A Gatehub áttekintése: Még mindig biztonságos webtárca használható 2021-ben?

Ebben a Gatehub-áttekintésben a platformot a következő kritériumok szerint elemezzük, így megalapozott döntést hozhat arról, hogy a Gatehub biztonságos-e a kriptotevékenységéhez. A Gatehub értékelését a következő kritériumok alapján végezzük; használhatóság, díjak, partnerségek, biztonság (a hírhedt Gatehub hack), és még megvizsgáljuk a Gatehub alternatíváit is, ha úgy dönt, hogy nem használja őket.

Készen áll a kezdésre?

Mi az a Gatehub?

gatehub áttekintés

A Gatehub egy online web pénztárca platform, amely támogat néhány népszerű kriptovalutát, és olyan fiatokat is tartalmaz, mint az USD. A jelenleg fejlesztett kriptotárca platformok többségéhez hasonlóan a Gatehub is rendelkezik saját beépített kriptotermékcserével. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Gatehub platform lehetővé teszi titkosítás és fiat tárolását és kereskedelmét.

A Gatehub pénztárca platform online, és csak az interneten keresztül érhető el asztali eszközzel (Windows, Linux vagy Mac) vagy mobil eszközzel (Android vagy iOS)..


2014-ben, amikor a Gatehub először jött létre, kizárólag a Ripple (XRP) kriptovalutára fejlesztették ki. De idővel és fejlődésének további előrehaladásával ma már más érméket is támogat.

A Gatehubot a Gatehub Ltd, az Egyesült Királyságban működő multinacionális fintech vállalat fejlesztette ki, amely pénzügyi szolgáltatások és termékek fejlesztésére szakosodott, amelyek magukban foglalják a blockchain alapú globális elszámolási rendszert, az interledger alapú fizetési rendszert, a digitális pénztárcát, a csatlakozót és az átjáró szolgáltatást..

A Gatehub segítségével kriptovalutákat fogadhat, küldhet és tárolhat. Sokkal könnyebbé válik, ha az átvitel két Gatehub felhasználó között zajlik, mivel a feladónak csak a vevő Gatehub felhasználónevét kell megadnia annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és egyenesen továbbítsa. A Gatehub ezen funkciója hiányosnak tekinthető más kriptotárca platformokon, ha összehasonlítást kívánnak végezni.

A Gatehubot kriptográfia-elfogadók – kriptográfiai felhasználók és kereskedők számára fejlesztették ki, hogy lehetővé tegyék számukra a hullámosság (XRP) és más kriptovaluták más Gatehub-felhasználók közötti, valamint más kriptopénztárcákba vagy -közvetítőkbe történő átadását..

Hogyan működik a Gatehub pénztárca?

Amint ezt a Gatehub-áttekintésben korábban említettük, a Gatehubot eredetileg úgy fejlesztették ki, hogy csak a Ripple (XRP) befogadására alkalmas legyen. De jelenleg a Gatehub összesen 8 különböző kriptovalutát támogat (beleértve a Ripple-t is). Ezen érmék többi része Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) és Ethereum Classic (ETC).

A Gatehub támogatja a fiatot is. Beépített fizetési átjáró rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fiat befizetését. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy könnyedén finanszírozhatja Gatehub-számláját bankszámla használatával banki átutalással, akár a SEPA-n, akár a SWIFT-en keresztül..

Ez a beépített fizetési átjáró rendszer jelenleg támogatja az USD, JPY, EUR és CNY értékeket. De, mielőtt használhatná a fiat funkciót és befizethetne bankszámlájára, át kell esnie egy KYC ellenőrzési eljáráson.

gatehub áttekintés

Ehhez az igazolási eljáráshoz részletes információkra van szükség rólad, mint magánszemélyről vagy cégről, ha vállalati testületként regisztrálsz és igazolsz. Ezután feltölti a szükséges dokumentumokat, amelyek tartalmazzák az elfogadott személyazonosító okmányok másolatait és az Ön személyes vagy céges lakcímének igazolását akár bankszámlakivonat, akár bármely rendelkezésre álló jóváhagyott közüzemi számladokumentum segítségével..

Ennek az ellenőrzési eljárásnak az egyik sajátos hibája, hogy a fiókja ellenőrzése eltarthat néhány napig, így nem túl jó megközelítés, ha a tervek szerint egy adott érmét azonnal vásárolni kell a Gatehub-fiók megszerzése után. hogy kriptovalutával finanszírozza számláját, amíg a fiókját nem ellenőrzik.

Emellett a legtöbb pénztárcától eltérően, amelyek elfogadják a banki átutalások különféle formáit, a Gatehub csak a SEPA-ra és a SWIFT-re korlátozódik, és még betéti és hitelkártyás betéteket sem fogad el.

Ezektől a hibáktól eltekintve a Gatehub klasszikus kriptotárcaként tűnik ki fiat betét támogatásával. Továbbá, felhasználóbarát pénztárca felületével és a webhelyével általában nagyon könnyen használható, a Ripple-en kívül más népszerű érmék jelenlegi támogatásával párosulva a Gatehub a tökéletes pénztárca platformjává válik a kriptovaluta kezdőknek és más felhasználóknak, akik nem a pénztárca technikájához szokott.

A kriptográfia és a fiat pénztárca rendelkezésre bocsátása mellett a Gatehub platform egy olyan cserével is jár, ahol a felhasználók belső érmékkel kereskedhetnek más érmékért egy átlagos kereskedési díj ellenében, szóváltás nélkül és anélkül, hogy ezeket az érméket át kellene adni egy tőzsdére..

Gatehub díjak

A Gatehub díjai a kereskedési díjakat, a betéti díjakat és a kifizetési díjakat tartalmazzák.

A kereskedési díjak 0,30% -os szinten vannak feltüntetve, ami azt jelenti, hogy mind a készítők, mind a felvevők minden kereskedési tranzakcióban a teljes kereskedelem teljes összegének 0,30% -át fizetik díjként a Gatehubnak.

A betéti díjak nincsenek rögzítve, de változnak. Minden attól függ, hogy a felhasználó milyen módszerrel utal át pénzt a Gatehub számlára.

A kifizetési díjak 0,005BTC-ben vannak rögzítve a BTC kivonásokhoz.

A Gatehub-fiók létrehozása azonban ingyenes, a SEPA-val történő befizetések szintén ingyenesek. De az XRP tranzakciók esetén 0,2% -os hullámdíj fizetendő, és legalább 20 hullámosságot kell megtartani a hullámos pénztárca alapmérlegeként, hogy aktív maradjon, csakúgy, mint más XRP pénztárcák.

Gatehub partnerségek

A Gatehub mint XRP főkönyv-kapu 2019 októberében partnerségi megállapodást kötött a Coil-lal.

Ez teszi a Coilt felelőssé egy új Interledger-alapú betéti módszer biztosításáért a Gatehub és a coil felhasználók számára, amely viszont lehetővé teszi a tartalomalkotók számára, hogy bevételszerezzék webhelyeiket és valós időben fizessenek. Tehát ebben az esetben a Coil biztosítja az új interledger-alapú fizetési rendszert, a Gatehub pedig XRP-kifizetéseket teljesít a Coil tartalomalkotóinak. Ez nagy fejlesztés mind a Coil, mind a Gatehub, mind pedig a blockchain ökoszisztéma szempontjából.

A Gatehub biztonságos? 

A Gatehub áttekintésének nagyon fontos része a platform biztonsága.

A Mozilla Obszervatórium szerint a Gatehub B-t szerez a biztonságban. Ez a biztonsági pontszám meghaladja az átlagos pontszámot, összehasonlítva más pénztárcákkal és kereskedési platformokkal.

A Gatehub számos biztonsági funkcióval rendelkezik a fiókok biztonságának megőrzése érdekében, amelyek magukban foglalják a 2FA kódokat, az új IP-címek és új eszközök e-mailes visszaigazolását, az eszközök engedélyezését és jogosulatlanságát, valamint egy hozzáférési naplót, amely segíti a felhasználókat a fülek megtartásában. és hogy a gyanús hozzáférés könnyű azonosítása érdekében hova kerültek a fiókokhoz.

Gatehub Hack

A 2019-es Gatehub áttekintés nem lesz teljes, ha nem veszik tudomásul ezt a nagy, de negatív eseményt, amely a Gatehub pénztárca platformját érte. Valamikor 2017-ben a Gatehubnak biztonsági problémái merültek fel a rendszereikkel kapcsolatban, és állítólag bejelentett hackelés történt központi szerverein.

Úgy számoltak, hogy ez az esemény körülbelül 80-90 Gatehub-felhasználót érintett, és körülbelül 23,2 millió XRP-érmét loptak el, körülbelül 9,5 millió dollár értékben.

Gatehub azonban nyilatkozatot tett, amelyben elismerte a feltörést, de az ellopott pénzek visszafizetését megtagadva kijelentette, hogy a hiányzó pénzeszközök személyes számlákról származnak, és így történt a személyes számlák feltörése is.

Úgy gondolom, hogy ez az esemény mindig emlékeztet bennünket arra, hogy egyetlen pénztárca sem 100% -osan biztonságos, különösen az online webes és alkalmazásos pénztárcák.

Gatehub alternatívák:

Itt van a Gatehub áttekintésének egy másik fontos pontja.

A pénztárcák területén a ShapeShift, a Wipplex, az Atomic, az Exarpy és a Guarda jó alternatíva az XRP és más, a Gatehub által támogatott érmék számára..

Az XRP és más Gatehub által támogatott érmék, köztük a fiat, a Coinbase, a Binance, a Poloniex és a Bitstamp cseréje alternatív csereként szerepel a csúcson..

A Gatehub felülvizsgálatának következtetése:

A Gatehub egy XRP főkönyvi fizetési átjáró, amely lehetővé teszi az XRP, a fiat és más támogatott kriptovaluták fogadását, tárolását, átadását és akár kereskedelmét is. Ez egy klasszikus pénztárca-váltó platform, és nagyon ajánlott kezdőknek a könnyű használat miatt.

A kezdéshez mindössze annyit kell tennie, hogy meglátogatja a Github hivatalos webhelyét, regisztrál egy személyes e-mailt és nagyon erős jelszót, majd megerősíti az e-mailt. Ne felejtse el bejelölni a szükséges négyzeteket, és biztonságosan tárolja a titkos személyes helyreállítási kulcsot.

A Gatehubról további információt a honlap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector