Huobi Exchange Review 2021: A biztonság, a biztonság és a szolgáltatások vizsgálata

A Huobi Global egy szingapúri székhelyű kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2013-ban alapítottak a blokklánc és a kriptovaluták akkori növekvő elfogadását követően, valamint hogy szükség van olyan platformokra, ahol különféle kriptográfiai érmékkel és tokenekkel lehet kereskedni. A Huobi, mint mandarin szó, jelentése „pénznem”, ami szó szerint magyarázza a Huobi-tőzsdét, mint valutaváltó platformot. A jobb megértés érdekében olvassa el ezt a teljes Huobi csere áttekintést alább.

A Huobi Exchange-ről

huobi csereértékelés

2013-tól, a megalakulás évétől 6-ig, Huobi a piacon a maga idejében a legtöbb más nagy tőzsdénél folyamatosan fejlődött. A kínai kriptográfiai szabályozási lépések előtt Huobi tette ki a bitcoin kereskedelem közel 90 százalékát, mivel a három legfontosabb kriptotőzsde között volt, mint Kínában, és ami azt illeti, Kína legnagyobb és legaktívabb kriptopiaca. 

Gyors előrelépés a kínai kripto- és bitcoin-kereskedelem betiltása után, Huobi továbbra is az új üzleti modellekre összpontosít, amelyek lehetővé teszik a több kriptográfia-kriptográfia kereskedelmet, szolgáltatásokat indított az Egyesült Államokban, és ugyanúgy újbóli márkaépítést és frissítést hajt végre újabb tőzsdei kereskedési modellekkel, például decentralizációval és peer-to-peer kereskedelem. 

Jelenleg Huobi továbbra is a világ 10 legnagyobb tőzsdéje a kereskedelem volumene szerint, és más releváns területeken is magas, mint a presztízs és a piaci likviditás. Több mint 510 aktív piacot ellenőrzött, több mint 20 nem ellenőrzött piacot és több mint 90 kriptovaluta szerepel a tőzsdén.. 


A Huobi-csere kriptovalutaként történt a kriptovaluta-átvevők és -kereskedők számára, hogy olyan platform legyen, ahol az érmék könnyen cserélhetők más érmékre. Bár a Huobi globális kriptovaluta-tőzsde, a hangsúly az ázsiai piacokon van, irodái Japánban, Koreában és Hongkongban találhatók, valamint székhelye Szingapúrban található. A kínai Huobi irodát azonban blokklánc-konzultációs és kutatási platformként tartották fenn.

Huobi biztonságos?

A Huobi 2013-as megalakulása óta működik, és semmilyen jelentős biztonsági megsértést, feltörést vagy felhasználói források elvesztését nem szenvedte el. Úgy tartják, hogy követik a kriptovaluta-csere iparának a biztonsággal kapcsolatos legjobb gyakorlatait, mivel a használt leletek becsült 98 százalékát hűtőházban tartják egy adott időpontban, és van egy „befektetővédelmi alapjuk” is, amely felhasználható az érintett felhasználók megtérítésére. feltörés esetén. 

A Huobi Pro jogos?

Igen, a Huobi Pro legitim és biztonságos a népszerű vélemények és értékelések ellen. A Huobi Pro a Huobi Global egyik aktív partnere. 

HUOBI JELLEMZŐK 

HUOBI JELLEMZŐK

Pénztárca:

Huobi pénztárcákat bocsát rendelkezésre az összes érmének és zsetonnak, amelyet támogatnak és kereskednek a tőzsdén. Minden egyes felhasználónak külön pénztárcája van minden egyes érméhez, és külön nyilvános és privát cím is tartozik hozzájuk. 

Tőzsdei díjak:

Huobinak 0,2% -os kereskedési díja van minden egyes kereskedésért, amelyet mind a készítők, mind a felvevők megtesznek 5 milliónál kisebb kereskedési volumen mellett. A kereskedési díjak növekvő kereskedési volumen mellett csökkennek, és a készítőknél 0,015% -ig, a vevőknél pedig 0,025% -ig jutnak, ha a kereskedési volumen legfeljebb 300 millió. 

huobi tőzsdei díjak

Kivonások és betétek:

A Huobi Global nem rendelkezik fiat funkcióval a betétek és a pénzfelvételek esetében, csak a kriptovaluta betéteket fogadja el, és lehetővé teszi a kriptográfiai pénzfelvételt minden felhasználó számára, bár rendelkezik fiat kereskedési funkcióval, ahol egyes érmék, mint például a BTC, az ETH és az XRP, fiat használatával megvásárolhatók hitelkártyák, betéti kártyák, stb. Nem számítunk fel díjat mind a betétek, mind a felvételek után. Befizetése és felvétele néhány perc alatt megtörténik, bár a visszaigazolások száma a kriptovaluták szerint változik. Emellett léteznek visszavonási korlátok, amelyek különböző fiókoknál is eltérőek lehetnek, a visszavont kriptovaluta alapján, és ha a felhasználó ellenőrzött felhasználó. 

KYC:

Ez a Huobi Exchange felülvizsgálatának másik fontos jellemzője. Huobi rendelkezik egy nem szigorú KYC / AML követelmény funkcióval. Ez azt jelenti, hogy nem minden felhasználónak kell ellenőrzésen esnie, bár a Huobi fenntartja a jogot, hogy bármely speciális eset esetére bármely felhasználójától igazolást követeljen, vagy a napi visszavonásoknál magasabb visszavonási korlátokat oldjon meg..

Huobi App:

A Huobi rendelkezik egy olyan alkalmazással is, amely sokkal könnyebbé teszi a kereskedést a felhasználók számára. Az alkalmazás Windows, Mac, iOS és Android rendszerekhez érhető el. 

Szabályozás:

A Hobo tőzsdei felülvizsgálata során a szabályozási kötelezettségek is fontos tényezőt kell figyelembe venni. A Huobi Global be van építve Seychelle-szigetekre, és a Seychelle-szigetek szabályozási követelményeinek megfelelően van szabályozva. A Huobi használata felelőssé teszi Önt annak biztosításáért, hogy betartsa a saját joghatósága által elfogadott vonatkozó törvényeket és szabályozásokat, amelyek a Huobi számára esetleg nem jogi vagy szabályozottak.. 

Huobi Partners:

huobi partnerek

A Huobi Global globális partnerekkel rendelkezik, és kevés más csereprogramot működtetnek partnereik. Van a Huobi Pro, a Huobi HBUS, amely amerikai stratégiai partnerük, a Huobi Korea és a Huobi Pool Eco Exchange.

Ebben a Huobi tőzsdei áttekintésben a felhasználók által kedvelt fő jellemzők továbbra is a 24/7/365 ügyfélszolgálat, amelyet a kriptográfiai érmék és zsetonok széles választékához való hozzáférés követ, valamint kereskedelem előtti oktatási programok az új felhasználók. Hátrányai továbbra is főleg az a tény, hogy lazán szabályozzák őket, így a Huobi Global kereskedése nagyrészt a felhasználó kockázatára megy, valamint az a tény, hogy korábban vádolták őket a tőzsdei kereskedelem volumenének meghamisításával.. 

HUOBI SZÁMLA HASZNÁLATA 

Fiók létrehozásához először meg kell látogatnia a tőzsde webhelyét – https://www.huobi.br.com, kattintson a „fiók létrehozása” gombra, töltse ki helyesen adatait, különösen a telefonszámát, mert a szakasz után nem tudja megváltoztatni, küldje el adatait, majd erősítse meg telefonszámát és e-mail címét. 

Először erős jelszó kiválasztásával és a 2FA aktiválásával győződjön meg róla, hogy biztonságban van-e a fiókja. 

Ezután befizetheti az „Egyenleg” menüpont megnyitásával, a pénznem kiválasztásával és a cím másolásával. 

A pénzfelvételnél az „egyenlegek” menüpontba is belép, kiválasztja a pénznemet, beírja a címet és az összeget, majd rákattint a „visszavonás” gombra. Írja be a szükséges biztonsági kódokat, amikor megjelenik a biztonsági hitelesítési mező, majd kattintson a „megerősítés” gombra..

A kereskedéshez kattintson az „Exchange” gombra, hogy eljuthasson a piacok oldalára, amely egy rendelési könyvet, árdiagramot és vásárlási / eladási / leállítási limit opciókat tartalmaz. Ezután kiválasztja a kívánt pénznemet, és vagy megveszi, vagy eladja őket.

A HUOBI ALTERNATÍVAI

Ebben a Huobi tőzsdei áttekintésben a Huobi Global alternatíváit is megjelenítjük méret, mennyiség, likviditás és számos támogatott érme alapján. Ide tartoznak a Coinbase, a Kraken, a Coincheck, a Koinim, a RippleFox, a Nock és az OkCoin. 

KÖVETKEZTETÉS 

Ez a Huobi tőzsdei áttekintés azt mutatja, hogy a Huobi tőzsde biztonságos és szilárd csereplatform a kriptovaluták széles skálájához. Remek felhasználóbarát kezelőfelülettel, erős tárolókkal, intervenciós alapokkal rendelkezik a felhasználók számára negatív esetek esetén, valamint Windows, Mac, iOS és Android eszközökhöz elérhető cserealkalmazással.. 

A csomagolás, annak ellenére, hogy a Huobi rendelkezhet laza szabályozási korlátokkal és egyéb hátrányokkal, még mindig csodálatos csereprogram, és a kriptovaluta és a digitális eszközök cseréje között az egyik nagyon ajánlott. 

Olvassa el még:

  • Coinswitch Review
  • LATOKEN Szemle
  • CoinExchange Review
  • Gatehub áttekintés

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector