Breadwallet Review 2021: A legbiztonságosabb mobil kriptotárca?

A biztonságos pénztárca megtalálása a kriptopénz tárolásához elég nehéz feladat. Hogyan határozhatja meg azt a pénztárcát, amely biztonságos és biztonságos lesz az Ön pénzei számára? Ezek a kérdések és még sok más a cryptocurrency pénztárca felhasználóinak fejében jár. Ez a Breadwallet áttekintés azonban megkönnyíti a feladatát, és segít választani, hogy milyen pénztárcát használjon a kriptovaluta megtartásához. 

Mi a Breadwallet?

A Breadwallet alapítványa a pénzügyi szabadság témakörében áll. A pénztárcának még saját anyaérme, a Kenyér is van (BRD) hogy támogassa a szabadság pontját. A Breadwallet központja a svájci Zürichben található. A pénztárca a felhasználók magánéletének védelme érdekében is épül. Alapvetően a Breadwallet egy Bitcoin pénztárca, amely lehetővé teszi a bitcoinok konvertálását ETH, BCH és bizonyos ERC20 tokenekké.

kenyérkereső áttekintése

Az Aaron Voisine és Adam Traidman által 2015-ben alapított bitcoin pénztárca alkalmazás jelenleg több mint 160 országban működik, és a legtöbb ügyfél Észak-Amerikában van. Mivel az iOS extra biztonsági állapotú, a Breadwallet eredetileg az iOS felhasználók számára készült. Most a pénztárcának androidos verziója van. Pénzeit harmadik felektől biztosítják, mivel Ön teljes mértékben ellenőrzi a bitcoin tranzakcióikat.

Az egyik ok, amiért az alapítók az iOS platformot választották, a felhasználók lopás elleni védelme, mivel nincs szerver, amelyet feltörhetnének. Ez a kenyér pénztárca áttekintés feltárja a pénztárca egyedi biztonsági jellemzőit, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pénzeszközök feletti ellenőrzést. A pénztárca az egyszerűsített fizetésellenőrzést (SPV) is használja, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül csatlakozzon a bitcoin hálózathoz. Ezenkívül az SPV lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon segítségével gyors teljesítménnyel csatlakozzon a bitcoin hálózathoz. 


A Breadwallet által támogatott érmék

A Breadwallet lényegében egy Bitcoin pénztárca. A Kenyér azonban támogatja az Ethereumot, a Bitcoin Cash-t, a True USD-t (ERC-20 stabil érme) és az összes ERC-20-érmét.

kenyér pénztárca érmék

Kenyérárusítói díjak 

A pénztárca tranzakciós díjai nincsenek rögzítve, és néha a pénztárcán végrehajtott tranzakciós tevékenységek alapján kerül kiszámításra. Ha érméket küld a Breadwalletre, hálózati díjat kell fizetnie. Általában azok a felhasználók, akiknek számlái hatalmas mennyiségű BTC-t küldenek és kapnak, alacsonyabb díjakat számolnak fel. Másrészt, ha érméket vásárol a Breadwallet szolgáltatáson keresztül, 5% -os díjat számít fel, ha hitelkártyát használ.

Ezenkívül banki költségeket is felszámol, ha érméket vásárol a Kenyéren az alábbi USD, EUR, Dán korona, CAD és GBP pénznemek egyikével. A kenyér forró pénztárca, és nem kell fizetnie semmilyen díjat a pénztárca hasznosításáért. Ingyenesen letölthető, és a pénztárcán bitcoinokat, Ethereumot és DAI-t vásárolhat. 

A Breadwallet könnyen használható?

 A pénztárca vonzó és könnyen érthető felhasználói felülete lehetővé teszi a felhasználók számára a pénztárca egyszerű navigálását. Azonban nem minden pénztárca képes könnyen létrehozható pénztárca létrehozására. A Breadwallet viszont egyszerűen használható. A pénztárca könnyen beállítható, különösen a kezdők számára, mivel a legtöbb egyedi funkció a honlapon található. A felhasználói felület nem tartalmaz olyan összetett diagramokat, amelyeket egy kezdő számára bonyolult lenne megérteni. A Bitcoin ára elérhető a tőzsdéken, és a felhasználók ellenőrizhetik az egyenleget és egyéb funkciókat a honlapon. A pénztárca annyira egyszerű, hogy a pénzeszközöket át lehet utalni egy QR-kód segítségével. 

A következő lépések leírják, hogyan kezdheti el használni a Breadwallet alkalmazást

 • Töltse le az alkalmazást az Apple Store-ból az iPhone készülékére.
 • Állítsa be a biztonsági kulcsot és a PIN-kódot, írja le ezeket. 
 • A pénztárcája be van állítva. Most már generálhat QR- és címkódokat.
 • Most már küldhet és fogadhat Bitcoin-t, a Breadwallet be van állítva 

breadwallet felhasználói felület

Breadwallet Review: Adatvédelem 

A Breadwallet meg tudja védeni felhasználói adatait. A Bread megpróbálja maximalizálni a felhasználói elégedettséget, és ezért a pénztárca biztosítja az ügyfelek személyes adatait. Ebből a Kenyér pénztárca áttekintésből már rájött, hogy a pénztárca nem osztja meg a felhasználók adatait a szervereivel vagy akár harmadik fél szervereivel. A felhasználók közvetlenül az alkalmazásból csatlakoznak a bitcoin hálózathoz. A felhasználók teljes mértékben ellenőrzik pénzeszközeiket. Más pénztárcákkal ellentétben nincs szüksége dokumentumok, például személyazonosító okmányok benyújtására. Ez megkönnyíti a pénztárca gyors kinyitását a Bread segítségével, különösen, ha sürgősségi források állnak rendelkezésére. 

A Breadwallet biztonságos?

A Breadwallet felülvizsgálata nem lenne teljes, hacsak nem értékeljük a pénztárca biztonságát. Végül is ez egy jó pénztárca lényege, ugye?

Mivel a Kenyér nem őrizetben lévő pénztárca, csak Ön férhet hozzá a magánkulcsához. Bár a pénztárca nem használ kétfaktoros hitelesítést, PIN-kóddal rögzíti fiókját. A pénztárca helyreállítható a magmondattal, ha a felhasználó elfelejti a tűjét.

A Breadwalletnek nincs asztali vagy mobil verziója. szigorúan mobil pénztárca, ezért a felhasználók védelmet nyújtanak a rosszindulatú programok és a lopások ellen. A pénztárcát a következő szabványok védik

 • A pénztárcát AES hardveres titkosítás és kód aláírások biztosítják. 
 • További biztonsági réteg az érintésazonosító és a biztonságként integrált pénztárca hatjegyű integrációja. 
 • Az egyszerűsített fizetési ellenőrzés (SPV) alkalmazása annak biztosítására, hogy a tranzakciók harmadik felek beavatkozása nélkül történjenek. 
 • Mindezek a biztonsági funkciók biztonságossá és könnyen használhatóvá teszik a Breadwallet szolgáltatást.

A Breadwallet előnyei

 • A felhasználók a pénztárca decentralizált jellege miatt ellenőrizhetik pénzeszközeiket.
 • Az adatok helyreállítása egyszerű és egyszerű a magfázis-helyreállítási funkció révén.
 • A tranzakciókat átláthatóan hajtják végre a felhasználó és a Bitcoin pénztárca között, harmadik fél igénye nélkül.
 • Egyszerű fizetésellenőrzési funkciója teszi egyedivé.
 • Mivel működése decentralizált, korlátozott a tranzakciós késedelem, mivel a Breadwallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabb tranzakciókat végezzenek.
 • A pénztárca biztonságos tárhelyként szolgál digitális biztonságával, PIN-kódjaival, hitelesítésével és magánzárjaival.  
 • Egyszerűsített felhasználói felület, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára a honlapján található összes funkcióhoz

A Breadwallet hátrányai

 • A pénztárcából hiányzik a multi-sig funkció. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a felhasználó irányítsa a pénztárcában zajló összes tranzakciót.
 • Pénztárcájának díjai magasak lehetnek, különösen akkor, ha a tranzakciós díjak vannak

Breadwallet Alternatives

A felhasználók megtalálhatják a Breadwallet-t letöltésre a Google Playről és az Apple Store-ból. Honlapjukon további információk találhatók az indulásról. Ha azonban a Breadwallet alternatíváját keresi, előfordulhat, hogy riválisához kell fordulnia.

Néhány Breadwallet alternatíva a következőket tartalmazza:

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Bitstamp

Ezek a pénztárcák nem csak alternatívák, hanem a Breadwallet meggyőző versenytársai, mivel éves jövedelmük tanúsíthatja versenyképességüket. 

Breadwallet Review: Következtetés

Ez a Breadwallet áttekintés feltárja a pénztárca néhány bonyolult részletét. Az iOS felhasználói ezt a pénztárcát megfelelőnek találnák. mivel ma már elérhető az Android felhasználók számára, a platform számára is remek lehetőség. A kenyér partnerségek révén tovább erősíti pénztárcáját. Például a japán Financial Services Group SBI Holdings támogatásával rendelkezik. 

Ha nyílt forráskódú, felhasználóbarát, biztonságos kriptovaluta pénztárcát keres, akkor ez a pénztárca lehet, hogy csak ez. A tapasztalt kereskedők számára azonban a Breadwallet nem biztos, hogy elég kifinomult. Hasonlóképpen érdemes megfontolni a hűtőházat nagy mennyiségű kriptó tárolásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector