BitMix áttekintés: Hogyan kell használni – A teljes útmutató [2020]

A mai korszerűsített világban a digitális technológia mindent elfoglalt és ezzel egyre többen válnak a kriptovaluta profi felhasználóivá. De azt kell szem előtt tartani, hogy mivel a kriptopénz trenddé válik, biztonságát is garantálni kell. Hackelés és csaló tevékenységek, például lopás, zsarolás stb. Mindenütt érvényesülnek, ezért a kriptopénztárcánk védelme érdekében szükségünk van Bitcoin keverési szolgáltatásokra. Bitcoin keverő segít az eszközünk névtelen megtartásában. Ezek a Bitcoin turmixgépek „összekeverik” az érméket, és a felhasználókat az eredeti helyett más érmék készlettel adják vissza, a megfelelő keverés és névtelenség érdekében.

Mi a Bitcoin Mixing Service

Bitcoin keverési szolgáltatás egy olyan szolgáltatás, amely segít a felhasználóknak anonim maradni és ezáltal biztonságban azáltal, hogy megszakítja a régi és új pénztárca közötti kapcsolatot az érmék keverésével..

Mint minden más technológia, a Bitcoin sem annyira biztonságos, mint a felhasználók elvárják, mert a Bitcoin tevékenységeit nyilvánosan rögzítik, és a blokkláncon keresztül könnyen hozzáférhetnek hozzájuk. A hackerek nyomon követhetik a hálózatra továbbított tokenek feladóját és címzettjét, összekapcsolva a kriptovaluta pénztárcát és az Ön nevét, és ez veszélybe is sodorhatja Önt, mivel ezek a hackerek a titkosítást felhasználhatják veszélyes bűncselekményekhez az ön nevén..

Miért használjam a Bitcoin keverőszolgáltatást??


A legtöbb ember úgy véli, hogy a Bitcoin biztonságos és helyesen működik, hacsak nem kapcsolja össze pénztárcáját személyes adataival, és ez biztosan megtörténik. Még akkor is, ha egyszer felteszi az e-mail címét a pénztárcájával vagy bármilyen más fontos információval, akkor kint van a tengeren, készen áll arra, hogy elkapjon egy hackertenger. Mivel pénztárcája nyomot nyújthat személyazonossága szempontjából, ez bajba sodorhatja Önt, mivel bűnözők károsíthatják Önt, és a bűnüldöző szervek kivizsgálhatják.

Sőt, ha egy felhasználó megpróbál kriptot vásárolni egy bitcoin-csere révén, amely KYC / AML-ellenőrzést kér, akkor fel kell töltenie a képet a személyazonosság érdekében, és akkor az Ön személyes adatai nyilvánosan megjelennek, amikor vásárol az adott cseréből..

 Hogyan működik a BitMix?

A BitMix azt ígéri, hogy elrejti személyazonosságát az érmék keverésével és tisztításával. Nagyon könnyen használható és nagyon szervezetten működik. Már rendelkezik „vegyes érmék” betétjével, amelyet már használnak. Csak annyit kell tennie, hogy csak kitölti a megadott űrlapot, majd elküldi a szükséges összeget a szerver által megadott címre.

OLVASSA EL A Ripple (XRP) használatát a Crypto Fogadásokhoz Kezdő útmutató

A Bitcoin Blender ezután automatikusan összekeveri az érméket azzal, hogy összekeveri őket valaki más kriptovalutával egy központi számlán, hogy új, véletlenszerű címekből összegyűjtött érméket adjon ki. A felhasználók ugyanannyi bitcoinot kapnak, mint amennyit korábban elküldtek, levonva a szolgáltatási díjat, de ezúttal nagyon sok hozzáadott biztonsággal.

Ezenkívül garancialevelet is biztosít Önnek, amely digitálisan aláírt visszaigazolás, és biztosítja, hogy ez a cím hiteles és a szerver generálja.

Az érmék keverésének három fő lépése a következő:

1. lépés: Hozzon létre megrendelést

A felhasználónak ki kell töltenie az összekeverni kívánt érmék mennyiségét, majd el kell küldenie a BitMix-hez. Ha speciális kódot kap, akkor azt is megadhatja, és engedélyezheti a „randomizálás” funkciót.

2. lépés: Érmék küldése

Ezután a felhasználónak el kell küldenie ezeket az érméket a szerver által megadott címre.

3. lépés: Tiszta érmék fogadása

Végül csak várni kell egy keveset, és az új és kicserélt névtelen érmék automatikusan garancialevéllel kerülnek a pénztárcájába.

Ha a partnerprogram, jutalmat kereshet minden meghívott felhasználó után. A partnerprogram feltételeit a kép tartalmazza.

BitMix.Biz funkciók

A Bitcoin Mixer rengeteg juttatást nyújt Önnek, és szó szerint ez a legjobb megoldás bármilyen kriptográfia számára, legyen az Bitcoin, Ethereum vagy Litecoin. Számos előnye van, például: 

 1. Többnyelvű támogatás:

Ez a Bitcoin Blender egy sokszínű keverő, amely mindenféle közösségnek támogat, bármilyen etnikai hovatartozásból. Minden nyelvet támogat, beleértve az angolt, Oroszországot, hindit, portugált, kínai, koreai, indonéz, német, holland és lengyel nyelvet.

 1. Többszörös Crypto támogatás

Sok Bitcoin bukfenc csak a Bitcoin-ot támogatja, de a BitMix esetében nem csak a Bitcoint, hanem a most bevezetett Ethereumot, Litecoin-ot és Dash-ot is támogatja.

 1. A Clearnet, a Tor és a NoJS támogatása

Támogatását kiterjeszti a Clearnet-re is, Tor, és NoJS a JavaScript verzió nélkül, ami megkönnyíti a használatát.

 1. A keveréshez szükséges minimális mennyiség

A BitMix.Biz nem követeli meg, hogy nagy összegű kriptográfia legyen a működéshez. Használhatja akár 0,005 BTC \ LTC \ DASH értékkel is.

 1. Azonnali transzfer szolgáltatás

A Bitcoin Blender segítségével nem kell várnia az érmék átadására, mert azonnal átkerülnek. A tranzakció után nyugtát is küldünk a felhasználónak a nyilvántartáshoz.

 1. Teljes névtelenség

A legjobb ebben a Bitcoin Mixerben az, hogy nem igényli az összes személyes adat megadását. Minimális mennyiségű információt igényel, és ez is 72 órán belül, vagy akár azonnal eltávolításra kerül a bejegyzésből, kéréssel a megrendelés oldalon.

 1. Képesség egyedi díj megállapítására

A Bitcoin Mixer megtévesztette a támadókat azzal, hogy lehetővé tette, hogy maga szabja meg az egyéni díjat. Ha a hackerek tudják a szolgáltatási díjat, akkor nagyon kényelmes számukra a blokklánc és a nyomon követési tranzakciók elemzése.

 1. Kód a korábbi érmék zárolásához

Az első tranzakció után kap egy speciális kódot, amely biztosítja, hogy a BitMix használata után soha ne kapja vissza korábbi érméit, és ez a pénztárcáját követhetetlenné teszi.

 1. A randomizált opció támogatása

Ez csak egy hozzáadott biztonsági réteg, amely segít legalább 2 vagy több tranzakció fogadásában minden kimeneti címen. Ez megnehezíti a hackerek számára a tranzakció elemzését, de a szolgáltatás engedélyezéséhez szükséges minimális összeg 0,1 BTC vagy 1 LTC.

 1. Rugalmas beállítások

A Bitcoin pohár segítségével lehetősége van manuális vagy automatikus beállítások kiválasztására, hogy a választása szerint maximális előnyhöz jusson.

 1. API és partnerek a projektekhez

Az API-k támogatását is megkaphatja saját keverőjének fejlesztéséhez, és azonnali kifizetésekhez juthat minden meghívott felhasználótól minden tranzakcióhoz. Használhatja ezt az API-t saját előnyeire, hogy kicserélt érméket biztosítson ügyfeleinek.

 1. Garancia levél

A BitMix.Biz valóban megérti a biztonsági aggályokat, és mivel teljes névtelenséget és biztonságot kell nyújtania, hogyan hagyhatja szolgáltatásait bármilyen kiskapu mellett. A nyilvántartás vezetése és az eredetiség érdekében minden tranzakció után digitálisan aláírt visszaigazolást küld ügyfeleinek, arra hivatkozva, hogy a megadott címet a szerverünk generálta.

OLVASD A BestMixer.io a legjobb Bitcoin Mixer 2019-ben

Következtetés

A kriptopiac hatalmas, és sok más lehetőség kínálkozik az érmék névtelen megszerzésére keverés közben, de a legtöbbjüknek van egy hátránya. BitMix egy legitim lehetőség, amely teljes névtelenséget kínál, és más keverőktől eltérően magas likviditást kínál, ami nagyon fontos annak biztosításához, hogy a másik oldalon lévő érmék teljesen el legyenek választva a pénztárcától és névtelenek maradjanak.

Ezért a mai világ titkosságának biztosítása érdekében a hackerek és behatolók elleni védelem leghatékonyabb módja az érmék névtelenné válása egy Bitcoin keverőn keresztül..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector