VeChain ToolChain: A Blockchain mindenki számára hamisítás elleni védelmet biztosított

A VeChain ToolChain a blockchain technológiát hozhatja tömegbe. Az Eszköztár lehetővé teszi, hogy bárki bonyolult programozás vagy tervezés nélkül használhassa a blokklánc erejét. Mindig sokat hallunk a blockchain projektekről, ideértve a VeChain partnerét nagy nevekkel. Példák a DNVGL, a BMW, a PwC és mások (Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Vechainról és partnerségeiről).

A. Statisztikái szerint Egyesült Nemzetek, világszerte a cégek több mint 90% -a mikro-, kis- és középvállalkozás (MSME).

Úgy tűnik, hogy a VeChain ToolChain felismeri fontosságukat, és a blockchain technológiáját eljuttatja hozzájuk.

Mi a VeChain?

A VeChain egy blokklánc platform, amely támogatja az intelligens szerződések létrehozását. Ezek önmegvalósító kapcsolatok, amelyek garantált kimenetelűek harmadik fél bizalma nélkül. Ez lehetővé teszi decentralizált alkalmazások létrehozását, amelyek célja a vállalati problémák megoldása, például a hamisítás elleni küzdelem és a hideglánc-logisztika. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a VeChain Explained cikkünket vagy a VeChain című cikket az alábbi dióhéjban.


A VeChain dióhéjban

További dióhéj videókért nézze meg a mi oldalunkat Kriptopénz egy dióhéj lejátszási listában hogy többet megtudjon más projektekről?

Mi az a ToolChain?

A ToolChain a VeChain legújabb terméke. A VeChain 2019-es csúcstalálkozón jelentették be (Kattintson ide az összefoglalóért).

A ToolChain hardver készlet a VeChain Summit 2019 rendezvényen jelenik meg

A ToolChain egy készlet, amely tartalmazza az összes szükséges hardvert, szoftvert és szolgáltatási protokollt ahhoz, hogy egy vállalkozást beépítsen a VeChainThor blokkláncba.

A ToolChain készlet 3 verziója létezik: Standard, Developer és Channel Partner. Ez azért van, hogy a bármilyen technikai képességekkel rendelkező vállalkozások használhassák a VeChain technológiáját.

Normál verzió

A Standard verzió szabványosított alkalmazásmodulokat, eszközöket és tárgyak internete (IoT) eszközöket kínál. Olyan MSME-k számára tervezték, akik nem tudtak saját blokklánc-alapú életciklus-menedzsment megoldást fejleszteni. A vállalkozások 30 percen belül bekerülhetnek a VeChainThor blokkláncba.

Fejlesztői verzió

A fejlesztői verzió erősebb technikai képességekkel rendelkező vállalati ügyfelek számára készült. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy az igényeikhez szabott VeChainThor blokklánc alapján különféle alkalmazásokat fejlesszenek ki.

Channel Partner Version

A Csatornapartnerek képesek lesznek az ToolChain független telepítésére és többdimenziós testreszabására.

A VeChain ToolChain áttekintése

A ToolChain hardver készlet a következőket tartalmazza:

  • QR-kód nyomtató és alkalmazás a QR-kódok nyomtatásához.
  • NFC író és szoftver digitális címkék létrehozására az NFC címkéken.
  • IoT eszközök, RFID chipek és érzékelő eszközök
  • Kézi végberendezések, amelyek lehetővé teszik a ToolChain alkalmazások számára az NFC chipek összekapcsolását és aktiválását, valamint az azokon lévő adatok továbbítását.

A szoftver tekintetében:

  • ToolChain Admin Center: ez az alkalmazás egy parancsközpont. Az egyik jellemzője, hogy a cégtulajdonosok használhatják ezt a szoftvert az NFC és / vagy RFID chipek konfigurálásához. A Társaság ezeket az NFC és / vagy RFID chipeket közvetlenül a vállalkozásoknak szállíthatja.
  • VeChain Work App: Ez az alkalmazás lehetővé teszi az üzleti tulajdonosok vagy harmadik fél gyártói számára, hogy a fizikai terméket az NFC / RFID chiphez „kösse”. Ha többet szeretne megtudni erről az alkalmazásról, olvassa el a Bsc44 cikkét itt.
  • VeChain Pro alkalmazás: ez az alkalmazás már letölthető. Előre lesz töltve az NFC szkennerre. Ez lehetővé teszi, hogy bárki megtekinthesse a termék teljes történetét, beleértve a hitelesség és eredet igazolását.

A ToolChain készlet alkatrészeinek leírása

Példák a VeChain ToolChain használatra

A ToolChain egyik figyelemre méltó felhasználója az SBTG Surplus & Co., egyedi cipőművész. Az SBTG a korlátozott kiadású cipőkbe ágyazott NFC chipeket használ. Az ügyfelek a VeChain Pro alkalmazással beolvasva ellenőrizhetik a cipők hitelességét, származását és egyéb adatait.

Az SBTG nemrégiben együttműködött az Adidas és az HBO Asia társaságokkal a Game of Thrones limitált kiadású cipők gyártásában. Ezeket a cipőket a VeChain Technology hajtja.

SBTG x Game of Thrones cipők VeChain RFID chipekkel

Problémák a hitelességgel és a minőségbiztosítással

Az MSME-k általában nem rendelkeznek technikai vagy pénzügyi forrásokkal. Ezért nehézségeik vannak termékeik hitelességének és minőségének biztosításában. Emellett kiszolgáltatottak a hamisítókkal és az ellátási lánc rossz szereplőivel szemben is. Ez viszont súlyosan károsíthatja hírnevüket.

Még a nagyobb vállalatok termékei esetében sem átlátható a termék hitelessége és a minőségbiztosítás. Nekünk, mint fogyasztóknak nincs könnyű hozzáférésünk termékeink ellátási láncával kapcsolatos információkhoz.

A fogyasztók továbbra is az elavult hitelesítési módszerekre támaszkodnak. Ez még a drága luxuscikkekre is igaz. Például a luxusórák esetében összehasonlítanánk a termékek megjelenését, vagy ellenőriznénk annak sorozatszámát. Közben vannak hivatalos sorszám-adatbázisok. A számok csak az órára vannak vésve, és a hamisítók ezt könnyen lemásolhatják.

Így a luxusóra hitelesítése jelentős szakértelmet és tapasztalatot igényel. Míg a hamisítók mindig megpróbálják hitelesebbé tenni az órájukat.

A VeChain ToolChain tömeges alkalmazást hozhat-e az MSME-k révén?

A ToolChain egyszerű és költséghatékony ellátási lánc menedzsment megoldás lehet az MSME-k számára. A ToolChain végül a nagyvállalatokkal azonos képességet biztosíthat az MSME-knek a termékek minőségének biztosítása érdekében.

Amint fentebb említettük, a világ legtöbb üzleti vállalkozása MSME. A ToolChain végül egy jelentős, de figyelmen kívül hagyott csoportba hozhatja a blokkláncot

Ezenkívül az ügyfelek képesek lesznek beolvasni a termékbe ágyazott NFC / RFID chipet, és megtekinthetik a termékükre vonatkozó információkat..

Ha többet szeretne megtudni a VeChainról, nézze meg útmutatónkat – magyarázta a VeChain.

Szeretne megtudni további érdekes eseményeket a VeChain csúcstalálkozón? Nézze meg ezeket a videókat alább!

Nézze meg élő közvetítésünket a VeChain-szal Sunny Lu (vezérigazgató) és Kevin (COO), valamint Patrick Plair-tól YouTube poszter És ne felejtsd el megnézni a VeChain Summit összefoglaló videónkat!

A tömeges örökbefogadás… tejjel kezdődik?

2019. május 18-án a VeChain bejelentett hogy vállalati partnere, a Bright Food (Group) Co., Ltd. („Bright Food”) „Cupids Farm” tejet helyezett el a BrightCode árucikkekkel kapcsolatos bizalmi index platformjukra („BrightCode Platform”)..

Cupids Farm tej

A BrightCode Platform egy blokklánc alapú kereskedelmi ökoszisztéma, amely a VeChain ToolChain Partner verziójára épül. Ha többet szeretne megtudni a Platformról, olvassa el Oliver cikkét itt.

A Bright Food 2006-ban alakult, és főleg tejtermékeket, cukrot, bort, rágcsálnivalókat és konzerveket gyárt. A Bright Food termékei több mint 4000 online boltban találhatók Kínában. A Társaságot a Forbes Magazine 2015-ben a tíz kínai vállalat közé sorolta, akiket a nemzetközi színtéren nézett meg.

Amikor az ügyfelek beolvashatják a QR-kódot a „Cupids Farm” tejpalackokon, a rendszer a BrightCode Platformra irányítja őket. Ott a palack tej életciklusával kapcsolatos legfontosabb információk elérhetőek lesznek. Például információk a gyártási helyről, videók a naplófarmról, gyártási technikák stb.

A VeChain másik partnere, a DNVGL lesz felelős a forrásadatok és a szabotázsbiztos technológia ellenőrzéséért. Így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a bemutatott információk hitelesek.

A QR-kód beolvasásakor az ügyfelek számára megjelenített információk

INGYENES próbaverzió már elérhető!

Most regisztrálhat egy INGYENES ToolChain próbafiókra, regisztrálva velük! Link Itt!

Tweet Kevin Feng-től, a VeChain igazgatójától

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector