MinerGate Review 2021: [Biztonság, árképzés, szolgáltatások, bemutató]

A Bitcoin és más digitális pénznemek kitermelése kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan lehet, és általában azokra a majmokra hagyják, akik tudják, mit csinálnak. A közönség számára a bányászat megkönnyítése érdekében néhány speciális szervezet olyan bányászati ​​eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a nem technikai emberek számára a kriptopénzek bányászatát technikai konfiguráció nélkül.

A sok ember által korán megtalált eszköz a Minergate, és bár népszerű, a legtöbb ember azt kérdezi maguktól, hogy „biztonságos-e a MinerGate”, vagy átverésről van szó? A kérdés megválaszolásához először meg kell értenünk, mi is a MinerGate valójában.

Ebben a MinerGate áttekintő cikkben megvitatjuk a MinerGate különböző funkcióit, elsődleges jellemzőit, és megosztjuk Önnel a MinerGate általános értékelését.

Remélhetőleg betekintésünk lehetővé teszi olvasóink számára annak eldöntését, hogy a MinerGate megfelel-e a bányászati ​​követelményeiknek, és ami még fontosabb, biztonságos.

minergát felülvizsgálata

Mi az a MinerGate?


MinerGate teljes körű blockchain bányásztermékeket és szolgáltatásokat kínál kezdő és otthoni bányászathoz. A terméknek egyszerű, mégis hatékony felhasználói felülete van, amely lehetővé teszi a bányászok számára, hogy optimalizálják a számítógépes erőforrások felhasználását és konfigurálják, hogy milyen érméket bányásszanak.

Olyan könnyű elkezdeni a bányászatot a MinerGate segítségével. Ezenkívül biztonságos, amíg betartja az ajánlott eljárásokat.

Nyitott bányászati ​​medence szolgáltatást is kínálnak. Egy online kollektíva, ahol a bányászok együttesen blokkolják a blokkokat, növelik esélyeiket az új blokk helyes kivágására és blokk jutalomra, amelyet megosztanak az összes bányász között.

Ez a szolgáltatás bányászok ezreit köti össze, növelve kollektív hasító erejét és növelve annak esélyét, hogy megírják a következő blokkot.

Az interfész és a bányakészletek előre konfigurálva vannak a gyors induláshoz. Ez tökéletes az idősebb számítógépek és az érdeklődők számára, de nem elkötelezett a bányászat iránt.

Mit tartalmaz a MinerGate?

A MinerGate egy termékkel és egy szolgáltatással rendelkezik. A termék a bányászati ​​program. Lehet, hogy hiányzik belőle más bányászati ​​szoftverek fejlett szolgáltatásai, de könnyen telepíthető. Az elrendezés egyszerű, de eléggé konfigurálható ahhoz, hogy a különböző bányászati ​​stratégiák jövedelmezővé váljanak.

A bányászati ​​szoftver tartalmaz egy súgót is, amely segít az új felhasználóknak megismerkedni a Minergate szoftverrel és egyéb szakkifejezésekkel, mint például a hash rate, a nehézség, a blokk jutalom és a bányászat.

Lehet, hogy a Minergate nem a legjobban feltöltött bányászszoftver, de felhasználható egyedi gyártású bányaállomásokon, optimalizált házhellyel.

MinerGate funkciók

A MinerGate-nek 2 funkciója van felfedezésre. Az első a Smart Mining, amely áttekinti a rendszer beállításait, és automatikusan kitermeli a legjövedelmezőbb érmét. A MinerGate által használt számítás nem áll rendelkezésre, ezért nehéz megérteni, hogy mit vesznek figyelembe az előrejelzésüknél.

A második a bányász fül, amely nagyobb szabadságot kínál annak kiválasztásához, hogy mit gondolsz jövedelmezőbbnek, vagy egyszerűen kitermeld az érmét / projektet, amely tetszik. Ebben a szakaszban egy új bányász megtapasztalhatja, milyen lehet a profitbányászat nagyobb léptékben.

Oktatóanyag a MinerGate használatáról, telepítéséről és a lehető legtöbb kihasználásáról

A MinerGate egyszerű és könnyen használható. A következő szakaszokban megmutatjuk, hogyan állíthatja be a bányászati ​​szoftvert. Felhívjuk figyelmét, hogy az utasítások egy Windows 10 rendszerű rendszerre vonatkoznak. A telepítés egy másik gépen, például a Windows 7 vagy az OSX rendszeren, kissé eltérhet, de ugyanazt az általános eljárást kell követnie.

1. lépés: A gyors regisztrációs folyamat. Csak ellenőrizhető e-mail címre van szüksége. Nincs ellenőrző vagy fáradságos KYC / AML űrlap. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál bármely használt e-mail fiókkal.

minergát biztonságos

2. lépés: Ellenőrizze az e-mail címét, és aktiválja a 2FA-t.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizte e-mail címét. Ha nem igazolja e-mailjét, nem állíthatja be a 2FA-t. Ha nem tudja beállítani a 2FA-t, akkor nem vonhatja vissza. Kattintson az „Az e-mail nem ellenőrzött” elemre. Ez megerősítés céljából elküldi az e-mail linkjét.

Ha nem találja az e-mail ellenőrző linket, ellenőrizze a levélszemét vagy a spam mappáját. Miután ellenőrizte, most aktiválhatja a 2FA-t, ami viszont a visszavonás követelménye.

MinerGate Safe

3. lépés: Kapcsolja ki az antivírust?

Az AVG eltávolította a telepítőt a futtatása előtt, mert olyan számítógépen vagy laptopon futtatható, ahol a tulajdonos nem engedélyezte ezt a tevékenységet (szélhámos informatikus). Ha telepíteni szeretné a MinerGate programot, kapcsolja ki a víruskeresőt. Valamilyen oknál fogva az olyan bányászati ​​szoftvereket, mint a Minergate, gyakran veszélyes szoftvereknek nevezik.

Mindazonáltal mindaddig, amíg a telepítőt a hivatalos webhelyről szerzi be, nincs oka aggodalomra. Csak folytassa a telepítést.

4. lépés: A szoftver letöltése. Miután elindította a letöltési sorrendet, a webhelynek automatikusan fel kell ismernie az operációs rendszert, és azonnal el kell kezdenie a letöltést.

5. lépés: MinerGate Install.

Miután a letöltés befejeződött, menjen abba a könyvtárba, ahol a telepítési fájl található, és kattintson a telepítőfájlra a telepítés megkezdéséhez. Kövesse az utasításokat a telepítés végéig.

Csak ne felejtsen el rákattintani arra a mezőre, amely az asztal ikonját kéri, mivel alapértelmezés szerint nincs bejelölve. A MinerGate futtatásához kattintson duplán az asztalon található ikonra.

6. lépés: Víruskereső kivétel a MinerGate számára.

Kérje a víruskereső gyártót a lépésről lépésre, hogy a Minergate mentesüljön a rosszindulatú programok azonosítása alól. Az a rosszindulatú program előfordulása, amely számítógépes erőforrásokat használ a titkos kriptopénzek bányászatához, lehet az oka annak, hogy a bányászati ​​szoftvereket általában rosszindulatú programoknak tekintik.

7. lépés: Használja a Benchmark funkciót.

Ez az eszköz lehetővé teszi a MinerGate számára, hogy elemezze a hardvert. Ez tájékoztatja Önt arról, hogy mit érhet el a rendszere különböző beállításokban. A teljesítményértékelés fontos eszköz a bányászati ​​eszköz hatékonyságának teszteléséhez. Ez lehetővé teszi számodra, hogy felfedezd, melyik felszerelésed hoz nagyobb hozamot és melyik nem.

8. lépés: A bányászat megkezdéséhez.

2 választási lehetősége van. Vagy kattintson az „Intelligens bányászat” lehetőségre a program által meghatározott legnagyobb profit érdekében, vagy kézzel válassza ki a kriptovalutát a bányászat megkezdéséhez.

Azoknak a felhasználóknak, akik nem ismerik a kriptovalutákat, javasoljuk, hogy kezdjék meg a bányászatot a „Bányászat indítása” segítségével, hogy automatizálják a döntéshozatali folyamatot annak kiválasztásában, hogy melyik kriptográfia adja a legtöbb profitot. Haladóbb felhasználóknak vagy azoknak a felhasználóknak, akik konkrétan meg akarják határozni, hogy melyik kriptográfiát kell bányászniuk, manuálisan kell konfigurálniuk, hogy mit bányásszanak.

9. lépés: Mobil alkalmazás távfelügyelethez.

Az alkalmazás a munkavállalók / gépek teljesítményének nyomon követésére / nyomon követésére szolgál. Értesíteni fogja, ha egy vagy több gépe nincs csatlakoztatva a hálózathoz (ez lehet hálózati probléma vagy áramkimaradás). Az alkalmazás lebontja a teljesítményt és a várható jövedelmet.

Kriptopénzek és díjak

A következő érméket bányászhatja a MinerGate segítségével:

  • Ethereum
  • Bitcoin Gold
  • Zcash
  • Ethereum Classic
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Monero
  • Monero Classic

MinerGate alternatívák

A MinerGate önmagában is kiváló vállalat, amely egyszerű és könnyen használható bányászati ​​terméket kínál. Sajnos nem a leghatékonyabban használják a rendszererőforrásokat.

Ha arra törekszik, hogy maximalizálja a nyereséget a bányászatban, akkor máshol kell keresnie. Használhatja a Claymore alkalmazást, amelynek használata sokkal bonyolultabb és legyőzi a MinerGate használatának lényegét olyan kis léptékű műveletekhez, mint az otthoni felhasználók.

Egy másik lehetséges alternatíva az Nicehash, amelyek fejlettebb bányászati ​​tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a MinerGate. Sajnos a fejlettebb bányászati ​​funkciók nem garantálják a biztonságosabb platformot.

Valójában nem is olyan régen a Nicehash volt az egész kriptotér tárgya, ahol a hackerek 64 millió dollár értékben lophattak el kriptovalutákat bányászati ​​platformjukról.

MinerGate Review: Következtetés

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a bányászok kapitulálnak, amikor az árak csökkennek. Az egész bányászati ​​ágazat visszaesést tapasztal, és a hash arányok nehézségekkel együtt csökkennek.

A fordított akkor is történik, ha az érmék többe kerülnek; több bányász bányász, növelve a kivonatolási arányt és a nehézségeket, és a bányászok kevesebb jutalmat kapnak, mivel megosztják.

A kriptovaluta bányászati ​​műveletek során fennálló pénzvesztés kockázata valódi. Ez a kockázat azonban nem kapcsolódik közvetlenül a MinerGate tervezéséhez vagy biztonsági jellemzőihez. Összességében minden rendeltetésszerűen működött, és a MinerGate többnyire biztonságos.

A pénzvesztés több tényezőtől függ. Az első a villamos energia szempontja. A számítógéptől / laptoptól és a működéstől függően előfordulhat, hogy az áramköltség nem éri meg az erőfeszítést.

A villamosenergia-költségeket figyelmen kívül hagyhatják azok a hobbisták vagy kezdők, akiknek meg kell tanulniuk a szakmát; a költség igazolja az eszközöket ezekben az esetekben.

A bányászat szintén lerövidíti minden olyan eszköz élettartamát, amely nagymértékben bányászik. A legtöbb esetben, amikor egy eszköz a túlzott bányászat miatt meghibásodik, az adott eszköz élettartamának jövedelme nem fedezte volna a berendezés költségeit.

Különböző szempontok határozzák meg a bányászati ​​berendezések produktív életciklusát: az eszköz kora, amikor utoljára CPU-pasztát alkalmaztak, a ventilátorok biosz-ban optimalizáltak és fizikailag megtisztultak a portól, a használt tápegység, merevlemez-meghajtó, operációs rendszer, szobahőmérséklet, RAM, világítás (meleget adhat hozzá) és még sok más.

Lehet, hogy a MinerGate holnap leáll? Ez mindenképpen lehetőség. Az ellátást központosított szolgáltatásokkal kell gyakorolni. Összességében a kriptográfia ismert, hogy az üzlet bezárásával és a felhasználók pénzeszközeivel való szökéssel távozik az átverésből. Ez szándékosan vagy akaratlanul történik. Remélhetőleg ez a MinerGate felülvizsgálati útmutató hasznos volt, ha bármilyen kérdése van, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector