Konszenzus 2019 – legfontosabb bejelentések

A kriptovaluta téren az idei év legnagyobb konferenciahete zajlik, amely hosszú távú alapanyagokból áll Konszenzus, Éteri és új jövevény Mágikus kriptokonferencia. Mivel minden konferencián vannak jelentősebb bejelentések, ez a cikk összefoglalja az eddig bejelentetteket, és hogyan befolyásolhatja a Bitcoin és más kriptovaluták jövőjét

Az eBay a kriptopénzek elfogadásához

Frissítés: Az eBay tagadta, hogy kriptovalutákat fogadnának el a webhelyükön. Hivatalos észrevételek nyilatkoztak hogy félreértés van, és az eBay nem fogadja el a kriptopénzt, és a kriptopénzek sem része stratégiájuknak. Valójában a „virtuális pénznemek és kriptovaluták” tilosak az eBay listázási szabályai szerint. A konszenzus fotóival kapcsolatos kérdésre az eBay azt állítja, hogy ez „félreértés”, mivel bányászati ​​felszereléseket értékesítenek az eBay-en.

“A kriptovaluta nem fogadható el fizetési módként az eBay platformon, és nem is tartozik a fizetési stratégiánkba.”

Az eBay hivatalos válasza Cryptonews.com

A Konszenzus helyszínének hirdetési területe azt mutatja, hogy az eBay kriptopénzeket hoz 179 millió aktív vásárlóhoz. Arra várunk, hogy meghallgassuk a hivatalos visszaigazoló részleteket arról, hogyan és mely kriptovalutákat fogják használni az eBay-en. Az eBay fronton történő elfogadás jelentős előnyt jelentene az eladóknak, akiknek fizetniük kell 4,4% + fix díj a PayPal-nál történő fizetéskor.


@ boxmining Ezt konszenzusból küldtem. Érdekes játék lehet pic.twitter.com/00ivTy9tTl

– Sugartits McCrypto (@SugartitsCrypto) 2019. május 13

A teljes ételek és más nagy kiskereskedők elfogadják a Bitcoin-t

A kriptot elfogadó fogyasztói kereskedők végre itt van!

Nagy nevű kiskereskedők – a Whole Foods (az Amazon tulajdonában van), a Nordstrom és a Gamestop elfogadja a Bitcoin-t és három másik típusú digitális pénzt. Ez az integráció a Flexa Network az Ikrek segítségével.

A BAKKT meghatározza a Bitcoin Futures Contracts július dátumát

A BAKKT készül a felhasználói elfogadás tesztelésére

A Bitcoinra vonatkozó BAKKT határidős szerződések várhatóan júliusban indulnak. A BAKKT új frissítései leírják a Bitcoin futures felhasználói tesztelési szakaszát, amely saját felügyeleti megoldásaikat tartalmazza. A BAKKT-t nagyon várták, mióta bejelentette ICE (Intercontinental Exchange), és tekintve az intézményi befektetők egyik fő módszerét a kriptovaluták megszerzésére.

A Microsoft a Bitcoin-t használja az identitáshoz

A Microsoft elindítja az első decentralizált identitás eszköz közvetlenül a bitcoin blokkláncon. Ez az eszköz, amelyet jelenleg Ionnak hívnak, lehetővé teszi a különböző vállalatok számára, hogy elfogadják az univerzális bejelentkezéseket a felhasználói adatok veszélyeztetése nélkül. Ez jelenti a Microsoft első jelentős fejlesztését ezen a téren (a korábbi fejlesztések elsősorban a Microsoft Azure felhőszolgáltatásának népszerűsítésére összpontosítottak).

Vannak olyan rendszerek, amelyek a Microsoftnál vannak, amelyek engedélyeket adnak Önnek vállalati környezetben, az Active Directory nevű termékben, amelyeknek szerintünk képesnek kell lennie felismerni ezeket a DID-eket is.

Rhodes, Digitial Identity Foundation

Binanciakarbantartás (kereskedés, betét- és visszavonási szüneteltetés)

A Binance május 15-én ütemezett rendszerkarbantartáson megy keresztül, hogy javítsa a rendszer biztonságát (amit a Binance Hack után drasztikusan fejlesztettek). Sokan azt várják, hogy ez befolyásolja az altcoinok árának változását a méret és a méret miatt a Binance Exchange hatása.

A Binance ütemezett rendszerfrissítést hajt végre 2019.05.15. 03: 00-kor (UTC). A frissítés körülbelül 6-8 órát vesz igénybe.

Binance bejelentés

A Samsung kriptofunkciókat vezet be a Budget Galaxy telefonokhoz

Ez év elején a Samsung hardveres pénztárca szintű biztonságot adott zászlóshajó S10 telefonjaihoz (az Enjin Wallet támogatással együtt), amelyek a drága 1000 USD-os tartományba esnek. A Samsung most van ezt költségvetési telefonokra fordítva, a Samsung Blockchain Keystore-t pedig több költségvetés-tudatos felhasználó számára tegye elérhetővé.

„Csökkentjük az akadályokat az új tapasztalatok előtt azáltal, hogy fokozatosan bővítjük a blokklánc funkciókat támogató Galaxy modellek számát. Kiterjesztjük szolgáltatásaink országait Korea, az Egyesült Államok és Kanada után is. ”

Chae Won-cheol, vezető ügyvezető igazgató

A SEC megvizsgálja a kezdeti tőzsdei ajánlatokat

Ez senkinek nem okozhat meglepetést – a SEC most a kezdeti tőzsdei ajánlatok (IEO) törvényességét vizsgálja. A tokenértékesítéseket tavaly mikroszkóp alá helyezték, mivel lehetnek olyan biztonsági elemek, amelyek regisztrációt igényelnek a SEC-nél. Az IEO-k elengedhetetlen jelképes értékesítés, amelyet központosított tőzsdén értékesítenek, több ezer potenciális vásárlóhoz jutva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector