Cryptobridge Review 2021: A legjobb új decentralizált tőzsde (DEX)?

A decentralizált csere gondolata elengedhetetlen. Végül is a kriptovaluta-tőzsdék számos sérülékenységgel rendelkeznek. A világon a Bitcoin több mint tizedét ellopták. Ennek nagy része a feltört kriptográfiákból, csapkodásokból és csalásokból származik. Van azonban néhány DEX, amely jó lehetőség lehet, és ezt meg fogjuk tudni ebben a Cryptobridge áttekintésben.

FRISSÍTÉS: Jogi nyilatkozatA CryptoBridge leállt és az összes szolgáltatását 2019. december 15-től megszüntette.  A kriptovaluta kereskedelemben a DEX-ek nagyon fontosak. Ezek a vállalatok felhívják azokat a felhasználókat, akik altcoinokkal szeretnének kereskedni, anélkül, hogy kockáztatnák, hogy elveszítsék azokat a platformon kívüli feleknek. A bizalom visszakerül a kezükbe, és ez azt jelentheti, hogy a tranzakciók biztonságosabbak. A Cryptobridge 2017-ben jött misszióba, hogy rendezze ezt az ügyet. Felhasználóik közvetlenül cseréltek egymással, és nem kellett központi döntőbíróra támaszkodniuk. Tranzakcióik igazolásához és kifizetéséhez csak egymásra kellett hagyatkozniuk. A Cryptobridge ezt „megbízhatatlan” műveletnek nevezte. Idén októberben azonban minden felhasználóhoz hozzáadták a KYC követelményeket. Ezt megelőzően csak felhasználónévre és jelszóra volt szükségük. Ez a lépés sok kritikát váltott ki számukra, annak ellenére, hogy a legtöbb népszerű tőzsdén általában a KYC van. Ehhez a felülvizsgálathoz megvizsgáljuk, hogyan áll a tőzsde 2020-ban. Az új kereskedők számára újszerű belépésnek tűnhet a decentralizált tőzsdék világában. Kiváló versenyző lehet, de vannak hátulütői. Most nézzük meg a funkcionalitást, mielőtt továbblépnénk.

A Cryptobridge biztonságos csere?

A decentralizált cserék (DEX) legújabb példái közé tartozik az egyik legnépszerűbb Changelly. Egyéb háztartási nevek: Open Ledger, Waves, Stellar, Bisq, Barter és BitShares. A lista évről évre növekszik. A Cryptobridge nem nagyon különbözik tőlük, ha a működéséről van szó. A felhasználói felület megfelelő. Mivel úgy döntöttek, hogy felveszik a KYC (Know-Your-Customer) irányelveket, erre emlékeztetnek a honlapjukon. Erre a témára később visszatérünk ebben a Cryptobridge-áttekintésben. Az új felhasználók találkoznak azzal, amit az alábbi képen lát. Létrehozhat egy fiókot egy bin-fájl segítségével, amelyet a flash meghajtóról használhat. A felhasználók létrehozhatnak egy szokásos online felhőfiókot is, amely állításuk szerint kevésbé biztonságos – a fiók pénztárcaként működik.

Cryptobridge Review

Hozzáférhet a fiók visszaállításához és biztonsági mentéséhez is a webhelyen. Ez a jelszó teljes elvesztése esetén hasznos.


Vitathatnánk, hogy a webhely valóban komolyan veszi a biztonságot, és a felhasználók profitálhatnak ebből. Első pillantásra a vállalat biztonságos cserét folytat. Feltéve, hogy a visszavonás és a befizetés során betartja a KYC előírásait, hozzáférhet egy szilárd támogatási vonalhoz is. A cég szintén meglehetősen nyilvános: könnyedén megtalálhat frissített információkat, oktatóanyagokat és útmutatókat azokról.

Hogyan működik a Cryptobridge?

A BitShares Exchange és Platform

A Cryptobridge a BitShares cég által létrehozott blockchain hálózaton fut. Ezek a vezető decentralizált tőzsdék Dániában találhatók. Mondhatnánk úgy is, hogy úttörők a blockchain technológiában. A Cryptobridge csere a Graphene blokklánc rendszer tetején fut. A vállalat állítása szerint másodpercenként több mint 100 000 tranzakciót dolgoz fel. A BitShares birtokolja a Graphene-t, és a Cryptobridge-fiókok is működnek a BitShares tőzsdén. Más DEX-ek, mint például az OpenLedger is, a Graphene-t használják cseréikhez. A BitShares jelenleg népszerűbb megoldás, mint a Cryptobridge. A különbség köztük az, amit a Cryptobridge korábban kínált: teljesen decentralizált kereskedés. Ha a Cryptobridge-en titkosítást cserél, csak az Ön pénzeszközeihez férhet hozzá. Végül is csak Ön rendelkezik olyan kulcsokkal, amelyek működtetik a blokklánc-tranzakciókat. Bizonyos értelemben te vagy az átjáró, és ugyanez történik azokkal is, akik veled kereskednek. A tranzakciós díjak jelenleg 0,09%, csekély és vonzó díjak. Ebben a hónapban csökkentették 0,2% -ról.

A fiók beállítása

A fiók beállítása után belép az irányítópultra. Itt böngészheti eszközeit, tevékenységét és nyitja meg a megrendeléseket. A Kereskedelem részlegen zajlik a csere. Viszonylag könnyedén testre szabhatja. Néhány funkció későbbi módosítása kissé trükkös lehet. A weboldal valóban jelentős időt igényel a szakasz betöltése. A jobb teljesítmény érdekében letölthet egy asztali klienst. A Bevétel szakasz a Cryptobridge felhasználóknak szóló hivatkozási programot mutatja. Ez a program május 15-én vált aktívvá és augusztus 15-én fejeződött be. A weboldal kijelenti, hogy a népi igények alapján megújítják. Az érdeklődő felhasználók megjegyzik, hogy a kezdőlap tetején van egy szalaghirdetés, amely hirdetési hivatkozásokat hirdet.

Cryptobridge Review: Hogyan működik

A tőzsde jellemzői az ipari szabványok. A platformnak nincs jelentős hibája a felhasználói felületén. A csere azonban néha kissé lassabbá válhat. Valószínűleg több munkamenetre is szükség lesz, amíg a felhasználó megszokja. Más cserék egyszerűbb élményt kínálnak.

BridgeCoin

Ha fiókot nyit a Cryptobridge oldalon, akkor találkozik a BridgeCoin-nal is. Az első dolog, amit tudnia kell, hogy ez az érme valódi részesedést biztosíthat a felhasználók számára a társaságban. A BridgeCoin-tulajdonosok a kereskedési díjakból beszedett bevételek ötven százalékát kapják meg.

Fióknyitáskor nem kap BridgeCoin-ot, de a Cryptobridge tőzsdén szerezhet be néhányat. A platform adott ideig történő használatával jutalmakat kap. A társaságnak van tétje, amely havonta kétszer bocsát ki fizetéseket.

BridgeCoin

A Cryptobridge megkapja a tét nagyságát (a BridgeCoins összege, amelyet elhatároz), és megszorozza ezt a számot a piacfelvételi díjak 50% -ával. Bónuszokat is kínálnak, hogy ösztönözzék a felhasználókat a platformon maradásra: 20% bónusz egy hónapra, 50% hat hónapra és 100% egy évre.

A Cryptobridge a felhasználók iránti elismerés bemutatására lehetőséget kínál arra is, hogy a második év után elérje a 200% -os bónuszt. Addig tehetnek tétet, amíg el nem érik a 300% -os bónuszt.

Ebben az évben a Cryptobridge jelentést tett közzé 45. kifizetésükről, amely szeptember 1-jén és szeptember 15-én ment ki. A jelentés szerint BTC-ben 0.13658797-et fizettek, ami körülbelül 1200 USD. Azt mondják, hogy a BridgeCoin teljes kínálatának több mint 70% -a részt vesz.

Cryptobridge ID követelmények (KYC)

A Cryptobridge nemrégiben tűz alatt állt a KYC-irányelv elfogadása miatt. Mint korábban említettük, a KYC az „Ismerd meg az ügyfeledet” rövidítése, és ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak most már meg kell adniuk az azonosítót a platform használatához. A társaság októberben ismertette a politika változásának hírét, és gyorsan visszahozta felhasználói bázisát.

A decentralizált tőzsdék mind nagyobb magánélet és névtelenség lehetőségét kínálják a kereskedés során. A Cryptobridge azt állítja, hogy ezt a lépést tovább lépi a közvetítők kiküszöbölésével, de új KYC-politikájuk közvetlenül ellentmond a küldetésüknek.

Jelenleg a KYC szakasz található a GYIK-ben. Ott kijelentik, hogy útlevél vagy állami vezetői engedély lesz az első dokumentum, amelyet figyelembe vesznek a számlaellenőrzés során. Szükségük van társadalombiztosítási számra az amerikai pályázók számára is. A más országokból érkező felhasználók általában megadják útlevelüket, de a sikertelen ellenőrzés miatt panasz érkezett.

CryptoBridge követelmények

Amint a fenti képen látható (a weboldalukról vették), a Cryptobridge KYC-politikát vezetett be, hogy megfeleljen az EU 5. pénzmosás elleni irányelvének. Ez a frissített törvény tavaly júniusban vált aktívvá. E havi blogbejegyzésében a cég azt állítja, hogy igyekeztek elkerülni a pénzmosással kapcsolatos vádakat.

Azt is állítják, hogy a kriptopénz-cseréknek összességében meg kell felelniük ezeknek az előírásoknak a megbélyegzés leküzdése érdekében. Ez a kijelentés azonban arra készteti a felhasználókat, hogy: mi történt a teljesen decentralizált csere ötletével?

Elméletileg a Cryptobridge csere továbbra is decentralizált, de a csere most nem névtelen. Az anonimitás és a magánélet két olyan tulajdonság, amelyek sok felhasználót eleve az ajtó elé állítottak. 

E felhasználók közül sokan átverésnek érzik magukat. Más Cryptobridge-vélemények az aktív felhasználók csökkenését jelentették ezt a döntést követően.

Hogyan igazolhatja személyazonosságát a Cryptobridge oldalon

Jelenleg a felhasználóknak el kell dönteniük, hogy személyes adataikat megadják-e, amit kényelmesen csinálnak. Lehet, hogy ez nem is olyan rossz dolog. Sok más (központosított vagy nem) tőzsde megköveteli a felhasználóktól, hogy a kereskedéshez valamilyen személyi igazolványt adjanak meg.

A Cryptobridge KYC fő kérdése az volt, hogy az intézkedés teljes meglepetést okozott; előzetes értesítés nélkül hajtották végre. A Cryptobridge azt állítja, hogy a felhasználói ellenőrzés biztonságosabbá teszi a hálózatot: Az azonosítói korlátozások jó eszközként szolgálnak a valós bűnözők rovására. Lehet, hogy ez igaz, de ez nem azt jelenti, hogy a Cryptobridge megvédi felhasználóit ezektől a bűnözőktől.

Ha furcsának találja a visszalépésüket, de mégis úgy dönt, hogy megadja az igazolványt, akkor ezt a Fractal platformon keresztül kell megtennie. Ez a vállalat birtokolja a Cryptobridge felhasználói adatait, és a vállalat állítása szerint betartják az összes szükséges előírást a felhasználói információk védelme érdekében.

Cryptobridge személyazonosságának ellenőrzése

Meg kell adnia egy fizikai címet is. Ezután fel kell töltenie egy dokumentumot a cím igazolásaként. A lehetőségek ugyanazok, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokban él-e vagy sem.

Közösségi média és viszálykiszolgáló

A Cryptobridge aktívan jelen van a közösségi médiában. A Twitter az elsődleges üzletáguk, de blogot is tartanak, amelyet minden héten frissítenek. A BridgeCoin-t megszerző felhasználók figyelmet fordíthatnak erre a blogra.

Legfrissebb, október 29-én közzétett bejegyzésükben kijelentik, hogy tervezik az áttételi program visszahozását. A létrehozott mennyiség BTC-jénként 10 dollárt kívánnak felajánlani, ami kiváló jutalékot jelent a leendő felhasználók számára. Megismételték platformjuk sebességét is: százezer tranzakció másodpercenként, átlagos megerősítési idő mindössze három másodperc.

Azok a felhasználók, akik jobb tájékoztatást szeretnének kapni, megnézhetik a Cryptobridge Discord szervert is. Hivatkozási linken keresztül érheti el már bent tartózkodó személytől, amit nem nehéz megtalálni.

Cryptobridge Social Media

A Cryptobridge Discord nagyon aktív, rengeteg hashtag-ot kínál, hogy a felhasználók elinduljanak. A bal oldali menüben (a fenti képen) látható hasznos linkek címke számos oktatóanyagot és útmutatót tartalmaz, amelyek segítségével megismerheti a BitShares, a BridgeCoin és a Cryptobridge platformon belüli kereskedéseket..

Néhány felhasználó bizalmatlan a platformon a bennfentes információk hiánya miatt. A Cryptobridge mögött nincsenek hivatalos számlák, és hivatalos weboldalukon nincsenek információk a csapatukról. A Twitter, a Reddit és a Discord a legaktívabb közösségi médiaplatformjuk. A cég hivatalos közleményeket ezeken a médiumokon keresztül teszi meg, de ezek mindig felhasználónéveket használnak.

Cryptobridge Review: Következtetés

A Cryptobridge-nek jelenleg nagyon sok dolga van, de át kell élniük a KYC visszahatását. Sok felhasználó nem tudta ellenőrizni fiókját, tiltakozásul a közösségi médiába fordulnak. A vállalat nem foglalkozik közvetlenül a kérdésekkel, de megbízható támogatási csatornákat tart kéznél.

Néhány felhasználó megvédi őket: azt állítják, hogy nem voltak problémáik a platformmal, csak más felhasználókkal. Az igazolvány csak kis árat fizet egy olyan csereért, amely még mindig nagy decentralizációt kínál.

Emellett számos olyan Cryptobridge-véleményt és közösségi média bejegyzést is talál, amelyek teljesen elutasítják őket. Ezeknek a felhasználóknak a KYC azt jelenti, hogy a központ a végső központosítás felé tart.

Ahhoz, hogy a vállalat megtisztítsa a nevét, még jobb támogatást kell kínálnia a felhasználóinak, és meghallgatják a bázisukat, mielőtt bármilyen más döntést hoznának a biztonságról és az azonosítóról. Emellett folyamatosan frissíteniük kell platformjukat, és javítaniuk kell a kereskedési döntéseken, a betéteken és a kifizetéseken.

Zárjuk le ezt a felülvizsgálatot azzal, hogy megjegyezzük, hogy a platform kereskedelme meglehetősen jó. Programjaik mind legitinek tűnnek. A BridgeCoin jelenleg csökken az árában, de még mindig viszonylag stabil. A tőzsde teljes kereskedési volumene napjainkban körülbelül 148 000 dollár.

Látogassa meg a webhelyet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector