A Ripple (XRP) használata a Crypto Fogadásokhoz Kezdő útmutató

XRP fokozatosan bekerül a kriptovaluta fogadás barázdájába. A rejtjel Bitcoin kaliberű előnyökkel büszkélkedhet, amelyek csillagválasztássá teszik az online fogadásokat. Egyesek ezt értelmezhetik a két hasonló, de technikailag különböző kriptovaluta közötti sokat csúfolt összecsapás tényezőként. Az XRP lehetővé teszi, hogy bárki részt vehessen az online fogadások legnagyszerűbb látványosságaiban.

Ennek ellenére néhány dolgot ismernie kell, mielőtt megtanulja, hogyan fogadjon az XRP-vel. Itt található egy teljes útmutató az XRP-vel történő fogadáshoz!

Mi az XRP?

A Ripple-t körülvevő aura a határokon átnyúló fizetések ésszerűsítésének ígérete. Ripple Labs, eredetileg OpenCoin néven alapították, a kriptovalutát, az XRP-t és az azt működtető elosztott főkönyvet fejlesztő vállalat. Pontosabban, az XRP hídvalutaként működik, bemutatva a Ripple hálózat likviditását és könnyű cseréjét.

A Ripple eladja xRapid nevű termékét a világ pénzintézeteinek. Ez egy közeg az érték átviteléhez a különböző fiat pénznemek között. Az XRP Ledger az a Distributed Ledger technológia, amely megkönnyíti a kriptovaluta ellenőrizhető és biztonságos elszámolását. Ezeket az értékes szolgáltatásokat kínálja a Ripple a pénzügyi intézményeknek és az egyéni felhasználóknak.


Itt van egy lépésenkénti útmutató a Ripple XRP érme megvásárlásához vagy a Bitcoin konvertálásához Ripple XRP-hez.

Az XRP-t gyakran a kriptovaluta-család fekete juhainak tekintik. Nagyon sok mindent meg lehet mutatni különbségként az XRP és BTC. A Ripple azonban számos olyan funkcióval rendelkezik, és olyan eseteket használ, amelyek lehetővé teszik a pénzügyi tranzakciók paradigmájának túllépését a titkos szerencsejátékig.

Melyek a Ripple főbb jellemzői?

Nagyon kevés kriptovaluta igazolja az „anonimitás” szót annak értelmében, az XRP pedig a lista élén áll. Ez a funkció többek között bemutatja ennek a kriptopénznek a nagyszerűségét. Minden egyes tényező meghaladja a készpénzes fogadások normáit. Íme néhány XRP-szolgáltatás:

  • Névtelen tranzakciók – az érme első vonása a magánélethez kapcsolódik. A tranzakciók teljesen anonimek ahhoz a ponthoz, hogy lehetetlen lesz nyomon követni a felhasználókat. Minden kriptográfiai játékos egy ilyen fellángolást keres egy kriptovalutában, és az XRP rendelkezik a legjobbal.
  • Decentralizálás – ez vitatott kérdés a kriptográfiai közösségben. Míg néhány meggyőző érv hangzott el, miszerint az XRP valóban központosított, ez ellentétes az igazsággal. Az XRP egy decentralizált kriptovaluta, amelynek értékét a kereslet és a kínálat erői határozzák meg.
  • Információkövetés – a világon futó Ripple számítógépek ezrei minden pillanatban egységesen működnek a tranzakciók biztonságának és érvényességének védelme érdekében. Az XRP Ledger átláthatóság céljából mindenki számára elérhető a hálózaton.
  • Gyors tranzakciók – az XRP ellátást gyakran összehasonlítják a SWIFT transzferrel, a bankok által használt, a határokon átnyúló fizetések jelenlegi rendszerével. Itt bizonyul előnyösnek a Ripple felépítése. Az XRP lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt küldjenek ki tranzakciókat, szemben a SWIFT 2-5 munkanapjával.
  • Olcsó tranzakciók – a fentiek szerint a Ripple hálózat hihetetlenül gyors. Ez a szolgáltatás akkor bizonyul értékesnek, ha a díj növekedésének egyetlen módját tekintjük, ha hálózati túlterhelés tapasztalható. A Ripple egy hatékony és rugalmas hálózatot épített ki, amely megszünteti a piaci likviditás minden szűk keresztmetszetét, ezáltal olcsóbbá teszi az XRP mozgatását.

READ BitMix Review: Hogyan kell használni – A teljes útmutató [2020]

Van-e haszna az XRP használatának a kriptofogadásban és a szerencsejátékban??

Közel egy évtizede valami példa nélküli történt. Egy hihetetlen egyén vagy csoport tartós hatást gyakorolt ​​a világra a Bitcoin bevezetésével.

Ma a világ minden színterén van egy teljes kriptográfiai szegmens. A Bitcoin, majd később az XRP bemutatta, hogyan lehetne védeni a felhasználói adatokat és a biztonságot, ha nem is fejlesztenék. Ezt a funkciót online kaszinók és fogadási cégek vették át. Ezek a rejtjelező kaszinók a Bitcoin mögött álló technológiát is kihasználják a felhasználói tranzakciók és a nyeremények átláthatósága érdekében.

Minden kaszinóban van valami, ami valóban meghatározza; egyesek számára ez a blockchain biztonság. A blockchain biztonságának köszönhetően a játékosok fokozottabb magánéletet és ellenőrzést élvezhetnek. Ez volt a hitelesség pillanata, amikor a kriptográf fogadási platformokat, például az 1xBit teljesen névtelen kaszinókként és sportkönyvekként indították el.

A kezdetektől fogva az 1xBit tagadhatatlan bájjal vonzotta a játékosokat, ötvözve a popkultúra rezonanciáját a blockchain technológia erejével. Az 1xBit a funkciók és az akciódús játékok egyedülálló keverékét kínálja, amelyeket meghívnak kipróbálni. Ami meghatározza ezt a rejtjelező kaszinót, az a kényelem, amelyet a felhasználók számára nyújt, mivel lehetővé teszi számukra, hogy több eseményre befizessenek és fogadjanak az XRP és további 20 kriptovaluta használatával..

OLVASSA EL 5 tippet a kriptovaluták napi kereskedéséhez

Bejegyzés

Az 1xBit nem csak XRP-fogadást kínál, hanem egy kattintással regisztrációt is kínál az élmény részeként. A felhasználóknak nem kötelező megadniuk privát hitelesítő adataikat. A platform automatikusan létrehoz egy bejelentkezési azonosítót és jelszót. Mivel a kaszinót blockchain védi, szó szerint áthatolhatatlan. A számlanyilvántartáson túl nagyon jó dolog fogadni vagy játékokat játszani az 1xBit-en.

XRP Crypto Wallet kiválasztása

Az 1xBit egy alkalmas szakasz, ahol a játékosok kihasználhatják a támogatott kriptovaluták rengeteg számát. XRP-vel könnyű fogadni 1xBit-re. Egyszerűen lépjen a „Saját fiók” oldalra, és keresse meg a „Számla részletei” lehetőséget, válassza a „Saját pénztárca” lehetőséget a kriptók listájának eléréséhez, majd válassza az XRP lehetőséget a teljesítéshez és a fogadáshoz.

Fogadások az eseményekre

Az 1xBit az a hely, ahol a profi szerencsejátékosok örökségei születnek, és a lucer álmok valóra válnak. A rejtjelező sportfogadások a kriptográfiai szerencsejáték elemeit mutatják be, beleértve a zseniális eseményeket, amelyekről ismert, hogy a játékosok nagyszerű élményeket kínálnak. Ez a gyakorlat a kriptovaluta szerencsejáték szerves részévé vált. A játékos kiválaszthatja az eseményt, a körülményeket és könnyen tétet szerezhet a játékban az XRP segítségével.

A könnyű használat része egy nagyobb történetnek, amely abban a nyereségben folytatódik, amelyet a játékos a játék vagy esemény tétjein felül elérhet. A cryptocurrency sportfogadás csillagajánlata 7 BTC üdvözlő bónuszt is tartalmaz, többek között. Az 1xBit-nél az élmény dicsősége nemcsak értékessé válhat, de kézzelfogható is. Az érzelmek és az adrenalin-csúcsok nagyopera, amely az 1xBit-re tett fogadással kezdődik az XRP-vel.

Következtetés

Ez volt az útmutatónk arról, hogyan fogadhatunk az XRP-vel, a rejtjelező kaszinókra összpontosítva, egy folyamatosan virágzó iparágra. Most, hogy tudja, mi a kriptográfiai fogadás legfontosabb szempontja, szabadon elmélyedhet a szerencsejáték e magával ragadó világában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector