A Telegram Open Network késik, hajlandó pénzt visszafizetni a GRAM befektetőinek

A Telegram, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása kénytelen volt késleltetni a Telegram Open Network (TON) bemutatását és a GRAM token kiadását. A Telegram nyílt hálózata a 2018-as évek egyik legforróbb projektje volt, 3 fázis alatt több mint 1,7 milliárd dolláros beruházást gyűjtött össze. Sokan úgy tekintettek a távirat hálózataira, hogy minél több tömeg kerüljön be a decentralizált ökoszisztémába, mivel az üzenetküldő alkalmazás véget ért Havonta 400 millió aktív felhasználó. A $ GRAM tokent a tervek szerint közvetlenül integrálták a Telegram App-ba az intelligens szerződések támogatásával együtt. Ezen felül a TON intelligens szerződéses szolgáltatásokat is kínált – lehetővé téve a decentralizált finanszírozást (DeFi) és más alkalmazásokat. A hálózat eredetileg április 30-án volt tervezve, de az orosz székhelyű vállalat kiadta a levél befektetőiknek (oroszul) április 29-én, mondván, hogy ezt el kell halasztani legkésőbb egy évig.

Ez a hír csalódást jelent sok befektető számára, akik arra számítottak, hogy a TON olyan projektekkel vetekszik, mint a Facebook Libra (szintén késik). Ezek a projektek közvetlenül versenyeznek a központi bank digitális pénznemeivel, amelyek egyre nagyobb vonzerőt kapnak a kínai DCEP elindításával. Bár sokan a kiadás dátumának változását tulajdoníthatták a jelenlegi koronavírus-járványnak, amely térdre borította a világot, valójában a szabályozási aggályok.

Jogi gondok az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottságával (SEC)

A SEC leállította a Telegram Open Network Digital Offering szolgáltatást 2019-ben

A levél azt állította, hogy a döntést meghozták, „a közelmúltbeli amerikai kerületi bíróság döntésének fényében”. Az általuk hivatkozott eset egy amerikai bíró múlt hónapi döntése, miszerint a vállalat nem folytathat semmilyen blokklánc-projektet vagy nem adhat ki tokent, amíg nem oldják meg a vitát a USA Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága (SEC). 

Tavaly októberben a SEC beperelte a Telegramot törvényeinek megsértése és grammjának eladása miatt jelzőket illegálisan. A Bizottságot a Telegramhoz riasztották, miután 1,7 milliárd dollárt kerestek a Gram-jelképük első érmeajánlatából (ICO). Ezt az eladást a SEC nem engedélyezte, és nem volt összhangban az értékpapírjoggal. 

Ezt a SEC problémát a Telegram nehezen tudja lerázni. Kénytelenek voltak késleltetni a TON blokkláncukat korábban, 2019 októberétől 2020 áprilisáig. Most még tovább kénytelenek voltak késni. 


Pénzügyi nehézségek

A Telegram vezérigazgatójának és a VKontakte alapítójának, Pavel Durovnak az élete - bennfentesPavel Durov, a Telegram Inc. vezérigazgatója

Minden alkalommal, amikor a hálózat késik, a Telegram és a vezérigazgató, Pavel Durov, pénzt is veszítenek. A legutóbbi késés nagyon megütötte őket. A befektetőknek írt levél szerint azok, akik részt vettek a projektben, pénzük 72% -át visszakapják. Azok azonban, akik 2021 áprilisáig várnak, megtérülnek a kezdeti befektetésük 110% -ával. 

Azonban az, hogy a pénz vagy a Gram tokenek hogyan kerülnek vissza a befektetőknek, kissé fent van a levegőben. A levél nyugodt befektetőket keresett, akik múlt pénteken hozták meg döntéseiket, mondván: “Folytatjuk az érintett hatóságokkal folytatott megbeszéléseket a TON kapcsán és az eredeti vevőknek szóló zsetonok kibocsátása kapcsán.”

A levél így folytatódott: „Ha 2021. április 30. előtt megszerezzük a megfelelő engedélyeket, akkor a hitelt választó vásárlóknak lehetőségük lesz további gramm vagy potenciálisan más kriptovaluta fogadására ugyanazon feltételek mellett, mint az eredeti adásvételi szerződésekben (a szabályozási korlátozások által megengedett mértékben). ”

Akárhogy is, ennek a blokkláncnak és kriptopénz-létrehozásnak költséges vállalkozásnak kell lennie Durov számára, különösen mostanában a befektetői pénzeket megtérítik. A Telegram vezérigazgatója levélben közölte, hogy a saját tőkén keresztül fizeti ki a felmerült adósságot. 

„A havi 400 millió felhasználóval és napi 1,5 millió regisztráció organikus növekedésével a Telegram a legnépszerűbb közösségi média alkalmazás 27 országban … A növekedésük hasonló szakaszában lévő üzenetküldő szolgáltatások értékelése alapján úgy gondoljuk, hogy a Telegram saját tőkéje értéke legalább többszörösen meghaladja az ajánlatból eredő lehetséges adósságának összesített összegét. “

Pavel Durov

Hamis távirat-visszatérítési szolgáltatások

A Fake Telegram Refunds Service az 1. helyet foglalja el a Google keresésben

A GRAM visszatérítés bejelentése után több olyan csalás is megjelent, amelyek hamis „Telegram Token visszatérítéseket” kínálnak. Ezek a szolgáltatások általában arra kérik az áldozatokat, hogy fizessék meg őket előre, nagyobb összegű visszatérítés ígéretével. Ezek a tipikus kriptovaluta-csalások, amelyek azonnal elszaladnak az áldozat pénzeszközeivel.

Mikor indul a Telegram Open Network

A legfrissebb befektetői hírlevél szerint a TON legkorábbi bevezetési időpontja 2021 lenne. A TON különféle késéseket szenvedett szabályozási kérdések miatt, például az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) függőben lévő vizsgálata miatt..

Van-e visszatérítés a GRAM-ért

A GRAM törvényes vásárlói számára 110% -os visszatérítés jár a befektetőknek (nem amerikai) és 72% visszatérítés az amerikai befektetők számára. Kérjük, vegye figyelembe a hamis távirat-visszatérítési szolgáltatásokat, amelyek pénzt fizetnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector