Evercoin Review 2021 – Cryptocurrency Wallet előnyei és hátrányai

A kriptovaluta mindennapos használata személyesebbé vált, mivel a mainstream felhasználás drámaian növekszik. És mint ilyen, egyre nagyobb az igény a személyes részvételre a digitális eszközök kezelésében. Azonban csak néhány pénztárca vagy pénzváltó létezik, amelyek rugalmasságot biztosítanak a felhasználóknak digitális eszközportfóliójuk kezeléséhez a biztonság és a likviditás közötti jelentős kompromisszumok nélkül. Itt egy Evercoin-áttekintést fogunk végezni, hogy bemutassuk azokat a funkciókat, amelyek kiemelik a platformot, és betekintést nyújtanak a biztonságába.

evercoin áttekintés

Eddig a kriptovaluták felhasználóinak különböző pénztárcákat kellett volna használniuk különböző eszközökhöz, ami kezelése nehézkes lehet. Ráadásul az egyik eszköz másikra cseréje sok esetben meglehetősen felfelé irányuló feladat lehet; mondjuk, Bobnak és Alice-nek tranzakciót kell lebonyolítania közöttük, és Bob olyan konkrét eszköz iránti kérelmeket igényel, amely Alice-nek jelenleg nincs, cserét kellene használnia, hogy bármilyen eszközét átváltsa Bob eszközének relatív eszközévé.

A fenti példa közös problémája az, hogy foglalkozni kell az átváltási díjakkal, a blockchain tranzakciós díjakkal, a blockchain megerősítési idejével, a KYC késésekkel (ahol szükséges, feltételezve, hogy Alice-nek jelenleg nincs számlája a kamatcserével), az árfolyamokkal és végül az az idő, amelyre az egész folyamatra szükség van. Ez meglehetősen vonzóvá teheti a kriptopénz használatát. Az Evercoinhoz hasonlóan azonban jelentősen csökken az akadály a digitális eszközök kezelésében és átadásában a társak között.

Mi az Evercoin?

mi az evercoin


Elgondolkozott már azon, hogy a Coinbase hogyan lett az amerikai lakosok számára alkalmazható alkalmazás a kriptovaluta használatakor. Tény, hogy a legtöbb kriptopénz-használó számára néhány egyszerű lépésben megkönnyítette a digitális eszközök kezelését, kereskedelmét vagy átadását, azonban csak néhány eszközt támogat, és a felhasználó pénzeszközeinek magánkulcsait tárolja, ezzel elvéve az irányítást a a felhasználó.

A Coinbase-en kívül számos más kriptovaluta pénztárca létezik, de csak néhány a Evercoin platform. Tehát mi lehet az Evercoin, kérdezhetjük, különösen, ha olyan támogatók, mint a Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis nemrég összegyűjtöttek egymillió dollárt a platform fejlesztésének támogatására? Ebben az Evercoin-áttekintésben reméljük felfedezni, hogy mi érdekli a platformot a kriptovaluta-ipar nagy nevei iránt.

Az Evercoin a Szilícium-völgy terméke, amely pénztárca-hibridnek tekinthető, amely mind a kriptovaluta-tőzsde, mind a nem őrző pénztárca szolgáltatásait kínálja. 2017-ben Talip Ozturk alapította 5 másik csapattársával együtt. Talip állítólag kiaknázta tapasztalatait az Hazelcast – a sok pénzintézet körében népszerű, nyílt forráskódú memóriában elosztott adatbázis – létrehozásában, hogy kifejlessze az Evercoin alkalmazást, miután látta, hogy a nyílt forráskódú technológiákban rejlő lehetőségek milyen bomlasztóak lehetnek. elosztott technológiák.

Az Evercoin platform látszólag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy menet közben is ellenőrizzék digitális eszközeiket. Jelenleg akár androidos, akár iOS-es alkalmazáson keresztül érhető el. A platform a legnépszerűbb kriptovaluta-cserékkel, valamint a letétkezelő platformokkal kíván versenyezni, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa a menet közbeni kriptopénz-felhasználók számára..

Az Evercoin App

Az Evercoin alkalmazás letisztult, zöld dizájnnal rendelkezik, amely piacot, pénztárcát, valós idejű kriptográfia-kriptotőzsdét és egy tevékenységnaplót tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy zökkenőmentesen navigáljon a felhasználási előzményekben. Az alkalmazás tartalmaz egy alkalmazáson belüli támogatási rendszert is, amely megkönnyíti a felhasználók számára a kommunikációt a platform technikai támogatásával, ha bármilyen nehézségbe ütközik az eszközeik kezelése során..

Telepítse az Evercoin-ot az iOS rendszerre

Telepítse az Evercoin-ot az iOS rendszerre

Ahogy az Evercoin-áttekintés megírásakor, az alkalmazás jelenleg mintegy 19 kriptovalutát támogat, beleértve:

 • USD érme (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Decred (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibyte (DGB)
 • TRON (TRX)

A platform azt is megígérte, hogy további ERC-20 tokeneket támogat.

Evercoin Review: A profik

A legelső dolog, ami kiemelkedik, az az alkalmazás, amely nem őrizetben lévő pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a magánkulcs ellenőrzése alatt ellenőrizzék pénzeszközeiket..

A platform kiküszöböli a regisztrációs akadályokat, amelyek gyakran korlátozzák a legtöbb felhasználót, akik nem akarják megosztani személyes adataikat cserékkel. Más szóval, a felhasználók menet közben is használhatják a platform szolgáltatását, mivel azt egy bizonyos szintű névtelenség biztosítására tervezték. Vannak azonban olyan fiókkorlátok, amelyeket csak akkor lehet feloldani, ha a KYC szintek törlődnek.

A legtöbb kriptovaluta-cserével vagy pénztárca-szolgáltatással ellentétben, amelyek a regisztrációt és a személyazonosság igazolását kérik, mielőtt a szolgáltatásokat a platformon használnák, az Evercoin alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letöltéskor használhassák a szolgáltatást anélkül, hogy át kellene élniük a regisztrációjukra vagy a KYC-re váró fájdalmat. az ellenőrzési folyamat befejeződik.

Egy másik fontos jellemző a limit megbízás, egy olyan opció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghatározzák, hogy egy eszközzel milyen áron kell kereskedni, ha a jelenlegi piaci ár kedvezőtlen, például alacsony vétel és magas eladás, hűvös mód a nyereség megszerzésére az illékony vitorlán. Ez a funkció ritka árucikk a legtöbb mobiltárcában, és természetesen megkülönbözteti ezt a hibrid pénztárcát.

A kereskedők kihasználhatják az árriasztási funkciót, hogy lehetővé tegyék számukra az árváltozások nyomon követését, ahelyett, hogy egész nap bámulnák a diagramot. Alkalmazáson belüli élő támogatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben kommunikálják problémáikat, és nem feltétlenül kell kilépniük az alkalmazásból.

Evercoin Review: A hátrányok

A díjstruktúra nincs jól megfogalmazva, mivel a csere díjait gyakran az árfolyamokba árazják, miközben eszközöket cserélnek, és az újoncok félreértése a kriptopénz világában hatalmas kikapcsolást jelenthet. Végül is ki akar magasabb díjakat fizetni? Senki!

A második kikapcsolás az lehet, hogy korlátozott átjárók vannak a fiat és a kriptovaluta közötti átváltásra. A kriptovaluták fiat (USD) használatával történő megvásárlásához jelenleg csak 10 amerikai állam fér hozzá a felhasználó banki betétjének összekapcsolásával. Bár a platform további bankok bevezetését ígéri a jövőben, ez azonban időközben más platformokra irányíthatja a felhasználókat, hogy megvásárolják eszközeiket, majd visszatérjenek és tároljanak az Evercoin alkalmazásban – kissé túl nagy gond.

Az Evercoin biztonságos?

A kriptopénzipar legnagyobb kihívásainak részeként – a decentralizáció ígérete és a zökkenőmentesen nagyobb sebességgel és alacsonyabb díjakkal történő ügyletek végtelen lehetősége ellenére, mint a jelenlegi pénzügyi rendszerek; a digitális eszközök biztonsága és ellenőrzése egy központosított kriptovaluta-tőzsdén mindig is aggasztotta a jelenlegi felhasználókat, és hatalmas visszatartó erőt jelentett az új felhasználók számára is.

A mobil pénztárcaalkalmazások vagy kemény pénztárcák dühöngése előtt a legtöbb kriptovaluta-tulajdonosnak bíznia kellett a kriptográfia tőzsdéiben pénzeszközeinek tartásában, és ez sok problémával járt, mivel ez olyan kockázatnak teszi ki a felhasználót, mint például a forrásfogyás hackelés vagy esetleg az illikviditásig. Ezért minden kriptovaluta letétkezelésnek vagy csere szolgáltatásnak meg kell felelnie egy adott szabványnak, hogy biztonságosnak tekinthető legyen.

Tehát, biztonságos-e az Evercoin? Ezen Evercoin-felülvizsgálat elvégzése után a legjobb módja ennek biztos megállapításának az a megfontolása, hogy a platform mit javasol, majd hozzáigazítja őket a valós idejű felhasználói tapasztalatokhoz, amelyek tökéletes mérőszámot jelentenek a platform erősségeinek vagy gyengeségeinek hangsúlyozására..

Az alkalmazás iOS-verziója számos elismerést kapott, az Apple App Store-ban a 2,6 ezer értékelésből az 5-ös 4,7-es besorolással. Az Android platformon átlagosan 4,0 az 5-ből 132 értékelés alapján, és csak néhány olyan hibával kapcsolatos panasz érkezett, amelyeket a Támogatás megoldott az alkalmazás frissítésével, és mások is panaszt tettek a magas díjak miatt elvesztett pénz miatt. a platform struktúrájára vonatkozó egyértelműség hiánya miatt.

Átfogó ítélet

Felhasználói felület: Barátságos és könnyen használható.

Alapok biztonsága: A felhasználók a privát kulcsot birtokolják és ellenőrzik őket.

Likviditás: A megrendelés azonnali kitöltése, a Limit order funkció kivételével.

Támogatás: Élő és aktív támogatás.

KYC követelmények: Igen, magasabb tranzakciók esetén.

Tranzakciós korlátok:

 • Az 1. szintért cseréljen napi 0 dollárt
 • A 2. szintért cseréljen napi 100 000 dollárt; A bank 1000 dollárt vásárol hetente; Banki felvétel napi 1000 USD [igazolvány szükséges].

Evercoin díjak: A díj beépül az árfolyamba, és a tranzakció 0,5-0,8% -a.

További információ: Hogyan vásárolhatunk titkosítást USD használatával

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector