Swag Finance Token indítási útmutató

Swag.live egy népszerű felnőtt szórakoztató platform, amelynek vége 10 millió felhasználó világszerte több mint 12 000 000 USD éves bevétellel (forrás). A SWAG úttörő szerepet játszott az ázsiai felnőtt szórakoztató iparban, és több mint 10 000 tartalomgyártó számára kínál streaming és pay per view videókat. A csapat élén Sam Liu áll, és Tajvanról származik. Jelenleg az SWAG irodákat hozott létre Montrealban, amelyek feladata a tevékenységek kiterjesztése Észak-Amerikába és világszerte. A SWAG olyan globális tehetségeket regisztrált, mint Eva Elfie, hogy tartalmat állítson elő a platform számára.

A Swag decentralizált közösségi irányítási tokent (SWAG) kínál a terjeszkedés folytatásához és az a Decentralizált Autonóm Szervezet (DAO). Összességében a SWAG összesen 540 millió tokent bocsát ki a decentralizált irányítás elérése érdekében.

Swag Governance Tokenek

SWAG Live platform

A SWAG úgy döntött, hogy ahelyett, hogy a résztvevőket központosított módon, kevés résztvevővel gyarapítanák, a közösség irányítását választják. A legfontosabb az, hogy több résztvevőt engedjenek be ökoszisztémájukba, lehetővé téve a gyorsabb termékismétlést és jobb terméktervezést a közösségi visszajelzések és a tervezés készítésének bevonásával. A legfontosabb a a közösség hatalma és a decentralizáció hogy a SWAG növekedését a következő szintre emelje. Sok szempontból a SWAG jelkínálata kísérlet, mivel a felnőttipar hagyományosan stitokba burkoltan – nagy játékosok hozzák meg a döntések nagy részét és a profit legnagyobb részét.

Minden SWAG token egy szavazattal rendelkezik a közösségi irányításban. A kormányzás szavazóit „Squirt pool” -on keresztül jutalmazzák, amelyek értékes jutalmakkal bírnak (lásd alább).


Token információ:

Kezdeti ajánlati ár: 0,10 USD / SWAG

SWAG teljes ellátás: 625 000 000 SWAG token.

Az SWAG közösség irányításának garantálása érdekében a csapat a következőket állította

  • A csapat nem fogja magántulajdonban összehangolni a döntéseket
  • A csapat nem fog aktívan részt venni a DAO irányításában
  • A csapat nem fizet a DAO karbantartásáért, és a csapat nem alkalmazza a DAO vezetését.

SWAG token felajánlás – First Swap Event

A Swag tokeneket kínál egy „Első Swap esemény”(FSE) tartott Krém.pénzügy (tudsz itt olvashatja el a KRÉM felvételünket). Az FSE eseményre 2020. október 14-én 14:00 órakor (UTC) kerül sor., SWAG-nként 0,10 USD kezdőárral. A Cream lehetőséget kínál a tokenek cseréjére decentralizált cserekomponensén keresztül. Az FSE minden SWAG tokennel indul két 50/50 készleten keresztül:

SWAG / USDC (500 000/50 000)

SWAG / KRÉM (500 000/50 000 USDC ekvivalens)

A SWAG-ra cseréléshez az FSE-ben a résztvevőknek mind USD USDC-nek, mind pedig $ CREAM-nak rendelkezniük kell, valamint $ ETH-val (a gázdíjért). A csapat valóban emlékezteti az embereket arra, hogy egy tranzakció benyújtása után 1-2 percbe telhet a megerősítés. Ezenkívül a CreamSwap egy automatizált piackészítő (AMM) mechanizmuson fut. Ezért lehetséges, hogy a SWAG árai változhatnak, amíg a tranzakció megerősítésre vár. Ha azonban ez megtörténik, akkor a tranzakció egyszerűen kudarcot vall, de a tokenek nem vesznek el.

Az FSE után a résztvevők extra SWAG tokeneket is kereshetnek a CREAM hozamgazdálkodási rendezvényén keresztül. A felhasználók képesek lesznek likviditást biztosítani az SWAG kereskedési párok számára, ezáltal növelve az SWAG likviditási pooljainak nagyságát. A krém likviditási poolok ugyanúgy működnek, mint a Balancer, tehát minél több likviditás adódik hozzá, annál stabilabb lesz egy kereskedési pár. Ha többet szeretne megtudni a likviditási poolokról és működésükről, olvassa el cikkünket a Balancer és a Likviditási poolokról.

A közösségi likviditási szolgáltatók jutalmazása érdekében azok, akik likviditást nyújtanak az SWAG / USDC és az SWAG / CREAM párok számára, további SWAG-jutalmakért tétet tehetnek likviditási tokenjeikkel (CRPT). A hozamtermesztésre összesen 1 015 000 SWAG-t különítettek el. Ezt az eseményt úgy tervezték, hogy a közösség extra likviditási token kereskedelmet biztosítson.

Hogyan vehet részt az első csere eseményen az SWAG cseréjével

A részvételhez folytatnia kell Cream Finance. Itt kiválaszthatja az ERC-20 tokeneket (akár $ CREAM, akár $ USDC), amelyeket SWAG-re szeretne cserélni, ne felejtse el kiválasztani az $ SWAG elemet az alsó sorban. Ezután oldja fel és cserélje ki az ERC 20 tokeneket a „Feloldás”, majd a „Csere” gombra kattintva.

SWAG Jutalom Poolok

A SWAG hozamgazdálkodási tulajdonságokkal rendelkezik. 2 jutalom medence lesz: $ SWAG / $ CREAM és $ SWAG / $ USDC. Azoknak a SWAG-tulajdonosoknak, akik csatlakozni kívánnak ezekhez a jutalomkészletekhez, meg kell adniuk a likviditás néven ismert jelzőiket. Ennek célja a kereskedési párok mélységének növelése, az árcsúszás valószínűségének csökkentése és a SWAG tokenek stabilitásának megőrzése. Cserébe a SWAG szállodák profitálhatnak, ha swapdíjakkal passzív hozamot szereznek.

Hogyan növelhető a SWAG Reward Poolok likviditása?

Menj a Krém pénzügyi medencék és válassza ki a kereskedési párost (azaz vagy $ SWAG / $ CREAM és $ SWAG / $ USDC). Nyissa meg az ERC-20 tokenek átvitelének engedélyét, ha mindkét token zár ikonjára kattint. Kattintson a „likviditás hozzáadása” gombra. Miután ezt megtette, kap CRPT tokeneket.

Ezután menjen a Krém pénzügyi jutalmak oldal. Ott válassza a Jutalomkészletet (azaz vagy $ SWAG / $ CREAM és $ SWAG / $ USDC). Kattintson az „Engedélyezés” gombra a CRPT átviteli engedélyének feloldásához. Ezután kattintson a „Cövek” gombra a zsetonok tétjeihez.

A jutalmak igénylése egyszerű, egyszerűen kattintson az oldalsávon található Jutalmak oldalon a „Jutalom igénylése” gombra.

SQUIRT és jutalmak a DAO résztvevőinek

A SWAG közösség jutalma „SQUIRTS” formájában történik (igen, ezt nevezik meg valójában). A SQUIRTS azoknak az SWAG-tokeneknek a jutalma, amelyek részt vesznek a közösség irányításában, azzal, hogy hozzájárulnak idejükhöz a fontos kérdések megvitatásához, a kutatáshoz és a fontos üzleti kérdések megvitatásához, hogy elősegítsék a platform növekedését. A SQUIRTS-hez való csatlakozáshoz a SWAG-tulajdonosok megvitathatnak egy adott kormányzási javaslatot, majd megszerezhetik SWAG-jeleiket a szavazáshoz..

A spriccek lehetnek jutalmak stablecoin, SWAG tokenek vagy más tokenek formájában, és úgy vannak kialakítva, hogy arányosan jutalmazzák az SWAG DAO összes szavazóját. A jutalmak a megadott szavazatok szerint oszlanak meg – 1 jelző 1 szavazat. Ez drasztikusan javítja az SWAG irányítását és a közösség részvételét, mivel a felhasználókat jutalmazzák, hogy részt vesznek a DAO-ban.

SQUIRT 2 folyamatban van, és 2020. október 30-án 10: 59-kor ér véget (UTC), és vegye figyelembe, hogy a zsetonjai a szavazástól számított 7 napig zárva lesznek. Összesen lesz 4 SQUIRTS 2020 novemberében, összesen 1 millió USDC-t kell felosztani az alábbiak szerint:

2020 november SQUIRTS

3. kerület: október 30. – november 6.: 300 000 USD

4. SQUIRT: november 6. – november 13.: 200 000 USD

5. SQUIRT: november 13. – 20. nov. 300 000 USD

SQUIRT 6: november 20 – november 200 200 000 USD

Hogyan tegyük fel a SWAG-ot, hogy csatlakozzon a SQUIRTS-hez

Menj a szavazás oldalára. Helyezze el a SWAG tokeneket a „Stake Token” gombra kattintva. Regisztráljon, hogy szavazzon egy javaslatra a „Regisztráció a szavazáshoz”, valamint a „For” vagy „Ellen” gombra kattintva, hajlandóságától függően. Ezután összegyűjtheti a SQUIRT jutalmait a „Gyűjtés” gombra kattintva.

SWAG exchange pool az Uniswap-on

Az SWAG tokenek tulajdonosai az SWAG / USDC Poolon keresztül kicserélhetik tokenjeiket, hogy megszerezzék az Uniswap LP tokenek (UNI-V2) adatait. A csapat új jutalomkészletet is felállított az Uniswap likviditási szolgáltatók számára, akik LP-tokenjeiket a jutalomkészletbe tehetik.

2020. október 22. és 28. között a likviditásszolgáltatók kezdeti ösztönzőjeként elérhető lesz az LP Token jutalom elosztása. Jutalmat kapunk minden blokkban, napi 25 000 SWAG áll rendelkezésre, összesen 175 000 SWAG az SWAG / USDC Uniswap LP tokenek elhelyezéséhez. Ne feledje azonban, hogy az összes társított LP token 3 napos zárolásra kerül.

Megjegyzendő, hogy közösségünk megállapította, hogy az árak eltérnek a CREAM és az Uniswap között. Tehát azok a felhasználók, akik el akarják adni SWAG-jukat, ellenőrizhetik és összehasonlíthatják az árakat ezen a két platformon!

Projekt: Referral Rewards- Hivatkozzon egy barátjára, és szerezze be a SWAG-ot

Tól től 2020. október 14-én 12: 00-tól november 14-én 12: 00-ig (UTC + 8) A SWAG-nak meg lesz a referáló programja. Összesen 50 000 SWAG kerül kiosztásra jutalomként azok számára, akik elősegítik az SWAG közösség népszerűsítését és növekedését.

A részvételhez látogasson el a rendezvény webhelyére: https://referrals.swag.finance/ és töltse ki Referral Rewards ellenőrzőlistájukat. Ez az ellenőrzőlista olyan feladatokat tartalmaz, mint például a Twitter, a Discord és a Telegram követése, majd az űrlap kitöltése a webhelyen. Ezután megkapja a meghívókódot, amelyet elküldhet a barátainak.

A Referral Rewards ellenőrzőlista kitöltésével 1 bejegyzést kap. Akkor, ha hivatkozol egy barátodra, mind te, mind a barátod egy-egy bejegyzést kapsz. Például, ha 5 barátot utal, összesen 6 bejegyzést kap. Nál nél 18:00. 2020. november 14-én (UTC + 8), a csapat 1000 nyertest sorsol ki, akik 50 SWAG-ot kapnak jutalomként. Nincs korlátozás a többszörös nevezésre vonatkozóan, így több barátot is hivatkozhat, hogy növelje az esélyét a további SWAG nyerésének!

SWAG NFT-k

A SWAG nem helyettesíthető tokeneket (NFT) fog csinálni, ez csak idő kérdése volt. Az NFT piac hatalmas lehetőséget kínál a kezdő művészek, és nyilvánvalóan a SWAGGER-ek (vagyis a SWAG tartalomkészítők) tízezrei számára is.

A SWAG NFT hamarosan elérhető lesz a Nyílt tenger– egy NFT piac, és a SWAG platform legjobb SWAGGERjeit tartalmazza. Ezek korlátozott kiadású NFT-k lesznek, amelyeket különféle SWAG eseményekhez és jutalmakhoz is csatolnak.

SWAG-ütemterv: Mi következik?

Jutalom medencék

A SWAG csapata megfigyelte, hogy sok SWAG token tulajdonos, aki részt vett a jutalomban, nem tudott részt venni a SQUIRTS szavazáson. Ezért a jövőben a SWAG kevesebb jutalomalapú eseménynek ad otthont, ami a SQUIRTS-ben való részvétel csökkenését eredményezné.

SWAG gyémántcsepp

A SWAG.Live az egyik vezető prémium felnőtt tartalom platform Ázsiában, és sok $ SWAG-tulajdonosnak is van számlája a SWAG.Live-n. Ezért ezeknek a tulajdonosoknak a jutalmazása érdekében 2020 novemberétől az SWAG finance olyan rendszert épít, amely felismeri a $ SWAG összegét a regisztrált SWAG.Live tagok pénztárcájában. A SWAG finanszírozása ekkor csöpögtetné a SWAG gyémántokat, amelyeket összegyűjthet és felhasználhat a SWAG-on. Élő alkalmazás élő csevegéshez, történetekhez, élő közvetítésekhez és ajándékokhoz a tartalomkészítők számára.

Gyémánt terjesztési idő: minden hétfőn 16:00 (UTC +8).

Gyémánt arány: 1 SWAG. Élő gyémánt minden 50 $ SWAG-ért a pénztárcádban (ide tartoznak a SQUIRT medencékben szereplő minden zseton is)

Forgalmazási módszer: SWAG. Az élő gyémántokat közvetlenül az Ön SWAG.Live számlájára küldjük.

Korlátozások: Csak egy Ethereum-cím köthető egy SWAG.Live-fiókhoz.

Hogyan iratkozzon fel a SWAG gyémántcseppre

Kösse be pénztárcáját és SWAG-ját. Élő azonosító:

  1. Menj gyémántok.csavargás.pénzügy és csatlakoztassa Ethereum pénztárcáját.
  2. Írja be SWAG.Live azonosítóját, majd kattintson az „Aláírás és összerendelés” gombra. SWAG.Live azonosítója megtalálható a SWAG.Live webhely „Én” részében..
  3. A kötési folyamat befejezése után a SWAG.Live gyémántokat minden héten elküldjük az Ön SWAG.Live számlájára.

VIP csoport

A 200 USD feletti SWAG birtokosok csatlakozhatnak egy VIP Discord csoporthoz. Amellett, hogy hozzáférhet ehhez az exkluzívabb beszélgetési csatornához más SWAG-tulajdonosokkal, az SWAG.Live csapata beleegyezett abba, hogy számos juttatást, például a kulisszák mögötti hozzáférést biztosítson a SWAG-hoz. Élő tartalom létrehozási folyamat, korlátozott hozzáférés a SWAG rövid filmek és SWAG gyémánt ajándékok.

Tőzsdei jegyzések a $ SWAG-hoz

A SWAG jelenleg az Uniswap és a Hotbit listáján szerepel. A kereskedés 2020. november 6-án (HKT) 20:00 órától kezdődik a Bitmart-on.

A csapat a legutóbbi verziójukban említette cikk hogy középtávú stratégiájuk a lehető SWAG-vásárlók számának maximalizálása, és a következő cserékkel folytatnak megbeszéléseket tokenjük felsorolásához: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin és ZG.

Nézze meg itt a legfontosabb kriptovaluta-cserék választásainkat.

Következtetés

A SWAG határozottan átfogja a decentralizációt, és a decentralizált irányítás lehetővé teszi a részvételt a felnőtt ipari platform jövőbeli irányában. A SWAG már most is jövedelmező vállalkozás, éves bevétele meghaladja a 12 000 000 USD-t (forrás) és növekvő, több mint 10 millió felhasználóval rendelkező közönség. Ezt a decentralizált autonóm szervezetet (DAO) arra tervezték, hogy az SWAG-t a következő szintre emelje, elősegítve a jövőbeli fejlesztéseket és a globális terjeszkedést.

Erőforrások:

Swag Live (csak 18 éven felülieknek): https://app.swag.live/

Swag Pénzügyi Közeg: https://medium.com/@swag.finance

Asia Crypto Today lefedettség: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Tempo lefedettség blokkolása: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, jutalom medence & Az FSE részvételének áttekintése: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector