LATOKEN Review: A legjobb kriptovaluta-tőzsde 2021-ben?

Több mint 2800 kriptovaluta eszköz van, amelyek kumulatív piaca meghaladja a 20 960 párot, és amelyek több mint 250 kriptovaluta tőzsdén forgalmazhatók. Talán, ha új ismerete van a kriptopénziparban, és talán felteszi a szokásos kérdést: miért van ilyen sok csere? A mai témában mélyrehatóan fogunk írni LATOKEN áttekintés az Ön kényelme érdekében. 

Az egyszerű válasz: „két ok: likviditás és joghatóság”. Ez a LATOKEN áttekintés a LATOKEN tőzsde, a natív eszköz – LA token és a LATOKEN díjak használatát vizsgálja. A lehetséges LATOKEN átverés további áttekintése mind az új, mind a régi felhasználóknak segítséget nyújt a sorsuk felmérésében.

latoken áttekintés

Mi az a latin?

Mi tehát a LATOKEN, vagy miért kell használni a LATOKEN cserét? A LATOKEN egy likvid eszköz token (LAT) platform, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy a kriptovaluta felhasználók diverzifikálhassák portfólióikat, lehetővé téve számukra, hogy hozzáférjenek mind a valós, mind a virtuális eszközökhöz, amelyek tokenizáltak és kereskedhetőek voltak a tőzsdén..

Az észt központú platformot 2017-ben Valentin Preobrazhensky vezérigazgató alapította 3 másik neves csapattaggal együtt, amíg 35 tagra nem nőttek. A LAT küldetése a kezdetektől kissé távolabb állt a hagyományos kriptopénz-csere létjogosultságától, legalábbis ezt javasolta a kezdeti küldetésnyilatkozatuk. Állítólag több eszközből álló kriptográf kereskedési platformként kellett szolgálnia, azonban fejlesztésük mentén a tőzsde inkább egy kriptovaluta tőzsdei platform lett – főleg virtuális eszköz kereskedéssel foglalkozva.


A tőzsde a fejlesztés korai szakaszában vonzott fontos személyiségeket, tanácsadó testületei olyan helyekkel voltak tele, mint Kenneth Goodwin, aki korábban az Egyesült Államok Szövetségi Tartalékbankjának megfelelésért felelős vezérigazgató-helyettese volt..

A korai fejlesztések során az ambiciózus LAT platform megpróbálta tokenizálni az olyan blue-chip vállalatok részvényeit, mint az Apple, az Amazon és a Tesla, valamint olyan árukat, mint az olaj, az arany és az ezüst. A cél az volt, hogy több milliárd dollár értékű eszközhöz jusson, amely magában foglalta az ingatlanok 5 osztályát – részvények, ingatlanok, kölcsönök, áruk és műalkotások.

Ugyanakkor nehézségeket tapasztaltak, és talán a szabályozások, a finanszírozási korlátok és a kriptopénzpiac bearish trendjei miatt elképzelésük megakadt.

Bár a LAT csereplatformja még nem érhette el elsődleges céljait, korai napjaiban jó néhány dolgot elért:

LATOKEN Csere

Bár a LAT tőzsde elvesztette a korai fényeit, a kiigazított 24 órás kereskedési volumen alapján továbbra is a top 20 tőzsde közé tartozik. Átlagosan napi 1 milliárd USD értékű kereskedést könyvel el 380 kereskedelmi piacról.

Bár a kereskedelem volumene önmagában nem nagyszerű módja a kriptovaluta-tőzsdék teljesítményének mérésére, mivel újabban egyre több állítás merül fel a mosási kereskedelemről és a hamis volumenről a kriptovaluta-tőzsdéken. A továbbiakban felmérhetjük a csere használhatóságát, a felsorolt ​​projektek minőségét, a biztonsági jellemzőket, valamint a tőzsde KYC / AML irányelveit.

IEO Launchpad DEX

A tőzsde tartalmaz egy Launchpad-ot az induló vállalkozások számára, hogy elvégezhessék kezdeti tőzsdei ajánlatukat. Az adatokból kiderül, hogy összesen 400 000 felhasználó érte el az IEO platformot, és több mint 130 startupba fektetett be, így ez az egyik sikeres Launchpad. Nemrég kiadta decentralizált tőzsdéjének nyilvános béta szakaszát is, bár úgy tűnik, hogy még nem működik, mivel nincs kereskedési előzmény; ráadásul a felhasználókat korlátozzák a betétek és a felvételek.

Felhasználói tapasztalat

A felhasználói felület egy többnyelvű platform, amely angol, kínai, koreai, vietnami és indonéz nyelven érhető el. A nyelvpreferencia az oldal jobb felső sarkában található legördülő menüből módosítható.

A LATOKEN tőzsde nem bonyolult, mivel egy egyszerű céloldallal rendelkezik, ahonnan a felhasználók hozzáférhetnek a kereskedési platformhoz, az IEO Launchpadhoz, a pénztárcához, az LA airdrophoz és a LADEX-hez. Ezenkívül tartalmaz egy támogatási oldalt, amely GYIK-ként összeállított súgótémákat tartalmaz, amelyek útmutatást adhatnak a felhasználóknak az Exchange használatakor tapasztalt gyakori problémák megoldásában..

Bonyolultabb problémák esetén, amelyekre nem vonatkoznak a GYIK, a felhasználók kapcsolatba léphetnek az általános ügyfélszolgálattal offline jegy létrehozásával, vagy a hivatalos e-mailen vagy a Telegram messengeren keresztül léphetnek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal..

Kereskedés a LATOKEN tőzsdén

latoken csere

A számla létrehozása után a befizetés és a kifizetés gombra az oldal jobb felső sarkában lehet belépni. A kereskedési párok közé tartoznak a BTC, ETH, LA, USDT, TRX és TURBO. A platformon jelenleg nincsenek aktiválva a Fiat betétek és a kifizetések, valamint a kereskedés.

Az eszközök letétbe helyezése általában a blokklánc hálózattól függ, azonban a visszavonás során a tranzakció több biztonsági ellenőrzésen megy keresztül annak biztosítására, hogy a felhasználó betartsa a platform visszavonási irányelveit.

A kezdeti 24 órás 1000 USD kriptóban történő visszavonási limit a 0-as szint számlájára kerül. 1. és 2. szintű számlák esetében. A felhasználóknak különféle, az ügyfél ismerete (KYC) ellenőrzési lépéseit kell elvégezniük, mielőtt 10 000, illetve 100 000 USD-t vehetnének fel. Sőt, a Tier 2 számlákkal rendelkező felhasználók számára állítólag engedélyezett a fiat kivonás és a betétek lebonyolítása, és hozzáférést kapnak a tőzsdén történő token értékesítéshez.

A 3. szintű (jelenleg letiltott) számlák esetében a felhasználóknak megvan az a joguk, hogy napi 500 000 USD titkosítást visszavonjanak. Ezeknek a VIP-eknek korlátozás nélkül hozzáférést biztosítanak a teljes platform funkcióihoz.

Biztonsági jellemzők

Különböző LATOKEN felülvizsgálatok arról számolnak be, hogy a platform Advanced Encryption Standard (AES-256) algoritmust használ a pénztárcájának biztonságához. Sőt, azt mondják, hogy a fiók-jelszavakat tartó adatbázisok Salted SHA-256-tal vannak titkosítva.

Az alapok biztonsága érdekében a platform tartja a csere saját kulcsait – központosított csereállomásként -, és az összes felhasználó pénzeszközeit a csapat által elérhető forró vagy multi-sig hideg pénztárcában tárolja. A tőzsdéken tárolt alapok a felhasználók vagyonát rosszindulatú szereplők, például hackerek kereszteződésébe helyezik, mivel a kriptovaluta-tőzsdék gyakran célpontjaik. Talán, amikor a LADEX teljes mértékben működőképes lesz, a felhasználók szabadon ellenőrizhetik eszközeik felhasználását anélkül, hogy attól tartanának, hogy a csere veszélybe kerül..

A felhasználók tovább védhetik fiókjaikat, és megakadályozhatják a harmadik felek hozzáférését azáltal, hogy beállítják e-mail és telefonos ellenőrzéseket, valamint google alkalmazás hitelesítőt.

LATOKEN KYC / AML irányelvek

A legtöbb csereplatformhoz hasonlóan a LATOKEN cseréje is KYC és AML kompatibilis. Észtországi társaságként állítólag megfelelnek a joghatóság KYC és AML politikájának.

LATOKEN Díjak

A kereskedés során a LATOKEN díjait 0,05% -ban állapítják meg az LA jelző összes párjáért, míg 0,1% díjat állapítanak meg a gyártók vagy az átvevők számára az összes többi kereskedési pár esetében. Betéti díjak nincsenek, de a kifizetéseknél a platform dinamikus díjat határoz meg a blokklánc hálózat alapján.

LATOKEN kriptovaluta

A LATOKEN tőzsdének megvan a maga segédprogramja, az LA token, amelynek célja, hogy megkönnyítse a tranzakciókat mind jegyzési pénznemként, mind pedig a platformon történő tranzakciós díjak kiegyenlítésére. A LATOKEN tőzsde 2017-ben hajtotta végre eredeti érmeátadását, ahol mintegy 20 millió USD-t gyűjtött több mint 57 millió LA zseton eladásával..

Jelenleg mintegy 380 millió LA jelző van forgalomban a teljes 400 millió készletből és a maximálisan 1 milliárd jelzésből. Az Etherscan.io szerint, az LA tokent jelenleg több mint 4300 címre terjesztik, a LATOKEN pedig a teljes terjesztés 84% ​​-át birtokolja. A LATOKEN airdrops LA token közösségi referálási feladatai révén.

A kezdeti időkben az LA token más tőzsdéken is szerepelt, többek között a KuCoin, az OkEx, a Coinexchange, a HitBTC, az EtherDelta, a BigOne; A CoinMarketCap kriptovaluta-adatszolgáltató azonban a natív csereközponton kívül most csak 2 másik cseréről számol be, ahol az LA token szerepel: HitBTC és CoinExchange.

LATOKEN Átverési vádak

Nem furcsa dolog az iparban, hogy az emberek egy projektet átverésnek neveznek, különösen, ha a projekt elmarad az elvárásoktól. Az ilyen állítások legitimitása, valamint a projekt által sértett emberek száma azonban együttmûködési átvilágítást igényel az eszköz tulajdonosok részérõl. A LATOKEN áttekintés ezen része a kriptovaluta közösség különböző visszajelzéseit vizsgálja, és figyelembe veszi a valós idejű felhasználói tapasztalatokat annak megállapításához, hogy a LATOKEN biztonságos-e.

Az esetleges LATOKEN átverési vádak vizsgálata során a legelterjedtebb panaszok azoktól a felhasználóktól érkeztek, akiknek problémái merültek fel az ügyfélszolgálattal, amikor a tranzakciók elromlottak, különösen a betéthibák miatt. Sőt, más felhasználók panaszkodtak arra, hogy a LATOKEN átverési projekteket sorolt ​​fel, ami talán megkérdőjelezi a tőzsde átvilágítását. Bár a felsorolás után néhány projekt alulteljesít, és egy idő után nem éri el a kereskedési vonzatot; ezen kívül számos egyéb tényezőt kell figyelembe venni, mivel az eszközök árfolyama csökken.

LATOKEN Review: A profik

 • A tőzsde jó likviditással rendelkezik, és a napi kereskedési volumen alapján a top 100 tőzsdén áll.
 • A kezelőfelület még az újoncok számára is egyszerűsített, hogy gyorsan eligazodjon.
 • Az IEO sikere és kitettsége vonzó lehet a kilátásokra.

LATOKEN Review: A hátrányok

 • A tőzsdén bevezetett megkérdőjelezhető eszközök csökkentik a LATOKEN tőzsdei hírnevét.
 • Az LA token keringő készletéből túl sokat tart a tőzsde.
 • A gyenge támogatás megnehezíti a megbízások gyors végrehajtását, ha a felhasználók problémába ütköznek.
 • A mosási kereskedelmet sugalló LATOKEN átverési vádak elriaszthatják az új felhasználókat, ha a mennyiség félrevezető.
 • A túl sok gyenge LATOKEN-értékelés óriási visszatartó tényező.
 • Jelenleg nincsenek fiat átjárók integrálva a központba.

Olvass tovább:

 • Huobi Exchange Review
 • Coinone Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector