XYO Network Review 2021: A GPS nyomkövetés jövője?

Az XYO Network célja, hogy olyan vállalat legyen, amely a helymeghatározó szolgáltatásokat egy új jövőbe tereli (végül a GPS-követés helyettesítésével). Valóban, a mai világ mindenképpen sokkal másabb lenne, ha nem lenne GPS. Ebben XYO hálózati áttekintés, elemezni fogjuk a technológia működését, az XYO tokenek bányászatát és a jövő jövőjét.

Kezdetben az 1970-es években hozta létre az amerikai kormány (és az amerikai hadsereg), a technológia közös használata az 1980-as években kezdődött, még az okostelefonok korszaka előtt. 

Manapság nehéz lenne elképzelni az életet a Google Maps, a helymeghatározó szolgáltatások és az online vásárlások csomagkövetése nélkül. Mindezek a szolgáltatások a GPS-technológiát használják a megfelelő működéshez.

Az XYO Network egy viszonylag új javaslat, amelynek célja a csatlakoztatott eszközök hálózatának létrehozása, amely megkönnyíti a csomagok és objektumok nyomon követését és elhelyezkedését a blockchain technológián keresztül. 

XYO Network Review webhely

Alapvető küldetése egy olyan hálózat létrehozása, amely elég nagy ahhoz, hogy a felhasználók számára különböző típusú nyomon követési élményt kínáljon különböző célokra. Ebben XYO hálózati áttekintés, kitérünk ennek a projektnek az alaptételeire, valamint annak jelenlegi helyzetére a kriptopiacon.


A 2017 utolsó negyedévében alapított XYO Network 2018 elején jelentette meg első fehér könyvét, majd az év második negyedévében elindította XYO tokenjének első értékesítését, amely egybeesett a koncepciós bizonyítékuk bevezetésével és első MVP. 

2019-től a vállalat már elindította iOS és Android alkalmazásait, és jelenleg egy nyílt forráskódú kezdeményezés és az alaphálózat frissített verziójának fejlesztése folyik, amely 2020-ban indul..

HOGYAN MŰKÖDIK A XYO HÁLÓZAT?

A XYO Oracle Network négy fő alkotóeleme van: őrszemek, hidak, levéltárosok és jósok. A Sentinel az XYO hálózathoz kötött eszköz, amely segíti a láncot azzal, hogy jelet ad a helyével és egyéb adatokkal, például a hőmérsékleti viszonyokkal, a dátummal és az idővel. 

Az őrszemek képesek észlelni más őrszemeket, és olyan jelet sugároznak, amely bemutatja a két eszköz közelségét, ami létrehoz egy úgynevezett kötött tanúi interakciót (BWI). Ezek az interakciók ezután a Hidakhoz kerülnek, amelyek azok az eszközök, amelyek felelősek a hálózatban történő megerősítésükért.

Az archiválók olyan eszközök, amelyek megerősített BWI-ket tárolnak, majd ezeket az adatokat eljuttatják a Diviners-hez, amelyek a hálózat által használt eszközök a felhasználók által feltett kérdések megválaszolásához, akiknek XYO Tokenek használatával kell fizetniük.

XYO Network Review

A mai naptól kezdve az XYO Network alkalmazás csak akkor teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy vagy Sentinelekké, vagy Bridgesekké váljanak: az archivátorokká és divinerekké válás lehetőségei még fejlesztés alatt állnak, és SDK-k jelenleg is elérhetők, ha fejlesztőként szeretne közreműködni..

Ennek elkészítéséhez XYO hálózati áttekintés átfogóbb, tegyünk fel egy valós példát: szeretné megtalálni az elveszett kerékpárját, amelyhez egy XYO Sentinel nyomkövető van csatlakoztatva. Lekérdezést kell küldenie a hálózatnak, hogy megtalálja azt az Ön számára.

A Diviner készülékekben tárolt adatok felhasználásával a hálózat (elméletileg) képes lenne felkutatni a kerékpár helyét, hogy visszakereshesse. A lekérdezés egy blockchain tranzakció, amelyet XYO Tokensen keresztül kell fizetnie. Szóval, hogyan járnának az emberek ezzel?

MI A XYO GEO Bányászat: JOGOS?

Az XYO hálózat az XYO Utility Token funkcióval működik, amelyet a felhasználók fizetnek a hálózatnak, hogy megoldják kérdéseiket, amikor egy adott objektumot megpróbálnak megtalálni a Diviners-től vett adatokkal..

Ezzel eljutottunk az XYO Network áttekintésünk első kérdéséhez: hogyan szerezhetek XYO jelzőket?

Jelenleg kétféleképpen lehet XYO tokent beszerezni: az első az, hogy a KuCoin kriptotőzsdén keresztül vásároljuk meg őket, amely jelenleg a legnagyobb mennyiséget kezeli..

A második az, hogy el kell kezdeni a hálózat geomine-et a letöltésével COIN App, amely már elérhető Android és iOS rendszerekhez. A geominer XYO tokenekben fizet, ha segítenek ellenőrzött főkönyvek létrehozásában az őrszemek által összegyűjtött és a hálózatra feltöltött adatokból..

A geomining abban különbözik a szokásos bányászattól, hogy a számítógép áramellátása helyett a tartózkodási helyét adja meg a fentiekben ismertetett kötött tanúi interakciók létrehozásával.. 

XYO Network App

Amikor egy XYO Diviner az Ön által megadott helyadatokat használja a lekérdezés teljesítéséhez, fizetést kap, de mivel a hálózat még mindig gyerekcipőben jár, a legjobb fogadás a felhasználók számára, hogy most pénzt keressenek: kezdje meg a geomining tokenek használatát.

Ezeket a tokeneket az alkalmazás letöltésével és tartózkodási helyének megosztásával szerzi meg, amely lehetővé teszi bizonyos fizikai terekből, ún. Csempékből történő bányászatot, amelyek átlagosan 130 láb négyzetek..

Nem minden burkolat ad azonos mennyiségű XYO tokent: egyesek kevesebb, mint száz XYO tokent fizetnek, míg más fontos helyek, amelyeket kibányásznak, „nagy geominákat” eredményezhetnek, amelyek több ezer XYO tokent kaphatnak egyszerre. 

A rendszer hasonló módon működhet, mint például a Pokémon GO, ahol ezeket a helyeket gyűjtve gyűjti be a tokeneket.

Néhány más XYO hálózati áttekintés megállapította, hogy ez a fajta bányászat hasznos lehet, viszonylag könnyedén és rövid idő alatt gyors fizetést biztosítva.

Néhány perc gyaloglás, kerékpározás, körbevezetés és a helyadatok megosztása után könnyedén megszerezhet sok XYO tokent. 

HOGYAN TELJESÍTEM A GOMINOKAT AZ érme alkalmazással?

A COIN alkalmazás használata nagyon egyszerű: csak töltse le a telefonjára, és hozzon létre egy fiókot. Geominálhat számla nélkül, de később nem tudja visszavonni az eszközeit. 

Az alkalmazást legjobban gyaloglás, kerékpározás vagy körbevezetés közben lehet használni. Egy adott csempe bányászatához kattintson a csákány ikonra, és véletlenszerű mennyiségű XYO tokent kap.

XYO Network App

Ha egy lapka már ki van aknázva, akkor más színnel jelenik meg a térképen, és nem kapsz tőle semmilyen jutalmat, de általában néhány perc múlva visszaállnak.

A COIN alkalmazás egy SentinelX fizikai Bluetooth-eszközzel együtt működik, amelyet ingyen beszerezhet: regisztráljon, töltse le az alkalmazást, és fizesse a szállítási költségeket a COIN App webhelyén.

Miután megkapta, párosítania kell a telefonjával, és 12-szeres jutalmat kap, amikor lapokat geominíroz.

Az alkalmazás lehetőséget ad a felhasználóknak arra is, hogy előfizetjenek a jobb bányászatot lehetővé tevő tervekre. A COIN Plus előfizetés a felhasználónak a geomining sebességének kétszeresét, az újratöltési sebességet (az új bányászat képessége a korábban bányászott helyeken) és kétszeres lehetőséget biztosít a nagy geominek megtalálásához..

Van egy COIN Pro előfizetés is, amely háromszorosát kínálja a geomining arányának, jutalmainak és a COIN Plus csomagban elérhető összes szolgáltatásnak. A COIN Plus tagság havi 24,95 USD, a COIN Pro tagság pedig 34,95 USD / hó.

XYO Network Review Devices

Megvásárolhat egy BridgeX eszközt is (200 USD), amely akár 10% jutalmat is kereshet más felhasználók bevételeiből, amikor SentinelX eszközről kapnak adatokat. Ez a funkció azonban jelenleg nem érhető el, mivel az XYO hálózat még nem aktív.

Az XYO hivatalos webhelyének boltja szintén 50 dollárért árul SentinelX eszközöket, de egy extra SentinelX nem befolyásolja a bevételeit, mivel csak egy eszközt tud párosítani az alkalmazással.

Ha barátaiknak és családtagjaiknak adjuk ki őket, az a jövőben növelheti kereseti esélyeit, amikor az Őrszemek és Hidak Hálózata teljesen működőképes lesz. 

Jelenleg több Sentinel birtoklása növeli a kötött tanúi interakciókat, amelyek segítenek a hálózat kiépítésében, de az XYO token jutalmakat nem.

MI A XYO HÁLÓZAT JÖVŐJE?

Megalakulása óta az XYO érme értéke folyamatosan csökkent, csak az elmúlt évben mintegy 85% -ot veszített értékéből. Jelenleg egy XYO token ára 0,00042 dollár, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak körülbelül 2300 XYO tokent kell bányászniuk, hogy 1 dollárt kapjanak cserébe.

A lapkajutalom véletlenszerű jellege megnehezítheti a felhasználók számára a tokenek bányászatát ésszerű időn belül (mondjuk, egy hónap alatt), ami némi spekulációhoz vezetett a XYO Network legutóbbi áttekintéseiben, miszerint a tokenek tényleges vásárlása a KuCoin tőzsdén inkább jó befektetés.

XYO Network Review - Ár

Néhány felhasználó aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az XYO hálózat valós vagy hamis projekt-e, mennyit fizet az XYO valójában, és hogy az XYO jó befektetés-e vagy sem. 

Ezek az aggodalmak elsősorban annak a ténynek tudhatók be, hogy a felhasználók jelenleg csak a geomininget tehetik meg a hálózat körül: a valós alkalmazások még nem működnek, és annak ellenére, hogy a felhasználók kötött tanúi interakciókat hozhatnak létre (és tesznek is): a tényleges hálózat nem élj a mai naptól.

Ezen kérdés mellett a vállalatnak is voltak hátrányai, valamint furcsa eseményei. Az alábbiakban felsoroljuk az Ön figyelmét: 

  • Ez év júniusában, teljes létszámuk felét elbocsátották, pontosan 40 alkalmazott, arra hivatkozva, hogy át kell irányítani erőfeszítéseiket. Egyes hírforrások szerint az elbocsátás elsősorban a Marketing alkalmazottaira összpontosult.
  • A vállalatot néhány vitatott marketing-döntés érte a korábban kínált termékek, köztük a geomining készletek és a korábbi termékcsomagok kapcsán. a cég már nem kínál vagy támogat, jelentős felhasználói kiadások után is.
  • Ezek a termékcsomagok, amelyek olyan ajánlatokat tartalmaztak, mint a geo-hackelés, a swag, a vállalati részvények és az XYO eszközök exkluzív mesterkurzusai, önkényes átrendezés és törlés folyamatán ment keresztül ez sok ügyfelet elégedetlenné és gyanakvóvá tett.
  • A felhasználó sok panaszt tett a cég cenzúrájára. A geomegtalálással, az elveszett tokenekkel, a befektetésekkel és a hibás eszközökkel kapcsolatos problémákkal küzdő felhasználók észrevételeit (és fiókjaikat) általában törlik vagy blokkolják, és a vállalat nem válaszol a nyilvános fórumokon megjelenő panaszokra.

XYO NETWORK FELÜLVIZSGÁLAT

Sok felhasználó úgy véli, hogy az XYO Network egy ketyegő bomba, és a vállalat csak egy átverés lehet, amely profitálni akar a felhasználók hálózati munkájából.

Erre azonban pillanatnyilag nincs egyértelmű bizonyíték, és tekintettel arra, hogy a Sentinel készülékeik még mindig ingyen mennek ki (csak a szállítási költséget kell figyelembe venni), az új felhasználók állítólag kis összeget veszítenek, ha úgy döntenek, hogy befektetni.

Az XYO hálózat jövőjéről azonban meg kell várnunk, amíg a hálózat teljes egészében működőképes lesz, beleértve az archivátorokat és a jósokat. 

Jelenleg nincs rögzített menetrend, amelyben a felhasználók megbízhatnak (kivéve a vállalat ütemtervét), és a jelenlegi helyzet arra mutat, hogy számos alprojektje a jövőben változik.

Az XYO Network felülvizsgálatának befejezéséhez javasoljuk az érdeklődő felhasználóknak, hogy figyeljék az XYO bejelentéseit. A vállalat olyan új alkalmazások fejlesztése alatt áll, amelyek valós alkalmazásokkal rendelkeznek, és amelyek lehetővé teszik számukra, hogy valóban felhasználják a nehezen megszerzett XYO-jeleiket. 

Most csak annyit tehetnek, hogy geominálják őket és pénzt keresnek eladásukkal vagy más stabil kriptopénzekre vagy készpénzre cserélve.

Ez nem túl vonzó táj, de van még némi remény az XYO hálózatra, így a legjobb megoldás az, ha minél kevesebb befektetéssel a lehető legnagyobb mértékben megkezdjük a geominerálást, hogy ellensúlyozzuk a vállalat jövőjét övező bizonytalanságot..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector