BitPay Review & User Guide 2021: Funkciók, biztonság, díjak

A Bitpay egy kriptofizetési átjáró platform, amelyet 2011-ben hoztak létre, és amelynek székhelye Atlanta Georgia államban található. A platform megkönnyíti a kereskedők számára a fizetés elfogadását bitcoinban. Valójában a Bitpay-t Tony Gallipi hozta létre a Bitcoin korai napjaiban. Mobil vásárlási folyamat biztosításával a vásárlók átutalhatják a bitcoin pénztárcájukból származó pénzeszközöket az eladó bankszámlájára. Gyors előrelépés egy évtizeddel később, a Bitpay több mint 38 országban rendelkezik bázissal. Ez a bejegyzés mélyrehatóan fog szólni BitPay áttekintés és felhasználói útmutató.

Továbbá az átjáró óriás több vezető fizetési céggel is együttműködött, mint például a Paypal, a WordPress, a NewEgg és a Microsoft. Eközben két nyílt forráskódú projektet is létrehozott a Bitcoin számára; Bitcore és CoPay. A platform figyelemre méltó szolgáltatásai közé tartozik egy betéti / hitelkártyaként működő BitPay kártya. Ez a kártya lehetővé teszi, hogy bárhol felhasználhassa Bitcoins-ját, amely elfogadja a Visa-t. 

bitpay áttekintés

Csak az üzleti fiók létrehozására van szükség, és több millió kereskedőhöz férhet hozzá, akik kriptóban fogadják el a fizetéseket. Ezenkívül megnyithat egy egyedi fiókot a crypto és a fiat között. A szükséges dokumentáció és személyes adatok megadása után a Bitpay egy pénztárcát és annak Bitpay kártyáját biztosítja. Ezután képes lesz arra, hogy kriptofizetéseket hajtson végre és fogadjon el a kártyával. 

Iratkozzon fel a világ vezető Bitcoin fizetési átjárójára

Az egyik legkényelmesebb kriptográfiai fizetést feldolgozó cégnek címkézve a Bitpay ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyek fizetési eszközként szeretnék elfogadni a Bitcoint. A platform számos élvonalbeli funkciót és előnyt kínál. Megtalálja például a közvetlen bankbetéteket, a 2-faktoros hitelesítést, az e-mailes számlázást, a főkönyvi fizetés nyomon követését, a kriptográfiailag biztonságos API-kat, a legjobb ajánlati árfolyamokat. Ezeket a szolgáltatásokat a következő BitPay Review-ban fogjuk megismerni. 


Bitpay kibontása 

A Bitpay telepítése a következő eszközökön keresztül történik: Android, Windows Mobile és iPhone / Ipad. A telepítés villámgyorsan bekapcsolva, online fizetésre van beállítva. A tetején két tárhely van, amelyeket a BitPay Review későbbi részeiben tárgyalunk. 

Ezenkívül a felhasználók számára előnyös a tömeges személyre szabás a gyorsabb megerősítés és a biztonság érdekében. Ez akár 40 számlázási nyelvet is támogat. Ez globális konszenzust jelent a határok nélküli fizetések végrehajtása közben.  

A platform a bitcoin blokkláncra épül. Ezért megvédi a felhasználókat a visszaterhelési csalásoktól és a személyazonosság-lopásoktól. Míg a Bitpay Card tranzakciónként 3% -os feldolgozási díjat vet ki a felhasználókra; emellett 1% -os átalánydíjat is kínál. 

mi a bitpay

Bitpay Visa Card

A BitPay Visa Card 2016-ban indult, a felhasználók sok pozitív válasza közepette. A kártya a Wave Crest Backinghez van kötve. A Wave Crest európai kártyakibocsátó. 

A BitPay rövid időn belül a Bitcoin feldolgozó cégét Wave Crest-ről Metropolitan Commercial Bankra cserélte. A Visa által összejátszott szolgáltatási zavar okozta döntés. A Visa kártya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakciókat hajtsanak végre egy fizikai értékesítési nyilvántartásban. 

Ezenkívül a Kártyabirtokos az ATM-ből ki is vonhatja a Bitcoin-t az egyenértékű BTC fiatért. Először azonban meg kell tölteniük a kártyát egyenértékű mennyiségű Bitcoin-nal. Olyan illeszkedés, amelyet könnyen megvalósíthat a BitPay Wallet Application segítségével.

A BitPay egyedülálló Visa kártyájával veri a versenyt, mivel ilyen lehetőségek csak korlátozott mennyiségben léteznek. Míg néhány kriptofizetési cég korábban megpróbált ilyen kártyát adni; a korlátozott örökbefogadási arány miatt a piacra kerülésük előtt kiszivárogtak. A Wave Crest megszakadása miatti megszakadásuk óta a fizetési szolgáltatás nem kapott ügyfélpanaszt. Valójában továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt mind a Bitcoin Cash, mind a Bitcoin fizetésénél a main Visa Card segítségével.

bitpay visa kártya

A BitPay két pénztárca-szolgáltatással rendelkezik. Mindkét pénztárca ingyenes megoldás a Bitcoin (BTC) és a Bitcoin Cash (BCH) használók számára. Vessünk egy pillantást mindkét pénztárcára. 

 • CoPay pénztárca
 • BitPay pénztárca

CoPay pénztárca

A CoPay lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan használják és tárolják a bitcoinjukat. A pénztárca egy teljesen nyílt forráskódú, amint azt korábban említettük, és hierarchikus determinisztikus (HD) pénztárcaként működik. A HD pénztárca kriptográfiailag titkosított és repedésen felüli kulcsokkal veszi igénybe a felhasználókat; még a fejlett hackelési módszerek megvalósítása közben is. 

Ezenkívül vegye figyelembe, hogy a CoPay Wallet több aláírást tartalmaz. Ezért azt szeretné, ha több ember férne hozzá a pénztárcához, ezt megtehetik egyszerre. Ez egy jó szolgáltatás üzleti vagy csoportalapú tranzakciókhoz több rendszergazdával. Továbbá a pénztárca keresztkompatibilis az iOS, Android, Linux, Windows OS és Mac OS rendszerekkel. 

Végül vegye figyelembe, hogy a CoPay Wallet önálló alkalmazás, és nem jár más szolgáltatásokkal. Ezért ne feledje, hogy nem közvetlenül használja fel a Bitpay fizetési átjáróját. A BitPay fizetési szolgáltatásai azonban közvetlenül integrálták a CoPay fejlesztési és biztonsági részleteit a BitPay pénztárca fejlesztése érdekében. A kihasználható fejlesztési funkciók révén a pénztárca ugyanolyan felhasználóbarát és biztonságos, mint a CoPay. 

BitPay pénztárca

A BitPay Inc 2016-ban adta ki pénztárcáját. Mint korábban említettük, a pénztárca a CoPay Wallet platformjának tetejére épült. Ezért könnyedén megismerkedhet a pénztárcával, hátha korábban használta a CoPay-t. A BitPay pénztárca leegyszerűsíti az ügyfél azon képességét, hogy bitcoinon keresztül konvertáljon, költsön és vásároljon tételeket.

Ezért és ellentétben a CoPay-vel, amely csak a bitcoinok tárolását teszi lehetővé a felhasználók számára; ez több funkcionalitást nyújt. Talál egy másik fizetési funkciót is, a Gildera nevet. A szolgáltatás biztosítja, hogy a Bitcoin használatát anélkül végezheti el, hogy feltétlenül egy tárcában tárolná őket. Ezenkívül a Bitpay pénztárca lehetővé teszi a BitPay Visa Card kényelmes kezelését. 

Az egyenleg ellenőrzéséhez lépjen a menübe, és gyorsan töltse be az egyenleget. Mindaddig, amíg Bitcoin-t használ, átalánydíjas ajánlatot kap az egyenleg betöltésére. Ez olyan fontos funkció, mivel több funkciót hoz létre egy pénztárca-megoldás révén. A CoPay-hez hasonlóan megtalálja a több aláírás funkciót is. 

Általánosságban vegye figyelembe, hogy a több aláírás biztosítja a biztonság és a biztonság szintjét; annak biztosításával, hogy minden aláíró aláírjon egy adott tranzakciót. Így minden eszköz és pénztárca, amely hozzáfér a pénztárcához, aláírhatja a tranzakciót, és megakadályozhatja a személyazonosság-lopásokat és a biztonsági megsértéseket.. 

BitPay ügyfélszolgálat

Élő jegyen, telefonon, e-mailben vagy képzésen keresztül elérheti a BitPay ügyfélszolgálatának ügyfélkérését. Ennek ellenére a fizetési cég csak a legtöbb kereskedői ügyfelének engedélyezi az e-mailes támogatást. Azonban csak a nagyvállalatokra terjeszti élő támogatásukat. 

Még meg kell erősítenünk, hogy a BitPay gyors válaszokat ad-e a felhasználói kérdésekre. Ennek oka, hogy vegyes reakciókat kaptunk erről, miután megkerestük őket és 6 órán belül gyors választ kaptunk. Eközben korábban kaptunk panaszokat, amelyek szerint a BitPay ügyfélszolgálata gyakran haszontalan. 

BitPay díjak, árak és árak 

Tekintettel arra, hogy a BitPay-nek nem kell Visa / Mastercard fizetésfeldolgozó átjárókon átmennie; képes elkerülni az átváltási árfolyamokat és egyéb fizetési feldolgozási díjakat. (Például beállítási díjak, havi minimális díjak, PCL-megfelelőségi díjak, kimutatási díjak és visszaterhelési díjak). Ennek eredményeként a BitPay könnyen biztosítja a legolcsóbb árakat a fizetések feldolgozásakor. 

A platform sem számít fel lemondási díjat. Bár egy kereskedő bármikor felmondhatja a BitPay szolgáltatását, spekulálnia kell a lehetséges pénzeszközök visszatartásával. Bár ezek a tartások nem tarthatnak sokáig. 

A szokásos kockázati vállalkozásokat tranzakciós illetékenként 1% terheli, külön díjak nélkül. A magas kockázatú vállalkozások kereskedőinek azonban magasabb kockázati díjakat lehet kivetni, amelyekről a számla felállítását követően állapodnak meg. 

Eközben a felhasználók számára előnyös lesz az e-mailes támogatás, az automatikus fizetési kivételkezelés, az alapvető e-kereskedelem, a Quickbooks és a többfelhasználós támogatás. Másrészt a vállalati szintű vállalatok elsőbbségi támogatást vagy alacsonyabb árakat kaphatnak. Az olyan dropshipping platformok népszerűsége, mint az Ali Express és a Shopify, még értékesebbé teszi a BitPay-t ebben a korszakban. Megtekintheti a BitPay Shopify ismertetőit, hogy megismerje, mit csinálnak a kereskedők mindkét szolgáltatás integrálásához. 

A BitPay funkcióinak áttekintése 

 • Közvetlen bankbetét
 • 2-faktoros hitelesítés
 • Mobiloptimalizálás
 • 40 nyelv számlázás
 • Titkosításilag biztonságos API
 • Főkönyvi fizetés nyomon követése
 • Egyedi tranzakciósebesség-beállítások
 • E-mail, szerver és mobil fizetési értesítések
 • Hostolt integrációk
 • E-mail számlázás
 • Hálapénz lehetőségek
 • Fizetési gombok
 • Hosted Checkout
 • Számlázási bővítmények
 • Webalapú fizetés
 • Közvetlen értékesítési pontok integrációi
 • Több felhasználói képesség
 • Mobil PoS alkalmazás

Biztonsági jellemzők

A BitPay Wallet tárhelyei (CoPay és BitPay Wallet) védik az ügyfél kriptovalutáját a hackerek ellen. Bár mindkét pénztárca nem használja a Google kétfaktoros hitelesítési folyamatát; integrálták a Bitcoin Payment Protocol-t (BIP) a tranzakció végrehajtási végeinek érvényesítéséhez. Mivel ezekre nem vonatkoznak a KYC irányelvek, és minden Bitcoin tranzakció teljesen névtelen; Biztos vagyok benne, hogy ez tisztázza a kétséget – A BitPay névtelen?  

BitPay áttekintés: A lényeg

Kereskedő szempontjából a Bitpay a legkényelmesebb fizetési eszköz. A platform bizonyos általános díjak megkerülésének lehetősége a kereskedőt vonzza. Főleg azért, mert könnyen alacsonyabb díjakat számíthatnak fel termékeiken. Hatalmas vita alakult ki a BitPay Vs Coinbase között. A levegő megtisztításához azt szeretnénk mondani, hogy mindkét platform teljesen különbözik egymástól. Míg ez egy kriptofizetés-feldolgozó átjáró, addig a Coinbase egy kriptovaluta-csere platform. Emellett panaszkodtak arra, hogy hálózati díjat vet ki a felhasználókra. Ennek eredményeként a kereskedők az elérhető Bitpay alternatívákhoz folyamodtak, mint például a PayBear és a CoinPayments. Végül a platform két pénztárcát vesz igénybe, amelyek minden bizonnyal funkcionalitást adnak a titkosításhoz. Ha inkább a Bitcoin-ot használja fizetési módként, vagy; fizetési eszközének diverzifikálására törekszenek – a BitPay az út. Vegye figyelembe a fenti BitPay felülvizsgálatot, és hozzon megalapozott döntést. 

Olvassa el még: CoinGate Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector