Crypto Capital Review 2021: Legit Trading Bot vagy átverés?

A Crypto Capital egy kriptovaluta-kereskedési bot, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a fiat pénzeszközöket azonnal befizessék és felvegyék. A Fiat platform privát, támogatja a kripto blokkláncot, és lehetővé teszi a kereskedést. A kiegyensúlyozott Crypto Capital felülvizsgálat megtalálása aggasztó lehet, tekintve, hogy nem sokan ismerik még ezt a kriptográfiai platformot. Egyesek azt állítják, hogy ez egy átverés, míg mások a hitelessége miatt kereskedési bizonyítékokkal vitatkoznak állításaik alátámasztására.

Ez az áttekintés nemcsak megismeri a Crypto Capital-t, hanem megmagyaráz néhány olyan okot, amelyek miatt ezt az új szoftvert a kriptográfiai társadalom jelentős része átverésnek tekinti. Megvizsgálunk néhány olyan módot is, amellyel ez a bot segíthet Önnek, például a készpénz befizetésének lehetőségét bármelyik választott pénznemben. A kripto kereskedők mindig a legjobb kereskedési botot keresik annak biztosítására, hogy a lehető legnagyobb profitot érjék el az első befektetéssel. 

kriptotőke felülvizsgálata

A legtöbb kereskedési bot azonban átverés, és állítólag a Crypto Capital az egyik ilyen bot.

Mennyire pontos a Crypto Capital átverési igénye?

Ez nem lenne megfelelő Crypto Capital felülvizsgálat, anélkül, hogy egyrészt a bot legitimitásával foglalkoznánk ebben a vitában. Számos nyilvános élő teszt eredmény, valamint vélemény is van erről a kereskedési botról. Mint ilyen, még kezdő kereskedőként is könnyű felmérni a hatását, tekintve, hogy sokan kereskedtek már a kriptorobot használatával. A Crypto Capital egyik legtévesztőbb statisztikája a pontosság szintje. 


5% -nál alacsonyabb pontossági szint mellett az új kereskedők könnyen elveszíthetik a pénzüket. Ha a legtöbb ember 250 dollárt lát el magvetőként, megérthetjük a frusztrációt, amikor egy kereskedő egy órán belül elveszíti az egészet. Kereskedési platformként kereskedési információkra is számíthat a kriptovalutával kapcsolatban, de a kriptográf kereskedők hivatalos webhelye nem szolgáltat ilyen adatokat. A bot elsődleges küldetése, hogy elősegítse a fiat és a crypto kereskedők összekapcsolását, és megkönnyítse a digitális eszközökhöz való hozzáférést, tartózkodási helyüktől függetlenül.

Állítólag napi 5000 dollárt termelhet, ha a Crypto Capital kereskedelemre használja. Húzódásnak tűnhet, de az emberek napi jóval több mint 1000 dollárt keresnek szakértői botok és csekély 250 dollár befizetésével. Figyelembe véve, hogy milyen nehéz megismételni ugyanazt a sikert a Crypto Capital segítségével, nagyon egyszerű a kereskedési botot átverésnek minősíteni. Legyen körültekintő az átverési webhelyek elérésekor, különösen akkor, ha azok megkövetelik az Ön pénzügyi adatait, mivel hackerek elé tárják adatait.

a Crypto Capital legitim, vagy átverésről van szó?

Szinte minden létező Crypto Capital felülvizsgálat meghiúsítja a Crypto Capitalt, mivel nem képes nyereséget garantálni kereskedőinek. Van azonban olyan kereskedők egy része, akik pénzt kerestek a kereskedési boton keresztül. Aztán még a fogadási társaságok is csodálatos módon terjesztik a nyerteseket, hogy csábítsák a potenciális fogadási rajongókat a weboldalukra. A Crypto Capital kereskedési robot legitimitásának megállapításának legjobb módja az, ha megnézi a platformot használó számokat és tapasztalataikat.

A Crypto Capital felülvizsgálatunk tényadatokat igényelt, ezért felfedeztük a Crypto Capital hivatalos webhelyét. A weboldal szerint a Crypto Capital állítólag a legmodernebb algoritmusokat használja, amelyek segítenek a kereskedési jelek előállításában és végrehajtásában. Mint ilyen, a kereskedők csak a kriptográfiai piacok emelkedése vagy csökkenése során keletkező egyensúlyhiányból tudnak pénzt keresni. Lehet, hogy az algoritmusok nem állnak a kereskedők vagy a nagyközönség rendelkezésére, mert a webhelyen erre nincs bizonyíték..

 Jelenleg nem sokan használták a Crypto Capital kereskedési botot; így működik. Miután befizetett pénzt a számlájára és kiválasztotta a „kereskedelem” opciót, a webhely átirányít egy másik webhelyre. Ez utóbbi a kereskedési webhely, ahol az algoritmusok célja a győzelem esélyének növelése. A kriptokereskedők azonban gyorsan elvesztik pénzüket a web-kereskedési platformon, és nagyjából 99% -uk állítja, hogy percek vagy órák alatt elvesztette pénzét.

Annyira, mint a Crypto Capital webhelyét kifinomultnak és professzionálisnak tűnik, ezen online vélemények alapján nehéz bizonyítani legitimitását.

Mi adja a platformot átverésként?

Az utóbbi időben az átverési weboldalak professzionális megközelítést alkalmaznak, hogy megkönnyítsék a potenciális áldozatok meggyőzését. Mint ilyen, honlapjaik jól vannak bemutatva, és képesek megnyerni a professzionalizmust. Mások túl lusták és egyszerűen az eredeti változat kiütései. A Crypto Capital az említett webhelyek egyikének tűnik, figyelembe véve a hasonlóságokat, összehasonlítva a Crypto Advantage, egy másik kereskedési botdal.

Nem is szólva, ez utóbbi egy ellenőrzött kereskedési platform; ha valami, akkor ez is egy átverési oldal. Ezek a webhelyek vitathatatlanul hasonlónak tűnhetnek, mert ugyanazok az emberek birtokolják őket. Tapasztalt szemre van szükség, ha kriptográf kereskedési webhelyet keres. Ha nem bízik megítélésében, olvassa el az online elemzéseket, például a 2019-es Crypto Capital áttekintést. Jobb, ha biztos abban, hogy egy kereskedési bot és elveszíti a pénzét mint csatlakozni egy csaló oldalhoz és elveszíteni nemcsak a pénzét, hanem a személyes adatait is.

A hivatalos weboldal szerint a Crypto Capital 2013-ban indult. Ez elegendő idő a marketingre való összpontosításra, és figyelembe véve, hogy sok embernek újdonságai voltak a kriptovalutában, a robotnak mára online hangsúlyosabb hírnévnek kell lennie. A törvényes kereskedési botok könnyen megkülönböztethetők és széles körben ismertek. A Crypto Capital nem is rendelkezik olyan azonosítható csapattal, mint amilyenek olyan ellenőrzött platformokon találhatók, mint például a Bitcoin Code. Ezek a kiskapuk, valamint a szinte minden online Crypto Capital felülvizsgálat számos negatív megjegyzése azt mutatják, hogy ebben a kereskedési robotban nem lehet megbízni.

Van-e partnere vagy brókere a Crypto Capital-nak??

Nem minden Crypto Capital áttekintés fog odáig menni, hogy kiemelje azokat az embereket, akik segítenek a webhely üzemeltetésében, tekintve, hogy többségük átverésnek tartja. Mint fent említettük, a legtöbben 250 dollárt helyeznek el kereskedésre, ami a kereskedők szokásos Crypto Capital díjainak tűnik. A Crypto Capital nem kapcsolódik egyetlen ellenőrzött brókerhez sem, ami gyakori a kereskedési oldalaknál. A hivatalos weboldalukon felsoroltakat nehéz megtalálni, ami a tüzet arra az állításra ösztönzi, hogy a webhely átverés.

Az ellenőrizhető brókereknek nemcsak a befizetésüket kell védeniük, hanem növelniük kell a nyerési esélyeket is. A kereskedési botokat állítólag hi-tech számítógépes algoritmusokkal is jól szabályozzák, hogy betekintést nyújtsanak a kriptográfia kereskedelmébe. Az algoritmusok jobbak, mint az emberi számítások, látva, hogy nagyobb lehetőséget nyújtanak a győzelemre. Ha azonban az algoritmusok nem léteznek vagy hamisak, mint a Crypto Capital esetében, a kereskedők jobban tudják önmagukban elemezni a kereskedési szokásokat.

Brókerek és algoritmus nélkül, amelyek segítenek a nagy adatok elemzésében, a Crypto Capital egyszerűen egy másik webhely, amely ellopja a nehezen megkeresett készpénzt. Ha az alapítók több ügyfelet akartak szerezni, talán algoritmusokat kellett volna hozzáadniuk, amelyek akár 99% -ra is növelhetik a pontossági szintet, ahogy ez a Bitcoin Rush esetében is történik. Az ilyen magas pontossági szint azt jelenti, hogy a kereskedő tíz kereskedési kísérletből nagyjából kilencben kereshet pénzt.

Több ok, amiért nem szeretjük

A Crypto Capital kapcsán talán a legszomorúbb dolog az a marketing-erőfeszítés, amelyet az affiliate marketingszakemberek tettek a platform népszerűsítése érdekében. A mondás szerint pénzt kell költeni, hogy pénzt keressen annak ellenére, hogy átverés. Nagyon sok ember megismerte a Crypto Capital-t vagy spam e-mailben, vagy olyan Crypto Capital-felülvizsgálaton keresztül, mint ez. Előnye, hogy a platformot ez utóbbin keresztül ismeri meg, nem fog pénzt veszíteni; ehelyett értékes információkhoz jut.

A spam leveleket úgy csomagolják, hogy a szíved várakozással töltse el, amikor eltervezed, hogy mit kezdj a tervezett pénzdíjjal. Minden olyan webhely, amely spam leveleket használ szolgáltatásai reklámozásához, nagyon nagy eséllyel csaló webhely lehet. Nem is beszélve arról, hogy miután befizette pénzét a kereskedési platformra, nem veheti fel. Az egyetlen lehetőség a kereskedés marad, ami biztos módja annak, hogy az oldal tulajdonosai elvigyék a pénzét.

A Crypto Capital által alkalmazott regisztrációs folyamat nagyon nem biztonságos. Bármely webhely, amely lehetővé teszi a csalók számára, hogy ajánlatokat küldjenek a platformján, nem tartja tiszteletben a felhasználók biztonságát. A Crypto Capital azon kívül, hogy engedélyezi a spamoldalak ajánlatainak közzétételét, az Ön engedélye nélkül is megpróbál levonni pénzt a hitelkártyájáról. Sőt, a regisztráció során szükséges néhány részletnek nincs értelme. Bár úgy tűnhet, hogy biztos lehet benne, hogy a weboldal rendelkezik minden szükséges információval, egyúttal arra is mód nyílik, hogy verejtékezés nélkül megkapja az összes személyes és banki adatot.

Crypto Capital Review: Végleges ítélet

Ahogy korábban említettük ebben a Crypto Capital áttekintésben, nagyon kevesen hagyták jóvá ezt a kereskedési platformot. Az összes online értékelés, valamint a fent említett mutatók, például a brókerek hiánya vagy a felhasználói biztonság elérhetetlensége, megcáfolhatatlan tulajdonságai egy átverő robotnak. Hogyan jöhet létre egy kereskedési bot a megfelelő kereskedési technológia nélkül? Ha nem akarja elveszíteni készpénzét, ne csatlakozzon ehhez a gyanús kriptográf kereskedési platformhoz.

Olvassa el még: Evercoin Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector