Profit Trailer Review 2021 [Automatizált Crypto Trading Software]

A kriptovaluta-kereskedelem és a befektetések az utóbbi néhány évben népszerűségre tettek szert, mivel a mainstream résztvevők egyre több érdeklődést mutatnak az alternatív piacok iránt. Még az intézményi befektetők is elkezdték fordítani figyelmüket a digitális valuták befektetési portfóliójának részeként történő bevonása felé.

A kereseti lehetőségek maximalizálása érdekében egyes kereskedők kereskedési botokat kezdtek használni kereskedési tevékenységük optimalizálása érdekében. A kereskedési botok meghatározott szabályok szerint működnek, amelyeket az üzemeltetőnek (embernek) világosan meg kell határoznia és be kell programoznia a botba. Ezek a feltételrendszerek lehetővé teszik, hogy a bot egyszerű és nagyon összetett vételi és eladási megbízásokat hajtson végre.

A fedezeti ügyletek és a védekező kereskedelem összetett hálózatának létrehozása. Profit Trailer egy kereskedelmi bot új és haladó felhasználók számára. A Profit Trailer hatékony eszköz lehet a kereskedő trükkös zsákjában. Ez az eszköz lehetővé teszi az alvást, amelyből mindig hiány van egy 24 órás kriptopiacon, amely úgy tűnik, nem alszik.

Kereskedelmi nézetből integrált diagramkészítő eszközöket kínálnak egy platformra, amely önmagában is növelheti a kereskedési élményt, ha helyesen hajtják végre az utóteszteléssel. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a profit kereskedési bot, hogyan működnek, és milyen előnyöket lehet kihasználni használatuk során.

Profit Trailer Review

Mi a Profit Trading Bot?


A Profit Trailer hatékony eszköz lehet a kereskedő trükkös zsákjában. Ez az eszköz lehetővé teszi az alvást, amelyből mindig hiány van egy 24 órás kriptopiacon, amely úgy tűnik, nem alszik.

Kereskedési szempontból integrált platformot biztosítottak, amely önmagában is megnövelheti a kereskedési folyamatot, ha helyesen hajtják végre utóteszteléssel. A Profit Trailer VPS előre telepítve van, és készen áll a kereskedelemre, ami számos fejfájást eltávolít a kereskedő bot felállításától.

A felügyeleti irányítópult jól el van látva, lehetővé téve a mobiltelefonról történő konfigurálást. Rendelkeznek egy lehetséges vásárlási naplóval is, amely áttekinti a lehetséges kereskedéseket és végrehajtja, ha az ár megegyezik a meghatározott kockázat-haszon arányokkal. A Páros napló tisztán és.

A DCA napló (dollárköltség-átlag) több vásárlást tesz lehetővé, százalékos veszteség váltja ki. Nem szeretjük az átlagolást, soha ne dobjunk jó pénzt rossz pénz után, ha arra számítunk, hogy rendezik a kereskedelmet. Ez hosszú távon növeli veszteségeit, és a kereskedést inkább a szerencsejátékként kezeli, mint a kockázatkezelést. Pornapló rögzíti a nem végrehajtott ügyletek eladatlan részeit.

A Profit Trailer a következő tőzsdéken dolgozik; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX és Bybit. A lenyűgöző lista a kissé elismert cserékről.

Nyereségesen teszteltük ezt a kereskedési botot. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyereséges lesz. Több éves tapasztalattal rendelkezünk több piacon, és értjük, hogyan kell használni a pine scriptet és a Tradingview-t. Az ingyenes verziót minden kereskedő számára javasoljuk, hogy kísérletezzen.

Ki használhatja a nyereségelőzeteseket?

Profit Trailer egy kereskedelmi bot új és haladó felhasználók számára.

Előre konfigurált a kereskedés azonnali megkezdése; amint azt a fentiekben kifejtettük, az üzemeltetőknek megfelelő kereskedési tervekkel kell rendelkezniük és a Profit Trailer programokat megfelelően és a piaci viszonyoknak megfelelően kell programozniuk.

Minden beállítás testreszabható.

Profilelőzetes stratégiák

A kereskedési botoknak rengeteg előnye van az emberi kereskedéssel szemben. A kereskedési botok a nap 24 órájában, a hét minden napján egész évben kereskedhetnek a piacokkal, és nem panaszkodnak.

Nem kell aludniuk, enniük vagy társasági életük. Ez lehetővé teszi felhasználóik számára, hogy kissé normális életet éljenek, és profitot szerezhessenek egy jövedelmező kereskedési rendszer felállítása érdekében.

A kereskedési rendszer megfelelő felállításához meg kell értenie a piacok működését. Milyen feltételek eredményeznek nyereséget és milyen feltételek okozhatnak veszteséget.

Mikor kell elfogadni a veszteséget, és mikor kell duplázni nagyobb profit érdekében. A kereskedési bot problémája az, hogy csak azt fogják megtenni, amit Önnek parancsol.

Ha nem érted, hogy a kereskedési botok miért hajtanak végre bizonyos műveleteket, akkor csak idő kérdése lesz, amíg felszámolják a számládat.

Még akkor is, ha megérti, hogy egy kereskedési bot mit csinál, folyamatosan fejlesztenie kell kereskedési szemléletét, hogy összhangban maradjon a piacokkal.

Ha van hatékony kereskedési terve, akkor kereskedési botja kihasználhatja ezt a folyamatos kereskedelemhez. A kereskedési tervek mindig javíthatók, és a piacok dinamikusak.

Valamennyi sikeres bot-üzemeltető visszatesztelést folytat, hogy vagy a piacokkal együtt alakítsa ki kereskedési tervét, vagy új piaci terveket hozzon létre, amelyek más piaci feltételek mellett teljesítenek.

Javasoljuk a Tradingview és a Backtest-Rookies használatát. A Tradingview a Pine szkriptet használja, amely nagyszerű bevezetést jelent a nagy közösséggel végzett tesztekbe, és rengeteg rendelkezésre álló erőforrást tartalmaz.

A medve- és bikapiacok általában saját feltételekkel rendelkeznek. A legjövedelmezőbb hosszú be- és kilépési rendszer nem feltétlenül jár olyan jól, ha rövidtávon eladják.

A kereskedési rendszerek rendkívül összetettek lehetnek, több belépési feltételekkel és teljesen nem kapcsolódó kilépési feltételekkel.

A számítógép és a kereskedési program egyszerre több piacot is képes kereskedni, és szükség esetén minden változásra egyidejűleg reagálhat.

Másrészt az ember egyszerre csak egy belépést vagy egy kilépést hajthat végre.

Profit Trailer jellemzők és árak

A Profit Trailer 4 licenccel rendelkezik: Free, Single Edition, Basic és Advanced. Javasoljuk, hogy kezdje az ingyenes licenccel, és ismerkedjen meg a programmal.

Próbáljon el szándékosan elveszíteni a papírkereskedését. Nézze meg, hogyan reagál a Profit Trailer bot a különböző ingerekre és különféle kereskedési párokra adott piacokra.

A díjakat havonta lehet fizetni, amit ajánlunk, vagy megvásárolhatók az egész életre szóló tagságok. A díjak 30,00 és 999,00 euró között mozognak

A Profit Trailer további díjakat vet fel, amelyeket figyelembe kell venni. A Profit Trailer telepíthető a VPS-re. A további használat megkönnyítése érdekében használhatja a VPS-t is 10,00 € / hó áron. 1 API Key Slot ára 250,00 €.

Az API-kulcs lehetővé teszi a bot számára, hogy hozzáférjen az Ön Exchange-fiókjához és kereskedhessen. A Multi Exchange Upgrade ára 150,00 €, és lehetővé teszi az összes cseréjének használatát.

A Config Save Slots 10,00–50,00 € közötti, 10 darabos csomagolásban kapható. Érdemes nagy számú konfigurációs fájlt létrehozni és tárolni a szerveren, hogy azonnal reagálhasson a gyorsan változó piaci körülményekre.

A TradingView Integration 5,00 € / hó áron adja le a legjobb tulajdonságot.

Ez valóban lehetővé teszi, hogy teljes irányítás alatt álljon, és olyan komplex megbízásokat hajtson végre, amelyek belépési vagy kilépési feltételként beviszik a piaci adatokat a Tradingview-ben elérhető bármely eszközből.

Az intézményi kereskedők kereskedéseket folytatnak, több piacot felülvizsgálva, hogy további betekintést nyerjenek a piacokba.

A legutóbbi Crypto összeomlás során a BTC kereskedett a Dow Jones Industrial Average-vel.

Az utolsó elérhető termék a Feeder 169,00 euróért. Ez az eszköz lehetővé teszi a kereskedési paraméterek valós idejű dinamikus megváltoztatását, anélkül, hogy beállítanánk egy konfigurációs fájlt vagy írnánk egy szkriptet a Tradingview-ban.

Bár ez hasznos lehet, súlyos kockázatot jelent a kereskedési számlájára, ha helytelenül történik, mivel az üzemeltetők hajlamosak a kudarcra sok körülmény között.

Miután regisztrált valamelyik tagságra, hozzáférést kap a kereskedési jelzéseikhez, amelyeket nem javasolunk.

A termékkel nincs semmi baj, de fontosabb a saját gondolkodás és a saját kereskedelem igazolása.

A kereskedési terv felhasználása saját jelek előállításához az egyetlen módja annak, hogy fejlessze a piacok megértését és az adott pár kereskedésének bonyodalmait.

Hogyan állítsuk be a nyereségelőzeteseket

Profit Trailer

A Profit Trailer elképesztő forrásokkal rendelkezik: a Profit Trailer Wiki jól kidolgozott, olvasható angol nyelven tárja fel kereskedési botjuk összetettségét. A robot létrehozásának és kezelésének folyamatát az átlagos nem technikai ember számára teszik elérhetővé. Az övék Viszály a közösség tele van hasznos botkezelőkkel; van útmutatásuk is, ha még soha nem használtál ellentmondást.

A Profit Trailer a Discord-on alapította támogató személyzetét. Gyors, gyors felbontás érdekében a VPS támogatási válasza nem tart tovább 30 percnél. A Profit Trailer emellett egy remek YouTube-csatornával is rendelkezik, amely kezdeti erőforrásokkal rendelkezik. A Profit Trailer marketingje ponton van. Facebook-fiókjuknak egyértelmű célja és stratégiája van, valamint van Twitterük is, hogy felhasználóik világos képet kapjanak magáról a kereskedési botról.

Crypto Trading Bot alternatívák

A Profit Trailer nem az egyetlen kereskedési bot. A Zenbot egy nyílt forráskódú, teljesen ingyenes botkereskedelmi alternatíva, de a tanulási görbe meredek, a piacok és a kódolás erős megértését igényli, és nem kezdőknek szól..

Cryptohopper

Ez a bot plug and play, lehetővé teszi egyedi stratégiák és utólagos tesztelés lehetőségét. Stratégiák is eladóak. Mindig javasoljuk, hogy gondolkodjon saját maga, de az ötletek inspirációt nyújthatnak, vagy kreatív gondolkodáshoz vezethetnek, együttműködve azzal, amit nyújtanak. Nagyszerű kezdőknek.

Cryptotrader

Több díjat számít fel, és csak kriptóban foglalkozik. Arra is kényszerítik, hogy frissítse a tervét, mivel a fiók mérete növekszik. Ez a platform nem nyújt Önnek programot.

Kínálnak egy webalapú portált, ahol utasíthatja botját a kereskedések végrehajtására. Stratégiai piacuk van, és támogatják az utólagos tesztelést.

Gunbot

Csak egyszeri fizetéssel rendelkezik, és jól ismert és megbízható. Van egy stratégiai piacuk, ami kissé drága. A saját VPS vagy szerver használatát javasolják, és ezt nem állítják be az Ön számára. Van egy Tradingview kiegészítője is, amely szintén lehetővé teszi az utótesztelést.

Nagy a termékválasztékuk, beleértve az arbitrázs kereskedelmet is. A Gunbot nem kezdőknek szól.

Hassbot

Drágább, de számos funkcióval rendelkezik; arbitrázs kereskedéssel, backtesteléssel, automatikus hangolással és biztonsági intézkedésekkel is rendelkeznek, amelyek kiváló védelmet nyújtanak. Szervert ajánlanak, és nem érezzük úgy, hogy kezdőknek szólnának. Támogatásuk is elképesztő.

Profit Trailer Legit?

A Profit Trailer legitim és nagyon jövedelmező módja a kereskedelemnek. Ha tudja, hogyan kell kereskedni, akkor előre megtervezett szabályok szerint megtervezheti és kivitelezheti a kereskedelmet, és tud kódolni.

Ha meg tudja csinálni ezt a 3 dolgot, akkor profitot kell látnia. Ha nem tudja megtenni ezt a 3 dolgot, akkor nem fog annyi nyereséget elérni, vagy elveszítheti az összes kereskedési tőkét a kriptovaluta-csere kapcsolt számlákon.

Következtetés

A kereskedési botok keményebben és hosszabb ideig működnek, mint az emberek, nem érzelmesek és nem fognak pánikba esni. Sajnos csak azt fogják megtenni, amit Ön nekik mond, és helytelenül beállítva gyorsan kiürítheti fiókját. Mielőtt belegondolna egy kereskedési botba, először nyereséges kereskedővé kell válnia, egy meghatározott idő alatt.

1-2 évig ajánljuk, és akkor is előfordulhat, hogy nem lesz kitéve mindazoknak a bonyolultságoknak, amelyeket a bika- vagy medvepiac kínál. Sok számítástechnikai kereskedő éveken át finomítja matematikai, programozási és piaci ismereteit, hogy nyereségessé váljon. Számtalan diagram áttekintése és minden átgondolható változó utólagos tesztelése.

Mindig tartsa szem előtt; Ha az ingyenes stratégiák ennyire jók lennének, akkor egy pénzintézet megvásárolta volna az egész vállalatot 8-10 számjegyű összegért. Még a fizetett kereskedési stratégiák sem olyan hasznosak ugyanabból az okból. Mindig legyen saját kereskedési terve. Erősen javasoljuk az ingyenes verzió kipróbálását, még akkor is, ha nem tervezel botot használó kereskedést.

A jellemzők és a piaci ismeretek segíthetnek a kereskedési stratégia megfogalmazásában, vagy a piaci megértés további meghatározásában. Zárásképpen: soha ne tartsa az összes kriptovalutáját egy tőzsdén kereskedett számlán. Használjon több tőzsdét a kockázat diverzifikálásához, és használjon hardver pénztárcát tartalék tőkéjéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector