Earncrypto Review 2021: Legit módon lehet keresni kriptot?

Az Earncrypto.com már jó ideje létezik. Az eredeti platform nyilvánvalóan 2016 végén indult, és közösségi médiaplatformjaik 2017-től érkeznek. Az Earncrypto.com egy olyan weboldal, ahol többféle feladat elvégzésével lehet kriptovalutát keresni, hasonlóan a többi jutalmazási weboldalhoz, például a Swagbucks-hoz. Ebben az Earncrypto áttekintésben megvizsgáljuk a platformot és elemezzük, hogy ez jogos-e, megnézzük, hogyan működik, és meghatározza, hogy átverés-e vagy sem.

Bárki létrehozhat fiókot az Earncrypto-n, és nyilvánvalóan sok embernek fizettek. Azonban az embereknek számos problémája volt a vállalat elmulasztott és hibás fizetései miatt is, és sok Earncrypto-értékelés átverésnek tekinti a weboldalt.

Ebben az Earncrypto áttekintésben megpróbálunk különféle véleményeket összeállítani az internetről, hogy lássuk, átverés-e a platform vagy sem. Nincs sok hivatalos forrás, ahonnan információkat lehet szerezni, így az Earncrypto-val kapcsolatban olvashatók nagy része a közvéleményből származik.

Maga a weboldal még fejlesztés alatt áll, és a Rólunk oldaluk nem jelenít meg releváns információkat. Ezt az információhiányt az emberek leginkább figyelembe veszik, amikor számlát nyitnak az Earncrypto-ban.

Végül is a webhely, bár könnyen áttekinthető és érthető, kissé üresnek és elavultnak tűnik, ami nem fest jó képet a mögötte álló vállalat számára. Főoldalukon kívül van egy Twitter-fiók 2017-től, amely kissé rendszeresen posztol, de nincs hivatalos Facebook- vagy Instagram-fiók.


A subredditjük 2013-ból származik, de nem volt túl aktív, és nincs több, mint 200 tagja. Ennek ellenére rengeteg olyan bejegyzés található hivatkozási linkekkel és áttekintéssel, amelyek érdekes információkat nyújtanak a platform leendő felhasználói számára.

Mi a Earncrypto.com?

A platform apró feladatok elvégzésére hívja meg az embereket a kriptopénz megszerzéséhez. Ezek a feladatok magukban foglalhatják a videók megtekintését, a felmérések megválaszolását, a hirdetésekre való kattintást és az alkalmazások letöltését. A vállalat emellett apró adatbeviteli munkákat és titkosítási ajánlatokat is hirdet, amelyeket a felhasználók további jutalmakért teljesíthetnek.

A kriptovalutát beválthatja személyes pénztárcájában vagy pénzváltójában. A hivatalos honlap szerint a platform korlátlan kereseti összegeket kínál több mint száz devizában. Ez a séma teszi vonzóvá a felhasználók számára, és egyik tagláncuk sokkal jobban jellemzi működésüket, mint a bányászat.

Az összes rendelkezésre álló feladat közül az alkalmazások letöltésével a legtöbb egyéni jutalom érhető el. A tevékenység előállításához azonban különféle feladatokat is el kell végeznie a letöltött alkalmazásokon belül. Ez jelentősen meghaladja az erre a jutalomra fordított időt, mint a videotartalom megtekintése, ami lényegesen kevesebb pontot ad.

A weboldal nem csak a kriptovaluta jutalmakat ígéri, hanem arra is, hogy megtanítsa az embereket arra, hogy kinyissák és karbantartják a pénztárcát. Azonban nincsenek észrevehető útmutatók, amelyeket követhet, ha magát a platformot használja. Az egyetlen apró információ, amelyet a fiók létrehozása során kap, az, hogy a webhelyen megszerzett minden egyes pont 0,0000009 Bitcoin-ra változik.

Profiljában beállíthatja a kívánt pénznemet, az új felhasználók alapértelmezett pénzneme a Bitcoin. Ettől eltekintve jutalmakat kaphat más kriptovalutákban, mint a DogeCoin, a Dash, az Ethereum, az IOTA, a LiteCoin, a Monero, a Ripple és a ZCash. Valójában a legfrissebb felhasználók jelentése ezen a platformon a DogeCoin subreddit-ből származik.

Egyéb szempontok a felhasználók számára: a kriptovaluta pontjainak visszavonása díjat, általában néhány pontot jelent. A minimális díj csökken, ha összekapcsolja PayPal-fiókját, de nem sokkal.

Earncrypto áttekintés: Legit vagy átverés?

Az első kérdés, amelyet az utóbbi időben az Earncrypto áttekintésben talál. Amikor először megnézi, az Earncrypto platform nem dob azonnal piros zászlókat. A weboldal rendelkezik egy DDoS-engedéllyel, amelyet át kell esnie, de ez önmagában nem rossz dolog. Sok más hasonló célú weboldal is ezt teszi.

A weboldalnak nincs hibás példánya vagy nem működő oldala, ami jobban jelezné az átverést. Az egyszerű felhasználói felületen kívül nincs rosszul felépítve. A profilodból csak egy támogatási csatorna hiányzik, ami valóban aggodalmat keltett a felhasználók körében. Van azonban e-mailes támogatás a kezdőlap alján. A fiókjának törlése szintén nagyon egyszerű, és a profil beállításai között van egy közvetlen link.

Ezek a funkciók kiegészítik a legutóbbi, az Earncrypto áttekintésbe belefoglalt vásárlói vélemények következtetését: a weboldal működési platformja legitim, de előfordulhat, hogy nem tudják nagyon jól kezelni a felhasználói bázisukat. Ez nem azt jelenti, hogy a felhasználók a hibásak, hanem azt, hogy a webhelynek lehetnek olyan belső problémái, amelyek oda vezethetnek, hogy az emberek nem kapják meg a kriptovaluta jutalmukat.

Vannak jó vélemények az Earncrypto-ról?

Ha az interneten keres, akkor is sok olyan bejegyzést fog látni, amely az Earncrypto.com webhelyet hirdeti, de a legtöbbjük hivatkozási linkeket kínáló ember lesz. Úgy tűnik, hogy a legtöbb ember a linkjeinek megosztásával vagy videók megtekintésével szerzi a legtöbb pontot. Ez problémát jelenthet egyes országokban, mivel a videók világszerte nem tekinthetők meg.

Az Earncrypto eszközön, IP-n vagy háztartásonként is csak egy fiókot engedélyez. Hirdetőik néhány szabályozást is bevezetnek annak elkerülése érdekében, hogy ugyanazt a hirdetést kétszer küldjék el ugyanazon felhasználónak. Ha ehhez hozzáteszi a felmérési problémát, úgy tűnik, hogy a fiókalapítás rossz befektetés.

Ha sok szabadideje van, akkor lehet, hogy jobb élményben lesz része, de nagyon sok akadály el van zárva azok számára, akik kriptovalutát keresnek. Az Earncrypto nem rendelkezik mobilalkalmazással sem Android, sem iOS rendszerhez, ami jelenleg azt is jelenti, hogy csak laptopját vagy asztali gépét használja keresetként. Mivel a legutóbbi PTC platformok (még a Swagbucks is) már beköltöztek a mobilalkalmazásokba, ez az Earncrypto fejlesztési szempontból messze elmarad.

Kereshet Bitcoin-t az Earncrypto-ban végzett felmérésekből?

Rövid válasz, igen. Jelentkezhet olyan kérdőívekre, amelyek pontokat fizetnek, és elméletileg ezeket a pontokat Bitcoinra cserélheti. Úgy tűnik, ezzel a résszel nincs probléma. A kérdés az lehet, hogy van-e olyan szerencséje, hogy nem tapasztal problémát a platform használata során. A legtöbb felhasználó azt javasolja, hogy tartózkodjon az alkalmazások letöltésétől, mivel sokukban rosszindulatú programok vannak.

Sok olyan Earncrypto-feltörés is található, amelyeket az emberek néhány évvel ezelőtt hirdettek, bár nehéz információt találni róluk. Az Earncrypto nem kapott hivatalos frissítést ebben a kérdésben sem.

Továbbá, ha azon gondolkodik, hogyan lehet kriptovalutát keresni, akkor a felmérések nem biztos, hogy a legjobb megoldás. A legtöbb felhasználó megtudja, hogy ezeknek a felméréseknek a kitöltése nagyon időigényes lehet. A legfrissebb jelentések 5-30 percet mutatnak minden egyes felmérésnél. Ez felveti azt is, hogy nem fogadják el a felméréseket. Más helyek, mint a Swagbucks, szintén szenvednek ebben a kérdésben.

Továbbá, amint az alábbi képen látható, ki kell töltenie egy felmérés előtti kérdőívet. Ez gyakran előfordul olyan helyeken, ahol lehetőséget ad a felmérések megválaszolására. Ön adja meg személyes adatait, és a rendszer kiválasztja azokat a felméréseket, amelyek személyesen Önre vonatkozhatnak.

Hogyan lehet megválaszolni a felmérés előtti kérdőívet

Meg kell adnia a családi állapotot, a családi adatokat, az etnikumot és a lakcímet. A weboldal arra kéri, hogy őszintén válaszoljon a kérdésekre, megjegyezve, hogy a felmérés partnerei ugyanezeket a kérdéseket tehetik fel, mielőtt hozzáférést adnának egy felméréshez. Ha válaszai nem egyeznek, kizárhatják Önt a felmérésből.

Azonban ebben az Earncrypto áttekintésben nem lenne igazságos, ha nem fednénk fel, hogy a felhasználók folyamatosan hamisítják ezeket az információkat. Valójában találhat online útmutatókat, amelyek megmondják, hogyan válaszoljon. Bizonyos vonásokkal rendelkező online személyiség létrehozásával sokan úgy vélik, hogy több felméréshez eljátszhatod a rendszert. Természetesen ezeknek a módszereknek a bizonyítéka hallomás.

Más országokból származó emberek szintén nehezen válaszolhatnak a felmérésekre, annak ellenére, hogy az Earncrypto.com minden országot elfogad. A kérdőív spanyol verzióval rendelkezik, ezért más nyelvek is elérhetők lehetnek.

A felmérések többsége azonban, amint arról a felhasználók beszámoltak, erősen az amerikaiaknak szól. Ez kulturális akadályt jelenthet néhány ember számára, ami több elutasított felméréshez vezethet.

Pénzkeresés egyéb módjai az Earncrypto.com webhelyen

Ez az Earncrypto áttekintés nem lenne teljes, ha nem tárnánk fel a platformon kereshető összes módszert, ezért nézzük meg az Earncrypto által kínált összes lehetőséget a pontok megszerzéséhez. A főmenüben érheti el őket.

1. Keressen ajánlatokat

Az első lehetőség, amellyel találkozni fog, az az Ajánlatok keresése rész. A hozzáféréshez ki kell töltenie a kérdőívet. Ezt követően e-mailben kap egy kódot, amelyet be kell írnia a keresés megkezdéséhez. Ki kell kapcsolnia az AdBlock-ot is, mint más jutalom webhelyeken.

Az Ajánlatok keresése rész a pontok megszerzésének fő területe a feladat szerinti szűrés nélkül. Kilenc feladat „kínál falakat”, amelyekhez hozzáférhet, a felső három pedig arany, ezüst és bronz színnel van jelölve. Ezek a Wannads (első hely), az OfferToro (második) és az AdWords (harmadik).

Létrehoztunk egy tesztfiókot, és angolul és spanyolul is megválaszoltuk a kérdőívet. Mindkét kérdőívben ugyanazokat a válaszokat használva létrehoztunk egy profilt a felmérések megkeresésére. Csak egy eredmény született, amint az az alábbi képen is látható. A felmérésre való kvalifikáció és a megválaszolása 18 pontot jelent.

earncrypto felmérések

2. Teljes munkák

Az Ajánlatok keresése résztől eltekintve teljes munkákra is pályázhat. A platform felhasználói hozzák létre ezeket a munkahelyeket, így nem sok elérhető. Létrehozhat saját munkahelyeket a kriptográfia megszerzéséhez referral linkeken keresztül, de szerencsésnek kell lennie a kiküldött munkák megtalálásához. Mivel a kereslet olyan alacsony, a felhasználók nagyon gyorsan elkapják őket.

crypto munkahelyek

3. Adatbevitel

Rövid oktatóanyagot kell kitöltenie, hogy beléphessen az Adatbevitel szakaszba. Az Earncrypto a Type is Money nevű felhasználói felületet használja. A legtöbb állás ezen a platformon a hivatalos honlap szerint 22 és EST 7 óra között áll rendelkezésre.

Az oktatóanyag kitöltésével a főképernyőre vezet, ahol több apró szöveget fog bevinni. Ezek általában nevek, címek és egyéb személyes adatok. Minden helyes bemenet után PP-t keres, de a PP nem azonos az Earncrypto pontokkal. A PP csak az Adatbevitel szakaszban működik, és 200 PP egyenlő 1 Earncrypto ponttal, vagy 0,0000010 BTC-vel.

earncrypto adatbevitel

Az Earncrypto naponta egyszer fizet minden olyan tevékenységért, amelyet előző nap végzett. EST 15 órakor fizetnek nekik a „EST 12 óra és 12 óra EST” között végzett tevékenységért, amint az a hivatalos honlapjukon is látható. A felhasználók azonban anélkül kereshetnek Bitcoinot, hogy elérnék a 200 PP-t. Az oldal addig fizet nekik, amíg több mint 10 PP-t keresnek egy nap alatt.

Ez a platform egyes felhasználók számára zavarónak tűnhet: ugyanolyan leegyszerűsítőnek tűnik, mint a webhely többi része. Van még néhány helyesírási hibája a másolatán, de a PP kereső rendszer működik, és láthatja az egyenlegét, amikor a jobb felső sarokban a Befejezés gombra kattint. Ezzel véget ér a munkamenet, és bármikor megteheti.

4. Varjúvirág feladatok

Ez az opció olyan általános feladatokra vonatkozik, amelyek nem kapcsolódnak az adatbevitelhez. Három forrásból szerezhetik munkájukat: SuperRewards, Wannads és Personally. A feladatokhoz való hozzáféréshez létre kell hoznia egy SuperRewards fiókot, és ki kell töltenie a kérdőívet, hogy lássa a Wannads fiókjait..

Személy szerint ugyanazokat a választási lehetőségeket kínálja, mint amikor először bejelentkezik az Earncrypto programba: felhasználhatja őket felmérések megválaszolásához, pontok számláinak megnyitásához és alkalmazások letöltéséhez. Jutalmuk magasnak tűnik a SuperRewads és a Wannads összehasonlításához, és rengeteg feladat áll rendelkezésre.

keresni kriptográfia felülvizsgálati feladatokat

Earncrypto Review következtetés

További információra van szükség ezen a platformon. A legtöbb, amit a felhasználók jelenleg látnak, olyan nyilvános utakból származik, mint a Reddit. Az Earncrypto platformnak csak a felhasználói oldala van, amikor a követeléseket vitatja. A hivatalos támogatási csatornát megbízhatatlannak minősítették, de néhány más felhasználó egyáltalán nem jelent problémát a platformmal kapcsolatban.

Mivel ez az Earncrypto jelenlegi valósága, a felhasználóknak óvakodniuk kell a platform ígéreteitől. A „szabad” szó munkaidőre fordítható. Nagyon könnyű kizárni a felmérésekből, még akkor is, ha a felhasználók létrehoznak egy online személyt, amely több felmérési lehetőséget kínál számukra.

Az Earncrypto számos összehasonlítást von maga után a Coinbase-szel, amely egy másik menedékhely azok számára, akik „ingyenes kriptovalutát” szeretnének keresni. A felhasználók azonban jobban megnézhetik a Coinbase-t és a kriptovaluta bevételének más belépő szintű módszereit a problémák elkerülése érdekében.

A Coinbase jobb tapasztalatokkal rendelkezik, amikor valóban kriptot tanít a felhasználóknak. Amint azt korábban említettük, az Earncrypto kriptovalutában oktatást is hirdet a felhasználók számára, de nincsenek elérhető források (2019-től).

A közvélemény jelenleg vezérli a legtöbbet arról, amiről az imént tárgyaltunk ebben az Earncrypto-áttekintésben, de ezek többsége 2018-ból származik, mások pedig 2015-ig terjednek. Hacsak nem alakulnak ki kedvezőbb vélemények, nem tudunk nagyon jó képet festeni az értékéről mint platform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector