TradeSatoshi 2021-es áttekintés: Crypto Exchange biztonság és költségek

A TTradeSatoshi egy kriptotőzsde, amely sok szempontból felülmúlja versenyét. A platformon legfeljebb 200 érmét lehet kereskedni. Az ipar egyik legismertebb kriptotőzsdéje. Ezenkívül a tőzsdét 2015-ben indították el az Egyesült Királyságban, egy olyan helyszínen, amely versenyelőnyt biztosít számára más platformokkal szemben. A központ akár 300 000 regisztrált felhasználóból álló felhasználói bázist is parancsol. A következő Tradesatoshi áttekintés részleteket tartalmaz, amelyek segítenek meghatározni, hogy a platform megfelel-e az Ön számára.

tradesatoshi áttekintés

A megfelelő kriptovaluta-csere kiválasztása több tényezőtől függ. Nevezetesen: megbízhatóság, biztonság, adatvédelem, az érmék jegyzékének sokfélesége, betéti és kivonási költségek. Ez a TradeSatoshi áttekintés ezekre a mélyrehatóbb kérdésekre terjed ki.

A TradeSatoshi lista a következő népszerű érméket tartalmazza.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Dash (DASH)
 • Monero (XMR)

Ellenőrizheti a Tradesatoshi honlapja más érmékért, amelyekkel kereskedhet a platformjukon. 


A TradeSatoshi az Ön számára megfelelő?

Feltételezhetem, hogy a Trade Satoshit veszi figyelembe egyablakos kriptográfiai megoldásként. Ebben az esetben részleteket közlök a platform használhatóságával kapcsolatban. Eközben ezeket a részleteket a könnyű használatra és a kapcsolódó költségekre alapozzuk. 

Felhasználói felület

Bejegyzés 

 Az új tagok egyszerű regisztrációval jutnak hozzá a platformhoz, amely csak e-mail ellenőrzését igényli. Számos más tőzsdétől eltérően a Trade Satoshi nem követeli meg az azonosító és a cím ellenőrzését. Eredmény a névtelenség szintjén. A Trade Satoshi bejelentkezés alatti biztonság fokozása érdekében a tőzsde bevezette a híres kétfaktoros hitelesítést (2FA). 

Navigáció

A tőzsdének intuitív, modern weboldal-kialakítása van, amely regisztráció után azonnal a honlapra kerül. A kezdőlapon több fül található a kereskedéshez és a legjobb kereskedési párokhoz. A legördülő menü hozzáférést biztosít az élő csevegéshez, az érmék kereséséhez szükséges csaptelephez, a legfrissebb hírekhez és a támogatási csapathoz. Ezenkívül a token projektek vezetői találhatnak egy gombot az értékelés felsorolásához a legördülő menüben. A legördülő menü hozzáférést biztosít a Trade satoshi egyenlegéhez is. 

Kereskedési lapok 

A tőzsdének két lehetősége van a kereskedésre. Basic és Advanced. Használja az alaplapot, ha gyors kereskedéseket szeretne végrehajtani, és minden releváns részletet meg szeretne jeleníteni. Másrészt a speciális opció további részleteket nyújt a szakértői kereskedési döntésekhez. Bármelyik lap lehetővé teszi a valós idejű grafikonok megtekintését a TradingView alkalmazásból. 

Társult költségek

Ugyanaz a kereskedési díj csökken az összes piacon. A Satoshi kereskedés a piac egyik legkisebb, 0,1% -os kereskedési díját számolja fel. 

Kivonások

Van egy napi visszavonási korlát, amely teljes mértékben a tagság szintjétől függ. 

Betétek

A Satoshi kereskedelem betétdíja 0% minden érmére. A kriptovaluta átutalás az egyetlen módja a pénzeszközök befizetésének a Trade Satoshi pénztárcájába. A tőzsde ugyanis nem fogad el fiat pénznemet. 

jegyzet

A kereskedők bármilyen szintű technikai készséggel könnyen eligazodhatnak a cserében és részesülhetnek szolgáltatásaiból. Az oldal könnyen használható, és mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedők számára vonzó. 

Hogyan kell használni a TradeSatoshi-t

A Trade Satoshi használata meglehetősen egyszerű, kivéve néhány óvintézkedést, amelyet meg kell tennie. Fiókja regisztrációja során ellenőrizze a következő adatokat: Teljes név, születési dátum és e-mail cím.

Ezenkívül engedélyezze a kétfaktoros hitelesítést, hogy megvédje fiókját a DDoS-támadásoktól (szolgáltatásmegtagadási támadások). Vegye figyelembe a következő kiegészítő szolgáltatásokat, mint például a magánkulcsok offline tárolása, élő biztonsági másolatok, amelyek segíthetnek a pénzeszközök helyreállításában vészhelyzetek esetén, és a DDoS mérséklő funkciói a szerverek védelme érdekében. 

Szerint a TradeSatoshi CoinMarket sapka, a platform Bitcoin kereskedési volumene jelenleg 89, 472 dollár. 

Vevőszolgálat

Több ügyfél panaszkodott arra, hogy a TradeSatoshi támogatása lassan reagál a kérdésekre. Ennek ellenére beküldhet egy felhasználói lekérdezést a platform saját diszkord, online jegy-, twitter- és facebook-profilján keresztül. Ha a tőzsde webhelyén bármi információra van szükség; A Trade Satoshi egész évben teljes munkaidőben kínál ügyfélszolgálatot. 

TradeSatoshi Review: Előnyök és hátrányok

tradesatoshi előnyei és hátrányai

Előnyök

 • 2-faktoros hitelesítés
 • Leszállás biztonsági jellemzői
 • Könnyen kezelhető
 • A kriptovaluták sokféle köre
 • Alacsony kereskedési díjak
 • Csaptelepek 

Hátrányok

 • Átlag alatti ügyfélszolgálat
 • Nem támogatja a tőkeáttételes kereskedést
 • fiat betéteket nem fogadunk el
 • Nem támogatja az Ethereumot
 • Alacsony kereskedési volumen

Milyen jegyzési díjak vannak egy TradeSatoshi-projekten való részvételért?

Az érmének a platformra történő felvételével kapcsolatos Tradesatoshi jegyzési díjak csekély 0,150000 BTC. Alacsony díj a többi vezető kriptotőzsdéhez képest. Vádak szerint a Binance legfeljebb 2,6 millió dollárt számol fel tőzsdei bevezetési díjakként. 

A TradeSatoshi használatának előnyei

Névtelen kereskedés 

A legtöbb kriptovaluta-tőzsdére a Know-Your-Customer (KYC) irányelvek vonatkoznak. A Trade Satoshi azonban egyik politikát sem hajtotta végre. Ezért a felhasználókat semmilyen azonosító eszköz, például útlevél, hitelkártya vagy személyi igazolvány benyújtására nem kérik. Ami lehetővé teszi a platformon történő névtelen kereskedelmet. Ha a titkosítás az elsődleges prioritása a kriptográf vásárlásakor és eladásakor; A kereskedelem Satoshival kell az első helyen állnia. 

Nincs betéti díj

Vannak tőzsdék, amelyeknél betéti díjat kell fizetnie. Míg a visszavonási díjak a leggyakoribb díjak a kriptotőzsdéken. Érdemes megjegyezni, hogy a Trade Satoshi a befizetett összeg ellenére sem számít fel díjat. 

Több Altcoins platform

Az a tény, hogy a Trade Satoshi hisz a szabad piac elveiben; több száz altcoint soroltak fel. A főbb érmék, például a bitcoin, az Ethereum és a bitcoin készpénz felsorolása mellett a Trade Satoshi számos apró érmét is felsorol. A kis érmék vonzóvá tehetik a kezdő kereskedőket, mivel sokkal olcsóbbak a vásárlásuk. 

Alacsony díjak

A Trade Satoshi kereskedés során a költségek nem jelenthetnek problémát. A platform nagyon alacsony díjakat számít fel a kriptovaluták vevői és eladói számára egyaránt. Bár néhány más központ valamivel olcsóbb, a Trade Satoshi sokkal olcsóbb, mint a kriptográfia 80% -a. A platform 0,1% -ot számít fel az összes érmére kriptográfia vételéért és eladásáért egyaránt. 

A TradeSatoshi Exchange alternatívái

A legtöbb ember, aki egy TradeSatoshi alternatívát keres, azonnali ügyfélszolgálatból, alacsonyabb díjakból és az érmék változatosabb listájából szeretne részesülni. A legjobb ügyfélszolgálattal rendelkező kriptográfiai alternatívák a Binance, a Bitfinex és a Paxful. Másrészt, ha alacsonyabb kereskedési díjakat keres; A Coinbase, a Huobi Exchange és a Binance jó megoldások. 

TradeSatoshi felülvizsgálati ítélet

A fenti TradeSatoshi Review azt mutatja, hogy a tőzsde biztonságos, könnyen használható és alacsony díjakat számít fel. Az esetleges esetek visszatérítésének biztosítása mellett a csere névtelenséget is biztosít. Ellentétben a legtöbb olyan tőzsdével, amelyre a KYC irányelvei vonatkoznak (Know-Your-Customer), a Trade Satoshi lehetővé teszi a szilárd névtelenség fenntartását a platformon. A lassú ügyfélszolgálaton kívül, amely végül válaszol a kérdésére, a TradeSatoshi még mindig csodálatos kriptotőzsde. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector