A legjobb 3 árjóslás Bitcoin, Ethereum, Ripple: A BTC 60 000 dollár felé pattan a Yellen vezette villanás után

  • A Bitcoin egy V alakú megfordulást lát a Yellen által vezetett merülés után, visszaszerzi 50 000 dollárt és azon felül.
  • Az Ethereum 1500 dollárra esik, amikor a vásárlók 1800 dollár felé próbálnak visszafordulni.
  • Ripple élvezi a vad hintákat, de jóval 0,50 dollár fölött tartja, ezzel támogatva a visszapattanást.

A Bitcoin továbbra is a korrekció kockázatának van kitéve, mióta a Tesla Inc. alapítója és Elon Musk milliárdos tweetelt, hogy értéke múlt múlt szombaton „magasnak tűnik”. Az árulkodó hétfőn lépett életbe, miután a zászlóshajó pénznem percek alatt csaknem 10 000 dollárt erodált, és a Coinbase 46 700 dolláros mélypontját érte el, mielőtt visszaszerezte volna az 50 000 dolláros szintet..

Janet Yellen, az Egyesült Államok pénzügyminiszterének észrevételei a Bitcoinról és a digitális eszközökről, bár a hétfői összeomlás nemetikusaként jelentek meg. Yellen elmondta, hogy a kriptovaluták nagyapja rendkívül nem hatékony a tranzakciók lebonyolításához. Arra figyelmeztette az embereket, hogy óvakodjanak, arra hivatkozva, hogy ez rendkívül spekulatív eszköz.

A világ legnagyobb dominanciájú digitális eszköze minden idők legmagasabb szintjét frissítette vasárnap 58 367-en, meghaladva az 1 billió dolláros piaci kapitalizációt. Az Ethereum és a Ripple egyaránt a hétfői amerikai kereskedésben viselte a Bitcoin összeomlását, bár a gyors visszatérés reményteli a vásárlókat.

A piacok fő kérdése itt az, hogy a kriptotéren átfutott rekord sértetlen marad-e, vagy a lehetséges korrekció jele?

A Bitcoin javítja, mielőtt folytatja az emelkedést


Az összeomlás után a BTC / USD nem adja fel a harcot 60 000 dollárért, mivel az eladók nem találtak elfogadhatóságot a kritikus támogatás alatt, mintegy 46 900 dollár szint mellett. Ez a szint a felfelé hajló 21 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) és a január 22-től február 21-ig tartó parabolikus emelkedés 61,8% -os Fibonacci Retracement (Fibo) szintjének találkozási pontja..

A gyógyulás felé vezető úton a bikák meggyőzően visszafoglalták ugyanezen rally 78,6% -os Fibo-ját, 51 991 dollárhoz igazítva. Az 1-es érme 53 000 dollár körüli kereskedéssel jár az írás idején.

Mindaddig, amíg a fent említett, 47 000 USD alatti heves támogatás fennáll, a legkedveltebb digitális érme a rekordmagasságon tarthatja a szemét.

btc / usd napi diagram 022221

BTC / USD: Napi grafikon

A másik oldalon nem zárható ki egy mélyebb korrekció a 39 800 dolláros szint felé, ha ez utóbbit enged. Ezen a ponton a bullish 50 napos SMA egybeesik a 38,2% -os Fibo szinttel.

Mivel azonban a 14 napos relatív erősség index (RSI) 65 körül még mindig a középvonal fölé emelkedik, a felfelé irányuló torzítás sértetlennek tűnik..

Ne hagyja ki: A Bitcoin Price to Explode Beyond 100,000 $ azt mondja, On-chain Metric

Ethereum a növekvő ékbontás küszöbén

Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, korrekciós visszaesésbe kezdett, miután szombaton 2000 dollár közepe közelében rekordmagasságot ért el. Az ETH árának gyors üteme 1516 dolláros szintre esett, bár a vevők gyorsan visszanyerték az irányítást, és visszahajtották az érmét az 1700 dolláros nyélre.

A digitális eszköz a korábbi stabil támogatás fölött, 1690 dollár fölé került, amint azt a Global In / Out of the Money (GIOMA) modell javasolja, ahol közel 2 millió cím vásárolt nagyjából 8,9 millió ETH-t..

A fellendülés ellenére a befektetők az emelkedő ék bearish bontás megerősítését várják, ha a nem. 2 érme zárja be a 12 órás gyertyatartót a mintatartó alatt, 1800 dollárért.

A 100% -os SMA-hoz való 1463 dolláros erős visszaesés ismét hátrányos lehet a minta érvényesítésében.

Délebbre az ék legalacsonyabb pontjának és a 1030 dollár körüli bullish 200-SMA összefolyása az eladók radarain található.

Ne feledje, hogy az RSI áthaladt a középvonalon, és most megközelíti a túladott területet, tükrözve az erősödő bearish elfogultságot.

eth / usd diagram 022221

ETH / USD: 12 órás diagram

Azonban a legfrissebb hírek, amelyek szerint a Binance, a kriptográfia tőzsde, átmenetileg felfüggesztette a kivonásokat "nagy hálózati torlódás", felajánlhat egy ideiglenes haladékot az ETH bikáknak.

Hullám a kritikus támogatásra, miközben egy háromszögön belül van

Annak ellenére, hogy a hétfői amerikai ingadozások tapasztalhatók voltak a korai amerikai kereskedésben, a Ripple-nek sikerült egy kritikus szintet megvédenie, 0,4935 dollárnál, ami az emelkedő trendvonal-támogatás és a 12 órás pálcák bullish 50-SMA konvergenciája..

Érdemes megjegyezni, hogy a hetedik leggyakrabban forgalmazott kriptográfiai eszköz konszolidációs módban van, mióta életciklus-csúcsát elérte, 0,76 dolláron. A konszolidáció magasabb magasságokkal és alacsonyabb mélypontokkal az említett időkeretben szimmetrikus háromszög alakot öltött.

Bármelyik irányú kitörés lehet a kártyákon, bár az egészséges támogatási szintek sűrű csoportja azt sugallja, hogy a kilátások konstruktívabbnak tűnnek.

Az XRP / USD pár most a 21-SMA-val küzd, 0,55 dollár körül. Az utóbbi feletti elfogadás kritikus fontosságú a további fellendülési nyereség felszabadításához, miután az ár a fent említett kulcsfontosságú támogatásra süllyedt.

Az XRP bikák következő állomása a 0,6510 dolláros háromszög ellenállásnál látható. Egy 12 órás gyertyatartó ennek a szintnek a közelében egy bullish kitörést eredményezhet, és ajtókat nyithat a parabolikus csúcsok újbóli teszteléséhez..

xrp / usd diagram 022221

XRP / USD: 12 órás diagram

Alternatív megoldásként a háromszög megoszlását meg lehet erősíteni egy tartós mozgással a 0,4935 dolláros támogatás alatt.

A vízszintes 200-SMA 0,4234 dollárral megkérdőjelezheti a medvék elkötelezettségét. Eközben a 100-SMA 0,3871 dollárral lehet az utolsó megoldás az XRP bikák számára.

Összességében elmondható, hogy az XRP / USD legkevésbé ellenálló útja felfelé mutat, a bullish RSI pedig hitelesebbé teszi a vidám nézetet. Az RSI 55.04-nél áll a sajtó időpontjában.

A Ripple XRP árának 90% -os hatalmas rallyja volt a hónapban.

Check out: Érdemes-e a Ripple-t megvásárolni 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector