolása olyannal, akinek az iparági ismeretei felülmúlhatatlanok és kiemelkedő, dokumentált tapasztalatokkal rendelkezik, több mint méltó arra, hogy figyelembe vegyék azokat az egyének, akiket az új, bitcoin által vezetett bikapiaci ciklus kiválasztásakor figyelembe vesznek lendületet 2020-ban és azon túl.

Például a Palm Beach Research Group (PBRG) az Egyesült Államok egyik legnagyobb pénzügyi kutató vállalata, amely számos prémium tanácsadó terméket kínál ügyfeleinek és ügyfeleiknek. A Palm Beach Confidential az egyik elsődleges pénzügyi befektetési szolgáltatás, amelyet Teeka Tiwari piaci veterán vezet, aki 2016 óta nyíltan a blokklánc-technológiára és a kriptovalutára koncentrál hű előfizetői számára..

Ma Teekát a kriptovilág egyik legmegbízhatóbb elemzőjeként ismerik, és sokan nagyra tartják, mert nagyon pontos, oktató és átlátható módon jósolta meg sok kriptovaluta projekt növekedését. A Palm Beach Confidential weboldalának megfelelően Teeka Tiwari az „aszimmetrikus befektetés” elnevezésű stratégiát használja, amelyet a befektetők felhasználhatnak arra, hogy kis összegeket hatalmas nyereséggé alakítsanak..

Az évek során Teeka Tiwari ezt a stratégiát használta számos fontos válogatás megjóslásához és a nyereséges kriptoportfóliók felépítéséhez a Palm Beach Confidential tagjai számára.

Meg kell jegyezni, hogy a Palm Beach-i bizalmas jelentésekben megjelenő számos kriptovaluta-projekt egymilliárd dollárnál kisebb piaci korlátokkal rendelkezik, és potenciáljuk miatt kutatták és kiemelték őket..

Teeka Tiwari 5 érme – 5 millió kiszivárgott jelentés

A Bitcoin mindössze 378 nap alatt 26-szorosára emelkedett 750 dollárról 20 000 dollárra. Az Ethereum 233-szorosára nőtt 6 dollárról 1400 dollárra 403 nap alatt. Ha 1 dollárral került be, akkor hétszer többet keresett. Képzelje el, hogyan érzi magát az 1400x visszatérés. Van, aki ennél háromszor olcsóbban jutott be! Ha 223 dollárt tett volna be, amikor először teheti, akkor ez csak 3,5 év alatt 4500-szorosára nőtt, 1 millió dollárra. Megváltoztatja az életet. A világ gazdagságának legnagyobb részét azok kapják, akik bejutnak. Először talán ez a logika a Teeka ajánlása mögött, amely szerint 5 érmét 5 millióra kell emelni 2020-ban..

Ez az 5 érme 5 millió Teeka Tiwari 2020-as listájához (500 USD)

1. Enjin érme (ENJ)

Mi az Enjin Coin (ENJ)? | Teljes útmutató a játékkripthez

Az Enjin érme egy ERC-20 típusú token, ami azt jelenti, hogy az Ethereum blokklánctól függ. Ezt követően a feladat összekapcsolja a hozzáértő szerződések és a blockchain előnyeit, és az új forma – a Lightning Network – egyik fő tevékenysége volt.

Pontosabban: az Enjin platform számos értékes kapacitást és kiemelést használ fel SDK-jaival és a nyílt API-val. Ezek a következők:

Virtuális elemek és áruk: Bármely számítógépes játék mérnökei létrehozhatnak egy Enjin token által szponzorált valutát. Ezek az érmék hasonló kamatpontokat juttatnak el a blokklánchoz (érték, biztonság, csere sebesség), de a színpadon megváltoztathatók és felhasználhatók a virtuális termékek kifizetéséhez..

Minden ilyen token életképes az Enjin Smart Wallets használatával. Ily módon a hálózati ügyfelek fokozatosan mozgathatják ezeket a speciális erőforrásokat – megkímélik őket a rendszerleíró adatbázisból.

Fizetési alternatívák: Ráadásul Enjin az exkluzív decentralizált tőzsdei bejárattal büszkélkedhet. Teljes körű kapacitással rendelkezik az ügyfelek számára, például kérések, kedvezmények stb. A számítógépes játék színpadán, az Enjin Widget segítségével hajtják végre – minden részletet tudomásul vesz. Csak egy kis ETH költség kerül felszámolásra.

Intelligens pénztárca: Ez a teljes keretrendszer fókusz szegmense, mivel össze van hangolva az ügyfél Ethereum pénztárca címével, és lehetővé teszi a virtuális termékek mozgatását megbízható alkalmazásokon keresztül.

Több szakaszból álló alkalmazása van, mivel az erőforrásokat és a termékeket egy adott játékfeltételen kívül is el lehet küldeni. A csereigény segítségével fejeződik be – egy másik ügyfélnek tudomásul kell vennie, és ennek következtében a cserét végrehajtják.

Ezt a csatornacsere-megállapodást 2018-ban jelentették be az Enjin szervezet méretezésének támogatásával. Különféle játékcsatornákat hajt végre, ahol korlátlan számú csere végezhető szinte nem létező kiadásokkal.

Elhagyja az egyéb hasznos események, például a dolgozók, játékok, letéti számlák, online áruházak, tagsági döntések stb. Fő részének hivatkozását..

2. Numeraire (NMR)

Az American Numerai (NMR) 11 millió dollár érmét emel, az Alibaba kínai óriások és az űrkutatás stratégiai partnerségbe kezd a blokklánc fejlesztéséről | Smartereum

A Numeraire (NMR) egy digitális pénz, amely a Numerai-t, egy San Francisco-i székhelyű befektetési alapot működteti, amely nyilvánosan támogatja a számítógépes érvelést, hogy érdekeltté váljon a világ jelentős pénzügyi cseréjében. A Numeraire (NMR) tulajdonosok az előrejelzések alapján következetesen tegyék fel NMR-jeleiket

3. Streamr adatérme (DATA)

Streamr DATAcoin (DATA) Kasaysayang Datos | CoinMarketCap

A Streamr egy láncolaton kívüli hálózat, amely az Ethereum blokkláncán alapul, és ügyes megállapodásokkal biztosítja az emberek, szervezetek és gépek számára az információk cseréjét és adaptálását. A Streamr szakasz egy kereskedelmi központtá válik, amely felhatalmazza bárkit arra, hogy információkat tároljon egy decentralizált, elosztott szervezeten.

4. Állapot (SNT)

A Status (SNT) egy nyílt forráskódú üzenetküldő platform és mobil interfész, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek az Ethereum (ETH) blokkláncon futó DApps-kel. Úgy működik, mint a Play Store for Android vagy az App Store az iOS alkalmazásokhoz, azzal a különbséggel, hogy teljes egészében peer-to-peer (P2P) technológiákra épül. Minden felhasználó használhatja a Status (SNT) funkciót:

– Hozzáférés, böngészés és több mint 2000 Ethereum DApps használat

– Titkosított P2P üzenetek küldése és fogadása.

– Használja fizetésekhez és intelligens szerződésekhez.

– Tárolja és ellenőrizze a titkosított privát eszközöket a Status pénztárcában.

Az Állapothálózat az Állapot hálózati tokeneket (SNT) is használja, amelyek a platform natív pénzneme.

A Status végső célja az Ethereum DApps tömeges elfogadásának felgyorsítása. Ezt a gyorsan növekvő okostelefon felhasználói szegmens megcélzásával, a DApps felfedezésének és használatának egyszerűvé és intuitívvá tételével lehet elérni. Az alkalmazás mellett a Status közösség olyan infrastrukturális eszközöket is épít, amelyek mindenkit felhatalmaznak arra, hogy csatlakozzanak a közösséghez, és közösen jobb webet építsenek.

5. MCO érme

Monaco egy részletfizetési és digitális devizaszakasz, amely 2018-ban Crypto.com néven váltotta át magát, és MCO kép alatt cserélt titkosított pénzügyleteket. A Crypto.com blokklánc által támogatott csekk-kártyákat és hordozható pénztárca-alkalmazást kínál. A Crypto.com emellett 2019 végén megállapodást jelentett be saját kriptokereskedelmének elküldéséről, amely várhatóan 2020 vége előtt élőben lesz..

Elosztott előre fizetett Visa kártyák és egy pénztárca alkalmazásuk célja a hitel- / betéti kártyák és a kriptovaluták előnyeinek egyesítése. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptot vásároljanak, eladjanak, kereskedjenek és költekezzenek olyan jutalmazási rendszerrel, amely MCO-tokent keres.

Az 5 legfontosabb befektetendő érme 2020-ban & Túl

Több mint 10 év telt el azóta, hogy az excentrikus Satoshi Nakamoto megalkotta a Bitcoin-t, amely a világ legelső és legismertebb típusú digitális pénze. Hírneve ellenére a Bitcoin nem az utolsó szó a digitális pénzről – az utánzók, úttörők és mellékprojektek hatalmas számban emelkedtek, és ma már több mint 7000 digitális pénznem áll rendelkezésre.

A digitális valuták ilyen széles körű böngészési lehetőségeivel hogyan tudják a pénzügyi szakemberek megvalósítani a legjobb kriptográfiai pénzt, amelybe erőforrásokat lehet elhelyezni? A világ leggyakoribb rejtjelező pénzformáitól kezdve a kevésbé ismert számítógépes monetáris szabványokig, amelyekről még soha nem is tudott, itt vannak a legjobb 5 pénznem, amelyet 2020-ban és később is vásárolhatunk.

1. Bitcoin (BTC)

A kék chipes kriptovalutához, a Bitcoinhoz legközelebb eső dolog uralja a piacot azóta, hogy az első bitcoinokat 2009 januárjában bányászták – de ez nem jelenti azt, hogy mindig simán vitorlázott. A Bitcoin árfolyama 2017 decemberében csaknem 20 000 dollár volt a legmagasabb, mielőtt 2018-ban összeomlott, és az év végéig 3234 dollárt tett ki..

Azóta a Bitcoin valami visszatérést élvez, mivel az árak több mint 10 000 dollárra emelkedtek. Körülbelül 200 milliárd dolláros piaci korlát mellett a bitcoinok a kriptovaluta-piac több mint 57% -át teszik ki.

A Bitcoin megadja a volatilitás arányát, de mivel a kriptóban a legnagyobb név, világszerte elfogadja, amelyet kevésbé ismert riválisok nem rendelkeznek, és ezzel vitathatatlanul a legjobb kriptovalutát vásárolhatja meg az eszközosztályban új befektetők számára..

2. Bitcoin Cash (BCH)

Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, a blockchain technológiára támaszkodnak, amely a kriptotranzakciókról információkat tárol 1 megabájt adatot tartalmazó blokkokon belül. Amint a valuta egyre népszerűbb lett, ezek az adatblokkok feltöltődtek, lelassítva a bitcoin tranzakciókat és növelve a tranzakciós díjakat.

Néhány Bitcoin fejlesztő olyan megoldást javasolt, amely hatékonyan csökkentené az egyes blokkokhoz szükséges adatok mennyiségét. Ennek ellenére mások úgy vélték, hogy ez veszélyeztetné a kriptopénz integritását – ezért 2017 augusztusában létrehozták a Bitcoin saját verzióját, és Bitcoin Cash-nek hívták.

A Bitcoin Cash olyan blokkokkal rendelkezik, amelyek 8 MB adat tárolására képesek, így gyorsabb és gyakoribb tranzakciók végezhetők alacsonyabb díjakkal. Lehet, hogy a Bitcoin Cash újabb és kevésbé népszerű, mint elődje, de a skálázhatósága azt jelenti, hogy hihetetlen növekedési potenciállal rendelkezik, és elindítja a legjobb kriptopénzért.

3. Litecoin (LTC)

A kriptopénzek általában homályosnak és összetettnek tűnnek azok számára, akik nem értik az alapul szolgáló technológiát, de a Litecoin-t azért hozták létre, hogy segítsen ennek kijavításában. Valójában az alapító Charlie Lee meg akarta készíteni a Bitcoin „lite” verzióját, és kifejlesztett egy kriptovalutát, amely szerepet játszhat az „ezüsttől a Bitcoin aranyáig” szerepében.

Lee éppen ezt tette a Litecoin-nal 2011-ben, létrehozva egy kriptovalutát, amely néhány fordulattal átvette a Bitcoin számos legjobb tulajdonságát. Például, míg a bitcoin tranzakciók megerősítése körülbelül 10 percet vesz igénybe, a litecoin tranzakciók sokkal gyorsabbak, három perc alatt tartanak.

Ezenkívül bár speciális hardverre és lenyűgöző nyers számítási teljesítményre van szükség a felhasználók számára a bitcoin bányászatához, a Litecoin sokkal alacsonyabb rendszerkövetelményekkel rendelkezik. Valójában eredetileg úgy tervezték, hogy hétköznapi számítógépekkel bányásszák. A gyorsabb és könnyebb erőteljes kombináció a felhasználók és a befektetők számára egyaránt.

5 érme - 5 millió áttekintés

4. Ethereum (ETH)

A kriptopénzek egyik fő filozófiája a valuta decentralizálása. Az Ethereum egy lépéssel tovább lép – a pénz decentralizálása helyett az Ethereum célja az internet decentralizálása azáltal, hogy a szervereket egy globális csomópontrendszerrel helyettesíti, létrehozva „egy számítógépet az egész világ számára”.

Az Ethereum egy blokklánc technológián alapuló szoftverplatform, amelyben a felhasználók kicserélhetik az éter nevű kriptovalutát. Az éter világszerte az egyik legnépszerűbb kriptovaluta lett, 40 milliárd dollár körüli piaci felső ténnyel, amely csak a Bitcoin mögött áll a piaci részesedésben.

De az igazi vonzerő maga a platform, amely vadon népszerűvé vált más kriptovaluták gazdagépeként – más szóval, a befektetők nemcsak a piac egyik legjobb és legnépszerűbb kriptovalutájából profitálnak, hanem a Maga az Ethereum.

5. Binance-érme (BNB)

Az Ethereumhoz hasonlóan a Binance Coin is sokkal több, mint egy kriptovaluta. Ami azt illeti, a Binance Coin-t eredetileg az Ethereum üzemeltette, egészen addig, amíg a Binance decentralizált cseréje, vagy a DEX 2017-ben online volt. A Binance DEX egy olyan platform, mint az Ethereum, bár más küldetéssel rendelkezik.

A Binance DEX egy decentralizált platform, ahol a felhasználók nemcsak vásárolhatnak és adhatnak el Binance-érméket, hanem a BNB-vel más kriptovalutákat is konvertálhatnak egymásról. Ez a Binance DEX-et a bolygó legnagyobb volumenű kriptovaluta-cseréjévé tette, és elősegítette a digitális eszköz népszerűségét.

Ami a legfontosabb, hogy a Binance DEX kedvezményt kínál azoknak a felhasználóknak, akik tranzakciós díjat fizetnek a BNB-vel folytatott tőzsdén – ez egy olyan intelligens stratégia, amely a felhasználókat a platformon tartja és segít fenntartani a Binance Coin növekedését.

5 érme – 5 millió áttekintés: Következtetés

Nem pazarlás, befektetés a szolgáltatásukba, ha megtanulsz valamit. Ha valamit elgondolkodtat, és meghozza saját befektetési döntéseit, akkor ez 2,5 vagy 5 ezer dollárt költött jól. A kereskedés és a befektetés a hibákból való tanulásról és a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról szól. Időt és pénzt kell költeni a szükséges készségek fejlesztésére.

Úgy gondoljuk, hogy kiváló piaci betekintést nyújtanak a pozícionálás méretezésébe, elég kicsi pozícióval rendelkeznek ahhoz, hogy akkor sem ijedjenek meg a pozíciótól, ha 85% + korrekciót szenvednek el. A hosszú távú befektetésekre való összpontosítás valóban milliárdosok készsége.

A diverzifikáció egy másik erős hangsúly. Az 5 érme akkor is egészséges portfólió, ha nettó vagyonának 3% -a rejtjelezett az összes eszközallokációból, és nagyon jól el tudná terjeszteni a kockázatot. Kérjük, végezze el saját kutatását, mivel nem mi vagyunk a pénzügyi tanácsadói.

Teeka Tiwari és a Palm Beach Research Group vonzotta a gyűlölködők és a rajongók sarki táborait, valamint a középső csoportot, amely azért kapott rektet, hogy bután üldözte a szivattyút és a szeméttárolót. A FINRA megtiltotta Teeka Tiwarinak, hogy brókerként járjon el, vagy más módon lépjen kapcsolatba bróker-kereskedő céggel.

Szüksége volt tehát munkára, és talált kriptot. Ez nem változtat azon a tényen, hogy 2016-ban a Bitcoin BTC-t, az Ethereum ETH-t és a Monero XMR-t ajánlotta. Antshares vagy NEO, Factom FCT, STORJ, DASH, Ethereum Classic ETC és Ripple XRP 2017-ben a lista 2018-ra, 2019-re folytatódik folytatódik 2020-ban.

Ha úgy gondolja, hogy ez egy hatalmas változás, amelyet jobban lehetne kereskedési tőkeként felhasználni. Menj ide, és tanulj meg kereskedni. Ezután kövesse ezt a látszólag intelligens embercsoportot, akik szilárd betekintést nyújtanak a technikai elemzésekbe, miközben a nyereséges banánokat szórakoztatják. Alapvető elemzésük ponton áll, valamint egy őrült kettős befektetési képlet a pozíció méretezéséhez.

A kereskedés első számú szabálya. Minden, ami veled és kereskedési számláddal történt, az a te hibád, és senki másé. Tanuljon a hibákból, lépjen tovább vagy ne, és megölheti magát. Nézd meg Jesse Lauriston Livermore-t, a valaha élt legnagyobb kereskedőket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector