Kriptopénz vásárlása a Ledger Live segítségével: lépésről lépésre

Ledger, a Ledger Nano S és a Ledger Nano X gyártói bejelentett hogy alkalmazásuk, a Ledger Live immár támogatja a kriptovaluták hitelkártyával vagy banki átutalással történő vásárlását. Ezt a funkciót a partnerükkel működtetik, Coinify és most a felhasználók közvetlenül beléphetnek a Ledger Live-ba, hogy megvásárolják kriptovalutáikat, és elküldjék azt a Ledger eszközük biztonságába. Nincs többé szükség további lépéseken, mint például a kriptovaluták vásárlása a tőzsdéken, majd a hardver pénztárcájába való elküldés megőrzés céljából! Ebben az útmutatóban lépésről lépésre adunk útmutatást arról, hogyan lehet kriptovalutákat vásárolni a Ledger Live használatával a Nano S és a Nano X készüléken..

Elérhető kriptovaluták

A Ledger Live csak a következő kriptovalutákat vásárolja meg: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) és Dash (DASH). Tehát azoknak a felhasználóknak, akik más kriptovalutákat akarnak vásárolni, máshol kellene megvásárolniuk pl. a kriptovaluta tőzsdéken. Ha meg szeretné tudni, hogy melyik kriptovaluta-tőzsde szerintünk a legjobb, olvassa el cikkünket a 2020-as év legjobb kriptovaluta-tőzsdéiről.

Hogyan lehet kriptovalutákat vásárolni a Ledger Live segítségével

Ha Ön új Nano X vagy Nano S felhasználó, akkor először be kell állítania készülékét és telepítenie kell a Ledger Live szoftvert. Lásd itt a Ledger Nano S telepítési útmutatónkat és a Ledger Nano X telepítési útmutatót.

A kriptovaluták Nano S vagy Nano X használatával történő vásárlásának megkezdéséhez nyissa meg a Ledger Live alkalmazást a számítógépén, és lépjen az oldalsáv „Crypto vásárlása” részéhez. Válassza ki, hogy melyik kriptovalutát szeretné vásárolni, választhat a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Bitcoin Cash (BCH) vagy a Dash (DASH) közül. Ennek az útmutatónak a bemutatásával bemutatjuk a Bitcoin vásárlását, ezért a Bitcoint fogjuk választani a megvásárolni kívánt kriptográfiai eszközként. Ezután válassza ki, melyik számlára szeretné befizetni a kriptovalutáját. Alternatív megoldásként új fiókot is felvehet a kriptovaluta vásárlásaihoz – lásd „Hogyan adhatunk új fiókot kriptovaluta vásárlásokhoz” című szakaszunkat.


Vásároljon kriptotKattintson az oldalsávon a „Crypto vásárlása” lehetőségre

A Ledger Live szolgáltatásban felkérik, hogy regisztráljon, vagy jelentkezzen be a Coinify-fiókjába. A Coinify-fiók létrehozásával kapcsolatos útmutatásért lásd a „Hogyan regisztrálhatunk egy Coinify-fiókot a Ledger Live-ban” című szakaszunkat..

Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy Coinify-fiókotJelentkezzen be, vagy hozzon létre egy Coinify-fiókot

Ezután megkérjük, hogy válassza ki a vásárolni kívánt kriptovaluta összegét, a fizetési pénznemet és a fizetési módot. A főkönyv lehetővé teszi a következő pénznemekben történő fizetést: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD és VND. A kriptopénzért fizethet hitelkártyával (Visa vagy Mastercard), vagy európai helyszíneken, banki átutalással. SEPA.

Vásároljon kriptotVálassza ki a kriptovaluta vásárlását, és erősítse meg a tranzakciót.

Mivel a kriptovaluta árai ingadoznak, a Ledger rögzíti a vételárat, és 15 percet biztosít a vásárlás befejezéséhez. Írja be hitelkártyájának adatait, ellenőrizze még egyszer a vásárlás adatait, majd kattintson a „Fizetés” gombra. A megvásárolt kriptovaluta automatikusan befizetésre kerül a Ledger eszköz kijelölt számlájára.

Teljes fizetésTeljes fizetés

Hogyan regisztrálhat Coinify-fiókot a Ledger Live-on

Azok számára, akiknek nincs Coinify-számlájuk vagy kriptovalutákat vásárolnak először a Ledger Live-on, át kell esniük a Coinify Ismerje meg az ügyfelet (KYC) folyamatán, és létre kell hozni egy fiókot. A Ledger Live szolgáltatásban írja be az e-mail címét, válassza ki a jelszót, majd kattintson a „Fiók létrehozása” gombra. Ezután felkérést kap, hogy válaszoljon néhány KYC kérdésre.

Hozzon létre egy Coinify-fiókotHozzon létre egy Coinify-fiókot

Erősítse meg e-mail címét (a Coinify visszaigazoló e-mailt küld Önnek) és a helyét.

Erősítse meg az e-mail címet és a helyetErősítse meg e-mail címét és helyét

Adjon meg információkat a lakcíméről és arról, hogy miként kívánja használni a fiókját.

Adja meg a lakcímet és a fiókhasználatotAdja meg a lakcímet és a fiókhasználatot

Arra is felkérik, hogy igazolja személyazonosságát személyi igazolványának / útlevelének fényképével, és szkennelje le arcát, hasonlóan a FaceID beállításához iPhone-on.

Igazolja a személyazonosságátIgazolja a személyazonosságát

Ezt követően a Coinify automatikusan feldolgozza a regisztrációt, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe. Akkor minden készen áll!

Regisztráció feldolgozásaA Coinify 2 percen belül feldolgozza a regisztrációt

Hogyan lehet új fiókot hozzáadni a kriptovaluta-vásárlásokhoz

Fiók hozzáadásához kattintson a „+ Fiók hozzáadása” elemre, a fenti képen látható módon. Ezután válassza ki a hozzáadni kívánt kriptográfiai fiókot. Ennek az útmutatónak a bemutatásához bemutatom, hogyan adhat hozzá egy Bitcoin-fiókot, ezért a Bitcoint választottam eszközként, és rákattintottam a „Folytatás” gombra. Kérésre csatlakoztassa a Ledger eszközt a számítógépéhez, és oldja fel a zárat. Ezután lépjen a megfelelő alkalmazáshoz ahhoz a kriptopénzhez, amelyet meg szeretne vásárolni a készüléken, a készüléke azt mondja, hogy „Az alkalmazás készen áll”, miközben szinkronizál a Ledger Live programmal.

A szinkronizálást követően megadhatja, hogy melyik új fiókot szeretné hozzáadni. Válassza ki a hozzáadni kívánt fiók (oka) t, majd kattintson a „Fiók hozzáadása” gombra. Ezután hozzáadódik az új fiókja, és dönthet úgy, hogy további fiókokat ad hozzá, vagy bezárja az ablakot a befejezéshez.

Felhasználói tapasztalatok és következtetések

Sok kriptovaluta hardver pénztárcát próbáltunk ki, és a Ledger eszközei határozottan a mi preferált választásunk. Ezt a preferenciát határozottan megerősíti az a tény, hogy most már vásárolhatunk kriptovalutákat a Ledger Live-on, mert ez azt jelenti, hogy már nem kell tőzsdén vásárolnunk kriptovalutákat, különösen akkor, ha a legtöbb tőzsde megköveteli, hogy KYC-eljárásokat hajtson végre, ha kriptot vásárol először. Tehát bár a Ledger Live-on történő első vásárláskor KYC-eljárásokon is át kell esnie, ami kissé gondot jelent, az egész folyamat csak körülbelül 5 percet vett igénybe. És a nap végén érdemes hosszú távon kriptovalutákat vásárolni a Ledger Live segítségével, mert a kriptovalutát közvetlenül az eszközére küldi, amely egy viszonylag biztonságosabb tárolóeszköz. Sokan több központot is használhatnak, és akár át is ugorhatnak az egyik központról a másikra, de a nap végén a hardveres pénztárca az, ahol a kriptovaluta nagy részét mindenképp tárolni kell. Ezért nagyon javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a funkciót, és bár csak 4 kriptovaluta vásárolható meg, ez általában elegendő a tőzsdei kereskedelem megkezdéséhez, és reméljük, hogy arra számítunk, hogy a Ledger további pénzérméket adhat a jövőben.

Szeretne vásárolni egy Ledger Nano X-et? Kattintson alább a VÁSÁRLÁS MOST-hoz!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector