Nebeus áttekintés: A kriptográfia egyszerű és biztonságos módon történő készpénzes áthidalása

A következő Nebeus-áttekintésben elfogulatlanul megvizsgáljuk a kriptográfiai kölcsönzési platformot, és megnézzük, hogyan halmozódik fel néhány nagyfiúhoz hasonlóan, mint a crypto.com vagy a Celcius Network. Alaposan megvizsgáljuk az összes fontos elemet, amikor kiválasztunk egy kriptográf hitelezési platformot a Bitcoin vagy az Etherum kedveléséhez; KYC, éves hozamok, biztonság és még sok más … Tehát ezzel mondva ugorjunk bele!

Nebeus Szemle

Ahogy a világ új évtizedet nyitott meg, a digitális pénznemek lassan a jövő pénzévé válnak. Ennek ellenére a kriptovaluta népszerűsége továbbra is gyorsabban növekszik, mint valaha. Számos szolgáltatás lehetővé teszi, hogy különféle kriptográfusokon keresztül fizessen, és a DeFi hulláma több száz új befektetési lehetőséget vezetett be a kriptotérben.

Gyors előre a mai napig, és akár egyszerű feladatokat is elvégezhet, például szállodákat foglalhat a Bitcoin segítségével.

A titkosítás mindennapi segédprogramjának létrehozása után a következő lépés a hagyományos banki szolgáltatások, például kölcsönök és megtakarítási számlák felajánlása. Több százmillió bank nélküli ember él ebben a világban, ami valószínűleg (legalább részben) megmagyarázza a DeFi elmúlt évek robbanását.

Olyan platformok, mint a Nebeus lehetővé teszik több mint 100 országbeli felhasználóik számára, hogy tényleges készpénzkölcsönöket kapjanak, amelyeket kriptovaluta biztosít. Míg korábban egy személy hitelbiztosítási képessége számos tényezőn alapult, mint például a hitelminősége, a nehéz eszközök stb., Most már gyakorlatilag bárki hozzáférhet egy kölcsönhöz, feltéve, hogy elegendő specifikus kriptovaluta van biztosítékként.


Vizsgáljuk meg tehát alaposabban ezt az új kriptohitelezési platformot, hogy lássuk, mit kínál!

Tehát mi az a Nebeus?

A Nebeus 2014-ben jött létre, és egy teljes értékű kriptovaluta platform, amelyet kriptovaluta felhasználók számára hoztak létre, és azóta nőtt.

A cégről ismert, hogy a kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját kínálja, mint például tároló, kriptopénztárca, takarékpénztárak, kriptográfiai hitelek, valamint a kriptovalutával történő kényelmes és gyors kereskedelem képessége.

Milyen szolgáltatásokat kínál a Nebeus?

Dióhéjban a Nebeus három fő típusú szolgáltatást nyújt:

Peer-to-peer Bitcoin hitelek

Nebeus Review - Bitcoin hitelek

Nebeus nyújt peer-to-peer Bitcoin hitelek anélkül, hogy bármilyen jóváhagyási folyamaton kellene átesnie.

Ha nem akarja a kriptovalutáját egy szabványos pénztárcában tartani, akkor a Nebeus segíthet abban, hogy készpénzre váltsa. A vállalat a kriptovalutát használja fedezetként, és biztosítja a későbbi, bankszámlájára befizetett készpénzösszeget. A legjobb szempont az, hogy még hitelellenőrzés sem szükséges – egyszerűen megkapja a fiat pénzt.

Nebeus-hiteltípusok

Az összes kölcsönt egyenrangú alapon adják. Ez azt jelenti, hogy egy másik fél felajánlotta a kapott készpénzt anélkül, hogy a bank a középső embert játszotta volna. Természetesen az egyetlen hátrány itt az, hogy a folyamat eltarthat egy ideig, és nem azonnali.

Minden hitelhez hasonlóan az adósságának elmulasztása is kedvezőtlennek bizonyulhat. A végén elveszítheti az összes kriptovalutát, ha nem tudja időben fizetni.

Ezenkívül csak a Bitcoin készpénzértékének felét kapja meg; 3000 dolláros készpénzkölcsön megszerzéséhez 1500 dolláros Bitcoin betétet kell készítenie.

Ha azonban időben tud fizetni, és betartja a feltételeket, ez egy nagyszerű hitelszolgáltatás azok számára, akiknek ki kell tölteniük a kriptovalutát.

Kripto pénztárca

Ahogy a neve is sugallja, a kriptotárca az a hely, ahol biztonságos és biztonságos tárolóban tárolhatja az összes kriptovalutát. Azt is lehetővé teszi, hogy ennek megfelelően fektessen be.

Ennek segítségével kriptopénztárca, ingyen átviheti a kriptovalutát a Nebeus többi felhasználója között.

Még akkor is, ha titkosítást szeretne átvinni külső számlákra, alacsony díjakkal megteheti; mindezeket a funkciókat biztonságosan megteheti otthona zárt helyiségeiben.

Ezenkívül az összes kriptovalutát hideg (offline) fiókokban tárolja, ezáltal távol tartva a hackerektől. 

 

Takarékszámla

Hírek szerint a bankok negatív kamatlábakat kezdtek bevezetni.

Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy pénzt kapna kamatként a készpénz befizetéséhez, pénzt kell fizetnie a banknak az alapok tárolásáért.

A COVID-19 gazdasági károk miatt a jövőben várható magasabb infláció mellett a megtakarítások összértéke még tovább csökkenhet.

Az adott probléma leküzdésére a Nebeus felajánlja kriptovaluta megtakarítási számláját. Ez a megtakarítási számla 8,25% -os éves kamatlábat nyújt Önnek havonta közvetlenül a számlájára (euróban). Az alapok azonnal összeszerelhetők vagy visszavonhatók.

Két megtakarítási platformot választhat, amelyeket a számla nyitva tartásának ideje és a kriptográfia összege alapján találhat meg.

A megtakarítási számla lehetővé teszi, hogy extra passzív jövedelmet szerezzen, miközben kriptovalutát tart.

Kripto csere

Ez a Nebeus elsődleges funkciója – a kriptovaluta adás-vétele. A kriptovaluta a Nebeus tőzsdei szolgáltatásán keresztül kereskedhető.

Amint azt korábban említettük, konvertálhatja pénzét rejtjelre, vagy megváltoztathatja az egyik kriptotípust másikra. A Nebeus emellett lehetővé teszi, hogy kriptovalutát vásároljon betéti / hitelkártyáján keresztül, vagy banki átutalást használjon, ezáltal sokféle lehetőséget kínál a kriptovaluta-befektetésekhez.

Míg a bankbetéteket ingyen lehet befizetni, a betéti / hitelkártyás betéteknél kis díjat kell fizetni.

Ezenkívül a Nebeus számlájáról közvetlenül a bankszámlájára is átviheti készpénzét.

Hogyan jelentkezhet be a Nebeusba?

A Nebeus-nál való feliratkozás rendkívül egyszerű és egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a nevét és e-mail címét, nemzetiségét és jelszavát; ez az! Az ellenőrzési folyamat azonban kissé trükkös. Fiókját SMS-ben kell ellenőrizni – ki kell töltenie egy űrlapot, csatolnia kell a közüzemi számlákat, és a Nebeus-fiókja készen áll!

Mi a hiteligénylés folyamata?

Hitelt igényelni nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket:

  • Irány a Nebeus emelvény; itt érintse meg a „Hitel kiadása” elemet.
  • Érintse meg a „Hitelkérelem létrehozása” gombot, majd a „Hiteligénylés” gombot.
  • Miután elkészült, egyszerűen ki kell töltenie az űrlapot.

Segítene, ha emlékezne arra, hogy az összes feltétel megjelenik a potenciális hitelezők számára is. Ezért minél több információt ki kell töltenie, hogy a hitelezők jobban megismerhessék Önt pénzügyi körülményeivel kapcsolatban. Összességében ez csak növeli a hitelfelvételi esélyeket.

Nebeus-összefoglaló következtetés

A Nebeus az egyik legújabb kriptoplatform, amelyet egyszerűen megérteni és használni lehet, ezáltal tökéletes hely mind a kezdők, mind a szakemberek számára. Az oldal olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a takarékpénztárak, stb. A legtöbb felhasználó azonban a Nebeus-t használja hitelek fedezésére, a gyors és egyszerű módszernek köszönhetően. A Nebeus mindenképpen varázslatként működő oldal, ajánlott platform, ha kriptovalutával foglalkozik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector