Bátor böngésző-áttekintés 2021: A biztonságos és privát böngészés jövője?

A legtöbb adatvédelmi dió évek óta nem látott hirdetéseket. Mi a nagy felhajtás a Brave böngészőben? A Brave böngésző valóban előrelépést jelent a felhasználók magánélethez való jogaiért, vagy egyszerűen okos módja annak, hogy az embereket a vállalati marketing gép rabszolgájaivá váltsák? Ezt meg kell vizsgálnunk, és ezért írtuk meg ezt a mélyreható Brave Browser áttekintést.

Az internet sok szempontból szerves része a mindennapi életnek. A bátor böngésző lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy hirdetések nélkül böngészhessenek az interneten, egyszerűen korlátozva az adatot a hirdetők számára. Az algoritmusok vagy az algo-k nem tudják Önt azonosítani, mert a nyomkövetési adatokat nem küldi el nekik, ezért nem érdemes hirdetést megjeleníteni. Ez takarítja meg az akkumulátor élettartamát és gyorsabban tölti be az oldalakat. Tehát mi különbözteti meg ezt a megközelítést attól, hogy kiegészítőket adjon hozzá a szokásos böngészővel? További információért olvassa tovább ezt a Bátor böngésző áttekintést.

bátor böngésző áttekintése

A Brave böngésző ingyenes?

Igen, a Brave böngésző ingyenes, és potenciálisan kibélelheti a zsebeit is. A bátor böngésző egy Ethereum ERC-20 tokent hív el Basic Attention Token vagy BAT néven, hogy fizessen a felhasználóknak a hirdetések böngészéséért. Ez egy olyan program, amely BAT-t fizet ki a Bátor Böngésző által jóváhagyott hirdetések megtekintéséért. A böngésző által összegyűjtött adatokat helyben végzik, majd olyan hirdetéseket mutatnak be, amelyek kifejezetten Önnek vannak megcélozva. A beállítás nem tolakodó, és fantasztikus munkát végeztek az emberek meggyőzésével, hogy biztonságban vannak.

A Bátor böngésző a végfelhasználókat alkalmazza szolgáltatás nyújtására, figyelmükre. Ha nem szeretne részt venni, akkor nem kell, és a böngészőjük szabadon használhatja akkor is, ha nem akar bátor jóváhagyott hirdetéseket látni.


Bátor a biztonságos böngésző?

Nem, de biztonsági szempontból semmi sem biztonságos; ez mindig fegyverkezési verseny a zártervezők és a zármegszakítók között. Ennek ellenére, ha egy nem pletykás böngészőt keres, amely nem ad sok információt rólad, a Brave jó választás, ha valami plug and play-ra van szüksége.

A cookie-k nyomon követik mindazt, amit online csinálnak, így tervezték az internet működését. Sajnos a marketing költségvetés tudja ezt kihasználni. A Facebook, a Google, a Microsoft, az Amazon és minden webhely nagyon megbízható képet alkothat arról, hogy ki vagy. Ha elég nagy a hálózatuk ahhoz, hogy nyomon kövessék az internetet.

Bár a Brave nem fogja közvetlenül robbantani az operatív biztonságot (vagy opsec-et), harmadik fél pénztárca-szolgáltatója Fenntartva örül. Láncelemzéssel a fizetéshez való regisztráció és az alapok felvétele mindent elárul. A blokkláncok átláthatók és megváltoztathatatlanok. A KYC-folyamat összekapcsolja BAT-alapjait bármely Ethereum Wallet, Exchange vagy üzleti vállalkozással, ahová átutalja őket.

A szuper hűvös, az adatvédelmet sértő, bátor ügyvédeknek nem volt más választásuk, mint megvédeni a Brave böngésző érdekeit. Ezzel azonban nem látunk problémát, mivel ez egy ingyenes feliratkozási szolgáltatás, amely nem diszkriminálja a felhasználást. Bárkit bérelnek és egyenlően fizetnek, kizárólag a hirdetések megtekintése alapján, valamint létrehoztak egy fizetési folyosót a tartalomfogyasztók számára a tartalomalkotók jutalmazására.

bátor böngésző funkciók

A Bátor Böngésző használja a Google-t?

Úgy tűnik, hogy a bátor böngésző háromféleképpen használja a Google-t. Az első a Chromium, amely a Google tulajdonában álló, nyílt forráskódú tesztháló a Google Chrome számára. A Brave a Chromiumon alapul, amely a böngésző alapkódját képezi.

Egyszerűen eltávolították a Google kémprogramját, mindenhol hozzáadták a HTTPS-t, blokkoltak néhány nyomkövetési funkciót, Tor-ot adtak hozzá utasítások nélkül, egy BAT-pénztárcát és véletlenszerű háttereket minden új, fel nem használt fülhöz.

A második az alapértelmezett keresőmotor. Beállíthatja a Google-t alapértelmezett keresőmotorként. Ez azonban nem ajánlott. A harmadik, hogy a Brave böngésző csak a Chrome kiterjesztéseket tudja használni, ez lehetővé teszi az egyszerűbb migrációt, mivel a Google ellenőrzi az internetezők piaci részesedését, és ésszerű, hogy a fejlesztők nagy része böngészőalkalmazásokat is létrehozna.

A bátor böngészők közvetetten is használhatják a Google szolgáltatásait, ha a felhasználónak hozzáférnie kell a Gmailjéhez, meg kell néznie a YouTube-ot vagy bármely más Google-szolgáltatást.

Az összes hirdetés, beleértve a Google hirdetéseket sem jelenik meg, mivel a Bátor Pajzsok letiltják a nyomon követési adatokat. A Brave Shield nem csak blokkolja a hirdetéseket, de rendelkezik cookie-vezérlőkkel, HTTPS-frissítésekkel, blokkolja a szkripteket, megakadályozza az ujjlenyomat-felvételt, és ezek a szolgáltatások webhelyenként vagy globálisan minden webhelyre testreszabhatók. Néhány jellemzők nem állnak rendelkezésre minden platformon, ezért mindig végezzen saját kutatást.

Bátor webböngésző letöltése

Tehát most egy kis bemutatkozás után arra gondolsz, hogy érdemes elengedned Brave-t? Menj Brave.com és válassza a Letöltés lehetőséget. Erről jut eszembe a régi Internet Explorer és Bing vicc. Az egyetlen alkalom, amikor valaha is használná az IE-t és a Bing-et, az az, ha a Windows telepítése után meg kell keresnie egy másik böngészőt. Az IE-ről szólva a Chromiumot is használják az alapkódjukhoz.

Mindenkinek meg kell próbálnia a Brave böngészőt. A memória vagy a RAM kihasználtsága lenyűgöző, és elképesztő munkát végez, nem hangsúlyozva a régebbi számítógépeket. Ezt azonban nem Pentium 3 rendszeren futtatnánk, ne nevess túl sokat, ez jogos gondot jelent a jótékonysági szervezetek számára, akik számítógépes oktatást nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek.

Világszerte sok ember nem engedheti meg magának a jobb számítógépeket, és a Brave böngésző nem nekik való. A bank nélkül vannak ok nélkül. Nincs papírjuk, és soha nem engedik be őket a KYC-be. Mint ilyen, soha nem nyerhetnek pénzügyi előnyöket az egyetlen böngésző használatával, amely segíthette volna őket öregedő számítógépeik frissítésében.

A Brave böngésző használata

A Brave böngésző intuitív és egyszerűen használható. Ha tudja használni az Internet Explorert, használhatja a Brave alkalmazást. Van egy egyszerűen beállítható felületkérésük, amely feltesz néhány kérdést a böngészés módjáról. Miután elkészült, az internet kéznél van, félig magántulajdonban, privát módon, választásától függően.

Miután elindította a böngészőt, azonnal észreveheti, hogy néhány dolog eltér. Amikor megnyit egy új lapot, egy csodálatos fotót mutat be valami jó dologról, legalábbis mi gondoljuk. A bal felső sarokban néhány statisztikát mutatnak be, amelyek tartalmazzák; Hirdetések és követők letiltva.

Ezek a statisztikák a Brave használatának legfőbb okai. Nem engedik, hogy bizonyos részletek eláruljanak rólad a felkeresett webhelyeken, ideértve az internetes előzményeidet és tartózkodási helyedet is. Ez korlátozza a hirdetőket abban, hogy közvetlenül azonosítsák az Ön érdeklődésének tetszését és nemtetszését, ami azt jelenti, hogy nem tudnak Önnek piacra dobni.

A HTTPS frissítések szintén tovább védik az adatait a munkamenet titkosításával. Nehezíti a forgalom elemzését. Az utolsó mutató az Ön megtakarított ideje, ez közvetlenül annak az eredménye, hogy nem töltöttünk be hirdetéseket és nem reagáltunk a nyomkövetőkre. Képzelje el, hogy megpróbál kijutni az irodából, de ez a születésnapja, és mindenki kívánni kíván. Ez hirdetésekkel való böngészés.

Most képzelje el azt a napot, amikor végre lemond egy utált munkáról, egyszerűen bemegy, lemondja a főnökét és kimegy. Gyors, egyszerű és igazán kielégítő. Ilyen a hirdetések nélküli böngészés. A hirdetések nélküli böngészés drámai módon meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, mivel a böngésző egyszerűen már nem hajtja végre ezeket a feladatokat.

Van olyan óra is, amely nincs 24 órán belül, tehát véleményünk szerint haszontalan. Megpróbálták fix majdnem 2 éve, és egyszerűen feladta. Utoljára meg kell említeni a pénztárcát, amelyet fentebb említettünk. Miközben kiadtak egy Binance pénztárcát is Éjszakai verzióban ez nem áll rendelkezésre a stabil kiadásban, ezért egyelőre nem fogunk nyilatkozni.

Bátor jutalomhirdetések

Miközben teljesen ellenezzük az Uphold pénztárca használatát. Tiszteletre méltó az a mód, ahogyan a projekt bevételszerzését választották. A Bátor böngésző célzott marketinget ad el hirdetőknek. Azoknak a felhasználóknak, akik a megtekintési hirdetések mellett döntenek, az alap figyelmességi tokenben vagy a BAT-ban fizetnek. Ez minden érintett fél számára előnyös.

A szolgáltatás másik jellemzője, hogy a tartalomalkotót megdobja a tartalma számára. Ez lehetővé teszi, hogy minden kiadó és alkotó profitálhasson az ön figyelméből, még akkor is, ha eltávolította pénzbeli ösztönzésüket a tartalom létrehozására.

A Brave és a BAT mögött álló marketing zseni elképesztő. Olyan ez, mint egy vírus, ha olyan alkotót ad tippnek, amely még nem regisztrált, akkor anyagilag ösztönzik őket a regisztrációra, és átadják a KYC adatait a pénzeszközök felvételéhez, mert szabad pénz áll rendelkezésre, és a legtöbb ember értékeli a pénzt a magánélet felett.

A Brave böngésző jobb, mint a Chrome?

Igen. A bátor böngésző jobb, mint a szokásos Google Chrome. A Google Chrome direkt marketing eszközként készült, amely a piaci részesedés 64,45% -át ellenőrzi. A Chrome beépített beépülő modulokkal rendelkezik, amelyek kikapcsolhatók. A Chrome adatokat gyűjt a felhasználókról, ezeket az algo-k segítségével dolgozza fel, és az internetet böngészve közvetlenül a látóterébe juttatja el a tartalmat. Ennek során milliárd USD összegyűjtése során az a régi mondás jut eszembe: „ha ingyenes, te vagy a termék”.

Ilyen módon a Chrome lassan tölti be az oldalakat. Processzor és memória disznóvá válik, amely lemeríti az akkumulátort, vagy a szükségesnél erősebben nyomja az áramellátó egységeket vagy a PSU-t. Időbe és villamos energiába kerül.

Bátor böngésző vs Safari

A Safarit az Apple Inc. tervezte. A Safari alkalmazásához csak egy másik böngésző letöltése szükséges. A megadott Safari sokkal jobb, mint az IE, teljes piaci részesedése 17,5%. A Safari nagyon jól teljesít a 2. helyért.

Ezenkívül az Apple megpróbálja megvédeni a digitális jogait, és bírósághoz fordul, hogy adatait ne adja át kormányzati szerveknek, ha és ahol titkosítást alkalmaznak, de ha bírósági végzéssel kényszerítik, akkor betartják.

Bátor vs Firefox

A Brave jelenlegi vezérigazgatója Brendan Eich a Javascript megalkotója és a Mozilla Corporation korábbi vezérigazgatója is volt. A Mozilla Corporation létrehozta és kezeli a Firefoxot. A Mozilla a pénzét keresi … Sejtette, hirdetések. Nos, valahogy. A keresőmotorok a Mozilla jogdíját fizetik azért, hogy a böngészővel hozzáférjenek a felhasználók adataihoz. A Firefox ingyenes és nyílt forráskódú, a világ minden részén működő fejlesztői közösséggel. Még mindig a Mozilla tulajdonában van, amely egy nyereséges társaság.

A Tor böngésző valamilyen okból a Firefoxon alapul, erősen testreszabható kiegészítő beépülő modulok nem beépítettek, de telepítésre és használatra rendelkezésre állnak. A pluginekkel folytatott tisztességes harcban a Brave nehezen viseli a Firefoxot. Nem gondoljuk, hogy a Brave böngésző teljes mértékben kihasználja a Tor alkalmazást, és hiányzik belőlük a Tor böngészőben rendelkezésre álló szükséges kiegészítések a személyazonosság megváltoztatásához, miközben böngészik, miközben ezt még mindig elérheti az összes Tor munkamenet, ablak és lap bezárásával és egy új Tor munkamenet megnyitásával, ablak vagy fül.

A Firefox a böngésző piaci részesedésének 4,58% -át ellenőrzi, havi mintegy negyedmilliárd aktív felhasználóval, egymás után 20-szor nagyobbak, mint a havi 12 millió aktív felhasználóval rendelkező Brave Browser.

Bátor böngésző előnyei és hátrányai

A bátor böngészőnek több előnye van, mint hátránya. Jobb böngésző választás, ha a magánéletről van szó, és kevésbé követhető nyomon, a szokásos böngészőtelepítésekhez képest. Alapkivitelben beépített Adblockerrel rendelkezik, és gyorsabban és hatékonyabban böngészhet az interneten.

Ami azt illeti, a Brave böngésző a kegyelemben részesül a bővítmények terén, mivel nem rendelkezik saját kiegészítő könyvtárral, és be kell tartania egy harmadik fél diktátumát. A harmadik féltől származó kiterjesztéseket a Brave nem is ellenőrzi egyedileg, szerencsére a Brave böngésző tanácsot ad, ha észrevesz bármilyen nem kívánt tevékenységet a kiegészítőből. Ez a Tor szolgáltatás működik, de nem hasonlítható össze az eredeti Tor böngészővel, és véleményünk szerint ez egyszerűen egy marketing trükk.

A Brave böngésző importálás funkció hasznos a könyvjelzők és az előzmények számára, és ennyi. A Brave nem tudja importálni a jelszavakat. Ez a legtöbb végfelhasználó számára fájdalmat okoz. Lehet azt állítani, hogy nem szabad a jelszavakat tárolnia a böngészőjében, de senki sem követi ezeket a tanácsokat, kivéve azokat az embereket, akiket feltörtek és megtanultak hibáikból, ezek a felhasználók kevesen vannak.

Hátrányok

Az Elephant a teremben a Bátor jutalmakkal és az opt-in marketinggel az, hogy Ön elfogadja a szolgáltatást, ahol Ön a termék. Lehet, hogy ez bizonyos emberek számára rendben van, de ez egy fél mérték.

A BAT zsetonok valódi pénzben történő kifizetéséhez meg kell tennie a KYC-t, amely megsemmisíti az online adatvédelem lényegét. Az embereknek kevesebb bejelentkezésre van szükségük, amelyek a valós identitáshoz kapcsolódnak. Minden vállalat, amely rendelkezik az Ön KYC-adataival, további támadási vektor a hackerek számára.

Miért érdemes használni?

A Brave böngésző teljesíti az ígéreteket, az energiafelhasználás terén a kategóriában a legjobban kezeli őket, és jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Személy szerint évek óta nem láttunk hirdetéseket, és nem tudjuk, mi a felhajtás. Az opsec miatt nem fogjuk felsorolni a bővítményeinket, és mi nem.

bátor böngésző áttekintése

Brave Browser Review: Következtetés

A magánböngészés felelősség, nem jog. Míg a Brave böngésző egy lépés a jó irányba. Csak rendben van, az adatvédelem területén semmi különöset nem kínál, és nem a legjobb eszköz. Bár Tor jobb, ne tévesszen meg azt a gondolatot, hogy biztonságban is használhatja.

A privát böngészés kiterjesztett protokollkészletről szól, nem pusztán egy mágikus böngészővel, amely megvédi Önt. A kezdőknek VPN-t kap, gondoljon arra, hogy formázza-e a jelenlegi gépét DBAN és egy új telepítéssel kezdve. Van néhány magánélet oktatóanyagok ez valóban segíthet igazán régiek. Néhány lépés rendkívüli és attól függ, hogy mit próbálsz megtenni.

A KYC-adataink több pénzt érnek nekünk, mint amennyit a Brave böngésző tud nyújtani, csupán egy szivárgás szükséges ahhoz, hogy személyazonosságát ellopják, és arra kényszerítsék, hogy életének éveit vesztegesse saját identitása érdekében. Ebben a nehéz helyzetben nem vásárolhat házat, nem szerezhet új autót, és a rendőrség visszatarthatja azt gondolva, hogy személyazonosság-tolvaj vagy.

Bár nem érezzük úgy, hogy a Brave böngésző kiemelkedik a tömegtől, a biztonság és az adatvédelem szempontjából ez egy remek hely a felhasználók számára az induláshoz. Azoknak a felhasználóknak, akik semmit sem tudnak az online bevált gyakorlatokról, szilárd kiindulópontra van szükségük, és a bátrak ezt pikkelyesen adják meg. Sajnos a magánélet biztonsága olyan, mint egy betöltött fegyver, és a végfelhasználók lőhetik magukat.

A Brave a legjobb elérhető energiatakarékos böngésző. Akkumulátorral működő eszközök használatakor a Brave böngészőt továbbra is használjuk és folytatjuk. Csodálatos energiatakarékos, és javasoljuk, hogy mindenki próbáljon ki.

A tabulátor véletlenszerű háttere a legjobb funkció ennek a böngészőnek, ez lelassítja, hogy valóban átgondolhassa, mire fog keresni, vagy melyik webhelyet fogja meglátogatni. Egy pillanat az igazi szépség tükrözésére és megfigyelésére szép szakítás a digitális élet mélyén.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector