Új és egyszerű üzletvitel – Fizetett hálózati áttekintés

Az intelligens szerződések az elmúlt évek során minden aggodalomra adtak okot a kriptotérben. Az Ethereumtól a NEM-ig gyakorlatilag minden decentralizált platform megpróbálta integrálni az intelligens szerződéseket a protokolljukba. És miért nem? Minden ökoszisztéma fejlődésének kulcsfontosságú eszközévé vált.

Bármilyen közelgő platform őrült lenne, ha nem használná őket. Mi van, ha van egy új protokoll, amely potenciálisan intelligens szerződéseket visz fel a következő szintre? Nem csak ez, hanem ennek az új protokollnak az a feladata, hogy kiszüntesse a törvényes közvetítőket, és sokkal könnyebbé tegye az üzleti tevékenység gyakorlását, ezáltal a szokásos intelligens szerződések réginek és elavultnak tűnjenek.

Fizetett hálózati áttekintés

Ez a cikk részletes és átfogó PAID hálózati áttekintést tartalmaz, egy új, hamarosan elérhető decentralizált protokollt, amely elindítja őket Kezdeti Dex-ajánlat (IDO) 2021. január 20-án. Ebben a cikkben megvitatjuk az egyedi jellemzőit, merre halad, és hogy ez jó befektetés lehet-e.

Mi a fizetett hálózat?


Mint említettük, a PAID Network egy decentralizált protokoll, amely tovább terjeszti a decentralizált világot azáltal, hogy leegyszerűsíti az üzleti tevékenység jogi aspektusát, megkönnyíti annak használatát, rendkívül költséghatékony és több peer to peer.

A PAID Network protokoll a Polkadot ökoszisztémán található. Először konceptualizálva 2020 második negyedévében, 2021 első negyedévében megjelent számos olyan funkciója, amelyekhez egy kicsit eljutunk, ideértve a letéti letétet, a hírnevek értékelését, a tétet, az okos megállapodást stb.

2020 decemberében sikeres privát token értékesítést tartottak, és most várhatóan januárban megtartják nyilvános IDO-jukat Polkastarter platform, a Polkadot ökoszisztémára épített protokoll a láncok közötti token poolok aukciójára.

A PAID Network partnere és támogatója néhány ismert vállalkozás, nevezetesen a Chainlink, az Alphabit, a Masters Ventures, a Brilliance Ventures, hogy csak néhányat említsünk..

Kinek fizetett hálózat?

A PAID decentralizált alkalmazása (dapp) elengedhetetlen minden olyan vállalkozás és / vagy felhasználó / ügyfél számára, aki vagy kevés tapasztalattal rendelkezik, nagyon korlátozott pénzeszközökkel rendelkezik, vagy el akarja kerülni a jogi szolgáltatások igénylését. A PAID dapp intelligens megállapodásaival igyekszik megoldani a jogrendszer számos visszatérő kérdését.

Fizetett hálózati áttekintés

Mit tartalmaz

A PAID Network számos eszközzel és technológiával rendelkezik. Saját, PAID nevű segédprogram-tokenje van. Decentralizált és interoperábilis blokklánc-hálózatot használ az átlátható és tisztességes tranzakciók ellenőrzéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy dappjuk teljes mértékben kompatibilis legyen más blokkláncokkal.

Úgy alakították ki a terméküket, hogy a lehető legálisan megbízható, biztonságos és a lehető legtöbb felhasználó számára elérhető legyen. Beleírták a neves pontozási rendszer a vállalkozásoknál, így a felhasználók üzleti szerződéseket kötnének azokkal, amelyeknek ajánlott. Magában foglalják a biztosítási védelmet és az önkényes szolgáltatásokat is.

Alkalmazásuk asztali és mobil eszközökön egyaránt elérhető lesz.

A szolgáltatások áttekintése

Mint az ő weboldal, A PAID öt különálló tulajdonságot vázol fel, amelyek működtetik ökoszisztémájukat:

1) Okos megállapodások; új sablon, amely szabványosított és automatikusan kitöltött intelligens funkciókkal rendelkezik. A felhasználók saját maguk teljesíthetik a feltételeket és üzleti szerződéseket, bárhol a világon. Az intelligens megállapodások potenciálisan lehetnek ez az „evolúciós” lépés, amely jogi rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a szerződésekre vonatkozó összetettebb feltételek felállításához, mint azt korábban gondolták.

2) A hitelezés ösztönzése & Likviditási poolok a biztosítási pooling és a letéti letét révén. Az alapok védelmének biztosítása érdekében az egyetértő felek letéti szolgáltatást vehetnek igénybe, amelyet mindkét fél finanszírozhat. Minden letéti hitelt és hitelt decentralizált P2P piacon kell elhelyezni a PAID platformon belül.

A platform rendelkezik biztosítási pool mechanizmussal is a kedvezményezett kifizetéseinek biztosítására. Bármely tag, aki részt vett a platformban, részt vehet ezekben a biztosítási poolokban, tőkéjét befektetve a poolba, és díjakat kaphat cserébe.

3) Döntőbíráskodás. Az ökoszisztéma integritásának fenntartásáért a választottbíráknak az intelligens megállapodásbeli nézeteltérésekből eredő esetleges vitákat térítés ellenében kell rendezniük. Ezek azok a Fizetett közösség tagjai, akik jelentős részesedéssel rendelkeznek.

4) A PAID Network jó hírnévi pontszámot tart fenn, hasonlóan a kredit pontszámhoz. Minél magasabb a hírneve pontszáma, annál elismertebb egy felhasználó / vállalkozás, és így a hálózat annál inkább ajánlja Önt másoknak, hogy üzleti tevékenységet folytassanak.

5) Bármely Token tulajdonos vagy érintett részt vehet az irányítási rendszerben. A tagoknak lehetőségük van javaslatok benyújtására.

PAID tokenjük alapvető segédprogramként működik, és minden token tulajdonosának a következő hozzáférést és jogosultságot biztosítja:

Hozzáférési token:

  • Megállapodás és előfizetési szolgáltatási díjak megvásárlása.

Decentralizált finanszírozás (Defi):

  • A felhasználók jutalmat kapnak a tétért.
  • Kapjon prémium jutalmat a biztosítási kölcsönökért
  • Letéti letét & DAICO

Hírnév & Kormányzás:

  • Szavazás a javaslatról és a hálózatban bekövetkezett változásokról
  • Hírnév pontszámok a blokkláncon

Döntőbíráskodás:

  • Vitarendezések

A PAID tokenek jelenlegi forgalma 19 884 000, maximális kínálata 594 717 456. A token deflációs, mivel a kínálat az idő múlásával csökken a tranzakciós díjakhoz felhasznált tokenek százalékos aránya miatt.

A csapat

A csapat sok jól intelligens és tapasztalt egyénből áll. Kyle Chasse a PAID Network jelenlegi vezérigazgatója. A blockchain technológia fejlesztésének veteránja és vállalkozó, számos induló vállalkozást alapított, köztük a World Super Lotto (WSL) -et, a világ első globális lottójátékát, amely Bitcoin-alapú.

Önnek is van Lawrence Hutson, jelenlegi CTO, aki szintén nagyon csiszolt önéletrajzzal rendelkezik. Ő vezette a Travelocity.com, a világ első utazási weboldalának tervezését és bevezetését, és jóval több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik új termékek és formatervek felépítésében..

A csapat részeként blockchain mérnökök és szoftverfejlesztők egész sora van. Biztos lehet benne, hogy ezt a projektet magasan képzett emberek támogatják, akik tudják, mit csinálnak.

A PAID Networknek meglehetősen nagy tanácsadó testülete is van. Ezek közül néhány tanácsadó Ryan Williams, a nemzetközileg elismert ügyvédi iroda, az Ashbury Legal alapítója, aki a múltban támogatja a kriptovaluta és a blockchain ügyfeleket. Van Joeri Van Geelen, az iparág következő vezetője.

A Harvard Ph.D. által vezetett gazdasági tanácsadó cég, az APAC ügyvezető partnere. közgazdászok. Ivan on Tech, a híres Youtuber is része a tanácsadó testületnek. Saját csatornája van, és jóval több mint 200 000 előfizetője van. Didi Taihuttu, a híres „Bitcoin család” vállalkozója és pátriárkája is van, akinek családja 2017-ben „belement” a Bitcoinba, amikor eladta vállalkozását és házát.

Családjával azóta is körbeutazta a világot, és terjesztette az Igét a Bitcoinról.

További információk és egyéb vélemények

A Crypto ex-pat, a Youtuber, 2020. december 17-én közzétett egy videót, amely elmagyarázza, mi is a PAID Network, és vizuális útmutatásokat nyújt otthoni honlapján. Kérjük, olvassa el az alábbi linket:

Itt van egy másik videó útmutató:

Az alábbiakban a KIFIZETETT HÁLÓZAT ismertetője ismerteti küldetésüket, stratégiájukat, tokenomikájukat stb.

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

Ezenkívül az alábbiakban egy PDF fájl található, amely felvázolja a PAID Network összes információját, miről szól, ki támogatja stb.

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

Fizetett hálózati áttekintés, következtetés

Összegzésképpen elmondható, hogy miután a PAID Network áttekintette és átolvasta a folyóiratukat, a weboldalukat és a hírforrásaikat, úgy tűnik, hogy megalapozott alapjaiként elindulhat, és láthatja, hogy széles körben elfogadottá válik, legalábbis a Polkadot ökoszisztémán belül..

Az okos megállapodások bevezetése mindenképpen a játék fő kártyája. Ez potenciálisan megváltoztathatja a hagyományos üzleti tevékenység folytatását és megegyezését, de nagyon jól megzavarhatja a defi és az intelligens okosok jelenlegi felhasználási módját is. Úgy tűnik ennek az írónak, hogy ez a projekt valóban lenyűgöző, és amelyre a potenciális befektetőknek mindenképpen figyelniük kell.

Ennek ellenére van egy kis aggodalom. Mint minden új projekt és induló vállalkozás esetében, a korai befektetővé válásnak, még akkor is, ha a projekt jól átgondolt, és néhány ismert vállalkozás és magánszemély támogatja, mégis nagy a kockázata. A Crypto Expat Youtube videóján nem tűnt túl lelkesnek a projekt iránt. De azért felhozott egy jó pontot.

Hacsak a protokollt nem lehet tömegesen elfogadni, nem számít, mennyire átgondolt, izgalmas a projekt és mennyire tehetséges a csapat.

Ez a projekt még mindig új, és amikor teljesen elindul, nem lehet kétséges, hogy a csapat és befektetői megrendeléssel néhány ütést tapasztalhatnak. Fegyelemre, kemény munkára, további kutatásokra lesz szükség & fejlesztés és a projekt ötletébe és csapatába vetett erős hit. Azonban a cikkben vázoltak után ez az író úgy véli, hogy ez a projekt valóban jól fog menni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector