Honeyminer Review 2021: A legjobb kriptovaluta-bányászati ​​program?

A mai világban a bányászati ​​műveletek futtatása, miközben bizonyos esetekben még mindig nyereséges, jobb tervezésre és kivitelezésre van szükség annak érdekében, hogy minden lehetséges utolsó jövedelem megszoruljon az adott ROI-cél elérése érdekében. Ezt szem előtt tartva egyre népszerűbbek azok a bányászati ​​hálózatok, amelyek közvetítőként szolgálnak a bányász és a bányászott blokklánc között.

A legnépszerűbb funkciók között megtalálhatjuk az érmék automatikus váltását (a jövedelmezőség növelése érdekében) a bevételek automatikus átalakítására egy népszerű érmévé, például a BTC-be. Ezért az olyan szolgáltatások, mint a Honeyminer, tökéletesen megfelelnek azoknak a bányászoknak, akik maximalizálni akarják profitjukat, miközben időt takarítanak meg.

Ebben Honeyminer áttekintés, kitérünk funkcióinak és előnyeinek néhány alapjára, valamint összehasonlítjuk jellemzőit más bevett szolgáltatásokkal, például a Nicehash-szal. Ezenkívül áttekintjük a főbb jellemzőit, és elkészítjük az előnyök / hátrányok táblázatot, hogy jobban lássuk a különbségeket.

– Kezdjen kriptot keresni a HoneyMiner-nel –

Kattintson erre a linkre, és azonnal kap 1000 INGYENES Satoshis-t!

Kezdje el keresni


Mi a Honeyminer?

honeyminer áttekintés

A Honeyminer egy olyan szoftver, amelyet egy bányász telepít a bányászati ​​fúrótornyukra, csatlakozik a Honeyminer hálózathoz, és az összes bányászati ​​energiát a jövedelmezőségük alapján különböző érmékhez irányítja. Azonban a bányásznak teljesített összes kifizetés Bitcoin (BTC) használatával történik.

Egyszerűen hangzik? Ez az, de ezeknek az érme kapcsolóknak a manuális elvégzése megpróbáltatásnak bizonyulhat, különösen, ha több bányászati ​​fúrótorony van a birtokában. Tehát, még egyszerűbbé téve: A Honeyminer egy fúrótoronyra van telepítve, ez a pillanatban a legjövedelmezőbb kriptovalutát bányássza, és szükség esetén automatikusan átvált másokra, és az összes nyereséget BTC-re váltják, és kifizetik a bányásznak.

Székhelye Hoboken, NJ, USA; A Honeyminer úgy van beállítva, hogy mind az alkalmi, mind a bányászat-elősegítést mindenki számára megkönnyítse. 

A Honeyminer biztonságos?

A rosszindulatú szoftverek valós fenyegetést jelentenek, és a csalásokról sem feledkezhetünk meg. Tekintettel arra, hogy ez egy szoftver, amelyet helyben kell telepíteni a számítógépére, felmerülhetnek bizonyos aggályok, de biztos lehet benne, hogy a Honeyminer a legtöbbjükkel foglalkozott a GYIK részben.. 

nászúton biztonságos

Ami az eszközöket és a hálózat biztonságát illeti, a Honeyminer felülvizsgálatának napján biztonsági intézkedései megfelelnek a mai szabványoknak.

Ezenkívül, tekintettel a kifizetések gyakoriságára, nagyon nehéz lenne elrabolni a bányászhatalmat anélkül, hogy azonnal észrevenné. Mindazonáltal mindig ellenőrizze a számokat, és ha valami nem érzi jól magát, akkor bármikor megállhat, és megkérheti őket, hogy rendezzék, vagy lépjenek ki teljesen a szolgáltatás használatával.

Az, hogy székhelye az Egyesült Államokban van, további megnyugvást nyújt, mivel a Crypto-vállalkozásokat jelenleg jól ellenőrzik az Egyesült Államokban..

– Kezdjen kriptot keresni a HoneyMiner-nel –

Kattintson erre a linkre, és azonnal kap 1000 INGYENES Satoshis-t!

Kezdje el keresni

Hogyan működik a Honeyminer??

Mint korábban említettük ebben a Honeyminer-áttekintésben, a bányászat megkezdésének folyamata meglehetősen egyszerű és egyértelmű. Webhelyük UI / UX-je elég egyszerű és barátságos.

  •  Töltse le a Honeyminert a weboldalukról https://honeyminer.com
  •  A telepítés és a fiók létrehozása után megjelenik egy ilyen elrendezés, ügyeljen arra, hogy ez elmagyarázza és végigvezeti Önt a Honeyminer szolgáltatásain.

honeyminer jellemzői

  • A Honeyminer felsorolja a CPU-t és a GPU-kat, és azonnal elkezdi a bányászatot, ezt módosíthatja, csak menjen a jobb felső sarokban található Beállítások menübe.
  • Ne felejtse el beállítani a kifizetési címet, és ellenőrizze a beállításokat, hátha van valami, amit módosítani szeretne.

A Honeyminer áttekintés idejéig csak a Windows és a Mac támogatott, de ne félj, Linux verziót fejlesztenek. Sajnos, az ASIC-ekhez nem áll rendelkezésre támogatás, és nincs szó arról, hogy hamarosan erre sor kerül.

Az automatikus csere kifizetéseinek előnyei és hátrányai

Sok bányász a HODL (Vagyonának hosszú távú tartása) mellett áll, és kívánatosnak tartja, hogy minél több különféle érmét tartson. Túl sok más azonban csak a legelterjedtebb érmék (Bitcoins vagy Ethereum, hogy csak néhányat említsünk) megéri idejüket.

Ha különböző típusú érméket bányász, főleg több szerelékkel, nyomon kell követnie a kifizetéseket, és néha még különböző cserékre és címekre is szükség van. Ez rendetlen lehet, és voltak olyan esetek, amikor a régóta fel nem használt pénztárcában néhány elfelejtett érmét találtál (Szerencsés, ha az érték nőtt).

Adja meg az automatikus csere kifizetéseket, amint a neve is mutatja, hogy a Honeyminer automatikusan átváltja az érméket a jövedelmezőség alapján, de az összes bevételt Bitcoinná (BTC) konvertálja. Egyszerűen fogalmazva, az összes kifizetést a Bitcoins (BTC) kezeli.

Előnyök

  • A Honeyminer mindig a legjövedelmezőbb érmét választja ki és bonyolítja le az összes kifizetést Bitcoin-ban, ez egyszerűbbé és könnyebbé teszi a nyereség kezelését.
  • A menedzsment és a profit kiszámítása könnyebb és szervezettebb.
  • A közös érméknek több és jobb lehetőségük van tárolásukra (többek között hideg pénztárcák, külső gyártók robusztus rendszerei).

Hátrányok

  • Különböző érmék tartása egyáltalán nem lehetséges.
  • Az automatikus kereskedés néha hátrányos árfolyamon valósulhat meg.
  • Az összes nyereség egyetlen érmében tárolt pénztárca biztonsági felelősséget jelenthet.

Mint nagyjából minden a Crypto világban, az igényei változnak, és annak eldöntése, hogy egy funkció az Ön számára van-e, teljes mértékben az Ön belátása szerint áll fenn. De ezzel a Honeyminer áttekintéssel reméljük, hogy segítettünk a dolgok rendezésében.

Honeyminer vs Nicehash

A Nicehash egy elég jól ismert platform, amelyet a bányászok arra használnak, hogy bányászati ​​erőfeszítéseiket egy egyszerűbb és átfogóbb platformra összpontosítsák. Ahogy Honeyminer, Nicehash is közvetítőként működik, de meg kell említeni néhány különbséget.

Funkció Honeyminer NiIcehash
Érme csere Nem, minden eszközt BTC-ben fizetnek, és nem lehet kereskedni a platformon belül. Igen, a kifizetések BTC-ben vannak, és más érmékre lehet kereskedni.
Érme bányászat automatikus kapcsolása Igen, a Honeyminer bármelyik pillanatban a legjövedelmezőbbre vált. Igen.
Hashrate kölcsönzés Igen, a szolgáltatás neve Hotel Honey. Igen, az egyik legrégebbi bérleti szolgáltatás.
ASIC támogatás Nem, a Honeyminer egyelőre csak Windows és Mac operációs rendszerekkel és processzorokkal működik. Igen, a Nicehash nagyjából minden rendelkezésre álló bányászati ​​lehetőséget támogat.
Több fúrótorony támogatása Igen Igen
Több bányászati ​​szoftver opció Nem, a Honeyminer csak Windows vagy Mac alkalmazással működik Igen, a Nicehash beállítható úgy, hogy működjön az alkalmazásukkal, a bootolható USB-vel vagy a saját bányászati ​​szoftverükkel.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Nicehash másképp működik. A Honeyminer közvetlenül az egyes érmék blokkláncához köti Önt, míg a Nicechash mindig más bányászokhoz ad bérleti díjat, így az érme jövedelmezőségétől és lízingkamatától függően ingadozó árakat kínál.

A több azonban nem mindig jelent jobbat, Nicehash-nek valóban sok olyan lehetősége van, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre a Honeyminer-ben, de sok bányász inkább az egyszerű és közvetlenebb megközelítéshez ragaszkodik.

– Kezdjen kriptot keresni a HoneyMiner-nel –

Kattintson erre a linkre, és azonnal kap 1000 INGYENES Satoshis-t!

Kezdje el keresni

Honeyminer Review következtetés

A Honeyminer egy egyszerű, de mégis hatékony eszköz, amely segíti a bányászati ​​erőfeszítések megszervezését és központosítását. Kis, közepes vagy akár nagy műveletek is profitálhatnak a Honeyminer egyszerű megközelítéséből a bányászatban és a bevételek automatikus konvertálásában Bitcoinná. Az USA-ban székhellyel rendelkező Honeyminer alapító és technikai csapat tapasztalatokat mutatott be, és nagyszerű tanácsadói csapattal büszkélkedhet, amely elősegíti a működésükbe vetett bizalmat.. 

Kellemetlen módon, ha meg akarja cserélni a nehezen megkeresett Bitcoine-kat (BTC), akkor át kell helyeznie őket cserére, mivel a Honeyminer nem kínál erre lehetőséget. Ezenkívül az összes kifizetést csak a Bitcoins (BTC) kezeli, más lehetőség ma nem áll rendelkezésre.

Támogatja a CPU-t és a GPU-t (mind egyszeres, mind több, egy fúrógépen), valamint azt a képességet, hogy több fúróeszközt kis gond nélkül összekapcsolhasson ugyanabban a fiókban. Sajnos az egyetlen felhasználó, akinek nincs más választása, mint továbbadni a lehetőséget, az ASIC-felhasználók, a Honeyminer jelenleg nem nyújt támogatást ezeknek a felhasználóknak, és belátható időn belül nem árult el ilyen terveket..

A Honeyminer használata rendkívül egyszerű, és bár még nem indított el további funkciókat, amelyek már elérhetők más opciókban, például a Nicehash-ban, UI / UX-jük szilárd és ígéretes. Ezenkívül a Honeyminer lassabban hajlik egy közösségszerű hangulat felé, amely jutalmazza elkötelezettebb felhasználóit.

Ha egyszerű, ugyanakkor hatékony bányászati ​​műveletet szeretne végrehajtani csak számítógépével, vagy jelentős bányászati ​​műveletet szeretne végrehajtani, a Honeyminer egy megfontolandó lehetőség. Egyszerű, UI / UX-je egyszerű és gyönyörűen kidolgozott, jellemzői egyszerűek, ugyanakkor hasznosak és inkább gyakorlati megoldás felé hajlanak minden szintű bányászok számára.

Mint mindig, a futásteljesítmény is változhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector