Tud online szerencsejátékot játszani a Bitcoin segítségével?

Ha töltött egy ideje egy olyan kaszinót keresni, amely a legjobban megfelel az ízlésének, akkor biztosan találkozott néhány kiváló, de enyhén szólva is kissé árnyékos weboldallal. Ettől eltekintve az online kaszinók egy része kiváló kezdő bónuszokkal rendelkezik, míg mások kiválóan megtartják ügyfeleiket azáltal, hogy nagyszerű promóciókat kínálnak minden típusú kaszinójátékban.

Azok számára, akik nem akarják kockáztatni, hogy pénzt veszítenek, még annak áráért is, hogy nem tudnak pénzt nyerni, vannak ingyenes kaszinók. Mondhatni, hogy minden ízlésnek van valami nagyszerű.

A lehetőségek azonban itt még nem érnek véget; a szakértők szerint Saját Bitcoin slotjaim, ha bányászta vagy megvásárolta a Bitcoint, elkezdhette használni ezt a kriptovalutát néhány online kaszinóban. Ez igaz? Találjuk ki.

Mi a Bitcoin?

Ha nem tartod be a technológiai világ trendjeit, akkor lehet, hogy nem tudod mit Bitcoin van. Röviden, ez egy decentralizált kriptovaluta, amely 2009-es létrehozása óta nagy népszerűségre tett szert az internetet értő felhasználók körében. Miért? Számos oka van annak, hogy a Bitcoin-ot és más kriptovalutákat ma már emberek milliói használják.


Gyors tranzakciók

A pénz átutalása egyik bankszámláról a másikra meglehetősen időigényes lehet, különösen, ha mindkét bankszámla különböző bankokhoz tartozik, vagy még inkább, ha a felhasználók különböző országokban laknak.

Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. A tranzakciós idők csökkentésének egyik módja az, hogy a bankokat kivesszük az egyenletből. A kriptovaluták használatával a felhasználók közvetlenül átutalhatnak pénzt egymásnak anélkül, hogy előbb át kellene menniük egy harmadik félen.

A READ Binance hat új Fiat kereskedési párral bővül

Névtelenség

A névtelenség valószínűleg a legfontosabb ok, amiért a kriptovaluták olyan népszerűvé váltak az elmúlt években. Nincsenek olyan bankok, amelyek leállíthatnák a tranzakciókat, vagy akár befagyaszthatnák számláját – szabadon használhatja a Bitcoin-ját vagy bármely más kriptovalutáját pontosan úgy, ahogy akar.

Miért játszanak az emberek a Bitcoin kaszinókban??

Még akkor is, ha megértené, miért kezdték el az emberek a kriptovalutákat a valuta helyett a különféle célokra, mégis elgondolkodhat azon, vajon miért használja valaki a Bitcoint online kaszinóban játszva, f.e. BitCasino.

Lakóhelye szerinti országtól és a szerencsejátékokra vonatkozó helyi törvényektől függően, még akkor is, ha sikerül találnia egy webhelyet, amely fogadja a környékbeli látogatókat, más problémával is szembesülhet. Nevezetesen, amikor pénzt próbál felvenni a számláról, bankja megakadályozhatja a tranzakció folytatását, vagy a bankszámlája befagyhat.

Ha Bitcoin kaszinóban játszik, akkor nem kell hasonló problémákkal szembesülnie, annak egyszerű okból: a tranzakcióban nem lesz bank.

Ezenkívül korábban említettük a tranzakciók sebességét a kriptovaluták használata közben, és ez akkor is érvényes, ha Bitcoin kaszinóban szeretnél játszani. Egy szokásos online kaszinóban több napba telhet, mire az Ön pénzt átutalja kaszinó számlájára. Hasonlóképpen, ha ki akarsz fizetni, még türelmesebbnek kell lenned ennél.

OLVASSA EL az Ethereum Rival Polkadot szárnyalását, miután a Binance támogatást kapott

Ezek a kérdések egyszerűen nem léteznek a Bitcoin kaszinók esetében. Ez azért van, mert az összes tranzakció szinte azonnali lenne, és néhány perc múlva az Ön pénzét sikeresen átutalnák a kaszinó számlájára. Hasonlóképpen, akkor sem állna szembe semmilyen problémával pénzeszközeinek visszavonása során – ezek pillanatok alatt az Ön rendelkezésére állnak.

Oké, és mi van a hátrányokkal? Bizonyára a Bitcoin kaszinóknak is kell lenniük ezekből, igaz? Valóban igazad van.

A csak kriptovalutákat elfogadó kaszinókkal az a probléma, hogy nincs szükségük licencre, vagyis megbízható kaszinó megtalálása, amely csak a Bitcoin-ot fogadja el, Ethereum, vagy Litecoin eltarthat egy ideig. Ezért a legjobb ragaszkodni a legnépszerűbb márkákhoz, vagy egyszerűen csak olyan kaszinókban játszani, amelyek elfogadják a kriptovalutákat, de valós pénznemeket is, és a működéshez engedélyre van szükség..

Következtetés

Bár a Bitcoin csak 11 évvel ezelőtt jött létre, azóta több millió felhasználót vonzott. A hagyományos bankrendszer alternatívája a felhasználók névtelenségét biztosítja, így tökéletes választás azok számára, akik online szokásaikat el akarják rejteni.

A kriptopénzek azonban felhasználhatók az online szerencsejátékban is. A Bitcoin kaszinók hasonlóan működnek, mint a szokásos online kaszinók, egy kivétellel: a játékosok valódi valuták használata helyett téteket fogadnak kriptovalutákkal. Ennek egyik előnye, hogy a tranzakciók napok, sőt hetek helyett akár több percet is igénybe vehetnek, ami a szokásos online kaszinók esetében is így van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector