BitcoinMix: A végső megoldás a tranzakciók névtelenné tételére a Blockchain-on

A Bitcoin és az Ethereum olyan mértékű páratlan nyitottsággal működik, amellyel a legtöbb ember nem szokott foglalkozni. Minden tranzakció felfedezhető, nyilvánosan elérhető és közvetlenül a saját hálózatukba kerül állandóan tárolásra. A címek az egyetlen részletek, amelyekkel meghatározható, hogy a BTC és az ETH hol és mikor kerül terjesztésre, majd elküldésre. Az ilyen címeket minden felhasználó pénztárcáján keresztül privát módon generálják. Mivel a felhasználók bármilyen tranzakciót megtalálhatnak a cím alapján, ez azt jelenti, hogy minden bitcoinon vagy Ethereumon végrehajtott tranzakció nem maradhat névtelen.

A kriptográfiai közösségben van egy nagy bőség, amely egyszerre teljes mértékben kielégít és zavar. Elismerték és emlékeztették, hogy a bitcoin és az Ethereum sem rendelkezik a magánélet védelmével, ha a biztonságosabb tranzakciókról van szó. A BTC és az ETH felhasználók többsége valahogy a magánélet vagy az anonimitás elveit követi pénzügyi tranzakcióik során.

Megoldások keresése az adatvédelmi réteg elérése érdekében

Van egy Blockchain-dilemma, hogy a pénzügyi tranzakciók részletei digitális nyomot hoznak létre a Blockchain hálózaton lévő adatairól, amely bármikor nyilvánosságra hozható. Ezért a közösség rájön a magánélet hiányának a bitcoinra és az Ethereumra gyakorolt ​​következményeire, egyre több kezdeményezés valósul meg a tranzakciós adatvédelem növelése és javítása érdekében. Azok a kriptovaluták, mint a bitcoin és az Ethereum, biztonságosak, de nem egészen névtelenek. Mivel az általunk végrehajtott tranzakciókat egy nyilvános Blockchain tárolja, amelyhez bárki hozzáférhet.

Mindezen dilemmákban a titoktartás-javító eszközök iránti igény alapvető fontosságúvá vált a kriptográfiai ökoszisztémában. Minden bitcoin átvitel a tökéletesen nyilvános Blockchain vagy főkönyvbe kerül. Csak idő, eszközök és elkötelezettség kérdése, hogy végül a bitcoin és az Ethereum tranzakciók összes vagy nagy részét anonimizálják. Ez igaz, hogy a bitcoin és más kriptovaluták 100% -ban vagy nagy valószínűséggel 75% -ban követhetők. Szerencsére kevés olyan eszköz van, mint a VPN, a Bitcoin magánpénztárca és a TOR böngésző, amely zavarja a felhasználó tevékenységét, teljesen privát és személyes jelleggel.


Ennek ellenére mi lenne, ha azt mondanánk neked, hogy lehetséges, hogy a keverővel használhatod anonimizálhatod a Bitcoinon vagy az Ethereumon végzett tranzakciókat? Itt jön a bitcoin keverő. Egy platform, amely teljes névtelenséget biztosít a tranzakcióknak. Kriptopénzeket tesznek a poharukba, és összekeverik friss új bitcoinokkal vagy ETH-val, ezáltal a tranzakciók nyomon követhetetlenek és biztonságosak.

OLVASD A Bexplus 100-szoros tőkeáttételi kriptokereskedést kínál & 100% -os befizetési bónusz

Mi a hack az Coin Mixing?

Az érmék keverése széles körben elterjedt stratégia a kriptovaluta-tranzakciók felhasználói magánéletének javítására. Az érmék keverői lehetnek letétkezelői vagy nem őrzői. Őrizetbe vétel esetén a magánéletüket fokozni kívánó fogyasztó elküldi „régi” érmeit egy megbízható szervezetnek, aki bizonyos idő elteltével „új” érméket ad vissza. A szabadságon kívüli keverés kétlépéses művelet. Először is, azok a felhasználók, akik az érméket ötvözni akarják, egyenértékű mennyiségű ETH, BTC vagy más tokent adnak le az A címből egy mixer szerződésbe. Bizonyos, a felhasználó által meghatározott időintervallum után, új B címre vonhatják vissza letétbe helyezett érmeiket.

Miért használjak egy Bitcoin keverőt?

A bitcoin keverők segítenek megőrizni a magánéletét. Mivel minden tranzakciót, amelyet BTC-ben vagy Ethiában hajtottunk végre, a nyilvános Blockchain tárolja. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki bárhol a világon ül, és amely ismeri a pénzügyi előzményeit, könnyen hozzáférhet minden információjához, beleértve azt a címet és számlákat is, amelyeken keresztül legutóbb bitcoin, Ethereum vagy bármely más kriptovaluta tranzakciót hajtott végre. Az elmondás fő gondolata, hogy ez szelektív lehetőséget ad a felhasználónak a magánélet megőrzésére. Itt segít a bitcoin keverő a magánélet és a helyettesíthetőség fenntartásában. A Bitcoin mixer megnehezíti a tranzakciók nyomon követését. A legfontosabb, hogy nem őrzi a tranzakciók előzményeit.

A végső útmutató a Bitcoin Mixerhez

Bitcoin Mixer ugyanazt csinálja, mint a név. Keverési szolgáltatásokkal látja el az Ön tulajdonában lévő összes tranzakciós cím elrejtésével. Valahányszor a bitcoin vagy éter érméit elküldi a keverékhez, az elhatárolja az érméket tőled, összekeveri azokat az üzletével, majd végül elküldi a kevert érmét a megadott pénztárcádhoz, amely egyszerre nyomon követhetetlen és legitim. Ennek eredményeként ugyanazokat az érméket kapta, de lehetetlenné teszi az érme visszakeresését Önnek.

A bitcoin keverő vagy éter keverékek egyik előnye, hogy az érméket közvetlenül a pénztárca címére szállítják. Magán magánál tarthatja azt a pénztárcát. A pénztárcában lévő érmék szinte úgy néznek ki, mintha frissen bányászták volna őket, mert közvetlenül a keverőből érkeztek. Régi Bitcoin-ját vagy éterét a Bitcoin Mixer medencéjében tárolja, és már nem tartozik Önhöz vagy nem nyomon követhető.

OLVASSA EL A Ripple (XRP) használatát a Crypto Fogadásokhoz Kezdő útmutató

Juttatások és szolgáltatások

BitcoinMix a legjobb platform odakinn az érmék keveréséhez. Akár bitcoin, akár Ethereum, akár litecoin, a webhely jogos és készen áll arra, hogy a lehető legjobb keverési szolgáltatásokat nyújthassa Önnek, amelyekre számíthat:

  • Az első és legfontosabb, a Bitcoin Mixer NEM személyes adatokat kérhet bármely felhasználójától. Az e-mail vagy személyes adatok megadása nélkül összekeverheti az érméket. Ez csökkenti annak az esélyét, hogy visszavezessen rád.
  • BitcoinMix.org jelenleg a tetején áll, amikor az érmét keverjük. Amikor összekevered az érmét a weboldalukon, az biztosítja, hogy egyetlen szervezet vagy hatóság sem tudja felkutatni a tranzakciót. Bárki magánszemélynek 0% -a veheti igénybe a tranzakciót, mert a titkosítás keverésekor nincsenek naplók mentve.
  • Más platformokkal ellentétben, amelyek sokkal magasabb díjakat számítanak fel, mint például az 5% -ot meghaladó, ami általában magas, a Bitcoin Mixer körülbelül 2,5% -os díjat számít fel minden egyes tranzakcióért.
  • Nem csak a Bitcoin, de a platform is felhasználta a felhasználókat, hogy keverjék az Ethereum érmét is Ethereum keverő. A szolgáltatás ugyanaz az Ethereum és a Litcoin esetében is. Ezenkívül a szolgáltatás teljesen automatizált és nem igényel emberi segítséget. Ha a keverés megtörtént, akkor teljesen eltávolítja az összes, a tranzakcióval kapcsolatos és alapértelmezettként beállított információt.

Végső gondolatok

Sok érme keverő van ott, amely garantálja névtelenségét. De a legtöbben szopnak! A kriptopiac hatalmas. Minden illegális mód és hátrány lehet minden elképzelésnek, amelyet követünk vagy be szeretnénk szerezni. Mint korábban említettük, egy jó keverőnek magas likviditással kell rendelkeznie annak biztosítása érdekében, hogy a szállítási oldalon lévő érmék ne kapcsolódjanak korábban a pénztárcájukhoz, és névtelenek. Mert a fő dolog, amit a keverő kínál.

Szeretne többet megtudni a Bitcoin pohárról. Legyen egy áttekintés mindenről, amiről tudnia kell BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector