VeChain ToolChain: A Blockchain mindenki számára hamisítás elleni védelmet biztosított

A VeChain ToolChain a blockchain technológiát hozhatja tömegbe. Az Eszközlánc lehetővé teszi, hogy bárki bonyolult programozás vagy tervezés nélkül használhassa a blokklánc erejét. Mindig sokat hallunk a blockchain projektekről, ideértve a VeChain partnerét nagy nevekkel. Példák a DNVGL, a BMW, a PwC és mások (Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Vechainról és partnerségeiről).

A statisztikák szerint a Egyesült Nemzetek, világszerte a cégek több mint 90% -a mikro-, kis- és középvállalkozás (MSME).

Úgy tűnik, hogy a VeChain ToolChain felismeri fontosságukat, és a blockchain technológiáját eljuttatja hozzájuk.

Mi a VeChain?

A VeChain egy blokklánc platform, amely támogatja az intelligens szerződések létrehozását. Ezek önmegvalósító kapcsolatok, amelyek garantált kimenetelűek harmadik fél bizalma nélkül. Ez lehetővé teszi olyan decentralizált alkalmazások létrehozását, amelyek olyan vállalati problémák megoldására szolgálnak, mint a hamisítás elleni küzdelem és a hideglánc-logisztika. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a VeChain Explained cikkünket vagy a VeChain című cikket egy dióhéj alatti videóban.


A VeChain dióhéjban

További dióhéj videókért nézze meg a mi oldalunkat Kriptopénz egy dióhéj lejátszási listában hogy többet megtudjon más projektekről?

Mi az a ToolChain?

A ToolChain a VeChain legújabb terméke. A VeChain 2019-es csúcstalálkozón jelentették be (Kattintson ide az összefoglalóért).

A ToolChain hardver készlet a VeChain Summit 2019 rendezvényen jelenik meg

A ToolChain egy készlet, amely tartalmazza az összes szükséges hardvert, szoftvert és szolgáltatási protokollt ahhoz, hogy egy vállalkozást beépítsen a VeChainThor blokkláncba.

A ToolChain készlet 3 verziója létezik: Standard, Developer és Channel Partner. Ez azért van, hogy a bármilyen technikai képességekkel rendelkező vállalkozások használhassák a VeChain technológiáját.

Normál verzió

A Standard verzió szabványosított alkalmazásmodulokat, eszközöket és tárgyak internete (IoT) eszközöket kínál. Olyan MSME-k számára tervezték, akik nem tudtak saját blokklánc-alapú életciklus-menedzsment megoldást fejleszteni. A vállalkozások 30 percen belül bekerülhetnek a VeChainThor blokkláncba.

Fejlesztői verzió

A fejlesztői verzió erősebb technikai képességekkel rendelkező vállalati ügyfelek számára készült. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy az igényeikhez szabott VeChainThor blokklánc alapján különféle alkalmazásokat fejlesszenek ki.

Channel Partner Version

A Csatornapartnerek képesek lesznek az ToolChain független telepítésére és többdimenziós testreszabására.

A VeChain ToolChain áttekintése

A ToolChain hardver készlet a következőket tartalmazza:

  • QR-kód nyomtató és alkalmazás a QR-kódok nyomtatásához.
  • NFC író és szoftver digitális címkék létrehozására az NFC címkéken.
  • IoT eszközök, RFID chipek és érzékelő eszközök
  • Kézi végberendezések, amelyek lehetővé teszik a ToolChain alkalmazások számára az NFC chipek összekapcsolását és aktiválását, valamint az azokon lévő adatok továbbítását.

A szoftver tekintetében:

  • ToolChain Admin Center: ez az alkalmazás egy parancsközpont. Az egyik jellemzője, hogy a cégtulajdonosok használhatják ezt a szoftvert az NFC és / vagy RFID chipek konfigurálásához. A Társaság ezeket az NFC és / vagy RFID chipeket közvetlenül a vállalkozásoknak szállíthatja.
  • VeChain Work App: Ez az alkalmazás lehetővé teszi az üzleti tulajdonosok vagy harmadik fél gyártói számára, hogy a fizikai terméket az NFC / RFID chiphez „kösse”. Ha többet szeretne megtudni erről az alkalmazásról, olvassa el a Bsc44 cikkét itt.
  • VeChain Pro alkalmazás: ez az alkalmazás már letölthető. Előre lesz töltve az NFC szkennerre. Ez lehetővé teszi, hogy bárki megtekinthesse a termék teljes történetét, beleértve a hitelesség és eredet igazolását.

A ToolChain készlet alkatrészeinek ismertetése

Példák a VeChain ToolChain használatra

A ToolChain egyik figyelemre méltó felhasználója az SBTG Surplus & Co., egyedi cipőművész. Az SBTG a korlátozott kiadású cipőkbe ágyazott NFC chipeket használ. Az ügyfelek a VeChain Pro alkalmazással beolvasva ellenőrizhetik a cipők hitelességét, származását és egyéb adatait.

A blockchain legjobb felhasználása a való élet &# 129321; – val vel @vechainofficialsegítség, ezeket a tornacipőket lehetetlen hamisítani. A cipőbe egy NFC címkét varrnak egy privát kulccsal, amelyet a Vechain Blockchain rögzít. $ VET Most, ha csak az én méretemben vannak ….&# 128561;&# 128561;&# 128561;&# 128561; pic.twitter.com/NgFuZrsq5c

– Boxmining (@boxmining) 2018. december 3

Az SBTG nemrégiben együttműködött az Adidas és az HBO Asia társaságokkal a Game of Thrones limitált kiadású cipők gyártásában. Ezeket a cipőket a VeChain Technology hajtja.

Amikor eljátszod a #Trónok harca ezekkel csak nyerés van. &# 128293; @OfficialSbtg pic.twitter.com/ud73tXHa93

– HBO Asia (@HBOAsia) 2019. április 11 SBTG x Game of Thrones cipők VeChain RFID chipekkel

Problémák a hitelességgel és a minőségbiztosítással

Az MSME-k általában nem rendelkeznek technikai vagy pénzügyi forrásokkal. Ezért nehézségeik vannak termékeik hitelességének és minőségének biztosításában. Emellett kiszolgáltatottak a hamisítókkal és az ellátási lánc rossz szereplőivel szemben is. Ez viszont súlyosan károsíthatja hírnevüket.

Még a nagyobb vállalatok termékei esetében sem átlátható a termék hitelessége és a minőségbiztosítás. Nekünk, mint fogyasztóknak nincs könnyű hozzáférésünk termékeink ellátási láncával kapcsolatos információkhoz.

A fogyasztók továbbra is az elavult hitelesítési módszerekre támaszkodnak. Ez még a drága luxuscikkekre is igaz. Például a luxusórák esetében összehasonlítanánk a termékek megjelenését, vagy ellenőriznénk annak sorozatszámát. Közben vannak hivatalos sorszám-adatbázisok. A számok csak az órára vannak vésve, és a hamisítók ezt könnyen lemásolhatják.

Így a luxusóra hitelesítése jelentős szakértelmet és tapasztalatot igényel. Míg a hamisítók mindig megpróbálják hitelesebbé tenni az órájukat.

Lehet-e a VeChain ToolChain tömeges elfogadásra az MSME-k révén?

A ToolChain egyszerű és költséghatékony ellátási lánc menedzsment megoldás lehet az MSME-k számára. A ToolChain végül a nagyvállalatokkal azonos képességet biztosíthat az MSME-knek a termékek minőségének biztosítása érdekében.

Amint fentebb említettük, a világ legtöbb üzleti vállalkozása MSME. A ToolChain végül egy jelentős, de figyelmen kívül hagyott csoportba hozhatja a blokkláncot

Ezenkívül az ügyfelek képesek lesznek beolvasni a termékbe ágyazott NFC / RFID chipet, és megnézhetik a termékükre vonatkozó információkat..

Ha többet szeretne megtudni a VeChainról, nézze meg útmutatónkat – magyarázta a VeChain.

Szeretne megtudni további érdekes eseményeket a VeChain csúcstalálkozón? Nézze meg ezeket a videókat alább!

Nézd meg élő közvetítésünket a VeChain-szal Sunny Lu (vezérigazgató) és Kevin (COO), valamint Patrick Plair-től. Ne felejtsd el megnézni a VeChain Summit összefoglaló videónkat!

A tömeges örökbefogadás… tejjel kezdődik?

2019. május 18-án a VeChain bejelentett hogy vállalati partnere, a Bright Food (Group) Co., Ltd. („Bright Food”) „Cupids Farm” tejet helyezett el a BrightCode árucikkekkel kapcsolatos bizalmi index platformjukra („BrightCode Platform”)..

Cupids Farm tej

A BrightCode Platform egy blokklánc alapú kereskedelmi ökoszisztéma, amely a VeChain ToolChain Partner verziójára épül. Ha többet szeretne megtudni a Platformról, olvassa el Oliver cikkét itt.

A Bright Food 2006-ban alakult, és főleg tejtermékeket, cukrot, bort, rágcsálnivalókat és konzerveket gyárt. A Bright Food termékei több mint 4000 online boltban találhatók Kínában. A Társaságot a Forbes Magazine 2015-ben a tíz kínai vállalat közé sorolta, akiket a nemzetközi színtéren nézett meg.

Amikor az ügyfelek beolvashatják a QR-kódot a „Cupids Farm” tejpalackokon, a rendszer a BrightCode Platformra irányítja őket. Ott a palack tej életciklusával kapcsolatos legfontosabb információk elérhetőek lesznek. Például információk a gyártási helyről, videók a naplófarmról, gyártási technikák stb.

A VeChain másik partnere, a DNVGL lesz felelős a forrásadatok és a szabotázsbiztos technológia ellenőrzéséért. Így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a bemutatott információk hitelesek.

A QR-kód beolvasásakor az ügyfelek számára megjelenített információk

INGYENES próbaverzió már elérhető!

Most regisztrálhat egy INGYENES ToolChain próbafiókra, regisztrálva velük! Link Itt!

Tweet Kevin Feng-től, a VeChain igazgatójától

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector