9 legjobb kripto- és Bitcoin-hírösszesítő 2021-ben

Míg a kriptovaluta weboldalak tucatjai elemzik a digitális pénznemeket. Azért vagyunk itt, hogy átfogó, mégis részletes áttekintést adjunk a piacon jelenleg elérhető legjobb kriptohír-összesítőkről. Kriptográfiai hírek összesítői összesíteni A kriptográfiához kapcsolódó webtartalom különböző platformokat alkot, például blogokat, online újságokat és népszerű, új kriptográfiai weboldalakat az egyszerű megtekintés érdekében.

Ebben a cikkben a 2021-es év legjobb bitcoin-aggregátorairól fogunk beszélni. A lista a hírek általános sebessége, hasznossága, megbízhatósága és legfőképpen a hírek hitelessége alapján áll össze. Hagyja ásni az ügyet, hogy felfedezze a tartalmat.

Crypto News Aggregation Sites List

1. Coinddit

A Coinddit egy másik népszerű összesítő. A platform felhasználóbarát kezelőfelülete miatt meglehetősen lenyűgöző és könnyen használható. A weboldal fekete színű, ami vonzóbbá teszi a látogatók számára.


A honlapon egy táblázatot fog látni, amely bemutatja a különböző kriptovaluták legújabb grafikonjait. A grafikonok minden kriptográfia részletes áttekintését mutatják, képes és elegáns módon. A digitális pénznemek automatikusan megváltoztatják pozíciójukat az asztalon, 24 óránként változó volumenben és árban.

A honlapon külön szakasz található, amely a kriptovilág legnépszerűbb híreit mutatja be. Ez a funkció Hírforrásoknak nevezte el, amelyek megemlítik azokat a webhelyeket, amelyeket gyakran használ. Az összesítő automatikusan felhívja a híreket az adott webhelyről, és az érdeklődésed alapján megmutatja neked.

Fel akarja bányászni a bitcoinot felhőbányászati ​​webhelyek segítségével? itt található útmutatónk a legjobb felhőbányászati ​​helyekhez 2021-ben.

Ingyenes kriptovalutákat is kereshet egyszerű feladatok napi elvégzésével. A részvételhez csak követned kell őket a különböző közösségi média platformokon.

2. Coinspectator

A Coinspectator jelenleg az egyik legfontosabb kriptovaluta hír-összesítő, amelyet megtalálhat az interneten. A platform szinte mindent lefed a kriptográfiával kapcsolatban a hírcsatornájában.

A kriptográfia legfrissebb híreitől vagy aktuális eseményeitől kezdve a titkosításhoz távolról kapcsolódó cikkekig bármi megtalálható. Információit más legnépszerűbb kriptovaluta webhelyekről szerzi be.

A webhelynek külön szakasza van, ahol a Coinspectator csak a legmagasabb tizenhét érme listáját mutatja, amelyek a piaci kapitalizációtól és attól függően, hogy mennyire népszerűek a kriptopiacon jelenleg. A weboldal betekintést nyújt a jövőben induló közelgő projektekbe is.

Minden befektető és kereskedő számára, aki frissíteni akarja magát, feliratkozhat a hírlevelekre, ahol naponta közvetlenül a postaládájába kaphat frissített listát a piac történéseiről.

3. CryptoPanic

A legjobb kriptográfiai aggregátorokról beszélve a CryptoPanic kétségtelenül listára fogja tenni. A fő hangsúly a különféle médiaforrások és hírforrások előteremtése.

A híreket megjelenésük percében is rangsorolják, bár közösségi média részük kiemeli a YouTube influencereinek videóit.

Míg az ilyen funkciók nagyon zsúfolt élményt kínálnak, de minél többen nézik meg a híreket és fejezik ki érzésüket, annál több hír válik hitelessé. Készítheti portfólióját is a hírek rendezéséhez és a hírcsatorna testreszabásához tetszéseinek és nemtetszéseinek megfelelően.

4. CoinLib

Tökéletes választás, ha sokkal elkötelezettebb befektető vagy a kriptográfia területén, és elemzési eszközöket szeretnél kitenni, beleértve diagramokat és grafikonokat.

A jelentés mellett a platform kiváló illusztrációkat és diagramokat nyújt azok számára, akik nem akarnak hosszadalmas cikkeket olvasni. Valamennyi pillanatban megtekintheti az összes digitális valuta árának változását.

A weboldal nagyon felhasználóbarát, a felhasználói felület pedig nagyon egyszerűen használható és kellemes megnézni. Bár a felület egyszerű, a CoinLib népszerűbb portfóliókezelő eszközeivel. Az érmék iránti érdeklődés alapján felépítheti portfólióját, és a nyomon követéshez legalább 8 élő tőzsdét kapcsolhat össze. Az összesítőnek van egy alkalmazás verziója is, amely a felhasználók számára elérhető a Play Áruházban.

5.. CryptoControl.io

Ennek az aggregátornak a megjelenése és a kezelőfelülete nagyon hasonlít a CryptoPanic-ra. Ez egy az egyben hírszerző, amely összesíti a közösségi médiát és a híreket.

A platform elképesztő funkciót kínál a felhasználóinak. Ez lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy érmét, amely jobban érdekli, és a bullish munka többi része ezeknek az összesítőknek a kezében van.

A webhely összegyűjti az összes megállapítást, cikket és naprakész híreket a különböző közösségi média platformokról és webhelyekről, majd testreszabott hírcsatornát készít Önnek a kiválasztott érdeklődés alapján. Hát nem csodálatos? Jelenleg a Google, a Twitter és a Reddit a legfontosabb elérhető közösségi médiaplatformok ehhez a csodálatos szolgáltatáshoz.

Arra törekszenek, hogy a CoinLib-hez hasonlóan portfóliókezelő rendszereket hozzanak létre, hogy a felhasználók több tőzsdéhez és használt kereskedési eszközökhöz kapcsolódhassanak. A weboldal egy mobilalkalmazást is kínál, amely fizetős csomaggal rendelkezik a prémium verzióhoz.

6.. CoinNA

A CoinNA-ról szólva ez az egyik legjobb összesítő 2020-ban. Ez egy másik gyakori, mégis népszerű összesítő, amely az adatokat legfrissebb hírekbe és történetekbe sorolja..

Van egy külön dedikált tanítási részük, ami szintén emelt szintű fórummá teszi ezt a platformot. A keresőmotor segítségével ellenőrizheti, hogy milyen híreket keres. Részletes áttekintést nyújtanak a kriptográfiával kapcsolatos dolgokról, és országonként jelentéseket is kiadnak a különböző kriptókról.

Rendszeresen frissítik hírcsatornájukat. Amikor új bejegyzés érkezik, az automatikusan elfoglalja a régi hírek pozícióját azáltal, hogy a régi híreket a hírcsatorna aljára húzza, a weboldal szűrőket is tartalmaz, amelyek segíthetik az olvasót olvasni kedvelése és érdeklődése alapján.

A weboldalon van egy külön rész is a vezető kriptográfia és pénztárca Coinbase számára. Végül, de nem utolsósorban, a webhely szélesebb körben kínálja az érmék felajánlásait és azokat a startupokat, akik elindítják szolgáltatásaikat vagy elindították.

7. CryptoGoat

A CryptoGoat a kriptovalutával kapcsolatos hírek és cikkek széles körének kiváló forrásaként van besorolva, sok kriptográfus rajongója.

Noha a webhely átfogó megjelenése és kezelőfelülete nagyon egyszerű és valahol nem inspiráló, a platform felhasználóinak nyújtott tartalom ugyanakkor nagyon kreatív és informatív.

Ami a CryptoGoat-t az összes többi aggregátorban állja, az a hírekkel kapcsolatos funkciók mennyisége, amelyeket a platform nyújt, és ez vonzóvá teszi az aggregátort. A CryptoGoat egyik legfontosabb szempontja, hogy kiszűri az összes hamis hírt, és az adagok nem jelenítik meg a hírcsatornában azokat a bejegyzéseket, amelyeket nagy hatékonysággal szponzoráltként jelöltek meg.

A hírek valódisága valódi, mert az összesítők a kriptográfia egyik népszerű hírláncától gyűjtik, azaz a Coindesktől, a Cointelegramtól stb..

8.. Ccowl

A Ccowl rövidítésként Crypto Coin Owl egy másik jól megtervezett kriptográfiai aggregátor webhely, amely jelenleg elérhető a piacon.

Praktikus abban a lehetőségben, hogy könnyedén eligazodjon a felhasználóban a kripta hírcsatornájából az árak szekcióba, mindenféle nyüzsgés nélkül. A platform az egyik legjobb híroldalról szerzi be a híreket, mint például a Coindesk, a NewsBTC és a Bitcoin.com.

Ennek a platformnak a fő hangsúlya a kriptovaluták különféle és széles skálájának viselkedése. Bár az összesítő csak a legfelső 3 bullish és bearish kriptókat mutatja a honlapján. A platform kezelőfelülete nagyon felhasználóbarát és nagy pluszt jelent a kereskedők számára, akik érdeklődnek a portfólióbefektetések iránt.

Rendelkezik továbbá egy riasztás nevű funkcióval, ahol automatikusan riasztást küld Önnek, valahányszor a kriptó megváltoztatja rangját. A kriptográfia-gyűjtők a leghitelesebb CoinMarketCap-ot használják az összes érme készleteinek és aktuális árfolyamának megszerzéséhez..

9.. Cryptopys

A Cryptopys kiemelkedő erőforrás a kriptoval kapcsolatos hírek valós időben történő összesítéséhez több mint 100 megbízható ipari forrásból. Mi teszi ezeket az összesítőket kiemelkedővé az összes többi közül, megemlíti azt a támogatást, amelyet ez az alkalmazás több mint 18 külföldi építést kínál nyelveken.

A platform a nyilvánosság ajánlásainak koncepcióján dolgozik, hogy bemutassa a tartalmat a közérdeken alapulóan. Az aggregátort a növekvő erőforrás-eszköze miatt is teszi. A weboldal átfogó kialakítása nagyon egyszerű, ugyanakkor nagyon elegáns és könnyen hozzáférhető. A felhasználók egyetlen gombbal könnyedén nyomon követhetik kriptográfiai eszközeiket.

Egyetlen gomb alatt azt jelenti, hogy a tartalomhoz nagyon könnyű hozzáférni, és nincs bonyolult folyamat a tartalom eléréséhez. Az aggregátor hosszú távú tagjai hozzáférhetnek a hír bullish, bearish vagy FUD megjelöléséhez.

Következtetés

A kriptopiac biztosan átadja hídját. Manapság a piac tele van csodálatos kriptohír-összesítőkkel, amelyek arra ösztönzik olvasóinkat, hogy válasszanak jobb befektetéseket, amelyek a jövőben előnyösek lehetnek számukra. Ezenkívül az összesítők segítik a felhasználót a kriptográfia piacának hatékonyabb és egyszerűbb azonosításában és elemzésében. Meggyőződésünk, hogy ez a lista biztosan segít abban, hogy elinduljon valahonnan.

Szeretne hozzáadni valamit ehhez a bejegyzéshez. Milyen kriptográfiai aggregátorokat próbált már ki? Milyen a tapasztalata. Örömmel hallanánk a történetet az Ön oldaláról. Tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector