RAMP DEFI: Hogyan oldja fel a befektetett eszközök értékét?

RAMP DeFi több hozamgazdálkodási lehetőséget kíván elérni azoknak a felhasználóknak, akik már nem ERC20 platformokra fektették jelzőiket, és ezáltal lehetővé teszik számukra, hogy maximalizálják a tőkeáttételes pozícióikat. A tét az a gyakorlat, hogy pénzeszközöket zárnak le intelligens szerződésekben, vagy ha zsetont vásárolnak decentralizált pénzügyi (DeFi) platformokról a későbbi nyereségszerzés céljából. Ez azonban azt is magában foglalja, hogy az érintett eszközök nem használhatók fel a felhasználók által kívánt célokra, hacsak nem hajlandók elengedni pozícióikat. A RAMP DeFi célja ennek megváltoztatása, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy továbbra is rugalmasan használják likviditásukat, még akkor is, ha tőkéjük részvénykötésbe van zárva.

Háttér

A DeFi ökoszisztéma robbanásszerû sikere, amely meghaladja a 13 milliárd dolláros piaci értéket, több projekt virágzását tette lehetõvé növekvõ igényeinek megfelelõen. A probléma azonban még mindig fennáll a kényelem, az elérhetőség és a rugalmasság tekintetében.

Lawrence Lim, a RAMP DeFi társalapítója egy olyan ökoszisztéma létrehozását vezette, amely megpróbálja megoldani ezeket a problémákat. A DeFi tér aggodalmait szem előtt tartva, a RAMP-t úgy fogalmazták meg, hogy a felhasználók számára lehetőséget biztosítsanak optimalizált rugalmassággal maximalizálni a befektetett eszközök értékét.

Mostantól a RAMP képes arra, hogy 22 milliárd dollárnyi eszközt szabadítson fel a DeFi térben. Szerény célja 2021 végéig azonban az, hogy elérje a legalább egymilliárd dollár összértéket (TVU). A TVU hivatkozik azokra az eszközökre, amelyeket a RAMP megpróbál megnyitni a potenciálisan nagyobb tőkeáttétel érdekében.

Nézze meg az alábbi interjút Lawrence Lim-lel:


YouTube poszter Érték felszabadítása minden blokklánc-interjúban Lawrence Lim-lel

Mi a RAMP DeFi?

A RAMP egy láncokon átívelő likviditási be- és kikapcsolási platform, amelynek középpontjában az nem ERC20 tokenek érdekeltjei állnak, hogy lehetőséget biztosítsanak ezen eszközök felhasználására az Ethereum blokklánc tetején. Ez a RAMP stablecoin-ján, az rUSD-n keresztül történik, amely átjáró hídként funkcionál a nem ERC20 platformok és az Ethereum lánc között. Ezen túlmenően a felhasználók az ERC20 tokenjeiket a RAMP likviditási készletébe is betehetik az eUSD megverésére.

Az rUSD és az eUSD birtokosai egyaránt hozzáférhetnek a RAMP pénzügyi szolgáltatásaihoz, például hitelezéshez, hitelfelvételhez, valamint az rUSD és az eUSD közötti cseréhez. Ez a be- és kikapcsolási rámpa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legtöbbet hozzák ki a befektetett eszközökből, még akkor is, ha nem ERC20 platformokba vannak zárva.

Eddig első privát eladása több mint egymillió dollárt tudott összegyűjteni. Néhány magáneladási befektetője az Alameda Research, a Blockwater Capital, az IOST, a ParaFi Capital, a Ruby Capital, a Signum Capital és az Arrington XRP Capital.

RAMP ökoszisztéma

RAMP ökoszisztémaRAMP ökoszisztéma

rMint és rStake

Ez az a platform, ahol nem ERC20 tokenek fedezhetők fel az rUSD megszerzéséhez. Az rStake számára kijelölt biztosítékokat különböző csomópontok összesítik a partner nem ERC20 blokkláncain. Megkapják érte a jutalmat is.

eMind és eFarm

Az eMint lehetővé teszi az ERC20 állományok letétbe helyezését, hogy létrehozzon egy eUSD-t, egy jelzőt, amely a felhasználók által befizetett összeg értékét képviseli. A befizetett összeget az eFarm részére utalják, hogy a felhasználók hozamgazdálkodási lehetőségeket teremtsenek.

rFinanszírozás

A platform hitelezési és hitelfelvételi szolgáltatását az rFinance nyújtja. Az rUSD és az eUSD tulajdonosok szabadon kölcsönözhetnek és kölcsönözhetnek egymástól. Ezenkívül az orákulumok a kereslet-kínálat és a piac-relativitás mutatói körül forognak képletek révén segítik a kamatláb tisztességes szinten tartását..

rPool

A RAMP saját likviditási pooldal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értéküket növeljék eszközeikre, fedezetbiztosításra, felszámolási végrehajtásra és láncok közötti csereügyletekre. Az rPool értéket szerez a jutalmakból, a mezőgazdasági haszonból és a díjakból származó bevételekből, amelyeket később elosztanak a RAMP-tokenek birtokosainak.

Abban az esetben, ha az rUSD összeomlik, az rPool-t először annak értékének alátámasztására használják. Ha a felhasználó fedezett pozíciójának értéke az adott paramétereken belül megengedett megengedett fedezet arány alá csökken, akkor pozícióikat felszámolják az rPool számára.

rSwap

A felhasználók felcserélhetik az ERC20 állványokat bármely más, nem ERC20 tokennel, feltéve, hogy ezek a tokenek a RAMP blokklánc-partnereinek részét képezik. Ezt úgy teszik meg, hogy megkönnyítik az ERC20 stabil fehérjék cseréjét az rPool-ban tárolt kriptovalutákkal. Az átváltási árfolyamot az árok számítanak.

RAMP Token

A RAMP a natív segédprogram-token, amelyet a teljes ökoszisztéma-érték működtetésére, valamint a hálózati résztvevők jólétének összehangolására használnak. A RAMP DeFi nyilvános értékesítésén 10 millió RAMP tokent adnak el a résztvevőknek. A nyilvános értékesítés időpontját még nem közölték. Az eladás után a RAMP-t az Uniswap listára kívánják helyezni.

A RAMP-t egy különféle DeFi projektekből álló ökoszisztéma hajtja, amely szintén lehetővé teszi a láncok közötti értéknövelést. Az ökoszisztéma egyes részei úgy vannak kialakítva, hogy reagáljanak a felhasználók és a blokklánc közötti tranzakciókra.

RAMP Token nyilvános értékesítés

A RAMP token nyilvános értékesítésének dátumát még nem jelentették be. Ellenőrizze őket hivatalos távirat a legfrissebb hírekhez.

rUSD Stablecoin: Mi ez?

Az rUSD a RAMP stablecoinja, amelyet nem ERC20 tokenek támogatnak, és amelyek célja az ERC20 stablecoinokkal, például az USDC, az USDT és a TUSD kölcsönhatásba lépése. Az rUSD pénzverése a MakerDAO-hoz hasonló biztosítékarányt követ annak biztosítása érdekében, hogy azok teljes mértékben biztosítottak legyenek.

A minimális fedezetráta 200%. Például 200 dollár értékű, nem ERC20 tokent használhatunk 100 dollár értékű rUSD verésére.

A felszámolási arány 120% -nál kezdődik. Ha a felszámolás elindul, a fedezett tokenek eladódnak az rPool számára. Ezután ezeket a tokeneket arra használják, hogy visszavásárolják a felhasználó által kitalált rUSD-t, akinek a pozícióját felszámolják.

Az rUSD és eUSD RAMP-n tartásának előnyei

RUSD-tulajdonosok számára:

 • Használja ki a más blokkláncokban szereplő, nem ERC20 tokenek értékét anélkül, hogy feladná meglévő pozícióit.
 • Anélkül férhet hozzá az ERC20 lehetőségeihez, mint a hozamgazdálkodás vagy a kereskedés, anélkül, hogy több eszközét kellene felhasználnia.
 • Kapjon tétjutalmat akkor is, ha rUSD-t vertek.
 • Tartsa fenn a meglévő pozíciókból és fedezett portfóliókból származó potenciális bevételt.
 • Farm RAMP tokenek, miután biztosítékot adtak kriptovalutáiknak az RUSD-k verésére.

Az eUSD-tulajdonosok élvezhetik:

 • Eszközeik kölcsönadásából származó kamatdíjak.
 • Vegyen részt több hozamkészletben a gazdálkodáshoz.
 • Lehetőség a RAMP-vel együttműködő más DeFi projektek terméshozamára.
 • Farm RAMP tokenek azáltal, hogy eszközöket biztosítanak a RAMP likviditási készletéhez.

A RAMP DeFi előnyei

A RAMP egyedülálló előnyöket kínál más láncok közötti DeFi platformokkal szemben.

Az rUSD célja egyértelmű

A RAMP csapata felismerte, hogy a stablecoin elfogadásának megkezdése nem könnyű feladat. Például lényegesen hosszú időbe telt, amíg a Makerdao elősegítette a DAI széles piaci elfogadását.

Ezért kiadták a stablecoin rUSD-t egy alapvető segédprogrammal, mint értékstabilitási hídként.

Az rUSD nem igényel stabilitási díjat

A stabilitási díjak befizetése a DeFi protokollok körében gyakori, mivel segíti a hatalmas piaci zuhanások csillapítását. És tanúi lehetünk annak, hogy a díjak rendkívül magasak lesznek, különösen egy medvepiac idején.

Szerencsére a RAMP DeFI platform nem fizet stabilitási díjat az rUSD verése során. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kevesebb súrlódással hozzáférjenek a RAMP-hoz és többet takarítsanak meg.

Flash-összeomlás esetén rendkívüli helyzetek vannak

A gyors összeomlás nem valószínű, hogy az eszközök értéke nagyon rövid idő alatt jelentősen csökken, ami az rUSD elégtelen fedezetét eredményezi. Ilyen esetben a RAMP az univerzális likviditási készletet fedezeti biztosításként használja fel a stablecoin számára.

Gyors méretezés integrációs réteg

Az izolált blokkláncok hídjaként a RAMP hálózat értéke minden új lánchoz hozzáadódik. Emiatt a RAMP ökoszisztémát hozzáférhetővé tették a különböző blockchain alapítványok különböző fejlesztői számára annak ösztönzése érdekében.

Ez lehetővé teszi, hogy az alapítványok könnyen integrálhassák natív állati anyagaikat a RAMP ökoszisztémába, ami a RAMP gyors növekedését eredményezné.

Következtetés

A DeFi célja a blokkláncban rejlő lehetőségek és a pénz erejének felszabadítása a közösség és a felhasználók javára. A RAMP ígéretes fejlemény ebben a bizonyos szempontból.

Funkciója lehetőséget nyit az ERC20 és a nem ERC20 tokenek számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek egymással, hogy új lehetőséget nyújtsanak a felhasználóknak a DeFi protokollokba helyezett eszközökből származó bevételek keresésére. Nemcsak a meglévő érdekelteket vonzza a platformra, hanem kibővíti azokat a csatornákat is, ahol a kriptográfiai felhasználók hozamgazdálkodást folytathatnak.

Decentralizált pénzügyek (DeFi) sorozat: oktatóanyagok, útmutatók és egyebek

A kezdőknek és a haladóbb felhasználóknak egyaránt megfelelő tartalommal nézze meg a DeFi térben való kereskedéshez szükséges ESSENTIAL TOOLS oktatóanyagokat tartalmazó YouTube DeFi sorozatunkat. MetaMask és Uniswap. Mély elmélyülés olyan népszerű DeFi témákban, mint a Reef.finance ($ REEF) és a Polkadot ($ DOT)

Az ezen a weboldalon található DeFi sorozat olyan témákat is tartalmaz, amelyeket a YouTube nem fedezett fel. Bevezetés a DeFi-re: a Decentralized Finance (DeFi) áttekintése: Útmutató a kriptovaluta legmelegebb trendjéhez

Oktatók és útmutatók az ESSENTIAL DEFI TOOLS számára:

 • MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára
 • Uniswap áttekintés és oktatóanyag: Útmutató kezdőknek és haladó tippek és trükkök
 • A szérum DEX útmutatója és áttekintése
 • SushiSwap ($ SUSHI) elmagyarázta
 • 1 hüvelykes csere, Mooniswap és Chi GasToken: A végső áttekintés és útmutató

Részletes információkért a konkrét DeFi projektekről olvassa el a DeFi token útmutatóinkat. Íme néhány legnépszerűbb útmutatónk:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) áttekintés: A DeFi protokoll alapvető útmutatója
 • ChainLink ($ LINK) útmutató: Kulcs link a DeFi térben
 • Cream Finance ($ CREAM): Mi ez?
 • Curve Finance ($ CRV) útmutató
 • DODOEx ($ DODO): Forradalmi On-Chain likviditási szolgáltató
 • Lineáris pénzügy ($ LINA): A szintetikus csereplatformok jövője?
 • Polkadot ($ DOT): Minden, amit tudnod kell a kínai DeFi kedveséről
 • RAMP DeFi: Hogyan oldja fel a társult eszközök értékét?
 • Reef Finance ($ REEF): A többfunkciós Defi platform
 • Solana ($ SOL) elmagyarázta
 • A grafikon ($ GRT) – A decentralizált alkalmazások következő szintje
 • Trustswap ($ SWAP) magyarázat – A DeFi tranzakciók következő generációja
 • Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése
 • Wing Finance ($ WING) – Hitel alapú DeFi hitelezési platform

További videók és cikkek hamarosan megjelennek a DeFi sorozatunk részeként, ezért feltétlenül iratkozzon fel a hírlevelünkre Youtube-csatorna és (egyelőre) Ingyenes heti hírlevél így értesítést kaphat, amint kijönnek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector