Jaxx VS Exodus 2021: [Érme pénztárca összehasonlítási útmutató és vélemények]

Mintha sok kriptovaluta lenne, sok kriptovaluta-pénztárca is van. Hardver vagy szoftver, asztali vagy mobil, egy- vagy többvalutás, sok közül lehet választani. Ha egy kis kutatást végez a legjobb kriptotárcával kapcsolatban, a Jaxx és az Exodus következetesen a legjobbak közé tartozik. De mi a különbség köztük?

Ki kerülne ki a csúcsra egy Jaxx VS Exodus csatában? Olvassa el a teljes összehasonlítási útmutatót és az egyes érmék áttekintését.

Jaxx vs Exodus összehasonlító táblázat

JaxxExodus
Jaxx Kivonulás
Típus: Asztal (Windows, macOS, Linux) Típus: Asztal (Windows, macOS, Linux)
A kriptók listája: 90+ A kriptók listája: 100+
Hardvertárca támogatás: Nem Hardvertárca támogatás: Igen
Kezdőbarát felület: Igen Kezdőbarát felület: Igen
Mobil alkalmazás: Igen Mobil alkalmazás: Igen
Ár: Ingyenes Ár: Ingyenes
Látogasson el a Wallet oldalra Látogasson el a Wallet oldalra

Fő különbség

A legfőbb különbség közöttük az, hogy az Exodus támogatja a Trezor hardvertárcát. A Jaxx egyelőre nem támogatja a hardveres pénztárcákat, bár azt állítják, hogy ez a funkció a jövőben hozzáadható.

Mindkét pénztárca nagyon hasonló a legtöbb más szempontból.

Mi az a Jaxx?


jaxx vs exodus

Jaxx egy több pénznemben futó szoftver pénztárca, amelyet 2014-ben Anthony Diiorio, az Ethereum blokklánc egyik alapítója hozott létre..

Ez az áttekintés tulajdonképpen a Jaxx Liberty pénztárcára összpontosít, amely egy újabb verzió, amely felváltotta a régi Jaxx pénztárcát, bár mindkettő még mindig körül van.

Ingyenesen letölthető és használható, és minden fő asztali platformon elérhető: macOS, Windows (32 és 64 bites) és Linux (32 és 64 bites). Vannak mobilalkalmazások Androidra és iOS-re is. Chrome böngésző kiterjesztésként is elérhető.

Jellemzők:

 • Felhasználóbarát felület: mind az asztali, mind a mobilalkalmazásoknak egyszerű, tiszta kezelőfelületük van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegek (általános és minden egyes érme), tranzakciós előzmények és egyéb lényeges információk megtekintését.
 • Több támogatott pénznem: Jelenleg a Jaxx több mint 90 kriptovalutát támogat, a legismertebbektől, például a Bitcoin-tól, a Litecoin-tól és az Ether-től az altcoinok jó választékáig..
 • Eszközök közötti összekapcsolás: A Jaxx Liberty pénztárca minden nagyobb platformon elérhető, asztali és mobil egyaránt. Ez azt jelenti, hogy a pénztárcát egyszerre több eszközre is telepítheti. A Jaxx lehetővé teszi az összes eszköz összekapcsolását, ami azt jelenti, hogy hozzáférhet fiókjához számítógépéről, táblagépéről vagy okostelefonjáról.
 • Beépített rejtjelcsere: A Jaxx Liberty a Changelly és a Shapeshift API-kat használja egy beépített csere működtetésére, amely lehetővé teszi titkosítási tokenek vásárlását, eladását és cseréjét.
 • Beépített blokkfelfedező: A Jaxx rendelkezik beépített blokkfelfedezővel, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás elhagyása nélkül láthassa a tranzakciós információkat a blokkláncon.
 • Beépített hírfelfedező: A Jaxx Liberty hírmodulja a kriptovalutákról szóló napi híreket közvetlenül a pénztárcájába juttatja el.

Jaxx Liberty pénztárca díjak:

A Jaxx ingyenesen letölthető és használható, tranzakciós díjat nem számítanak fel. Természetesen tranzakciós illeték van minden alkalommal, amikor titkosítást küld egy másik pénztárcába.

Ez a díj attól függ, hogy milyen konkrét tokent küld, és mennyi az aktivitás a blokkláncon az adott időpontban. De ez egy hálózati díj, amelyet a blokkláncnak fizetnek, és nem Jaxx-nak.

A hálózati díjakról: amikor a kriptot egy másik pénztárcába küldi, a Jaxx lehetővé teszi, hogy választhasson a „magas”, „közepes” vagy „alacsony” díjak közül. Magasabb díjak fizetése azt jelenti, hogy a tranzakció gyorsabban megy végbe, de a másik két lehetőség áll rendelkezésére, ha nem bánja a várakozást.

Tehát hogyan keres Jaxx pénzt? Tranzakciós díjat számítanak fel, amikor cserét hajt végre. Más szóval, amikor a Changelly vagy a Shapeshift API-t használják egyik token kereskedésére egy másikra.

Jaxx Security

A Jaxx-ról nem lehet teljes körű felülvizsgálat, ha nem foglalkozunk az alapvető kérdéssel: „A Jaxx Liberty Wallet biztonságos?”. A Jaxx Liberty a magánkulcsokat a készülékén tárolja, és nem bármilyen online szerveren.

És ez jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy csak te rendelkezel a kulcsok felett, még akkor is, ha a weboldaluk bármilyen módon sérül.

A kulcsok visszaszerzése az eszköz sérülése esetén egy olyan kezdő mondattal történik (ami olyan, mint egy jelszó), amelyet biztonságosan tárolnia kell.

Hátrányként említhető, hogy a 2FA nem támogatott, ami extra biztonságot jelentene.

Jaxx Liberty Review

A Jaxx Liberty Wallet gyakran az egyik legjobb bitcoin pénztárca-alkalmazás közé tartozik. És nagyon sok megfelelő mezőt jelöl be; több pénznemű pénztárca, vagyis nem kell több száz alkalmazással feltöltenie számítógépét vagy telefonját, ha sok tokent fog kezelni.

Privát kulcsait biztonságosan tárolhatja offline állapotban. Beépített rejtjelcserével, hírcsatornával és blokkfelfedezővel rendelkezik, és szinkronizálja az összes különböző eszközt.

Bár nagyon sokat foglalkozik vele, a biztonsággal kapcsolatban két kérdés merül fel. Először is, a Jaxx Liberty Wallet nem támogatja a 2FA-t, és ez egy kis extra biztonsági réteget adna hozzá, amelyet mindig szívesen látunk.

De a kriptovaluta legbiztonságosabb tárolási módja messze egy hardveres pénztárca, különösen, ha nagy mennyiségeket kezel. A hardveres pénztárcához való csatlakozás és a vele való szinkronizálás képessége egy másik szolgáltatás, amely hiányzik a Jaxx-ból.

Előnyök & Hátrányok

Jaxx Pros

 • Könnyen használható felület kezdőknek
 • Több pénznemű pénztárca
 • Elérhető a legtöbb asztali és mobil platformra
 • Eszközök közötti összekapcsolás
 • Beépített blokkfelfedező
 • Beépített csere
 • Beépített hírcsatorna

Jaxx Cons

 • Nem 2FA
 • Nincs támogatás a hardvertárcák számára

Látogasson el a Wallet oldalra

Mi az Exodus?

Jaxx vs Exodus

A jelen áttekintés előző bejegyzéséhez hasonlóan az Exodus is több pénznemű szoftver pénztárca. 2015-ben JP Richardson és Daniel Castagnoli hozta létre, hogy olyan könnyen használható kriptovaluta pénztárcát biztosítson, amelyet még a kezdő felhasználók is gond nélkül kezelhetnek.

Kivonulás ingyenesen letölthető és használható, és elérhető az asztalon Linux, Windows, macOS és iOS és Android rendszert futtató mobil eszközök számára.

Jellemzők

 • Felhasználóbarát felület: Az Exodus tervezői egy egyszerű pénztárcát akartak készíteni, amelyet még a kriptovilág újoncai is könnyen használhatnak. És bizonyosan sikerült is. Bár vannak más kezdőbarát pénztárcák, az Exodus tiszta, egyszerű felhasználói felületével jelenik meg az élen
 • Több támogatott pénznem: A cikk írásakor az Exodus több mint 100 kriptovalutát támogat. A legfontosabb tokenek, mint a Bitcoin, a Litecoin, az Ether vagy a Ripple adott, de ott is tárolhat érdekes altcoinokat.
 • Beépített rejtjelcsere: A Jaxx Liberty a Changelly és a Shapeshift API-kat használja egy beépített csere működtetésére, amely lehetővé teszi titkosítási tokenek vásárlását, eladását és cseréjét.
 • Eszközök közötti összekapcsolás: Ha az Exodust több eszközre (például laptopra, okostelefonra és táblagépre) telepíti, akkor mindegyiket szinkronizálni tudja, és bármelyikükhöz hozzáférhet a titkosításához.

Exodus díjak:

Az Exodus ingyenesen letölthető és használható, és bár tranzakciós díjat számítanak fel a beépített cseréjük használatakor, Önnek minden alkalommal meg kell fizetnie a hálózati díjat, amikor kriptot küld egy másik pénztárcának.

A Jaxx-tól eltérően az Exodus nem enged választani a „magas”, „közepes” vagy „alacsony” hálózati díjak között, így számíthat arra, hogy magas díjakat fizet, ha kriptot küld, amikor a blokklánc nagyon elfoglalt.

Exodus Security

Itt ismét fel kell tennünk az alapkérdést: „Az Exodus biztonságos?”. A Jaxx-hoz hasonlóan az Exodus is a készülékén tárolja a magánkulcsokat, és nem az online szervereken. A kulcsok visszaszerzése az eszköz sérülése esetén egy olyan kezdő mondattal történik (ami olyan, mint egy jelszó), amelyet biztonságosan tárolnia kell.

Továbbá, a Jaxx-hoz hasonlóan, a 2FA sem támogatott, ami extra biztonságot jelentene. Az Exodus számára az egyik nagy plusz a biztonság szempontjából, hogy párosítható egy Trezor hardvertárcával. A hardvertárcák a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a kriptográfia tárolásához.

Ha nagy mennyiségeket fog kezelni, akkor mindenképpen fontolja meg hardveres pénztárca vásárlását. És ha Trezort vásárol, akkor könnyen párosíthatja az Exodusszal.

Exodus Review

Az Exodus következetesen a legfontosabb szoftveres kriptovaluta pénztárcák közé tartozik, és erre jó oka van. A könnyű használat szem előtt tartásával tervezték, az egyik legtisztább, legegyszerűbb felhasználói felületet kínálja.

Az eszközök közötti összekapcsolás és a beépített cserefunkciók jót tesznek azoknak a kereskedőknek, akik úton vannak, vagy azoknak, akik rejtjelezőket használnak valós pénznemként.

Annak ellenére, hogy nem rendelkezik a 2FA által kínált extra biztonsági réteggel, a hardveres pénztárcával párosított használatának előnye ad néhány versenytársa előtt.

Előnyök & Hátrányok

Exodus profik

 • Könnyen használható felület kezdőknek
 • Több pénznemű pénztárca
 • Elérhető a legtöbb asztali és mobil platformra
 • Eszközök közötti összekapcsolás
 • Beépített csere

Exodus Cons

 • Nem 2FA
 • Nincs beépített blokkfelfedező
 • Nincs beépített hírcsatorna

Látogasson el a Wallet oldalra

Jaxx vs Exodus: Következtetés

A legnépszerűbb szoftverek közül kettőt összehasonlítva a kriptotárcák nem könnyűek. Ennek oka van, hogy a Jaxx Liberty és az Exodus is a legjobbak közé tartozik. A Jaxx vs Exodus összehasonlításának elolvasása után láthatja, hogy mindkét pénztárcának nagyon hasonló szolgáltatáskészlete van: több pénznemű pénztárcák vannak, amelyek a legtöbb nagy asztali és mobil operációs rendszer számára elérhetők, kezdőbarátok és beépített központokkal rendelkeznek.

Egyik sem támogatja a 2FA-t. A Jaxx beépített blokkfelfedezőt és hírolvasót kínál. Az Exodus több kriptovalutát támogat (bár nem sokat), és előnye, hogy támogatja a hardveres pénztárcákat.

Ha Ön kezdő, csak véletlenül kezd bele a titkosításba, akkor értékelheti Jaxx hírolvasóját és blokkfelfedezőjét. De ha nagyon sok kriptót fogsz kezelni, vagy egyszerűen csak a hardveres pénztárcák által kínált extra biztonságra vágysz, akkor az Exodusnak.

Végül is, ha lépést akar tartani az Exodus pénztárca híreivel, mindig felkeresheti a webhelyüket vagy a közösségi médiát. Mit gondolsz? A két pénztárca közül melyik felel meg jobban neked? Mondja el véleményét az alábbi megjegyzésekben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector