MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára

MetamaskMetamask

MetaMask az egyik legnépszerűbb eszköz az Ethereum (ETH) és más ERC-20 tokenek tárolására. A böngésző kiterjesztése jelentős azok számára, akik rendszeresen használják az ETH-t és annak tokenjeit, mivel az biztonságos, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors hozzáférést kapjanak pénzeszközeikhez.

Most megnézünk egy rövid, de átfogó útmutatót a MetaMask fiók létrehozásához.

Kövess engem is, amikor végigmegyek az alábbi átfogó videóm lépésein:

YouTube poszter MetaMask oktató útmutató

MetaMask-fiók létrehozása


Számla megnyitása és beállítása a MetaMask segítségével nagyon egyszerű.

Töltse le és telepítse a Metamask böngészőbővítményt

Első, Letöltés a MetaMask webböngésző kiterjesztése. A MetaMask kiterjesztéseket tartalmaz a Chrome, Firefox, Opera és Brave böngészőkhöz.

Kattintson a gombra a böngészőjéhez, és adja hozzá a MetaMask kiterjesztést a böngészőhöz.

Ha ezeken a böngészőkön eljut a kiterjesztési üzletbe, keresse meg a MetaMask parancsot, és kattintson a „Hozzáadás” böngészőre.

Példa: Chrome-felhasználók számára kattintson a & quot; Hozzáadás a Chrome-hoz & quot; akkor & quot; Bővítmény hozzáadása & quot; amikor megjelenik a felugró ablak.Példa: Chrome-felhasználók esetén kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz”, majd a „Bővítmény hozzáadása” lehetőségre, amikor megjelenik a felugró ablak.

A telepítés után a böngésző jobb felső sarkában egy róka alakú ikon jelenik meg.

A kiterjesztés sikeres telepítése után a Fox embléma megjelenik a böngészőbenA kiterjesztés sikeres telepítése után a Fox embléma megjelenik a böngészőben

Hozzon létre egy új pénztárcát

A következő lépés az, hogy a weboldalon kattintson az „Első lépések” elemre, és válassza az új pénztárca létrehozásának lehetőségét. Lesznek olyan feltételek, amelyek később megjelennek, hogy elolvashassa és elfogadhassa.

Válassza az új pénztárca beállításának lehetőségétVálassza az új pénztárca beállításának lehetőségét

Ezután megkérjük, hogy hozzon létre jelszót a fiókjához.

A legjobb erős jelszavakat létrehozni, amelyeket más emberek nem tudnak könnyen kitalálni, például az Ön születésnapját. Így a biztonságos jelszónak egyedileg rendezett számokat és betűket kell tartalmaznia.

Ezután kap egy egyedi 12 szavas biztonsági mondatot a pénztárca biztonsági mentéséhez.

Célszerű a biztonsági másolat kifejezést papírra felírni, és a dokumentumot olyan helyre menteni, ahol nem veszítheti el.

NE másolja a biztonsági másolat kifejezést a jegyzettömb / Microsoft Word szóra, és ne tárolja a számítógépen.NE másolja a biztonsági másolat kifejezést a jegyzettömb / Microsoft Word szóra, és ne tárolja a számítógépen.

Vannak, akik elmentenék a biztonsági másolat kifejezést a számítógépes jegyzettömbjükbe, és laptopra vagy merevlemezre. Ez nem tanácsos, mivel a hackerek hozzáférhetnek a helyreállítási kulcshoz, ha megtámadják a számítógépet. Így pénzének biztonsága érdekében írja le inkább egy darab papírra.

Írd le a biztonsági mondatot egy notebookra, és tartsd biztonságban.Írd le a biztonsági mondatot egy notebookra, és tartsd biztonságban.

Ezután a rendszer megkéri, hogy erősítse meg a titkos mentési kifejezést. Miután ezt megtette, fiókja be van állítva és használatra kész.

Erősítse meg a titkos mentési kifejezéstErősítse meg a titkos mentési kifejezést

Gratulálunk! helyesen állította be a MetaMask-fiókját!

Gratulálunk!Gratulálunk!

Hogyan utalja le az alapokat a Metamasknak?

Pénz befizetése a Metamask-raPénz befizetése a Metamask-ra

Kattintson a MetaMask böngészőbővítményre, azaz a böngészőjében található fox logóra, majd kattintson az előugró ablakban a „Betét” gombra.

MEGJEGYZÉS: akkor is jobban láthatja fiókját, ha az előugró ablakban a „…” gombra kattint, és a „Nézet kibontása” gombra kattint..

A & quot; nézet kibontása & quot; opció kibővíti a kijelzőt, hogy kitöltse a teljes böngészőablakot a könnyebb megtekintés érdekében.A „Nézet kibontása” opció kibővíti a kijelzőt, hogy kitöltse a teljes böngészőablakot a könnyebb megtekintés érdekében.

Több lehetőség is felbukkan, például közvetlenül befizetheti az ETH-t, vagy pedig a Shapeshift számlájáról. Ezenkívül megvásárolhatja az ETH-t közvetlenül harmadik féltől származó eladóktól, például a CoinSwitch-től és a Wyre-től.

Néhány rendelkezésre álló lehetőségNéhány rendelkezésre álló lehetőség

Válassza ki a kívánt módszert az ETH befizetésére a Metamask pénztárcájába.

Ehhez az oktatóanyaghoz megtanítom, hogyan kell közvetlenül befizetni az étert más számláiról. Tehát a betét címének megjelenítéséhez kattintson a „Számla megtekintése” lehetőségre a „Közvetlenül az éter befizetése” lehetőség mellett.

Ezután megjelenik a befizetési címe.Ezután megjelenik a befizetési címe.

Elmondhatja, hogy ez egy ETH cím, mivel a cím kezdete „0x”.

Közvetlenül letöltheti az ETH-t egy másik pénztárcából a MetaMask pénztárcájába az alábbiak egyikével: (i) beolvassa a QR-kódot; vagy (ii) a „0x” cím másolása a pénztárca „küldés” címére, ahonnan ETH-t küld.

A böngészőben a róka logóra kattintva ellenőrizheti, hogy megkapta-e az ETH-t és az egyenlegét.

Kattintson a fox logóra a böngészőjében a fiókegyenleg megjelenítéséhezKattintson a fox logóra a böngészőjében a fiókegyenleg megjelenítéséhez

Hogyan küldesz el forrásokat a MetaMask-ból?

Miután megvan az ETH a MetaMask-fiókjában, elküldheti más pénztárcáknak, pénzváltóknak, vagy felhasználhatja online és bolti vásárlásokhoz.

Az ETH elküldéséhez kattintson a fox logóra a böngészőjében, majd kattintson a „Send” gombra a felbukkanó ablakban.

Kattintson a & quot; Küldés & quot; a felugró ablakon.Kattintson az előugró ablakban a „Küldés” gombra.

Ezután töltse ki a címzett címét, az eszköz típusát (pl. ETH), az összeget és a tranzakciós díjat.

Töltse ki a részleteket, majd kattintson a Töltse ki a részleteket, majd kattintson a „Küldés”, majd a „Megerősítés” gombra.

Ezután egy kis értesítést fog látni a „Megerősített tranzakció” felirattal a webböngészőjében, miután az összeget elküldte.

Gyakran ismételt kérdések a MetaMask kapcsán

Mikor kell használnom a MetaMask vagy kriptovaluta hardvertárcákat, például a Ledger Nano S, a Ledger Nano X vagy a Trezor?

A MetaMask használata ajánlott kis, napi tranzakciókhoz.

Például általában kevesebb, mint 100 USD értékű ETH-t tartok a MetaMask-on. Ennek oka, hogy a MetaMask nem rendelkezik a hardvertárcákban található biztonságos funkciókkal.

Nagyobb tranzakcióknál biztonságosabb a hardvertárcák használata. Kattintson ezekre a linkekre a Ledger Nano S, a Ledger Nano X és a Trezor hardvertárcák teljes útmutatójához.

Hogyan használja a MyEtherWallet-et a MetaMask-szal?

Először lépjen a MyEtherWallet-re honlap. Vigyázzon, ne írja le helyesen a nevet, mivel hamis MyEtherWallet webhelyek próbálnak átverni embereket.

A weboldalon kattintson a „Hozzáférés a pénztárcámhoz” elemre, és válassza a „MetaMask” lehetőséget. Az „Access by MetaMask” felugró ablakban kattintson az „Access my wallet” elemre.

Megjelenik egy másik felugró ablak „MetaMask Notification”. Néha ez nem történik meg. Ha igen, egyszerűen zárja be a böngészőt, és próbálkozzon újra.

A második „MetaMask Notification” felugró ablakban kattintson a „Connect” gombra, hogy összegyűjtse a MyEtherWallet-et a MetaMask-fiókjával.

Kattintson a & quot; Csatlakozás & quot; a második felugró ablakon.Kattintson a „Csatlakozás” gombra a második felugró ablakban.

A MetaMask zárolva van: hogyan lehet kijavítani?

Gyakori hiba, amellyel az emberek találkoznak, amikor egy Dapp-lel lépnek kapcsolatba, és néha meglátják az üzeneteket: „A MetaMask zárolva van” és „Egyszerűen nyissa meg a MetaMask programot, és kövesse az utasításokat a feloldásához”.

Ez a hiba néha felbukkan, amikor interakcióba lép a Dappsszal. Itt láthatja a hibát a Cryptokitties oldal használatakor.Ez a hiba néha felbukkan, amikor interakcióba lép a Dappsszal. Itt láthatja a hibát a Cryptokitties oldal.

Ha ez megtörténik, kattintson a böngésző fox logójára, és a felugró ablakban a kerek gömbre.

Kattintson a felugró ablak kerek gömbjére.Kattintson a felugró ablak kerek gömbjére.

Ezután kattintson a „Beállítások”, majd a „Biztonság és adatvédelem” elemre, majd a csúszka segítségével tiltsa le az „Adatvédelmi mód” lehetőséget.

Tiltsa le az adatvédelmi módotTiltsa le az adatvédelmi módot

Miután letiltotta az adatvédelmi módot, az alkalmazásának vagy a Dapp-nak működnie kell.

Miután letiltotta, a hibaüzenetnek el kell tűnnie, és a Dapp-nek működnie kell.Miután letiltotta, a hibaüzenetnek el kell tűnnie, és a Dapp-nek működnie kell.

MetaMask tippek, trükkök és feltörések a haladó felhasználók számára

Gratulálunk fiókja létrehozásához! Most már készen áll az ADVANCED tippekre és trükkökre, mint például:

  • Hogyan lehet csökkenteni a tranzakciós díjakat;
  • a helytelen tranzakciók törlése;
  • hogyan kell használni a Ledger kriptovaluta hardvertárcáját a MetaMask segítségével;
  • hogyan mentheti el a gyakran használt névjegyeket (címeket) a MetaMask-ba;
  • hogyan lehet felgyorsítani a beragadt tranzakciókat … és még sok más!

Nézze meg videónkat, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton:

YouTube poszter MetaMask tippek és trükkök, amelyeket KELL ismerned

Azt is megmutatom, hogyan férhet hozzá az intelligens szerződésekhez, amelyeket maga is beprogramozhat. Menj biztosra, hogy IRATKOZZ FEL így nem fog lemaradni!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector