A Bitcoin árelemzése: A Bitcoin a 20 napos SMA ismételt elutasítása után esik

Napi Bitcoin BTC ár előrejelzés

  • A Bitcoin ára két erős ellenállási szint alatt ül.
  • A BTC a 20 bar, az 50 bar és a 200 baros SMA-kat megfordította a támasztól az ellenállásig.

A hétvégi bearish akció előtt a Bitcoin árfolyama 3 napos bullish futással járt, ezen a csütörtökön napközbeni csúcsot ért el, csaknem 40 000 dollárt. A 20 napos SMA többszöri elutasítása azonban megnyitotta a medvék kapuit a piacra lépés érdekében.

A Bitcoin ára 34 000 és 33 000 dollár szint alatt van

Az elmúlt két napban a medvék teljes mértékben átvették az irányítást a piac felett, a Bitcoin árát a 34 000 és 33 000 dolláros szint alá szorították. A relatív erősségi index (RSI) a semleges zónában mozog, ami nagyobb teret enged a medvéknek a bitcoin árának csökkentésére, mielőtt az eszköz alulértékelődik.

btc / usd napi diagram 020121

Kép: BTC / USD naponta


A Bitcoin ára jelenleg a 32 000 dolláros támogatási vonal felé halad, ahol korábban 820 000 cím vásárolt 348 000 BTC-t. E vonal alatt megtörve a következő életképes támogatás a 31 000 dolláros zónánál van.

btc / usd volumendiagram 020121

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Bitcoin árdiagramon két mutató található, amelyek rengeteg hitelt adnak a jelenlegi bearish kilátásainknak.

btc / usd 4 órás diagram 020121

Kép: BTC / USD 4 órás

Először is, a MACD növekvő csökkenő lendületet mutat, másodszor pedig a Bitcoin árfolyama a 20 bar, 50 bar és 200 bar nyomású SMA-kat a támasztól az ellenállásig lefelé mozgatta..

A MicroStrategy kiadja a világ első Bitcoin ’Playbookját a vállalatok számára

A MicroStrategy, egy üzleti intelligencia cég, egy Bitcoin Corporate “playbookot” jelentet meg a cég által a jövő héten megrendezett Bitcoin Summit 2021 rendezvényen. Micheal Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója a Twitteren osztotta meg a hírt.

Nyílt forráskódú programot nyitunk a #Bitcoin Corporate Playbook kiadványunkra, amely egy sor dokumentum, amely az irányítással, jogi, pénzügyi, műszaki & számviteli szempontok. Szerezd meg az eligazítást & korai hozzáférés a február 3/4-i Bitcoin for Corporations konferenciánkra.

2020-ban a Saylor arra irányította a MicroStrategy-t, hogy kincstári eszközeinek nagy részét Bitcoinba helyezze az emelkedő infláció és a sivár gazdaságtól való félelem közepette. A vállalat több mint egymilliárd dollár értékű Bitcoin-t gyűjtött be, köztük decemberben 650 millió dollár értékű átváltható bankjegyet vásárolt. Ezen kívül Saylor a BTC-t is megvásárolta személyes portfóliójához.

A MicroStrategy most arra ösztönzi a többi vállalatot, hogy eszközeik egy részét helyezzék át Bitcoin-ba. A készülő játékkönyvben a cég meghatározza jogi, irányítási és más vállalatok pénzügyi szempontjait, amelyekre hivatkozni lehet – mondta Saylor.

Nyílt forráskódú programot fogunk megnyitni a #Bitcoin Corporate Playbook-on, amely egy sor dokumentum, amely az irányítással, jogi, pénzügyi, műszaki & számviteli szempontok.

A játékkönyv megjelenése (február 3-án) a MicroStrategy által szervezett nagyobb esemény része, amely más kriptovállalkozásokat mutat be, és több, a Bitcoinhoz kapcsolódó témát vitat meg..

Visa nagyon bullish on crypto

Al Kelly, a Visa vezérigazgatója a közelmúltban megerősítette, hogy a vállalat továbbra is elkötelezett az iránt, hogy kriptovaluta fizetéseket és onrampokat kínáljon az ügyfelek számára. Kelly megjegyzései azt mutatják, hogy a Visa továbbra is elkötelezett amellett, hogy megmaradjon a kriptográfia szektorának.

Kelly azt mondta:

Úgy gondoljuk, hogy a Visa méretének, integrációjának és márkafelismerésének köszönhetően egyedülálló helyzetben vagyunk abban, hogy a kriptovalutákat biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóvá tegyük a fizetésekhez..

Kelly elmondta, hogy a Visa kétféleképpen osztályozza a blokklánc-eszközöket. Először is, a kriptográfiai eszközök új pénzügyi eszközöket (például Bitcoin) jelentenek, amelyek értékraktárként szolgálnak. Másodszor, a stabil pénzérméket közvetlenül a meglévő fiat pénznemekhez kötik, és rendszeresebben használják fizetésekhez és tranzakciókhoz.

Az első kategóriájú értéktárolók támogatásának támogatásához Kelly megjegyezte, hogy a Visa célja a földi szolgáltatások nyújtása, hogy az ügyfelek megvásárolhassák és birtokolhassák a tokeneket.

Itt az a stratégiánk, hogy pénztárcákkal és pénzváltókkal dolgozzunk, hogy a felhasználók megvásárolhassák ezeket a pénznemeket Visa hitelesítő adataikkal, vagy készpénzt válthassanak Visa hitelesítőnkre, hogy fiat vásárolhassanak a 70 millió kereskedőnél, ahol a Visa globálisan elfogadott.

A Visa hozzáállása a stabil állományok jövőjéhez optimista, a cég azt javasolja, hogy a digitális valuták potenciálja sokkal több felhasználási lehetőséget kínál. Visa szerint:

[A kriptovaluták] egy új fizetési innováció, amely potenciálisan felhasználható a globális kereskedelemben, hasonlóan bármely más fiat valutához.

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

A Bitcoin ára jelenleg a 32 000 dolláros támogatási vonal felé tart. Az alatta lévő szünetnél a BTC 31 000 dollárba kerül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector