Phemex Exchange Review 2020: Minden, amit tudnod kell

A Phemex a szakmai fokozat A Bitcoin spot és opciós kereskedést egyaránt kínáló kriptovaluta-tőzsde. A csere innovatív megoldást kínál nulla díjas kereskedési modell ahol tranzakciónként díjat nem számítanak fel. A Phemex Bitcoin, Ethereum és Chainlink Perpetual határidős ügyleteket is kínál. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik, célja intézményi szintű kereskedési eszközök és biztonság biztosítása. A derivatív kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy növeljék kitettségüket bizonyos eszközökkel és a „rövidítés” képességét..

A Phemex főbb jellemzői

 • Ingyenes kereskedések a Spot Exchange-en (Premium számla)
 • Intézményi szintű kereskedelem és biztonság
 • Robusztus kereskedési biztosítás
 • Ingyenes betéti díjak
 • Tőkeáttétel képessége 100-szoros margó

Phemex Spot Csere & Ingyenes kereskedések

YouTube poszter

A Phemex csere egyik legfontosabb előnye az a lehetőség, hogy ingyenes nulla díjas kereskedéseket folytathat. Ez a koncepció úttörő a kriptovaluta-tőzsde számára, mert az előző modell kereskedési díjat számított fel a kriptográfia vételéért és eladásáért egyaránt. Ez az érzés idővel összeadódna, sok kereskedő dollárezereket fizetne a kriptovaluta-tőzsdéknek. A Phemex segítségével ezek a kereskedők kihasználhatják a nulla díjas kereskedési modell előnyeit, és csak havi 9,99 USD havi díjat fizetnek. Ez egy hatalmas játékváltó a cryptocurrency daytraderek és technikai elemzők számára.

A Phemex 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál a Premium számlához. Ennek kihasználásához a felhasználóknak 0,02 BT felett kell befizetniük és 1000 USD feletti tranzakciót kell teljesíteniük. Nézze meg az ingyenes 30 napos szolgáltatást Prémium tagság itt.

Úgy gondolom, hogy ez a trend, és a csere feladata a kis tőkefelhasználók díjának csökkentése. Az intézményi ügyfelek számára pedig hajlandóak több díjat fizetni, de jobb szolgáltatásuk van, mint például az adatok, az elemzések szempontjából, nem igaz? Tehát ez két különböző csoport. Tehát mi, és bejelentettük a nulla díj engedélyét, ők csak a lakossági ügyfeleink javát szolgálják.


Jack Tao, a Phemex vezérigazgatója

Bitcoin Perpetual Futures

A Phemex által kínált alapvető kereskedési termék a kriptovaluta származékos termékek kereskedelme, például a Bitcoin Perpetual Futures. A derivatívák olyan pénzügyi eszközök, amelyek értéket nyernek az alapul szolgáló termékből – ebben az esetben olyan kriptovaluták, mint például a Bitcoin. Phemexexchange kereskedések az alapul szolgáló eszközön alapuló szerződések maguk az eszköz helyett – ez lehetővé teszi magasabb tőkeáttétel és többféle termék. A Phemex maximum 101X tőkeáttételt engedélyez a származékos termékeknél. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin árának 1% -os változása 100% -os változást eredményezhet a finanszírozás összegében – ami lehetővé teheti a kereskedők számára, hogy megduplázzák vagy semmit sem tőzsdén. Ezt a típusú tőkeáttételt népszerűsíti a BitMEX tőzsde, amely 100X tőkeáttételt is lehetővé tesz.

Támogatott országok

Phemex csere korlátozott a következő országokban és joghatóságokban tartózkodóknak: Egyesült Államok, Kuba, Quebec, Szingapúr, Észak-Korea, Szevasztopol, Szudán, Irán, Szíria És bármely más ország, ahol illegális a kriptovaluták kereskedelme.

Támogatott kriptovaluták

A Phemex egyelőre csak 6 kriptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Bár a szerződésekhez a Phemex kínál GOLD / USD kereskedési párost is.

A Phemex Trading nyereségi megbízásokat és stop-lossokat fogad el

Vegye ki a Profit és a Stop loss kiváltó okait a Phemex-en

A Phemex egyik legfontosabb előnye a stop-loss és a profit-megrendelések alkalmazása. Ezek a megbízások lehetővé teszik a professzionális kereskedők számára, hogy finomítsák kereskedési stratégiáikat, és lehetőségeket teremtsenek profit vagy stop-loss bevételre. Alapértelmezés szerint a Phemex gyors opciókkal rendelkezik, hogy 25%, 50%, 75% és 100% nyereséget vegyen fel. Ezeket akkor lehet beállítani, amikor a kiindulási helyzet megállapításra kerül, egyértelmű megjelöléssel a márkaár és a becsült nyereség vagy veszteség. Fontos megjegyezni, hogy amikor nyereséget vagy veszteséget állítanak elő, a pozíciót a-ként adják el piaci megrendelés – vagyis az algoritmus automatikusan egyeztetni fog egy kereskedéssel, még akkor is, ha nem ugyanazon az áron van.

Phemex díjak

Kereskedési díjak

A Phemex kereskedési díjai a következők: 0,025% a készítők számára és 0,075% a szedők számára. A tőzsdén nem számítanak fel tranzakciós díjat, így a felhasználók akár kis mennyiségekkel is kereskedhetnek, anélkül, hogy félnének a mindent elsöprő díjaktól. A felvételi díjak magasabbak, mivel a tőzsde elősegíti a felhasználókat, hogy kitöltsék a rendelési könyveket, és nagyobb likviditást hozzanak létre a tőzsdére.

A Phemex-en megjelenített finanszírozási ráta

Finanszírozási díj olyan jellemző, amelyet rendkívül fontos figyelembe venni a Phemexnél. A finanszírozási rátát közvetlenül a hosszú vagy a rövid pozíciók tulajdonosainak fizetik, attól függően, hogy annak „negatív finanszírozási” vagy „pozitív finanszírozási” aránya van-e. A Phemex esetében a díjat felszámítják 8 óránként és lehet negatív vagy pozitív – vagyis lehetséges nyer vagy veszít 8 óránként pénzt. Ha a finanszírozási ráta negatív, a rövidnadrágosok hosszú távon fizetik a pozíciójuk százalékát. A fenti példában a finanszírozási ráta -0,0094%, tehát a rövid távú tulajdonosoknak a teljes pozíciójuk 0,0094% -át kell fizetniük. Ez azt is jelenti a hosszú birtokosok érdeklődést szereznek helyzetükön.

Betéti / előlegdíjak

A Phemex nem számít fel betétdíjat, de vannak minimális betéti követelmények. Ami a kivonásokat illeti, van egy minimális kifizetési korlát is, és a felszámított díj a kriptovalutától függ. Például a Phemex 0,0005 BTC-t számít fel a BTC-kivonásokért, és 1 USDT-t az USDT-k kivonásáért.

Betéti / kifizetési díjak a Phemex-enBetéti / kifizetési díjak a Phemex-en

További információ A Phemex díjai és feltételei.

Fizetési módok

A Phemex csak a következő kriptovaluta betéteket fogadja el az Exchange-en: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether és Ripple. Mivel a tőzsdén nincsenek KYC eljárások, a hagyományos fizetési módok, például hitel- vagy betéti kártyák és PayPal nem fogadhatók el.

Phemex Welcome Bonus

A tőzsde jelenleg a üdvözlő bónusz $ 72 USD új feliratkozásokhoz bónusz alapokon keresztül. Ez egyszerű feladatok elvégzésével érhető el, például követheti őket közösségi média vagy a számlát in0,2 összeggel finanszírozzák egyetlen betétben.

A Phemex 72 USD-t kínál üdvözlő bónuszként az új felhasználók regisztrációihoz

Alszámlák funkció

Phemex alszámlák

A Phemex egyszerű módszert kínál alszámlák létrehozására – mindegyiknek megvan a maga egyedi számlaegyenlege és engedélye. Ez a funkció lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elkülönítsék különböző kereskedési stratégiáikat egymástól – mivel az egyes alszámlákhoz korlátozott egyenleget lehet beállítani. Az egyenleget szabadon lehet átutalni a számlák között az alszámla rendszeren keresztül. A kereskedők minden új stratégiához új fiókot hozhatnak létre, amelyet tesztelni akarnak. Ezenkívül az alszámlák felhasználhatók botok kereskedésére – így az automatizált kereskedés ellenőrzött keretek között végezhető.

A Phemex Exchange biztonságos?

Két kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni annak értékelésekor, hogy a Phemex biztonságos-e a tőzsde a tőzsdei alapok kereskedelme és a tőkeáttételes kereskedelem biztosításai között. A legfontosabb szempont az, hogy a csere biztonságos-e a hackerek ellen – ez azért van, mert a kriptográfia általában hatalmas b

Phemex napi 3 alkalommal dolgozza fel a visszavonási kérelmeket, és minden kérést az üzemeltetők és az alapítók egyaránt szigorúan megvizsgálnak. Kifinomult Wall Street-i kockázatkezelési tapasztalataink alapján képesek vagyunk felismerni minden rosszindulatú cselekedetet és gyorsan cselekedni a felhasználók és a platform eszközeinek védelme érdekében. A minősített visszavonási kérelmeket offline aláírással is feldolgozzuk, ezáltal az összes eszköz 100% -ban hideg pénztárca rendszerben marad, az összes műveletet offline módban hajtják végre..

Phemex Team

A Phemex csapat magját a Morgan Stanley volt vezetői és fejlesztői alkotják. Vezérigazgató Jack Tao 11 évig dolgozott a Morgan Stanley-nél, az USA-ban a részvény kereskedési algoritmusok fejlesztésével kapcsolatos tapasztalattal. Ez a munka kulcsfontosságú a Phemex hosszú távú növekedési stratégiája és küldetése szempontjából, hogy professzionális kereskedési eszközöket juttasson el a kriptovaluta térbe.

Phemex Core Team

Következtetés: Phemex Exchange előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Az ex-Morgan Stanley Executives fejlesztette ki
 • Ipari trend-beállítás Zero Fee Trading
 • Alfiókok és könnyen használható API-k
 • Legmagasabb szintű csere és pénztárca biztonsága
 • Nincs KYC kis visszavonások esetén

Hátrányok

 • Viszonylag új, csak egy éve indult.
 • Regionális korlátozások anélkül, hogy alternatívákat kínálnának az adott joghatóságok felhasználói számára.

Referenciák:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange Highlights.

CoinExchangeReviews- Phemex Review

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Termék", "márka": "Blockchain", "név": "Phemex Exchange", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "leírás": "A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik, célja intézményi szintű kereskedési eszközök és biztonság biztosítása. A derivatív kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy növeljék kitettségüket bizonyos eszközökkel szemben. ", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Phemex Exchange Review – A legjobb kereskedési platform a kereskedők számára?", "név": "Phemex Exchange", "leírás":"A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik", "datePublished": "2020-4-10", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.3", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "időszámításunk előtt" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ajánlatok": { "@típus": "Ajánlat", "priceCurrency": "usadollár", "ár": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} A Phemex Exchange szabályozott?

A Phemex jelenleg a Szingapúr Monetáris Hatósága (MAS) és a SEBA az ügyfelek vagyonának őrzéséért. A többi származékos tőzsdéhez, például a BitMEX-hez hasonlóan, a PheMEX jelenleg sem szabályozott.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector