Bitcoin árelemzés: A BTC 50 000 dollár felé mászik, mint Mastercard és BNY Mellon Támogatás hozzáadása

Napi Bitcoin BTC ár előrejelzés

  • A Bitcoin ára jelenleg az egészséges támogatási szint tetején ül.
  • A parabolikus SAR mediéből bullishba vált.

A Bitcoin ára 33 050 dollárról 48 000 dollárra ugrott február eleje óta. Ennek során a BTC-nek sikerült erős szinteket fordítania az ellenállástól a támaszig. Ez az árugrás akkor következett be, amikor a Mastercard és a BNY Mellon kifejezte támogatását a BTC iránt. Vizsgáljuk meg közelebbről a technikai elemzést.

A Bitcoin ára 50 000 dollár felé kúszik

A Bitcoin árának feltérképezésével az 50 000 dolláros jegy felé tapasztalhatjuk, hogy az eszköz minden eddiginél jobban felárazik. Mivel azonban a relatív szilárdsági index (RSI) beáramlik a túlvásárolt zónába, potenciális bearish korrekciót válthat ki.

bct / usd napi diagram 021221

Kép: BTC / USD naponta


A Bitcoin ára a két nagyon egészséges támogatási szint tetején ül, 47 000 és 46 000 dolláron. A legerősebb szint 46 000 dollár, ahol 488 400 cím korábban 328 400 BTC tokent vásárolt. Ez a két tartófal elég robusztus ahhoz, hogy hatalmas mennyiségű eladási nyomást elnyeljen.

btc / usd volumendiagram 021221

Kép: IntoTheBlock

A Bitcoin árának rövid távú kilátása továbbra is bullish. Először is, a MACD hamarosan negatívról pozitívra vált. Ráadásul a parabolikus SAR hamarosan megfordul bullish-ról bullish-ra. Ez azt mondja nekünk, hogy a BTC új szinteket fog elérni.

btc / usd 4 órás diagram 021221

Kép: BTC / USD 4 órás

A címetevékenység továbbra is aktív a Bitcoin áráért

btc / usd santiment diagram 021221

A Santiment szerint:

“Mind a # Bitcoin aktív címe, mind pedig a #stabilecoin, például az USD USDT cserepiaci kínálata továbbra is magas, ami biztató jel.”

Úgy tűnik, hogy a mutatók nagyon pozitívan néznek ki a Bitcoin árához.

A Mastercard és a BNY Mellon hamarosan támogatja a Bitcoin szolgáltatást

A Mastercard és a BNY Mellon nemrégiben közölte az újonnan hozzáadott támogatását a Bitcoin számára. A BNY Mellon, az Egyesült Államok egyik legrégebbi bankja a közelmúltban megerősítette, hogy új egységet hozott létre az ügyfelek számára digitális eszközök tárolására, átadására és kibocsátására.

Roman Regelman, a BNY Mellon eszközszerviz és digitális vezetője hangsúlyozta "növekvő ügyféligény a digitális eszközök iránt" és "a szabályozás egyértelműségének javítása." Hozzátette: ez óriási lehetőség volt a bank számára, hogy kiterjessze jelenlegi szolgáltatási kínálatát a feltörekvő területre.

Néhány nappal ezelőtt a MasterCard bejelentette, hogy hamarosan támogatást nyújt a kriptovaluták számára a platformján. Raj Dhamodharan, a MasterCard elmondta:

E munka elvégzése sokkal több lehetőséget teremt a vásárlók és kereskedők számára.

A fizetési társaság kiemelte, hogy a digitális eszközök egyre fontosabbá válnak a fizetési világban.

Látjuk ezt a tényt a Mastercard hálózaton játszani, amikor az emberek kártyákat használnak kriptográfiai eszközök vásárlásához, különösen a bitcoin legutóbbi értéknövekedése alatt. Azt is tapasztalhatjuk, hogy a felhasználók egyre inkább kihasználják a kriptokártyák előnyeit, hogy hozzáférjenek ezekhez az eszközökhöz, és költés céljából átváltják őket hagyományos pénznemekre.

A Bitcoin már a Tesla 1,5 milliárd dolláros Bitcoin-befektetésről tett leleplezését követően árfolyam-rally volt. Neil Wilson, a CMC Markets UK vezető piaci elemzője elmondta:

A vállalati támogatás csak folyamatosan érkezik. Nagy dolog, mivel a BNY az első nagy nemzeti letétkezelő bank, amely letétkezelési szolgáltatásokat kínál kriptográfiai eszközökhöz.

Morgan Stanley stratéga: A kriptográfia „itt marad, mint komoly eszközosztály”

Ruchir Sharma, a feltörekvő piacok és a Morgan Stanley globális makrójának vezetője nemrégiben elmagyarázta, hogy „a kriptovaluták miért maradnak komoly eszközosztályként”. Egy jelentésben Sharma megjegyezte, hogy egyes befektetők azt gondolhatják, hogy a Bitcoin jelenleg „buborékban” van. Ugyanakkor többen, köztük a Morgan Stanley is úgy gondolják, hogy a jelenlegi ár jelzi, hogy a Bitcoin „az új találmányok természetes útját követi, amelyben a befektetői érdeklődés először a kockázati tőkéből, majd a fedezeti alapokból származik, és végül – körülbelül 10 évvel később – a hagyományos Wall Street-i játékosoktól. ”

Sharma hozzátette, hogy számos oka van annak, hogy a kriptovaluták komoly eszközosztályt jelentenek. Az első a növekvő bizalmatlanság a fiat devizákkal szemben, mivel a központi bankok túlzottan nyomtatják a pénzt. A második az, hogy a fiatalok általában a kriptopénzeket izgalmas előrelépésnek tekintik, szemben a hagyományos fiat pénznemekkel, amelyek érmék és bankjegyek formájában érkeznek.

Harmadszor: „az évezredek iránti rendíthetetlen igény segítette a Bitcoin volatilitásának csökkentését, még a világjárvány idején is”. Sharma elmondta, hogy a feltörekvő piacokon a központi hatóságokkal szembeni bizalmatlanság még nagyobb, mint az évezredeké.

Bár elismerte, hogy a Bitcoin nem fogja “hamarosan megbuktatni a dollárt”, a stratéga rámutatott, hogy “a hagyományőrzők továbbra is saját felelősségükre utasítják el a kriptográfiai kihívás komolyságát”.

A jelentés egy kivonata a következõ:

Tehát még akkor is, ha a Bitcoin ára megugrik, mint korábban, a 2020-as rohanást nem lehet elutasítani irracionális mániaként. A kriptopénzek még fiatalok, még mindig növekvő fájdalmakkal néznek szembe. De ígérnek olyan sebességet, átláthatóságot és alacsony díjakat is, amelyekkel a hagyományos fizetési csatornák nem tudnak megfelelni. Ezek kielégítik az arany digitális alternatívája iránti növekvő keresletet, amely eszköz valószínűleg megvédi a befektetőket a hatalmas pénznyomtatástól és az infláció veszélyétől.

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

A bitcoin árfolyama eléri az 50 000 dolláros határt, mielőtt bearish korrekciókkal szembesülne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector