Ledger Nano X Review: 2020 legjobb Bitcoin pénztárca?

A Ledger Nano X a következő generációs hardvertárca okostelefon-támogatással, nagyobb képernyővel és több tárhelyvel az alkalmazások számára. Kiskereskedelem 119 dollárért, a Ledger Nano X kiválóan alkalmas újonnan érkezőknek vagy tapasztalt kereskedőknek, akik egyszerre több mint 3 típusú kriptovalutát vagy menet közben nagy mennyiségben kereskednek. Ha a több alkalmazás és a mobilitás nem okoz nagy gondot, ragaszkodjon a Ledger Nano S-hez.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk a Ledger Nano X biztonsági, hardveres tervezését és kriptovaluta támogatását, hogy megtudjuk, érdemes-e megvásárolni ezt az eszközt vagy sem. Mert Beépítési és telepítési útmutatók, nézze meg teljes Ledger Nano X útmutatónkat.

Kattintson a vásárláshoz!

A Ledger Nano X főbb jellemzői:

Ledger Nano X Video Review

  • Nagyobb képernyő – Teljes kriptovaluta címeket jelenít meg görgetés nélkül
  • Mobil támogatás – (Android és iOS) támogatása Ledger Live Mobile
  • Több tárhely – Telepítsen akár 100 különböző alkalmazást különböző érmékhez.
  • Újratölthető elem – lehetővé teszi az eszköz bekapcsolását kábel nélkül.

Legfrissebb funkciók: tét, csere, keresés és kriptovaluták kölcsönzése

Tét és kereset


A Ledger Live lehetővé teszi a Tezos ($ XTZ), a Tron ($ TRX), a Cosmos ($ ATOM) és az Algorand ($ ALGO) megmérettetését. A felhasználók lezárhatják ezeket a kriptovalutákat, hogy biztonságossá tegyék saját hálózataikat, cserébe kamatot fizetnek ezért. Ez a funkció a Ledgert nem csak biztonságos helyre tárolja a kriptovaluta tárolására, de még a digitális eszközök növekedésében is segíthet.

A digitális eszközök tárolása 3 egyszerű lépésben történhet. Első, fagyassza le eszközeit a Ledger Live-ra való bejelentkezéssel, válassza ki a tételni kívánt eszköz megfelelő fiókját, majd kattintson a „jutalmak keresése” gombra. Ekkor megjelenik egy felugró ablak. Itt kiválaszthatja a pénztárcájában a befagyasztani kívánt összeget. Másodszor, szavazzon az érvényesítő (k) re, akik blokkokat készítenek a hálózaton, és a blokkok létrehozásával megszerzett kriptovaluta újra eloszlik a szavazók számára. Végül, igényelheti jutalmait a megfelelő fiókjában a „Követelés” gombra kattintva. A jutalmak 24 óránként igényelhetők.

Csere

A Ledger kiadott egy Ledger Swap funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy partnere, Changelly révén kicseréljék kriptovalutáikat. Hogyan működik ez, hogy elküldi a kriptovalutát az eszközéről a Changelly-nek, a Changelly pedig visszaküldi a cserélt kriptovalutákat.

A funkció használatához szüksége lesz: Ledger eszközre, Ledger Live-ra, a cserélni és fogadni kívánt kriptográfia alkalmazására, végül pedig a csere-alkalmazásra.

Hitelezés

Ledger dolgozik Vegyület ($ COMP) lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a Compai decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollján keresztül kölcsönözzenek DAI-t, USDT-t és USDC-t. Ennek a célja az, hogy a hitelező éves százalékos arányt tudjon keresni.

Ezenkívül számos előnye van a Ledger kölcsönzésére:

Ellenőrzés: Ellenőrzésed és bizonyítékod van arra, hogy az általad kölcsönadott kriptográfia és az előállított kamat rád tartozik. Ez azért van, mert a Ledger hitelezése a Compoundon keresztül történik, és amikor a platformon kölcsönöz, akkor „cTokens” -et kap cserébe. Ezek a cTokenek igazolják a kölcsönbe adott kriptovaluták tulajdonjogát és a keletkezett kamatokat. Ezeket a cTokeneket addig tárolja, amíg vissza nem akarja adni kölcsönzött eszközeit és kamatát, és ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy visszaküldi a cTokeneket az intelligens szerződéshez.

Biztonság: A c tokenek a főkönyvi hardver pénztárcákon vannak tárolva.

Kényelem: A Compound hitelezési szolgáltatásai közvetlenül elérhetők a Ledger Live-on keresztül.

A titkosítás kölcsönzése az Compound és a Ledger Live segítségével 3 egyszerű lépésben történik. Először a Ledger Live menedzserén telepítse a kölcsönözni kívánt kriptovaluta alkalmazását, és hozzon létre egy fiókot. Másodszor, engedélyezze a fiókjának, hogy engedélyezze a Compound intelligens szerződésének a fiókjával való interakcióját. Végül válassza ki a kölcsönözni kívánt kriptovaluták összegét, és adjon ki tranzakciót a Compound számára, ellenőrizze és hagyja jóvá a tranzakciót az eszközén.

Biztonsági jellemzők

A Ledger hardveres pénztárcák megvásárlásának egyik legfontosabb oka a cég biztonsági hírneve. A Nano X két processzor chipet tartalmaz:

  • Biztonságos elem: ST33J2M0 (biztonságos) függetlenül tanúsított, tárolja a magánkulcsot és aláírja a tranzakciókat
  • Operációs rendszer: STM32WB55 chip felelős a Ledger saját BOLOS operációs rendszeréért.

A biztonságos elemek különálló hardverelemek (második biztonsági réteg), saját tárolóval és korlátozott funkcionalitással, amelyeket a hackerek nem sérthetnek meg. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha a Ledger Nano X kompromisszumos eszközhöz van csatlakoztatva – például egy feltört laptophoz vagy telefonhoz -, a magánkulcsok (= hozzáférés a titkosítási alapokhoz) soha nem sérülnek. Olyan eszközök, mint a Trezor One és a T modell nincsenek biztonságos elemei és csak egyetlen biztonsági szintjük van.

Ledger Nano X TeardownA Ledger Nano X Teardown a CC EAL 5+ Secure Element chipet mutatja be

A Ledger Nano X ugyanazzal a BOLOS operációs rendszerrel rendelkezik, amely a Nano S-n található. A BOLOS biztosítja, hogy a címek megfelelően jelennek meg az eszközön, és kezeli a külső eszközökhöz való csatlakozásokat.

A Nano S-hez hasonlóan a felhasználók az elsődleges PIN-kód mellett jelszóval védett pénztárcákat is beállíthatnak. Tehát mondjuk egy tolvaj követeli a készülék feloldását, megadhatja nekik a PIN-kódot, hogy kevesebb pénzzel hozzáférhessenek a pénztárcákhoz. Miközben rejtjelezési eszközeinek nagy részét elrejti a jelszóval védett pénztárcák mögött.

A Nano X kiegészíti a Bluetooth támogatást. sajnálatos módon A Bluetooth biztonsági nyilvántartása nem makulátlan, és az eszköz új támadási vektorát mutatja be. Ledger CTO Nicolas Bacca egy interjú során kijelentette, hogy a Bluetooth on Ledger funkciók feltételezik, hogy a kapcsolat veszélybe került – egyetlen pillanatban sem lesz képes átvenni az eszközt.

Ledger Nano X Bluetooth vezérlőpultA Bluetooth kikapcsolható a Ledger Nano X készüléken

2019 októberében a Nano X megkapta az első szintű biztonsági tanúsítványt (CSPN) tanúsítvány kiadta az ANSSI (Nemzeti Információs Rendszerbiztonsági Ügynökség). Jelenleg a piacon lévő összes kriptovaluta hardvertárca közül csak a Ledger’s Nano S és a Nano X rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal. A tanúsítási séma értékeli az eszköz biztonságának több aspektusát, beleértve a tűzfalat, az azonosítást, a hitelesítést és a beágyazott szoftvert, több támadási forgatókönyv segítségével.

Ledger hack

2020 júliusában Ledger megerősített adatszegést szenvedtek el, amelynek során illetéktelen harmadik fél belépett a Ledger e-kereskedelmi és marketing adatbázisába. Ennek eredményeként körülbelül 1 millió e-mail címet tettek közzé, és közülük 9 500 ügyfél további információkat tett közzé, például utó- és vezetéknevüket, postai címüket, telefonszámukat és megrendelt termékeiket..

Ledger jelentette az ügyet a hatóságoknak, és együtt dolgoznak velük Narancssárga kibervédelem hogy kivizsgálja az ügyet. A csapat emellett folyamatosan figyelemmel kíséri az interneten eladott adatok bizonyítékait.

Az adatsértést követően a felhasználók arról számoltak be, hogy adathalász e-maileket és szövegeket kapnak, és arra kérték őket, hogy töltsék le a Ledger szoftver új verzióját. Ha a felhasználók az e-mailben található linkre kattintanak, átirányítják őket a Ledger webhely hamis klónozott verziójára. Utána, ha a felhasználók letöltenék a „frissítést”, ami valójában rosszindulatú program, az a felhasználóktól kéri a Főkönyv helyreállítási mondatát. A beírt helyreállítási kifejezést a támadó ezután felhasználja a felhasználó pénztárcájának helyreállítására, és a felhasználó kriptovalutáinak elküldésére a támadó pénztárcájába. A teljes magyarázatért hogy hogyan működik az adathalász támadás, lásd Kraken jelentését.

Adathalász e-mailAdathalász e-mailt küldtek az [email protected] címről

Megjegyezzük, hogy ez pontosabban „adatmegsértésként”, nem pedig feltörésként jellemezhető. Ennél is fontosabb, hogy ennek a megsértésnek nem volt kapcsolata vagy hatása a Ledger hardvertárcákra vagy a Ledger Live alkalmazásra. A Ledger eszközökön tárolt kriptovaluták soha nem voltak veszélyben.

5/5 Biztonsági besorolás

Több pénznem támogatás

Érmék, amelyeket a Nano X főkönyv támogatA támogatott érmék teljes listája itt található: A főkönyv itt található

A Ledger az egyik legváltozatosabb támogatást nyújtja a különböző kriptovaluták számára, mint például a NEO, a Vechain és a Monero. A Ledger nano X a projektcsapatok fejlesztésére nyitott politikájával több mint 1100 különböző eszközt támogat. Sok ilyen eszköz, például a Vechain vagy a NEO, nem található meg olyan versenytársaknál, mint a Trezor Model T vagy a KeepKey, így a Ledger az egyetlen hardveres pénztárca, amely sok érme számára elérhető. Az ökölszabály az, hogy a Nano X ugyanazokat az eszközöket fogja támogatni, mint a Ledger Nano S.

A Ledger Live telepítése

Ledger Live alkalmazás felület

A Ledger rendelkezik egy natív alkalmazással Ledger Live hogy hozzáférhessen a kriptovaluta-számlákhoz (beleértve a Bitcoin-ot, a Litecoin Ethereum-ot és más kriptovalutákat). A Ledger Live több platformon is elérhető, beleértve a Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszert. Megtaláltuk, hogy a Ledger Live alkalmazás könnyen használható, mivel egyértelműen megjeleníti a kriptovaluta eszközöket történelmi diagramokkal. A kriptovaluták küldése rendkívül egyszerű lépésről lépésre, amely egyértelműen megjeleníti a feladó és a fogadó címét. Vannak speciális funkciók is a tranzakciós díj szat / bájtban.

Hány érme tartható a Ledger Nano X-ben?

A Nano S egyik gyengesége, hogy nincs hely a telepített alkalmazások számára. A Ledger Nano X kijavítja ezt a problémát a belső memória 2 MB-ra növelésével. Tesztjeink során mind a 73 elérhető alkalmazást telepíthettük az eszközre (Főkönyv követelések 100-ig+). Meg kell jegyezni, hogy az alkalmazás tárolása kényelmi funkció – az alkalmazások akkor is megtartják számláikat / kriptovaluta-egyenlegüket, ha eltávolításra kerülnek.

A Ledger Nano X támogatja az Ethereumot és az ERC-20-at?

2019 szeptemberében a Ledger hozzáadta a őshonos Ethereum pénztárca legújabb Ledger Live v.1.14.0 verziójához, amely 22 érmét és több mint 1250 ERC-20 tokent támogat. Ez lehetővé teszi a tokenekhez és az ethereumhoz való közvetlen hozzáférést útközben, anélkül, hogy ehhez harmadik féltől származó interfészre lenne szükség MyEtherWallet. Ez egy örvendetes frissítés azoknak a Nano X felhasználóknak, akiknek korábban különböző interfészeket kellett használniuk attól a kriptovalutától függően, amellyel kommunikálni akartak. Minden bizonnyal örömmel fogadják a kriptovaluta újoncai is, akiket megzavarhatnak a különböző felületek.

Az egyik panaszunk az, hogy a Ledger Nano X-nek minden alkalmazást külön meg kell adnia – ez a Trezor Model T esetében nem szükséges.

A főkönyv készen áll az Ethereum 2.0-ra?

Az Ethereum 2.0 hamarosan megjelenik, az első Phase 0 Beacon lánccal 2020 decemberében indulnak. Ezt megelőzően az Ethereum résztvevőinek legalább 32 étert kell befizetniük a Beacon láncra betéti szerződés felhasználásával. Ezért a Ledger frissítette a Nano X új firmware verzióját 1.2.4-5, amelyben az Ethereum alkalmazás frissítése az 1.6.0 verzióra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a betéti szerződés tranzakcióját közvetlenül a Ledger Nano X-en írják alá. Ez a szolgáltatás KIZÁRÓLAGOS a Ledger Nano X-hez.

A jövőben a felhasználók használhatják a Ledger Nano X-t egy Ethereum 2.0 nyilvános kulcs levezetésére és annak igazolására, hogy a betéti szerződésben használt visszavonási nyilvános kulcs valóban a Ledger eszközhöz tartozik. A Ledger csapat egy második Ethereum alkalmazáson is dolgozik, amely lehetővé tenné az érintettek számára, hogy biztonságosan aláírják a blokkokat a Beacon láncon.

5/5 Több pénznem támogatás

Hardver tervezés

Ledger nano X PIN beviteli felületA bemenet a két kör alakú gombbal történik

Az új Ledger Nano X két hardveres gombbal rendelkezik – el vannak rejtve a fedél forgócsapjának kör alakú kialakításában. Ez a két gomb lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk a menükhöz (tartsuk lenyomva mindkét gombot), válogathatunk (mindkét gombot megnyomhatjuk), sőt helyreállítási kifejezéseket is bevihetünk (a gombok segítségével görgethetünk). Megállapítottuk, hogy a PIN-kódok és a helyreállítási kifejezések megadása csak 2 gombbal unalmas – talán egy érintőképernyő vagy további gombok segíthetnek.

A Nano X nagyobb képernyővel rendelkezik, nagyobb felbontással. Ez azt jelenti, hogy a teljes kriptovaluta-címek görgetés nélkül elmozdíthatók – ami nagyon hiányzott a Nano S-ból.

A Nano X modern USB-C interfészt használ a számítógép töltéséhez és a számítógéphez való csatlakozáshoz. Ez egy örvendetes frissítés, mivel a számítástechnikai világ áttér az USB-C-re.

4/5 a hardver tervezéshez

3,5 / 5 könnyű használat

Mobilitás

Ledger nano X

A Ledger Nano X használható mobil eszközökkel, és a tranzakciókat útközben is el lehet küldeni a mobil Ledger Live alkalmazás segítségével. Ezt a funkciót nagyon szituációsnak találtuk. Noha hasznos, ha menet közben titkosítást küldenek a Nano X által biztosított biztonsággal, a kényelem hiányzik az olyan mobil pénztárcákhoz képest, mint az Enjin pénztárca. Szükség van egy szétválasztási megerősítő készletre: zárolás feloldása PIN-kódon keresztül, belépés a cryptocurrency alkalmazásba, ellenőrzés és megerősítés a tranzakcióról. Ez unalmasnak tűnik, és nem alkalmas egyszerű kávevásárlásra vagy apró tranzakciókra. Van értelme talán a nagy vásárlásoknak (autó vagy ház?) Vagy jelképes értékesítésnek. Azonban továbbra is kérdés, hogy milyen gyakran kell nagy mennyiségű kriptot küldeni útközben?

Hogyan frissítheti a Ledger Nano X-et

A Ledger rendszeresen kiadja a Ledger Nano X frissítéseit a biztonság, a funkcionalitás és az érmék támogatásának javítása érdekében. Valójában firmware frissítésekre van szükség a legújabb kriptovaluták támogatásához. A firmware frissítéséhez csatlakoztassa a Nano X-et a számítógépéhez, és futtassa a Ledger Live alkalmazás. Az alkalmazás automatikusan megjeleníti a verziószámot, és megjeleníti az elérhető firmware-frissítéseket. A frissítés megkezdéséhez kattintson a frissítés gombra, és erősítse meg a telepítést a Nano X-ben úgy, hogy mindkét gombot lenyomva tartja, amikor a rendszer kéri, hogy engedélyezze a főkönyvkezelőt az eszközhöz.

Ledger Nano X érdemes frissíteni?

119 dollárért a Ledger Nano X nem költségvetési eszköz – egy bizonyos árprémiumot parancsol, ami sok felhasználó számára megnehezíti a frissítési döntést. Sokak számára az üzletkötő kényelmi funkciói – a nagy képernyő, amely teljes kriptovaluta címeket jelenít meg, és nagyobb tárhely több alkalmazás számára. Ha ezek a funkciók fontosak az Ön számára, akkor a Nano X-et érdemes frissíteni. Ha azonban csak néhány alkalmazásra van szüksége, a költségvetés-barát Ledger Nano S jobb megoldás 59 dollárért.

Ledger Nano X összehasonlítva a Trezor T modelljével

Főkönyv a többi hardvertárcához képest

A legnagyobb különbség a Ledger Nano X és a Trezor Model T között a képernyő és a támogatott érmék. A Trezor Model T szép érintőképernyővel rendelkezik, amely segít a PIN és a biztonsági kifejezések beírásában. A Trezor azonban kevesebb támogatott érmével rendelkezik, és általában a projektek általában a Főkönyvi támogatást bocsátják ki először. Az alábbi táblázat összehasonlítja a különféle hardveres pénztárcákat, beleértve a megjelenés dátumát, a külső biztonsági tanúsítványt (ha van ilyen), a kiadás dátumát és a felülvizsgálati minősítést.

A nap végén a Ledger Nano X és más hardveres pénztárcák közötti választás többnyire 1 kérdésen alapszik – támogatják-e a kívánt kriptovalutákat az eszközön. A nagyszámú érme támogatása mindig is a Ledger erős választása volt, a böngésző támogatása mellett a decentralizált tőzsdékben (Binance DEX, IDEX és Switcheo)

Felülvizsgálat: 2020. április 20. Michael Gu

Frissítve 2020. november 22-én: Frissített információk a hitelezésről a Ledger Live segítségével

Kattintson a vásárláshoz!

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Termék", "márka": "Főkönyv", "név": "Ledger Nano X", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Ledger-Nano-X.jpg", "leírás": "A Ledger Nano X a következő generációs hardvertárca okostelefon-támogatással, nagyobb képernyővel és több tárhelyvel az alkalmazások számára.", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Ledger Nano X pénztárca áttekintés: Megéri-e 2019-ben", "név": "Ledger Nano X", "leírás":"A Ledger Nano X a következő generációs hardvertárca okostelefon-támogatással, nagyobb képernyővel és több tárhelyvel az alkalmazások számára.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "reviewBody": "A Ledger az egyik legváltozatosabb támogatást nyújtja a különböző kriptovaluták számára, mint például a NEO, a Vechain és a Monero. A Ledger nano X a projektcsapatok fejlesztésére nyitott politikájával több mint 1100 különböző eszközt támogat. Sok ilyen eszköz, például a Vechain vagy a NEO, nem található meg olyan versenytársaknál, mint a Trezor Model T vagy a KeepKey, így a Ledger az egyetlen hardveres pénztárca, amely sok érme számára elérhető. Az ökölszabály az, hogy a Nano X ugyanazokat az eszközöket fogja támogatni, mint a Ledger Nano S.", "datePublished": "2020-4-20", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.5", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "Michael Gu" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ajánlatok": { "@típus": "Ajánlat", "priceCurrency": "usadollár", "ár": "119", "url":"https://shop.ledger.com/?r=428b&tracker = nanoxreview" }}

Termék specifikációk (Műszaki specifikációk)

Ledger Nano X termékjellemzők:

Processzorok ST33J2M0 (biztonságos) + STM32WB55
Kompatibilitás 64 bites asztali számítógép (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux), az ARM processzorok kivételével. Kompatibilis az okostelefonokkal is (iOS 9+ vagy Android 7+).

Csatlakozó

C típusú USB, Bluetooth 5.0

Akkumulátor

100mAh akkumulátor

Méret

72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm

Támogatott eszközök 1100+ támogatott eszköz

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megtarthatja-e érméit, amikor a Ledger Nano S-ről a Ledger Nano X-re váltja?

Igen. A frissítés során válassza a „visszaállítás” opciót a telepítés során, és írja be a 24 szó helyreállítási kifejezést a Ledger Nano S biztonsági másolatából

Ki lehet-e kapcsolni a Bluetooth funkciót a Ledger Nano X alkalmazásban?

Igen, a Bluetooth kikapcsolható a Vezérlőpulton. Ez letiltja a Bluetooth kommunikációt, és a Főkönyvnek csak az USB kábelen keresztül történő kommunikációt teszi lehetővé. A panelt úgy érheti el, hogy mindkét gombot 3 másodpercig lenyomva tartja.

Sok alkalmazást telepíthet a Ledger Nano X-re?

Megállapítottuk, hogy a Ledger Nano X elfér mind a 73 alkalmazásban, amely jelenleg elérhető a Ledger Manager alkalmazásban. Még több tárhely áll rendelkezésre a jövőbeni alkalmazásokhoz.

Miért változik a Ledger Nano X Bitcoin Address??

A főkönyv tartalmaz egy olyan funkciót, amely automatikusan új Bitcoin címet generál minden egyes alkalommal, amikor egy régit használnak. Ez növeli a tranzakciók magánéletét, mivel az új tranzakciókhoz különböző címeket használnak. A régi címek továbbra is használhatók, mivel a Főkönyv teljes hozzáférést tartalmaz (beleértve a jövőbeli hozzáférést is) ezekhez az alapokhoz.

Hogyan generálhat új nyilvános címet az alapok fogadásához

Új nyilvános címek automatikusan generálódnak a régiek használatakor (a cím tranzakciót fogad vagy küld).

Mi a legújabb Ledger Firmware

Jelenleg a legfrissebb firmware az 1.6.0

Befolyásolja-e a koronavírus (COVID-19) járvány a főkönyvet?

A Ledger kiadta a nyilatkozat mondván, hogy üzletmenet-folytonossági intézkedéseket alkalmaznak annak biztosítására, hogy továbbra is rendelkezzenek készletével és termékeivel, amelyeket az ügyfeleknek szállíthatnak. Ügyfélszolgálati oldalukon azonban némi lemaradás tapasztalható, de azon dolgoznak, hogy megválaszolják az ügyfelek aggályait. Ellenőrizheti a rendszereik működési állapota itt. Óhatatlanul problémák merülhetnek fel a termékek vevőknek történő szállításával kapcsolatban, ők továbbra is képesek a legtöbb országba szállítani, bár egyes ügyfelek korlátozott szállítási lehetőségeket tapasztalhatnak. Ellenőrizze itt, hogy hatással lehet az Ön országába történő szállításra.

További irodalom

A Ledger más YouTube-felhasználók véleményét is közzéteszi, amelyeket itt megnézhet.

Most kapott egy új Ledger Nano X-et? vagy mindig kíváncsi volt a Bitcoin és más kriptovaluták használatának megkezdésére? Nézze meg az Uptrennd-i Jeff Kirdeikis-szel együttműködve létrehozott tanfolyamomat- Bitcademy: Tanulj, fektess be & Kereskedjen Bitcoin-val – kevesebb mint egy óra alatt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector