Crypto Superstar Review: Átverés vagy legitim?

Mi az a Crypto Superstar? 

A Crypto Superstar egy független kereskedési rendszer, amelyet a volatilis kriptovaluta piacon történő kereskedelem céljából hoztak létre. Kiválóbb algoritmuson fut, amely pontosan tudja, mi történik a piacon. Ez az algoritmus nyereséges kereskedési jelek keresésével és a globális hírek felmérésével teszi ezt. Elég hatékonyan működik, és másodpercek alatt képes kereskedni. Az algoritmust nagy adatminták befolyásolják, és ezen adatok alapján logikus és jövedelmező kereskedéseket talál. Pillanatok alatt megteheti, ami eltarthat néhány napig vagy hétig. A kriptopénzpiac ingatag jellege miatt az új felhasználóknak szükségük van egy eszközre, amely segíti őket abban, hogy részesüljenek befektetéseikből.

Miért kell megbízni a Crypto Superstarban?

Tudjuk, hogy kétségei lehetnek a kereskedési rendszerekkel kapcsolatban az online pletykák miatt. Ezért alaposan teszteltük a technológiát, és megállapítottuk, hogy felülmúlja versenytársait. A Crypto Superstar nem csaló kereskedési rendszer vagy átverés. A kereskedési rendszer intézkedéseket hozott az átláthatóság biztosítására. 

Íme néhány közülük: 

  • Szabályozott brókerek: A Crypto Superstar szabályozott és engedéllyel rendelkező brókerek segítségével segíti fiókja kezelését és annak ellenőrzését. 
  • Bemutató kereskedés: A Crypto Superstar lehetővé teszi, hogy alapvetően „kipróbálja a vásárlás előtt”. Hozzáférhet a bemutató számlához, amely alapvetően az élő kereskedési számla másolata, és a múltbeli adatok alapján kereskedéseket tehet. Ha nem vagy elégedett a bemutató számlával, leiratkozhat a Crypto Superstar kereskedéséről. 
  • Vevőszolgálat: Az ügyfélszolgálathoz való hozzáférés gyors és egyszerű. Az osztály a nap 24 órájában, a hét öt napján tart nyitva. Élő csevegéssel, e-mailben és telefonon is elérheti az ügyfélszolgálatot. Azonban nem javasoljuk az e-mail használatát, mivel a levelezés általában lassú az e-mailen. 

Rövid útmutató a Crypto Superstar fiókjának megnyitásához


Nem kell aggódnia a Crypto Superstar hosszú fióknyitási folyamata miatt. Végigvezetjük az alábbi útmutató lépésein, és meglátja, milyen gyorsan és egyszerűen indítható el a kereskedés. 

  • Regisztrálja fiókját 

A regisztráció meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy készen álljon az alapvető információkra, hogy kitöltse az alábbi űrlapot. Miután ezt megtette, egy dedikált fiókkezelő felveszi Önnel a kapcsolatot. 

  • Pénztározza be új számláját 

A Crypto Superstar megköveteli, hogy minden új felhasználó finanszírozza számláit 250 eurós befizetéssel. Ez a betét valójában az első tőkebefektetésed. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a betétbiztosítás és a befektetési tőke készenléte miatt. 

  • Indítsa el a demo-kereskedést 

Miután finanszírozta számláját, hozzáférhet a demo-kereskedési funkcióhoz. Ez azt jelenti, hogy az élő számla funkció másolatával kereskedhet, pénzeszközök nélkül. Kereskedéseit a múltbeli adatokra fogjuk helyezni. Ez lehetővé teszi, hogy tapasztalatokat és készségeket szerezzen a nagyobb siker eléréséhez a kriptovaluta piacon. 

  • Aktiválja az élő kereskedést 

Miután befejezte a demo-kereskedési kísérletet, folytathatja és aktiválhatja élő számláját. Fiókkezelője tanácsot ad a megfelelő beállításokról, hogy minimalizálja a platformon történő veszteség kockázatát. Ez magában foglalhatja a stop-loss limit beállítását, valamint annak eldöntését, hogy mikor nyitja és zárja a kereskedési munkameneteket. 

A felhasználók által elért nyereség becslése 

Csapatunk feladata volt, hogy megtudja, mennyi, vagy inkább megbecsüli, hogy a felhasználók mennyit kerestek a Crypto Superstar kereskedésével. Eleinte úgy tűnt, hogy a Crypto Superstar túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, és sok olvasónknak voltak érvényes kérdései, amelyekre választ szerettünk volna adni. Örömmel jelenthetjük, hogy a Crypto Superstar valójában legitim kereskedési alkalmazás képes arra, hogy segítse az új és tapasztalt felhasználókat jövedelemszerzésben az ingatag kriptovaluta piacon. 

Honnan tudjuk ezt? 

Értékeléseink azt mutatták, hogy sok aktív Crypto Superstar felhasználó elégedett a bevételeivel. Biztosak vagyunk abban, hogy ha online keres, sok pozitív ajánlást is talál. Attól függően, hogy mennyit fektet be, és milyen beállításokat adott meg a számláján, akár 800 eurót is kereshet. Ez nem garantált, mivel a kriptovaluta piac nagyon ingatag, és vannak bizonyos kockázatok, azonban egy tapasztalt kereskedési alkalmazás, például a Crypto Superstar használata nagyobb esélyt kínál a sikerre.. 

A Crypto Superstar nem az egyetlen ilyen típusú technológia a piacon. Lehet, hogy hallott már a Bitcoin Superstar-ról, a Bitcoin Revolution-ről és a Bitcoin Code-ról. Azt állítják azonban, hogy a Crypto Superstar messze felülmúlja ezeket a más technológiákat.

További biztonság a Crypto Superstar-on

Meg kellett vizsgálnunk, hogy a Crypto Superstar valójában mennyire biztonságos. Nem támogatunk olyan kereskedési technológiát, ahol az adatai szivárgás veszélye vagy a fiókja feltörésének veszélye állhat fenn. Érdekes eredményeket találtunk. Tesztünkből kiderült, hogy a Crypto Superstar SSL tanúsítvánnyal védett. Ez azt jelenti, hogy személyes és fiókadatait titkosítás védi. Miután úgy dönt, hogy folytatja az élő kereskedést, a fiókkezelő segítségével konfigurálhatja a beállításokat. 

További biztonsági intézkedések a következők: 

  • Stop-loss határérték beállítása: ez egy fontos beállítás, amelyet nem szabad elhanyagolni, mert felajánlja annak lehetőségét, hogy megakadályozza a kereskedési rendszert a számláján lévő összes pénz felhasználásában. Ez azt jelenti, hogy lehetséges a teljes tőkéjének egy részével kereskedni, például 250 euró felhasználásával kereskedni, ha a számláján legfeljebb 900 euró van.
  • Pénznempárok beállítása: Fontos, hogy beállítsa a devizapárokat. Ez lehetővé teszi, hogy online válassza ki a legjövedelmezőbb devizapárokat. Ez a beállításoktól függően automatikusan is elvégezhető.
  • Nyítás & Záró ügyletek: A Crypto Superstar algoritmus 24 órán keresztül fut. Ezért fontos, hogy te döntsd el, mikor nyitod és zárod a kereskedéseidet, mivel az algoritmus mindig működik. 

A kriptográfiai projektekben részt vevő hírességek

Híres ember Kripto projektek
Richard Branson Richard Branson állítólag 30 millió dollárt fektetett be a BitPay-be.
Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher a Bitcoin szószólója volt, és befektetett egy sportfogadás blokkláncba, az Unikrn-be
William Shatner Részt vesz a Solar Alliance-ben, egy vancouveri székhelyű vállalatban, amely napenergiával működő bitcoin bányafarmot működtet
Mike Tyson Tyson 2015-ben indította el saját bitcoin bankautomatáinak sorát Las Vegasban.
50 Cent Eladott egy albumot a kriptokirrencia számára: megtartva és megfeledkezve róla
Gwyneth Paltrow Csatlakozott a Bitcoin pénztárca induló Abrához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során.
Snoop Dogg 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.
Dennis Coles Dennis Coles bejelentette a kriptovaluta világba történő befektetését, mint a Cream Capital társalapítója, amely egy blokklánc ATM-hálózat kiépítését tűzte ki célul, hogy megkönnyítse az érmék, például az Ethereum és a bitcoin használatát.
Jamie Foxx Jamie Foxx felpattant a cryptocurrency bandwagonra, amikor elkezdte népszerűsíteni a Cobinhood, egy ingyenes cryptocurrency kereskedési tőzsde token értékesítését.
Richard Sherman Richard Sherman a Facebookon jelentette be, hogy hivatalos online áruháza megkezdi a bitcoinos fizetések elfogadását, „a jövő pénznemének” nevezve.
Johnny Depp 2018 őszén a színész a TaTaTu blockchain startup partnerévé vált, amely filmkészítéssel foglalkozik.
Luis Suarez Luis Suarez most is pénzt akar keresni azzal, hogy megjósolja, ki nyer meccset. Az uruguayi futballsztár 25 millió követőjét hívta meg az Instagramra, hogy csatlakozzon az Ethereum-alapú Stox jóslási piaci platformra való feliratkozáshoz, és előrejelzéseit a US Open számára
Lothar Matthaus Lothar Matthaus csatlakozott futball nagykövetként, mert mint kijelentette, a tehetségkutató decentralizálásával a TokenStars nagy lehetőségekkel rendelkezik annak biztosítására, hogy a közeljövőben láthassuk az új maradonákat és ronaldókat.
Gianluca Zambrotta TokenStars futball nagyköveteként a kínai futballklub és a kriptográfiai világ edzésére koncentrál.
Redfoo Ő egy Ethereum projekten dolgozó kódoló! Nagyon benne van a blokkláncban, és több személyes tárgyat is felajánlott a TokenStars Crypto Christmas jótékonysági aukción.
Roger Ver Jelenleg számos projektben vesz részt, mint például a Bitcoin Cash, a bitcoin.com, a Ripple, a Bitpay, a Kraken, a Coinsetter. Roger adományozta a pólóját a TokenStars Crypto Jótékonysági Aukcióján.
Tommy Haas A TokenStars tenisz nagykövete.

A Crypto Superstar hatékony

Csapatunk megállapította, hogy a Crypto Superstar kiváló kereskedési rendszer. Minden funkcióval rendelkezik, hogy segítse az új felhasználókat, kevés tapasztalat nélkül, hogy boldoguljanak a kriptovaluta piacon. Mint minden befektetés, itt is fennáll a kockázat kockázata, de ez könnyen minimalizálható az élő fiók beállításainak konfigurálásával. Nagyon lenyűgözött minket a Crypto Superstar átláthatósága, és biztosíthatom Önöket arról, hogy ezt a kereskedési rendszert a felhasználó szem előtt tartásával hozták létre. 

GYIK

Használhatom a Crypto Superstar-t mobilon és asztali számítógépen?

Igen. A Crypto Superstar bármilyen asztali számítógépen vagy mobileszközön elérhető. Nincs mobilalkalmazása, de a böngészőn keresztül elérheti a platformot. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a szoftvert sokkal könnyebb használni az asztalon.

Kereskedhetek eszközökkel tőkeáttétellel?

Igen. Úgy tűnik, hogy a Crypto Superstar olyan alkuszokkal lépett kapcsolatba, amelyek lehetővé teszik a tőkeáttételes kriptovaluták kereskedését. 1: 1000-ig terjedő tőkeáttétellel kereskedhet. 

Nyithatok hosszú és rövid pozíciókat?

Igen, mind a hosszú, mind a rövid pozíciókat megnyithatja a Crypto Superstar révén, a közvetítői hálózat miatt, amellyel a platform együttműködik.

Melyek a fizetési módok és a kifizetési / befizetési limitek?

A Crypto Superstar minimális befizetési összege 250 €. A rendelkezésre álló fizetési módok változatosak, és tartalmazzák a Visa, Mastercard, banki átutalás, Skrill és Neteller szolgáltatásokat. 

Vannak-e ezzel kapcsolatos költségek és díjak?

Nem, amint azt a honlapja állítja, a Crypto Superstar nem számít fel díjat vagy jutalékot.

Hogyan vehetem fel a pénzemet?

Úgy tűnik, hogy a kifizetési folyamat megköveteli, hogy töltsön ki egy kérelmet, felkérik, hogy adja meg banki adatait, és nyereségét átutalja az adott számlára. Nincsenek korlátozások, és naponta kérheti kifizetéseit.

Mi a regisztráció és az ellenőrzés folyamata?

A regisztráció egyszerű és néhány percig tart. Meg kell adnia az alapvető részleteket, például a nevét, a kapcsolattartó számát, az e-mail címét és be kell állítania egy alfanumerikus jelszót. Miután minden részletét elküldte, fiókját néhány percen belül ellenőrizzük.  

Milyen az ügyfélszolgálatuk?

A webhelyhez csak kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lehet kapcsolatba lépni. Ha regisztrált

A kriptovaluta kifejezések szószedete

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és kicserélhetik az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz egy kriptovaluta blokkláncának feltárásához és elemzéséhez.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki egy blokkban sikeresen kiszámította a kivonatot (ellenőrzést).
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek számára a finanszírozás megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptopénzek tulajdonosai hozzáférhessenek érmeikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az emelkedő árakra és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok sorozataként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin hurok Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin áramkör Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector