Enjincraft Review: Blockchain hozzáadása a Minecrafthoz

EnjinCraft logóEnjinCraft – Az Enjin Blockchain gazdaságokat hoz a Minecraft elé

Az EnjinCraft új életet lehel a Minecraftba azáltal, hogy a digitális gazdaság legjavát és a nem helyettesíthető tokenek (NFT) gyűjtőkét hozza magával. Míg a Minecraft a világ legnagyobb homokozós játéka, mindig hiányzott belőle a valódi gazdaság. Az Enjin új Minecraft integrációja és SDK-ja lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valóban birtokolják az elemeket és áthelyezzék őket a szervereken. A Minecraft plugin 2020. május 28-án a szervertulajdonosok egy egyszerű pluginnal engedélyezhetik a blokklánc-elemek használatát a Minecraft világukban.

Az Enjincraft segítségével a játékosok közvetlenül felszerelhetik az ERC-1155 eszközöket Minecraft elemként. Ez lehetővé teszi a játékon kívüli elemek és az Enjin pénztárca kereskedését is. Az Enjin új integrációja lehetővé teszi az ERC-1155 eszközök, az Ethereum és az Enjincoin közvetlen kereskedelmét a Minecraftban.

A játékosok beléphetnek aEnjincraft”, És olyan kincseket találhat a játékban, mint kardok, páncélok és eszközök. Miután megtalálta ezeket az elemeket, a játékosok valódi tárgyi tulajdonjogot kaphatnak, mivel nem átjárható eszközök (ERC-1155 tokenek). A tételek közvetlenül tárolhatók az Enjin pénztárcában, lehetővé téve a könnyű kereskedelmet vagy akár az olvadást.

Első Enjincraft világ


Az Enjincraft első világa tele van küldetésekkel, történetekkel és számos felfedezhető várossal. A felfedezni merők számára a világ tele van kincsesládákkal és megoldható rejtélyekkel. A játék kincsesládái valódi ERC-1155 elemeket adnak ki, amelyek értéke Enjin Coin alapján történik.

Enjincraft térképe

A kezdők számára a világtérkép nagyon hasznos, mivel megjelöli a játék összes fő helyét. Ezt a térképet az első város Witek házában lehetett felfedezni (kövesse a főutat a városba).

Kötő Enjin pénztárca

A játékosok az Enjin pénztárcán keresztül értékes tárgyakat tarthatnak. A beszállási folyamat nagyon egyszerű:

  1. Bejelentkezni enjincraft.com
  2. A játék kap egy 5 karakteres kötelező kódot.
  3. Nyissa meg az Enjin Wallet mobiltelefonján
  4. Navigáljon a „Összekapcsolt alkalmazások” elemhez
  5. Válassza ki a pénztárcát, és írja be az összerendelési kódot

Enjincraft összekapcsolt pénztárcával

Ennek a folyamatnak körülbelül 1 percet kell igénybe vennie, és ezt követően a számla lekötésre kerül és készen áll a játékra. A pénztárca állapota összekapcsolt állapotban jelenik meg, az Enjin Coin panel pedig a pénztárca ENJ és ETH egyenlegét mutatja. Ez a Minecraftot nagyon hasonlóvá teszi a Massively Multiplayer játékokhoz, mint például a World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 elemek

Az Enjincraft elemek szervereken átívelőek, és a tartományok között mozoghatnak. Jelenleg az elemek tulajdonosai felfedezhetők a Enjinx blockchain explorer.

További információkért olvassa el az Enjin útmutatót.

Mi az EnjinCraft?

Beszélgetés és interjú az Enjin CTO-val, Witek Radomskival

Az EnjinCraft az Enjin legújabb bővítménye Minecraft szerverek. Az EnjinCraft beépülő modul lehetővé teszi a szervertulajdonosok számára, hogy teljes mértékben integrálják a blokklánc-gazdaságot a Minecraftba.

Ez azt jelenti, hogy a Minecraft szervertulajdonosok kézzelfogható tulajdonjogot tudnak biztosítani a játékosok számára a játékon belüli eszközök és pénznemek tekintetében. A játékon belüli eszközök felhasználhatók a szervertulajdonosok csevegőszobáiban, webhelyein és az Enjin Multiverse szolgáltatásban.

A Stormwall példa Enjin multiverzális eszközeire, a Stormwall. Ez egy Enjin által létrehozott játszható tétel, amely Enjin 32 játékában használható.

A DonationCraft volt az Enjin első Minecraft bővítménye. Lehetővé tette a MineCraft szerverek számára a Paypal és a hitelkártyás fizetések elfogadását. Enjin szerint, DonationCraft több mint 5 millió letöltéssel rendelkezik, és lehetővé tette a szervertulajdonosok számára, hogy több millió dollárt keressenek.

Amint arról először beszámolt Asia Crypto Today, hogy megismertesse az embereket az Enjin MineCraft beépülő moduljával, az Enjin elindította a zárt béta verzióját EnjinCraft Server One, egy Minecraft szerver, amely az Enjin beépülő moduljával készült.

Az EnjinCraft Server One blokklánc-alapú Minecraft fegyvereket, páncélokat és kiegészítőket kínál a játékosok számára, hogy megtalálják és megnyerjék.

Keressen és gyűjtsön blockchain eszközöket a Minecraft kiterjedt univerzumábanKeressen és gyűjtsön blockchain eszközöket a Minecraft kiterjedt univerzumában

A játékon belüli termékeket Enjin Coin (ENJ) biztosítja. A játékosok úgy kaphatják meg az Enjin Coin-t, hogy megolvasztják őket az Enjin Wallet segítségével. Az Enjin Coin megolvasztása után átvihető más kriptovalutákba. Az Enjin Coin felhasználható ajándékkártyák vásárlására is a kiskereskedőknél. Például az Amazon, az Apple és az Uber.

A Blockchain SDK Java használatához

A Java SDK lehetővé teszi a Java fejlesztők számára, hogy blokklánc-eszközöket hozzanak létre és integráljanak a platformjukba.

Mert Enjin Java SDK-ja, a társaság nyílt forráskódú kódbázist fogadott el. Ezért a Java SDK felhasználói tetszés szerint módosíthatják és továbbépíthetik az SDK-t. Enjin megemlíti, hogy ösztönzik az együttműködés szellemét, és reméli, hogy a felhasználók az SDK-t olyan dolgok felépítéséhez használhatják, amilyeneket el sem tudtak volna képzelni.

A játékosok átalakíthatják a játékon belüli eszközeiket valós értékre.A játékosok átalakíthatják a játékon belüli eszközeiket valós értékre.

A felhasználók az Enjin platformját használhatják egy blokklánc-gazdaság integrálásához a szervereikre. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók integrálhatják a blokklánc-gazdaságokat a játékokba, a webes alkalmazásokba és még az andriod-alkalmazásokba is.

Az Enjin-fiók létrehozásával megkezdheti az építést a Blockchain SDK-val itt.

Az Enjin Spark korai alkalmazó programra történő feliratkozással a felhasználók különféle korai alkalmazók számára nyújtanak előnyöket. Ez segít nekik piacra dobni, finanszírozni és bevételszerezni a projektjeiket.

Jelentkezhet az Enjin Spark programra itt.

Következtetés

Bemutatjuk az EnjinCraft-ot: A világ első Blockchain alapú Minecraft szerverét

A játékon belüli tárgyak puszta képpontnak tekintése már a múlté. Az Enjin lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az Enjin Java SDK-jával integrálják a blokklánc-gazdaságokat az online világba.

A MineCraft Server One segítségével pedig Enjin megmutatja, hogyan működhetnek ezek a gazdaságok a mainstream játékokban. Remélhetőleg végre nyereséges helyzetet fogunk látni a fejlesztők és a játékosok számára. A fejlesztők képesek több profitot termelni. Miközben lehetővé teszik a játékosok számára, hogy valós értéket szerezzenek a játékon belüli tárgyak révén.

Ha többet szeretne megtudni, nézze meg az Enjin áttekintést.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector