CoinExchange Review 2021: Kereskedési díjak, biztonság, előnyök és hátrányok

A kriptovaluta-tőzsdék széles skálájából válogatni nehéz lehet, különösen akkor, ha még csak most kezdi a kereskedést. Előfordulhat, hogy a profi kereskedők egy másik platformot akarnak kipróbálni, mert az a projekt, amelyet csodálnak, szerepel a tőzsdén. Tudnia kell, hogy sok tőzsde különböző típusú kereskedőket szolgál ki a kriptográfiai térben. Ez CoinExchange felülvizsgálat válaszol minden kérdésére.

Mivel ezt a cikket olvassa, csak feltételezhetem, hogy fontolóra veszi a CoinExchange használatát. A legtöbb kereskedő kereskedési igényei bizonyos tényezők körül forognak. Ezek a tényezők magukban foglalják, hogy a csere megbízható-e vagy sem, a letétbe helyezés és a kivonás költsége, valamint a tőzsdén jegyzett érmék száma.

Mi a CoinExchange

CoinExchange áttekintés

A CoinExchange egy olyan online kereskedési platform, amely főként kriptográfiai és kriptográf kereskedési szolgáltatásokat kínál. A csere inkább az egyszerűségre és az ügyfélszolgálatra koncentrál. A biztonsági állapotukról ebben a CoinExchange áttekintésben tudhat meg többet. A tőzsde azonban a kriptovaluták széles skáláját kínálja, főleg kisebb érméket, amelyeket más tőzsdék kerülnek a tőzsdei bevezetésre. A pénznemeket a nagyobb biztonság érdekében hűtőraktár-házirenddel zároljuk. 2-FA hitelesítést is alkalmaznak minden kereskedési platformon végrehajtott tranzakcióhoz.


A hírek szerint a tőzsde ausztrál vagy román digitális deviza kereskedési platform. A tőzsde mögött 2016 márciusában elindított menedzsmentcsoport ismeretlen, mivel nem regisztrálták vagy engedélyezték sehol. Tehát nehéz meghatározni, hogy hol található.

Más tőzsdéktől eltérően a kereskedési platform szigorúan a kriptovalutára vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nincs lehetőségük letétbe helyezni vagy visszavonni olyan fiatban, mint a Poloniex és más prominens tőzsde. Először meg kell alakítania a fiatot BTC-vé vagy bármely más altcoinná, hogy tranzakciót folytasson a cserén. Ebben további bonyolult részleteket fogunk megvizsgálni CoinExchange áttekintés

A CoinExchange listáján szereplő érmék

A bitcoin mellett, CoinExchange számos alternatív érme számára is támogatást nyújt, mint például a Dash, a Litecoin, a Ripple e.t.c. A követelmény érmék tőzsdei bevezetése egyszerű. Az érméknek hozzá kell járulniuk a tudományhoz, az emberiséghez és a környezethez, az érméknek innovatívaknak és nagy keresletűeknek is kell lenniük. Ha érméi megfelelnek a fent említett kritériumok bármelyikének, akkor azok bevezethetők a tőzsdére.

A CoinExchange használata

A CoinExchange kereskedésének megkezdéséhez biztosnak kell lennie abban, hogy a pénzeszközöket kriptovalutává konvertálták. Az átalakítás után most már elküldheti az érméket CoinExchange pénztárca cím. Ezután el kell mennie a fiókegyenleg oldalára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy legfeljebb 20 visszaigazolást kapott, ami a kriptovalutától függ. Néhány érme, például a PAC Global, körülbelül 500 visszaigazolást igényel.

A következő lépés a megvásárolni kívánt érmék keresése. Ezt úgy teheti meg, hogy általános keresést ad meg a keresőmezőn keresztül. Miután megtalálta az érméket, meg szeretné vásárolni, kattintson a kiválasztott párra, amely a kriptovaluta pár rendelési könyvéhez vezet. Ha az „eladási megbízások” részben választott árat, a vételi megbízás gyorsan teljesül, mivel a rendszer képes volt megtalálni a hozzá tartozó eladási megbízást. A tranzakciókat szinte azonnal frissítjük a tőzsde jegyzőkönyvén.

Továbbá, a vásárlás megjelenik a fiókegyenleg oldalán. Ha azonban manuálisan szeretne megrendelést adni, beírhatja az árat a kötelező mezőbe. A következő lépés az, hogy megvárja, amíg megegyezik a megrendelése, vagy valaki úgy dönt, hogy az Ön által megadott áron értékesíti.

Betét és visszavonás

Mint mindannyian tudjuk, a CoinExchange nem fogadja el a fiatot mind a betétek, mind a pénzfelvételek esetében; kriptovalutában kell lennie. Betéti tranzakció kezdeményezéséhez a pénztárcájában lépjen az egyenleg oldalra. Az oldal a „Számlám” fül alatt található, majd kiválasztja azokat az érméket, amelyeket a pénztárcájába szeretne befizetni. Ez nem generálja automatikusan a személyes pénztárca címét. Kattintson az „Új cím létrehozása” gombra, amely csak az Ön Exchange-fiókjához van kötve. Néhány érme megjelenése egy kis időt vesz igénybe az 51% -os támadás miatt. Akár 500 visszaigazolás is eltelhet, mire az érmék megjelennek a betét irányítópultján.

A CoinExchange-ből történő kivonások hasonlóak a fenti betéti eljáráshoz; az egyetlen különbség az, hogy a befizetés helyett Ön visszavon. Miután rákattint a visszavonás gombra, egy üzenetet küldünk e-mailjére, amely megerősíti, hogy a kérést Ön kezdeményezte. Az e-mail csak körülbelül 5 percet vesz igénybe, ha lejár a link. Miután megerősítette a visszavonást, nem törölheti a kérelmet.

CoinExchange díj

pénzváltási díj

A CoinExchange 0,15% -os átalánydíjat számít fel bármely platformján lévő kriptovaluta vételéért és eladásáért. Más tőzsdékhez képest áraik meglehetősen alacsonyak. Ami a betéti díjakat illeti, a CoinExchange nem számít fel díjat díjak a tőzsdén letétbe helyezett érméken. A tőzsdén minden egyes kifizetési kérelemért díjat számítunk fel. Valójában a CoinExchange kifizetési díj a BTC esetén 0,00150000 és 0,01000000 az LTC esetében.

CoinExchange Review: Adatvédelem és biztonság

Mint mindannyian tudjuk, a biztonság kiemelt fontosságú a kriptovaluta esetében. Valójában az első dolog, amire a potenciális felhasználó rákeres, valószínűlegA CoinExchange biztonságos?”A CoinExchange annyit tesz, hogy 2-faktoros hitelesítéssel védi a felhasználókat, és az összes kriptovalutát hűtőben tárolja. Így a felhasználók csak akkor tudnak bejelentkezni és visszavonulni, miután egyszeri kódot adtak meg a központ 2-faktoros biztonsági mezőjébe.

A magánélet tekintetében a csere nem igényel semmilyen azonosítási lehetőséget a számlatulajdonosok számára. Tehát nincs korlátozva az összeg, amelyet a felhasználók befizethetnek vagy visszavonhatnak a tőzsdéről.

A CoinExchange előnyei

 • Alacsony díjak: A kereskedési platform csekély díjat kínál a többi tőzsdéhez képest, ami nagy plusz azok számára, akik minden kereskedésükkor aggódnak a költségek miatt. A kriptovaluta vételéért és eladásáért egyaránt 0,15% -ot számítanak fel. Bár ez nem a legolcsóbb, mégis olcsóbb, mint a többi ottani tőzsde.
 • Több altcoin: A CoinExchange legjelentősebb előnye, hogy több száz kriptovalutát sorol fel kereskedésre, mivel hisznek a szabad piacban. A felsorolt ​​érmék többnyire kis érmék, ami megkönnyíti a kereskedők számára az olcsó érmék vásárlását. Támogatják a Bitcoinból származó devizákból / Bitcoin alapvillákból és az ERC20 / Ethereum eszközökből származó tokeneket. Támogatják a QRC20 / QTUM eszközöket és a Komodo / Komodo lánc eszközeit is a weboldalukon található információk alapján.
 • Felhasználóbarát kereskedési felület: Még akkor is, ha Ön még csak nem ismeri a kriptográfia kereskedelmét, a CoinExchange webhelyére történő bejelentkezéskor a platform könnyen használható. A csere ideális kezdőknek és nem technikai felhasználóknak egyaránt. Ezenkívül a webhely egyértelmû felülettel és kevés színnel rendelkezik, így könnyû a szem.
 • Diagramképesség: A CoinExchange lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy biztonságosan csevegjenek egymással. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elolvashassák, mit mondanak a kriptográfiai közösség többi felhasználója egy adott projektről, ami szintén segít a döntéshozatalban. Bár a nyílt csevegő fórumokon több troll van, mint a valódi felhasználóknál, a beszélgetés elolvasásával mégis kiszámolt találgatásokat tehet a projektről.
 • Névtelen kereskedés: Míg más kriptovaluták tőzsdéin KYC-irányelvek valósulnak meg a tőzsdén, addig a CoinExchange-nek nincsenek. A felhasználókat nem kérik útlevél vagy egyéb azonosító eszköz benyújtására. Tehát név nélkül vásárolhat és adhat érméket. Azok számára, akik törődnek a magánéletével, a CoinExchange-nek az egyik lehetőségnek kell lennie.
 • Nincs betéti díj: Egyes tőzsdék nem a CoinExchange-t, hanem a felhasználók betéti díját követelik meg. A visszavonási díjak a legtöbb kriptotőzsdén gyakoribbak. De egyesek betéti díjat is kínálnak. A díj többnyire átalánydíjas, függetlenül a tőzsdére befizetett összegtől.

A CoinExchange hátrányai

 • Nincs információ a cégről: A legtöbb kereskedő elsődleges aggodalma a CoinExchange-szel az, hogy nincs információ arról, hogy ki hozta létre a tőzsdét. Ez nagy aggodalomra ad okot, mert ha bármi történik, például a tőzsde bezár, egyetlen biztonsági erő sem követheti nyomon őket, vagy akár visszakaphatja a kereskedők pénzét.
 • Ügyfélszolgálat: A CoinExchange kereskedésének másik hátránya, hogy nincs élő támogatás vagy telefonszám. Az egyetlen módja, hogy jegyet emeljen hozzájuk. Emellett sok felhasználó panaszkodott, hogy jegyeket nyitottak, és továbbra sem kaptak választ az ügyfélszolgálatuktól. Ezenkívül a súgó szakasz korlátozott információkkal rendelkezik.
 • Nincsenek Fiat devizabetétek: Az a tény, hogy a tőzsdén nem áll rendelkezésre a weboldalukba integrált mindennapi fizetési rendszer, néhány kereskedő számára piros zászló. A kereskedők betéti kártyájukkal vagy bankszámlájukkal pénzeszközök átutalására és kereskedésére szeretnének, mint minden bejegyzett kriptotőzsde. A CoinExchange azonban nem kínál ilyen lehetőséget a fiat használatára.
 • Alacsony kereskedési volumen: A tőzsdén alacsony a kereskedési volumen. Legnépszerűbb kereskedési volumenük körülbelül 1 millió dollár egy 24 órás kereskedési időszakban. Néhány érme kereskedési volumene körülbelül 10 dollár egy nap alatt. Ez kihívást jelenthet a devizák adásvétele és eladása a CoinExchange-en.
 • Technikai nehézség: 2018-ban a központnak egy másik domaint (coinexchange2.com) kellett használnia, mivel a szerverük leállt, mert az általuk használt domain feketelistára tette őket. Túl sok rossz ügyfélélmény és panasz miatt kerültek feketelistára a domain-gazdagépeknek.
 • Rossz vélemények: Ha rendszeres Google keresést futtat a CoinExchange-en, akkor észreveszi, hogy sok rossz ügyfélélmény tapasztalható. A legtöbb panasz a leálláshoz, a késleltetett visszavonáshoz és a silány ügyfélszolgálathoz kapcsolódik.

CoinExchange Review: Következtetés

Míg a CoinExchange nagyszerű platform új kriptovaluták megtalálásához, a tőzsde elég rossz eredményekkel rendelkezik. Ugyanígy a szabályozás hiánya egy vörös zászló. Ha azonban egy ismeretlen fejlesztővel vagy menedzsmenttel szeretne cserét használni, akkor a CoinExchange az Ön számára. A másik oldalon a CoinExchange kereskedési platformot kínál azoknak a kereskedőknek, akik hajlandók új és olcsó kriptovalutával kereskedni. Ez CoinExchange áttekintés megvizsgálta a csere előnyeit és hátrányait. Még egy érdekes hír, hogy a weboldal bejelentette, hogy hamarosan bezárnak. A kereskedőknek azt tanácsolják, hogy vonják ki érmeiket.

Olvassa el még:

 • Coinswitch Review
 • LATOKEN Szemle

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector