Freewallet áttekintés: A legjobb mobil iOS és Android Crypto Wallet?

Ebben a Freewallet áttekintésben olyan hírek alapján értékeljük a hírhedt kriptotárcákat, mint; jellemzők, díjak, biztonság, ütemterv és még sok más…

Ezt mondva ugorjunk bele!

Mi a Freewallet?

A Freewallet egy webes, iOS és Android által támogatott digitális pénznemű pénztárca, amelyet több támogatott kriptovaluta tárolására és kezelésére építettek, valamint beépített cserével, amelyet a tallinni észtországi fejlesztő, a Freewallet fejlesztett ki, és online elérhető a freewallet segítségével. org.

A Freewallet azon kevesek közé tartozik a pénztárcák családjában, amelyek elindították a mobil-első kriptovaluta pénztárcákat, beépített kriptovalutával és hűtőtárolóval egyaránt.

A Freewallet a kriptográf felhasználók és kereskedők számára készült. Először 2016 januárjában jelent meg az észtországi Tallinnban. A Freewallet csapata először létrehozott egy „FantomCoin Wallet” nevű pénztárcát, amelyet technikai hozzáértésük, alkalmazkodóképességük és színvonaluk teszteléséhez, valamint a korai madarak kockázatának mérsékléséhez használtak..


A teszt után a Freewallet csapata folytatott egy pár pénztárca létrehozásával a népszerű kriptovaluták számára, majd egyetlen pénztárcát dobott piacra olyan érmékhez, mint a Bitcoin, a Monero, a Litecoin, a Dogecoin, az Ethereum stb. Elindították a Freewallet multivaluta pénztárcát, a Freewallet Lite és a Freewallet Tokens pénztárcát az Ethereum blockchain alapú tokenek számára is.

Freewallet fejlesztési előzmények:

2016 elejétől kezdve a Freewallet Ethereum pénztárca az első helyen állt a Google Playen. Aztán 2016 júliusában az Apple jóváhagyta Bitcoin, Monero és Ethereum pénztárcáját, és közzétette azokat az iOS App Store-ban. A Freewallet néhány frissítésen ment keresztül, és rengeteg mérföldkövet és fejlesztési sikert könyvelhetett el.

A Freewallet volt az első pénztárca csapat, amely egy sajátos Bitcoin Cash (BCH) pénztárcát tervezett Android és iOS rendszerhez, valamint egy speciális Bitcoin Gold (BTG) pénztárcát az Android felhasználók számára. 2017-re a Freewallet csapata elindította a Freewallet multivaluta pénztárca alkalmazás internetes verzióját, és 2018-ra a Freewallet pénztárcái általában a harmadik helyet kapták az Android számára a „legnépszerűbb online pénztárcák” kategóriában..

Emellett 2018-ban a Freewallet csapata azonnal elindította az első speciális TRON (TRX) pénztárcát Androidra, miután a TRON független blockchain ökoszisztéma-migrációját kiadták. Ugyanebben a 2018-ban a Freewallet bejegyezte a hivatalos „Multiwallet” elnevezésű fehér címkés projektet.

Egy időben a Freewallet havi szinten 23 583 Freewallet APK-letöltést készített.

Mit tartalmaz a Freewallet?

A Freewallet áttekintésnek képesnek kell lennie azzal kezdeni, hogy mit tartalmaz;

A Freewallet pénztárcák gyűjteményének legfontosabb extrái a beépített csere, a hatékony hűtőtároló, a személyre szabott oldal a betétekhez, és egyszerűen megismerhető szolgáltatás, anélkül, hogy a felhasználókat különféle technikai jellemzők és összetettség miatt kellene aggasztaniuk. beállítások.

A Freewallet család széles skálával rendelkezik, kezdve a több pénznemű kriptopénztárcától az Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold és a Tether egységes pénznemű pénztárcáihoz..

A Freewallet által tárolt pénztárcák között megtalálható a webes több pénznemű pénztárca, ez az iOS és az Android több pénznemű Freewallet APK, 22 egy pénznemű pénztárca az Android számára és 8 egy pénznemű pénztárca az iOS számára.

A Freewallet több pénznemű pénztárca több mint 30 digitális valutát támogat, amelyek tárolhatók, átvihetők és cserélhetők. A Freewallet egyetlen pénznemű pénztárcáinak funkcióival és még sok mással rendelkezik, amely tartalmazza az egyes pillanatokban a növekedés szempontjából gyors ütemben lévő pénznemek kiemelését, és a felhasználó aktív pénztárcáját a „Kedvencek” részben is bemutatja..

A Freewallet rendelkezik Token pénztárcájával is, amelyet kifejezetten az Ethereum blockchain ökoszisztéma alá épített tokenek számára készítettek. Ethereum-alapú tokeneket fogad, tárol és továbbít. Ez a Token pénztárca több mint 350 ERC20 tokent támogat, és természetesen az Ethereumot is. Jelenleg csak Android-felhasználók számára érhető el.

Van még a Freewallet Lite, amelyet a Freewallet csapata épített. Ez a pénztárca nyilvánvalóan a különféle negatív vélemények után jött, amelyek arról szóltak, hogy a Freewallet őrizetben lévő pénztárca, amelyben a felhasználók magánkulcsai találhatók. Ez a pénztárca biztosítja, hogy minden tranzakcióhoz automatikusan új címet hozzanak létre, annak teljes egyenlegét és tranzakciós tevékenységét nehéz nyomon követni. Ez egy hierarchikus, determinisztikus pénztárca, amely nem igényel regisztrációt, teljes névtelenséggel rendelkezik, kliens által vezérelt magánkulcs-tárolóval és 100% -os magánélettel rendelkezik. Ez a fejlesztés a Freewallet csapatának egyik hatalmas eredménye. A Freewallet Lite jelenleg támogatja a Bitcoin, az Ethereum és az ERC20 tokeneket, és elérhető mind az Android, mind az iOS mobil felhasználók számára..

Freewallet Partnerek:

Fejlesztése és korszerűsítése részeként, és természetesen annak érdekében, hogy további népszerű érmék támogathatók legyenek az idő múlásával, a Freewallet különféle partnerségeket kötött különböző vezető érmékkel, kriptográfiai / digitális projektekkel és pénzügyi cégekkel, mint például a Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , Az EOSDT és a Tisztességes pénztárca, csak néhányat említve.

freewallet felülvizsgálati partnerek

Freewallet áttekintés: Jellemzők

A Freewallet, mint család, rendelkezik néhány azonosítható tulajdonsággal, amelyek kiemelik őket, összehasonlítva más pénztárcákkal;

Támogatott érmék hitelkártyával történő megvásárlásának lehetősége.

freewallet felülvizsgálat hitelkártya vásárlás

  • Az előre fizetett telefon feltölthető a bitcoin segítségével közvetlenül a Freewalletből
  • Négy különböző díj opció jelenléte a Bitcoin és más érmék átutalása közben
  • 13 különböző nyelvi funkció elérhetősége, beleértve az angol, a német, a francia, a spanyol, az orosz, az olasz és az egyszerűsített kínai nyelveket
  • Ingyenes azonnali tranzakciók a Freewallet felhasználói között

Freewallet Review: Díjak

Nehéz sok díjinformációt találni a Freewallet-en. Szemére nézve minden szabadon használható. Nincs regisztrációs díj, előfizetés vagy az árfolyamok nagy különbözete.

A freewallet díjai ugyanolyan jelentősek. Alapértelmezett díj jár minden díj opcióért, az átutalás sürgősségétől függően, amely változik, ha az átutalandó összeget beszámítják. Az Alacsony, Normál, Gyors és Sürgős díj opciótartományokkal rendelkezik.

Az egyes díjak opciótartományai után felszámított díj kizárólag a tranzakció összegétől és az aktuális hálózati terheléstől függ. Az alapértelmezett díj opció valójában a „Normál” állapotban marad.

Az a funkció, hogy különféle díj opciós tartományok közül kell választania, megkönnyíti a digitális valuta tranzakció sebességének szabályozását.

A Freewallet biztonságos?

Az ember igennel válaszolna. A Freewalletnek soha nem volt negatív biztonsági eredménye. A csapat biztosítja a felhasználók pénzeszközeinek biztonságát, és különféle biztonsági funkciókat helyezett üzembe ennek lehetővé tételére, ideértve a következőket:

  • PIN-kód és Touch ID megléte.
  • Aktív 2tényezős hitelesítés.
  • A tranzakciók többszörös aláírása a megerősítések előtt.
  • Hűtőtároló pénzeszközökhöz.
  • Lehetőség az összes bejelentkezett munkamenet rendszeres felülvizsgálatára és az ismeretlenek megszüntetésére.
  • Tranzakciós korlátok megléte a kivonásoknál, a felhasználó által testreszabható.

A Freewallet a legjobb kriptotárca?

Előfordulhat, hogy a Freewallet nem a legjobb kriptotárca besorolású, de jellemzői, előzményei és áttekintése alapján kiemelkedő kriptotárcaként jelenik meg a kriptográfiai felhasználók és kereskedők számára. Ezenkívül a Freewallet könnyen telepíthető, beállítható és használható, nagyon egyszerű és felhasználóbarát interfészekkel (amint az alább látható).

freewallet felülvizsgálati irányítópult

A Freewallet alternatívái:

A Freewallet áttekintése nem lesz teljes, anélkül, hogy néhány alternatívát adna a Freewallet-nek a szolgáltatások, a biztonsági alapok és a nyújtott szolgáltatások alapján. Ezek közé tartozik az ESR pénztárca, az Electrum, a Blockchain pénztárca, a Coinomi, a Jaxx, a Cryptonator, az UnifyPay, a GuardaWallet és a Monerujo.

A csapatról és annak termékeiről, beleértve a fejlesztési frissítéseket is, bármikor kapcsolatba léphet a Freewallet ügyfélszolgálatával, vagy ellenőrizheti honlap további információért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector