A YouHodler 2021-es áttekintése: Legjobb hely a kriptovaluta-kölcsönök megszerzéséhez?

Ez a cikk a YouHodler hitelezési platformjának részletes részleteit ismerteti, beleértve az olyan fontos információkat, mint a kamatlábak, hitelkonstrukciók, a platform fedezetéül jóváhagyott kriptovaluták stb..

A hagyományos pénzügyi rendszerek jelentős potenciális megzavarójának tekintik, hogy a kriptovaluták világszerte naponta egyre vonzóbbak.

Azonban e technológiában rejlő hatalmas lehetőségek ellenére a felhasználók gyakran kihívást jelentenek ezen a téren befektetni. Ennek oka elsősorban az egész kriptovaluta ökoszisztéma rendkívül ingatag jellege.

A titkosítási tér sikere megköveteli a felhasználóktól, hogy a kedvezőtlen áringadozások ellenére is ragaszkodjanak a kriptográfiai eszközökhöz. A kriptotér ezen fő aspektusa inspirálta a YouHodler elindítását.

Ez a YouHodler áttekintés számos egyéb fontos részlet mellett több megvilágításba helyezi a platform bonyolult részleteit, funkcionalitását, kamatlábát, jellemzőit és a platform biztonságát..

YouHodler áttekintés


Mi a YouHodler?

A 2019-ben indított YouHodler egy fintech cég, amely fiat devizákkal rendelkező kriptográfiai hitelek nyújtására összpontosít. A platform büszkélkedhet a kripto-kripto- és kriptofiat-konverziók megkönnyítésével a magas kamatozású megtakarítási számlák mellett.

A platformon támogatott fiat pénznemek közé tartozik az USD, EUR, CHF, GBP. A YouHodler számos kriptovalutát is támogat, amelyek közül néhány BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP stb..

Az állványok sem maradnak el az emelvényen. A felhasználók stabil érmékkel juthatnak hitelekhez, például USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI és HUSD. A YouHodler egy svájci székhelyű uniós vállalkozás, amelynek irodái Svájcban és Cipruson találhatók.

A platform hatékony megoldást nyújt a hiányzástól való félelemre (FOMO) népszerű a kriptotartók körében. YouHodler, a felhasználók könnyedén megtarthatják kriptográfiai eszközeiket, miközben megtartják annak lehetőségét, hogy hitelekhez lehessen használni.

A kriptovaluta volatilis jellege miatt a platform örvendetes fejlemény a kriptográfiai befektetők számára.

Ez a YouHodler áttekintés azt mutatja, hogy az idő múlásával a platform exponenciális növekedést és globális tömeges alkalmazást tapasztalt. Jelenleg egy robusztus és átfogó kripto-fiat pénzügyi platformnak tekintik.

A platform számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek finomra vannak hangolva a kriptográfiai eszközök értékének feloldásához. Néhány ilyen szolgáltatás magában foglalja a kriptográfiai kölcsönöket, több fizetési csatorna integrációját (stabil bankok, banki vezetékek, hitelkártyák), kereskedési megoldásokat stb..

A platformhoz kapcsolódó egyik lenyűgöző tulajdonság a fiat személyes bankszámlára történő felvételének lehetősége. A platform lehetőséget kínál a felhasználóknak arra is, hogy a kriptográfiai eszközeiket egy YouHodler megtakarítási számlán tárolhassák.

A platform honlapja szerint a YouHodler küldetése az, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy véget vessenek a kriptográfiai eszközök passzív „hódításának”..

Ki a YouHodler?

A platformot kifejezetten a kriptográfiai befektetők, valamint a kriptotulajdonosok igényeinek kielégítésére tervezték, akik hiteleket szeretnének szerezni anélkül, hogy lemondanának digitális eszközeik tulajdonjogáról.

Segít megvédeni a kripto befektetőket és a „hodlereket” a volatilitástól, ami a kriptopénzipar egyik fő jellemzője.

A YouHodler biztonságos?

A szabálytalanságok, a manipulációk, a csalások, a feltörések és a csalárd tevékenységek nem új keletű események a kriptográfiai térben. Megalakulása óta a kripto- és blokklánc-ökoszisztéma a gonosz egyének szenvedésétől szenved.

A felhasználók idővel több millió dolláros kriptográfiai eszközt vesztettek botrányos és árnyékos rendszerek és magánszemélyek miatt. Ez a kriptotérrel kapcsolatos fő kérdés felveti a kérdést: Biztonságos-e YouHodler?

A jelentések szerint a YouHodler szilárd jogi elveken alapul. A cég teljes mértékben megfelel az uniós jogszabályoknak, és számos más biztonsági kötelezettséggel is rendelkezik a legfelső biztonság biztosítása érdekében.

A platform hideg és meleg pénztárca tárolási módszereket egyaránt használ. Ez lényegében azt jelenti, hogy a felhasználók pénzeszközeit offline (a szerverektől távol) és online tárolják.

A YouHodler azt is elárulta, hogy a platform 3FA szintű biztonsággal van felszerelve. Ez a biztonsági javítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zárolják pénzeszközeiket, és akár letilthassák a platformon lévő visszavonási funkciókat.

A manipuláció bármilyen formájának megakadályozása érdekében a visszavonás csak személyazonosság-ellenőrzés után és a pénztárca tulajdonosának címére lesz lehetséges.

A felhasználók további védelmet élveznek a Független Pénzügyi Bizottság hatékony vitarendezési folyamata ellen. Véleménykülönbség esetén a felhasználóknak joguk van panaszt benyújtani az Egyesülethez.

A vitarendezési platform biztosan gyors, tisztességes és nem kötelező erejű megoldásokat fog biztosítani. A YouHodler a CipherTrace és az Elliptic szolgáltatásait használja.

Mindkét platform szorosan figyelemmel kíséri a tranzakciókat a kölcsönplatformon, felkutatva és elemezve a gyanús viselkedés bármilyen formáját. Elliptikus és az Identity Mind pénzmosás elleni (AML) kompatibilis szolgáltatásokat kínál a hitelplatform számára.

Keressen kamatot a Crypto iránt

A YouHodler azonnali kriptohiteleket nyújt az érdeklődőknek. Mint korábban elmondtuk, 90% -os hitel-érték arányt kínál, amely jelenleg az iparág legjobbja.

Mintegy 15 különböző kriptovalutát fogadnak el biztosítékként a platformon. A hitelek fiatként, Bitcoinként vagy Tether-ként kaphatók. A kamatláb 12% THM. A rövid lejáratú hitelek kamatai azonban akár 2,5% -ot is elérhetnek.

YouHodler Biztosítás

Bár a YouHodler bevezette a legmagasabb szintű biztonsági protokollt, a hitelplatform még mindig egymillió dolláros pénzügyi tartalékkal büszkélkedhet. Lényegében a hitelező bizalmának növelése a platform iránt.

A platform integrálta a Ledger Vault technológiáját is, hogy intelligens felügyeleti lehetőségeket nyújtson a felhasználóknak.

A Ledger Vault fedezi a kriptotérrel kapcsolatos különböző kockázatokat. A platform segít a YouHodlernek elkerülni a feltörési kockázatokat, drasztikusan csökkenti az emberi hibákat, biztosítja a rendszerek rugalmasságát, azonnali hozzáférést az alapokhoz és nincsenek skálázhatósági korlátok.

Hogyan működik a YouHodler?

Ez a YouHodler áttekintés részleteket tartalmaz a platform működéséről. Először is fontos megjegyezni, hogy a platform nagyon érdekelt a felhasználói élmény javításában.

Ezt követően széles körű szolgáltatások nyújtása, amelyek lehetővé teszik a „kriptotulajdonosok” számára, hogy hatalmas előnyöket élvezzenek a kriptográfiai eszközeikből.

Az első dolog, hogy létrehozzon egy YouHodler pénztárcát. Megbízható, hatékony és könnyen használható YouHodler pénztárca elősegíti a pénzeszközök természetes átalakítását kriptográfiáról fiatra.

A felhasználók pénzeszközök tárolására és átutalására is felhasználhatják a pénztárcát. A fenti funkciókon kívül a pénztárca is segít a számlavezetésben.

A hitelek megszerzéséhez a felhasználóknak először kriptovalutát kell befizetniük fedezetként. A YouHodler közzétette, hogy a platform úgy működik, hogy ideiglenesen kriptográfiai eszközöket vásárol a hitelezőktől, és a hitel visszafizetését követően visszaadja az eszközt.

A platform támogatja a SEPA és a SWIFT használatával végrehajtott kifizetéseket. A Mastercard és Visa visszavonás azonban csak néhány országban lehetséges.

A platform jelenleg 90% -ig terjedő hitel-érték (LTV) aránnyal büszkélkedhet. Ilya Volkov vezérigazgató szerint „a rugalmas LTV lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a versenytárs hitelezési platformokhoz képest a legtöbb értéket kapják kriptográfiai biztosítékaikért.”

Rendelkezésre állnak alternatívák

A YouHodler számos alternatívája létezik a piacon. Tartalmazzák; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Hitelezés többek között.

YouHodler kölcsön

A kölcsön a YouHolder-en, a felhasználóknak először ki kell választaniuk, hogy milyen biztosítékot kívánnak ajánlani. Miután ez a lépés befejeződött, a felhasználók azonnal megkapják a megállapodott kölcsönösszeget akár fiat pénznemként, bitcoinként vagy bármelyik általuk választott stabil pénznévként.

A platformon való hitelfelvétel azonban a megfelelő fedezet és hitelesített számla meglétéhez kapcsolódik.

kriptohitelek birtokosai

A platformnak több hitelcsomagja van, nevezetesen;

30 nap – 90% LTV

60 nap – 70% LTV

180 nap – 50% LTV

A platformon a kamatlábak minden felhasználó számára azonosak. A kamatlábak azonban várhatóan csökkenni fognak, ahogy a platform felhasználói növekednek.

Abban az esetben a felhasználók nem tudják visszafizetni a meghatározott időben kapott kölcsönöket; három különböző lehetőségük van fizetni.

  • Hitel törlesztése visszafizetés nélkül – Ezzel a lehetőséggel a felhasználók anélkül dönthetnek hitelükről, hogy azt teljesen kifizették volna. A YouHolder ebben az esetben az összes fennálló hitelt felveszi a fedezetből, és azonnal jóváírja a hitelezőnek a fennmaradó összeget.
  • Növelje a hitel időtartamát – a felhasználóknak lehetőségük van meghosszabbítani kölcsön futamidejüket, mivel az közeledik a lejárati dátumhoz.
  • Elsétál – 90% -os LTV-rátával a felhasználók visszafizetési szándék nélkül kaphatják meg a hitelt. Egyszerűen elmennek a hitel értékének mintegy 85% -ával.

A kriptográf árának az „Árcsökkentési korláton” túlmutató jelentős csökkenése esetén a YouHodler fenntartja a jogot, hogy eladja a fedezetet és lezárja a kölcsönt..  

Másrészt, ha a fedezeti eszköz áremelkedése meghaladja a Take Profit küszöbértéket, a platform eladja a biztosítékot, majd jóváírja a profitot a felhasználói pénztárcának.

Következtetés

Míg a volatilitás kritikus kérdés a kriptotérben, a YouHodler biztonságos megoldást kínál erre a kérdésre. Összefoglalva, a platform lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy biztonságosan kihasználhassák kriptográfiai eszközeiket. A legtöbb kriptográfiai platformtól eltérően a YouHodler nem kerüli el a bankokat. A platform az idők folyamán Európa és Svájc legfelsőbb bankjaival együttműködött. 24/7 ügyfélszolgálattal ellátva nyugodtan kijelenthető, hogy a „YouHodler soha nem alszik”.

A platform biztonságot, valamint alacsony kamatozású hiteleket nyújt. Ez azonban nem a legjobb platform azoknak a felhasználóknak, akik hosszú távú hiteleket szeretnének megszerezni, mivel a kamat idővel növekszik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector