4. hírlevél

Hetes áttekintés

Curve Finance $ CRV vitatott indítása

2020. augusztus 14-én a Curve Finance-et ($ CRV) hirtelen elindította egy „OxChad” néven ismert névtelen fejlesztő. Még a Curve Finance csapata is teljesen meglepődött, és eredetileg megküzdött, hogy bezárja azokat, akik a Twitteren posztolnak az indításról. Arra is rohantak, hogy ellenőrizzék, hogy a fejlesztő által telepített szerződés azonos kóddal rendelkezik-e, és a szerződésekben nincs-e semmi rosszindulatú.

Végül, Curve-nek „nem volt más választása, mint elfogadni”, és hivatalos tokenindításuknak nyilvánította. Ez nem állt jól a kriptopénzek közösségében, különösen azért, mert a $ CRV elindítását végző fejlesztő és a bevezetést bejelentő Curve csapat közötti órákban néhány merész gazdálkodó már 80 000 CRV tokent bányászott. Ez sokakat panaszkodott arra, hogy ezek a bányászok tisztességtelen előnyhöz jutottak, mivel a Curve csapata korábban bejelentette, hogy a szerződés bevezetése és az első token kiadása között 24 óra telik el.

Noha ez a bevezetés nagyon problémás és káros volt a Curve Finance hírnevét illetően, hosszú távon nem valószínű, hogy hatással lenne a társaságra. Valójában az indulás után más gazdák versenyeztek a likviditás jegyzőkönyvbe vételével, és jelenleg több mint egymilliárd dollár van a Curve Finance-ben. Ez a Maker és Aave után a harmadik a DeFi projekt, amely ezt megvalósítja. A Curve Finance árai 50 dollár fölé emelkedtek az indulás első óráiban, de 4 dollár alá zuhantak, mivel a hozamgazdálkodók azonnal eladták $ CRV tokenjeiket a ROI maximalizálása érdekében. És nem valószínű, hogy a gazdák a betakarítás után folytatják a termények eladását, ezért azoknak, akik CRV dollárt vásárolnak a piacon, rendkívül óvatosnak kell lenniük.

A SKALE aukciója késik

A SKALE Network 2018-ban alakult blokklánc méretezhetőségi platformként, amely nagy sebességű konszenzust biztosít és felhatalmazza a dApps-t intelligens szerződések futtatására. Ez segíteni fogja az Ethereum Dapp fejlesztőit azáltal, hogy nagy sebességű, gyors véglegesítéssel és ami a legfontosabb, alacsony költséggel biztosítja a Layer 2 platformot.


A SKALE Network SKALE tokenjét ($ SKL) állítólag 2020. augusztus 17-től kezdődően 3 napos holland aukción keresztül lehetett megvásárolni. Az aukció kezdete előtt néhány órával azonban a SKALE bejelentette, hogy az aukció késni fog „elsöprő összeg miatt”. forgalom ”. Ez valószínűleg azokból a hullámokból áll, akik rohannak befejezni a KYC folyamatot, hogy jogosultak legyenek az aukción való részvételre. 2020. augusztus 19-ig nem érkezett bejelentés az elhalasztott árverés dátumáról és időpontjáról. Bár eddig úgy tűnik, hogy az emberek nem csalódtak annyira (valószínűleg azért, mert ők is a KYC folyamat átadására vártak), és lelkesen várják a további frissítéseket. Tehát, ha érdekel az aukcióba való bekapcsolódás, érdemes ASAP befejezni a KYC folyamatot.

A Yam Finance nem adja fel!

A Yam Finance ($ YAM) a múlt héten hatalmas felhajtást váltott ki, amikor a gazdatársakat „yam megmentésére” hívta fel. Bár a gazdálkodók elegendő támogatást kaptak, kiderült, hogy a hiba kölcsönhatásba lép az irányítási modullal, és megakadályozza a kormányzási javaslat sikerét. Tehát a $ YAM-ot az irányítás és technikai szinten már nem lehet módosítani, hasonlóan fog viselkedni, mint más újrabeértékelt eszközök, például az Ampleforth ($ AMPL).

De a YAM nem adja fel! A régi $ YAM átkerül a $ YAM új verziójába, amely a YAM protokoll teljesen auditált verziója lesz. Jelenleg a Peckshield Inc ellenőrizte az átállási szerződést és számolt be ez sikeres lesz, és minden „alacsony” vagy „információs” kérdés megoldódott. A Yam Finance telepítette az áttelepítési szerződést, amely lehetővé teszi a $ YAM-tulajdonosok számára az új verzióra való áttérést. De A $ YAM-tulajdonosoknak csak 72 órájuk lesz az átállási folyamat befejezésére, azaz 2020. augusztus 22-ig 16: 20-ig (UTC). Ilyen idő elteltével a YAM v1 tokenek már nem lesznek jogosultak migrációra. Tehát csomagolja be a $ YAM táskáit és költözzön át!

Az áttelepítés részletei itt találhatók.

Polkadot $ DOT indítása és újrabevétele

A Polkadot ($ DOT) lehetővé teszi a láncok közötti kommunikációt és az interoperabilitást, így a blokklánc-hálózatok zökkenőmentesen működhetnek együtt ökoszisztémaként. A projekt azért lett híres, mert Gavin Wood, az Ethereum egyik társ-alkotója alapította. A Polkadot a kínai kriptovaluta közösség egyik legfelkapottabb projektje is. Nemrégiben váltottunk bankjegyeket egy kínai alapkezelővel, aki rendkívül aktív a kínai kriptográfiai közösségben. Íme, mit mond most a kínai legforróbb blockchain projektekről.

A Polkadot végül 2020. augusztus 18-án indult, tehát már átadható, de a $ DOT függőben van, és 2020. augusztus 21-én fog történni. A $ DOT 2 verziója érhető el a piacon, a $ DOT új verziója 100x kisebb, mint a régi $ DOT. A legtöbb tőzsde, mint például a Binance vagy a Kraken, automatikusan megsokszorozza a felhasználók DOT-betétjeit az újradinálás után, vagyis ha 10 régi $ DOT-ot adott le az újradinálás előtt, akkor automatikusan új 1000 DOT-os jóváírást kapnak az újrabeosztás után. És hogy megvédjék a felhasználókat erre számítva, a felhasználók csak az újracsoportosítást követően vonhatják vissza az új $ DOT-ot..

Addig ne feledje, hogy egyes cserék pl. Az OKEx, MXC stb. Kereskedési párokat kínálnak OLD $ DOT-ban, míg mások pl. A Binance és a Kraken kereskedési párokat kínál NEW USD DOT-ban. Tehát ne legyél az a srác, akit a Twitteren láttunk, aki 50 dollárt fizetett az új DOT-ért, amelynek csak 3 dollárt kell érnie. A $ DOT tulajdonosoknak és a kereskedőknek ellenőrizniük kell a tőzsdén, ahol kereskednek, hogy megnézzék, milyen politikájuk vonatkozik a $ DOT-ra.

Közelgő események

„A hét vége”: A SKALE Labs közli halasztott aukciós időpontját és dátumát.

2020. augusztus 21., kb. 13:15 (UTC): $ DOT átnevezés napja. A Polkadot megváltoztatja a $ DOT token címletét úgy, hogy a régi $ DOT 100 új $ DOT-ra oszlik.

2020. augusztus 21., 16:00 (UTC): VIMworld korai hozzáférésű nyilvános indítás. A VIMworld szintén eladást tart a VIM-jén.

2020. augusztus 22., 16:20 (UTC): A YAM 2.0-ra való áttérés határideje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector