Coinone Review 2021: A legjobb koreai kripto tőzsde?

Ebben a Coinone-áttekintésben elemezni fogjuk a híres dél-koreai tőzsde legfontosabb elemeit, mint pl. biztonság, felhasználói felület, finanszírozási lehetőségek és egyebek…

Ezzel mondva ugorjunk bele rögtön!

Mi a Coinone?

A Coinone exchange egy dél-koreai tulajdonú kriptovaluta-tőzsde, amelyet Szöulban Coinone Inc. néven regisztráltak, és amelynek feladata egy nagyon átlátszó ökoszisztéma kiépítése a blokklánc térben, amelyre a kriptovalutáknak nagy szükségük van a boldoguláshoz..

coinone áttekintés

A Coinone tőzsdének több mint ötven ellenőrzött és nem ellenőrzött piaca van, amelyek főként a KRW (a Koreai Köztársaság nyert) és a BTC (Bitcoin) ellen kereskednek. érmepiaci sapka. Átlagos 24 órás kereskedési volumene 2060,019 BTC, havi bevétele meghaladja a 20 milliárd nyertest és több mint 600 000 regisztrált felhasználót.


A Coinone-t 2014 februárjában alapította Myunghun Kevin Cha, Dél-Korea egyik legünnepeltebb és világszerte díjazott fehér hackere. A Coinone exchange alapítói és menedzsmentje szerint a Coinone célja, hogy a blockchain technológián keresztül vezesse az új pénzügyi világot azáltal, hogy közegként működik, amelyen keresztül a blockchain eljut a világba..

A Coinone-tőzsde az egyik vezető kriptotőzsde Dél-Koreában, jelenleg különösen Koreában a harmadik legnagyobb kripto-tőzsde, és különböző kategóriákban nyújt szolgáltatásokat az ügyfelek számára, amelyek a Bitcoin, a Cryptocurrency, a FinTech, a Payments, Pénzügyi szolgáltatások, ügyfélszolgálat és az Internet. A blokklánccal és a kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatások magukban foglalják a külföldi pénzátutalások központjaként történő szolgálatot, és főként kriptovaluta-központként is.

A Coinone csere- és kriptopénztárca helyi használatra készült, és kifejezetten a blokklánc- és kriptovaluta-átvevők, kereskedők és a dél-koreai régióban lakó felhasználók számára készült. Nem a nemzetközi felhasználók számára készült.

A blokklánc világra juttatásának küldetésének részeként azonban a Coinone felállította a Coinone Indonesia-t, hogy segítse tevékenységének kiterjesztését az ázsiai határokon és azon túl is. Bár 2018. szeptember 18-án leállította máltai székhelyű tőzsdéjét, a dél-koreai és az indonéziai tőzsdék továbbra is aktívak maradnak. A Coinone Indonesia honlapja elérhető itt.

coinone felülvizsgálat indonézia

A Coinone leányvállalatot – IFunFactory-t is vásárolt 2018. szeptember 4-én. Az IFunFactory a játékon belüli szerverek egyik vezető vállalata, amely játékkiszolgáló motort és játékműködési platformot biztosít..

A Coinone Inc. beindította első blokklánc-alapú tengerentúli átutalási és fizetési szolgáltatását – Cross 2018 decemberében, egy átutalási alkalmazás, amely a Ripple xCurrent termékét használja a gyors, határokon átnyúló fizetések megkönnyítésére..

coinone partnerség kereszt

További információ a Coinone-ról …

A Coinone exchange egy dél-koreai kriptovaluta kereskedési platform, ahol támogatott digitális eszközökkel kereskednek elsősorban a KRW, majd a BTC ellen..

A fő hangsúly a dél-koreai kriptográfia helyi piacán van, de a nemzetközi felhasználók / kereskedők nem korlátozzák szigorúan a használatát. Körülbelül ötven különböző devizakereskedéssel rendelkezik, és ezeknek a szigorú tőzsdei bevezetési eljárásainak eredményeként nem sok kereskedési lehetőséget kínálnak devizapárral annak érdekében, hogy elkerüljék az átverési projektek listára kerülését, és ezáltal megvédjék ügyfeleik pénzét.

coinone felülvizsgálati csere

A szigorú tőzsdei bevezetési követelmények mellett a Coinone rendelkezik egy saját tőzsdei értékelő bizottsággal is, amelyet közvetlenül a vezérigazgató irányít, és kötelezettséget vállal arra, hogy szigorúan ellenőrzi az összes tőzsdét négy különböző kategóriában, mielőtt tőzsdére kerülnének..

Coinone által támogatott érmék:

A Coinone által támogatott és kereskedett érmék között szerepel a Bitcoin, az Ethereum, a Ripples, a Bitcoin Cash ABC, az EOS, a BSV, a Vanta, a Luna, a Litecoin, a Cosmos, a TRON, a Qtum és mások..

A Coinone pénztárca pénztárca szolgáltatásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára a tőzsdén jegyzett érmék befizetését, tárolását és kereskedelmét..

Coinone felhasználói felület:

A Coinone kiemelkedő felhasználói felületével rendelkezik, amely gyors és biztonságos kereskedelmet tesz lehetővé ügyfeleik számára. Rendelkezik a Prochart eszközzel is, amelyet a kereskedők a devizák mélyreható elemzéséhez használnak kereskedelmi üléseik során.

Coinone számla finanszírozási módszerek:

A Coinone-tőzsde fő finanszírozási módja a kriptográf betét, de elfogadja a fiat betéteket banki átutalással KRW-ben is. Azonban nem fogad el betéteket hitel- és betéti kártyás fizetéssel, és helyi piaci kriptotőzsdeként sem engedélyezik az amerikai befektetők számára a Coinone használatát.

A dél-koreai gyorsan növekvő blokklánc- és kriptoiparban a Coinone az egyik úttörő vállalat volt, elsőként listázta mind az Ethereumot, mind az IOTA-t, valamint elsőként kriptoztatócserét hozott létre a Kutatóközpont létrehozására, amely cenzúrázatlan és mély elemzéseket és jelentéseket tesz közzé a kriptovalutáról azzal a céllal, hogy elősegítse a piac átláthatóságát és stabilitását.

Mint csere, a Coinone egy nagyon erős és aktív ügyfélszolgálattal és reagálási szolgáltatással is rendelkezik, amely technikai nehézségeket és egyéb problémákat nyújt a regisztrált felhasználók számára..

Coinone Exchange díjak:

A Coinone átalány 0,10% -os kereskedési díjat számít fel mind a gyártók, mind a vásárlók számára az egyes kereskedelmi tranzakciókban, ami ehhez képest lényegesen alacsonyabb, mint az ipar általános 0,25% -os átlaga. Ezenkívül 0,03% -os kereskedési díjat számít fel minden érméjére, amelyet 2019. március 21-én később tőzsdén jegyeztek, ami jó ösztönzést jelent a nemrégiben jegyzett érmék kereskedésére.

érme-kivonási díjak

A Coinone-nak nincs betéti díja, de 0,0015 BTC felszámolási díja van 1 BTC-kivonás után. Ez magas, összehasonlítva más tőzsdékével, de elfogadható az alacsony kereskedési díjak miatt, amelyek kiegyensúlyozni látszanak általános díjstruktúrájukat. Kifizetési díja 0,01 ETH / 1 Ethereum és 0,0005 BCH / 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone Security & Partnerek

Ez a Coinone áttekintés nem lenne teljes, ha nem vizsgálnánk a biztonsági jellemzőit.

Szerint a Mozilla Obszervatórium, A Coinone biztonsági pontszámát D + rangsorolja, ami elfogadható, ha összehasonlítjuk az iparág átlagos kriptográfiai biztonsági igényével.

A Coinone kiemelten kezeli az ügyfelek vagyonának védelmét, és elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legbiztonságosabb befektetési környezetet biztosítsa. Erős biztonsági protokolljaival rendelkezik, amelyek ellenőrizhető intézkedéseket hajtanak végre. Ezek közé tartozik a kétfaktoros hitelesítési rendszer, a több aláírással ellátott tárcák és az azonosító ellenőrzése az ügyfélfiókok és pénzeszközök biztonságának biztosítása érdekében..

A Coinone 2014 óta működik és aktív, a Coinone Indonesia pedig 2018 augusztusa óta működik, és egyelőre nem merültek fel és nem rögzítettek hibákat vagy problémákat az ügyfelek pénzeszközeinek és számláinak hozzáférésével kapcsolatban..

Coinone partnerség a Certikkel & Xangle

A biztonsági funkciók fejlesztése érdekében a Coinone partnerségbe lépett a Certik és a Xangle céggel. A Xangle (elsősorban egy információs társaság) a Coinone-nal fog együttműködni a kriptográfiai befektetők védelme terén, valamint a projektek átláthatóbbá tételében.

A Certik viszont egy kiberbiztonsági audit társaság, amely ellenőrzési információkat nyújt, amelyek segítséget nyújtanak a kódbiztonsági kihasználásokkal kapcsolatos problémákkal szemben, valamint a projektek kódszintű felülvizsgálatát, valamint a felsorolt ​​projektek egyéb kiberbiztonsági szolgáltatásait vagy szerepeljen a Coinone-on.

Coinone partnerség a Temcóval

A Coinone a működésének, az örökbefogadásnak és a bevételnek a bővítésére tett ajánlatot más kriptovaluta és FinTech vállalatokkal áll kapcsolatban.

Az egyik példa erre a Temco, amely segít a Temco kereskedéseinek a lakossági befektetők felé történő eljuttatásában, és a Ripple, hogy lehetővé tegye a fizetéseket a globális blokklánc-alapú tengerentúli átutalási és fizetési szolgáltatási alkalmazásban, a Cross-ban. A Moneygram szintén trió partnerkapcsolatban áll a Ripple és a Coinone társasággal.

Coinone alternatívák

Ez a Coinone áttekintés a Coinone különféle legfontosabb alternatíváit is megvizsgálja.

Helyi alternatívái közül a legnagyobb versenytárs a Bithumb, őt a Korbit, a Coinreal, a Gopax és az Upbit követi.

A globális rejtjeliparban a Coinone alternatívái a Dex-trade, az OceanEx, a Braziliex, a Coinbe és a BirakeNetwork.

Coinone Review összefoglaló

A globális kriptovilágban a Coinone az egyik leggyorsabban növekvő top tőzsde, és nagy erővel kell számolni a dél-koreai kriptográfia területén.

Remek UI / UX-jével, kiemelkedő biztonsági intézkedéseivel és tőzsdéjén kereskedett több érmével a Coinone továbbra is az egyik nagyon ajánlott tőzsde kriptográf felhasználók és kereskedők számára Dél-Koreában és az ázsiai határokon belül..

A kezdéshez a felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen el kell mennie a Coinone Korea-hoz honlap és regisztráljon egy személyes e-mail címmel és erős jelszóval a cserekapcsolattal, erősítse meg az e-mail címet és a telefonszámot, majd fejezze be az azonosító igazolását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector