Bitcoin árelemzés: A BTC visszavezet 27 000 dolláros szintről

Napi Bitcoin BTC ár előrejelzés

  • A napi grafikon RSI a túlvásárolt zónába lebegett.
  • A 4 órás diagram MACD-je növekvő bearish lendületet mutat.
  • A Shark Tank műsorvezetői a Bitcoin fölé hajtanak.

A Bitcoin december 12. és 28. között megfelelő emelkedő tendenciát mutat, 18 000 dollárról 27 000 dollárra emelkedett. Úgy tűnik azonban, hogy az eladók a fizetéshez a 27 000 dolláros szintet választották, mivel az ár azóta 26 780 dollárra süllyedt.

További eladás a kártyákon?

Míg az általános tendencia rendkívül bullish volt, bizonyos technikai mutatók azt mutatják, hogy a vevők gondolkodhatnak érméik eladásán. Először is, a napi diagramban a relatív erősségi index a túlvásárolt zónába lebegett. Ez azt mutatja, hogy a legfontosabb kriptovaluta jelenleg túlértékelt.

btc / usd napi diagram 122920

Kép: BTC / USD napi grafikon


A 4 órás diagram további hitelességet kölcsönöz a bearish kilátásainknak. Mint látható, a mozgóátlagos konvergencia / divergencia (MACD) növekvő lendületet mutat, így egy további csökkenés mindenképpen a kártyákon van.

btc / usd 4 órás diagram 122920

Kép: BTC / USD 4 órás diagram

A Bollinger együttes a 4 órás időkeretben szintén elkezdett szorítani. A sávok szorítása az alacsony piaci volatilitást jelzi. Úgy tűnik, hogy az ár konszolidációs időszakon megy keresztül, mielőtt leesne.

Mark Cuban méltatja a BTC monetáris politikáját

A Bitcoin ünnepi szezonbeli szárnyaló teljesítménye közepette úgy tűnik, hogy a BTC egykori kritikusa megváltoztatta álláspontját a zászlóshajó kriptovaluta felé. Egy korábbi tweetben a milliárdos befektető és a Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban bejelentette, hogy a Mavericks felszerelést vásárló rajongók 25% -os kedvezményt kapnak, amikor a Bitcoint használták fizetésükhöz.

Az ajándékkártya-ajánlat és a Bitcoin fizetési lehetőségként való elfogadása sok szakértőt furcsának érzett, mivel kubai történelemben rontották az eszközt. 2019 szeptemberében azt mondta, hogy a banánt részesíti előnyben árucikkként a Bitcoin helyett.

Egy nemrégiben megjelent tweetben kubai dicsérni látszott a Bitcoin programozott monetáris politikáját, mondván, hogy a tőzsdén jegyzett társaságok bölcsen korlátozzák részvényinflációjukat.

Úgy tűnik azonban, hogy Shark Tank társa nem osztja az érzelmeit.

Mr. Wonderful Warns figyelmezteti a szabályozókat keményen a Bitcoin-on

Shark Tank „Mr. Csodálatos ”Kevin O’Leary a közelmúltban arra figyelmeztetett, hogy a szabályozók nehezen esnek le a Bitcoin-on. Hozzátette, hogy “még ha a bitcoin további 2000% -kal emelkedne is, ez teljesen lényegtelen az intézményi ügyfelek számára.”

A CNBC Squawk Box-nak adott legutóbbi interjújában O’Leary-t megkérdezték, hogy meggondolta-e magát a BTC-vel kapcsolatban, és nem azt gondolta-e, hogy “nem valuta valuta”, hanem az, hogy ebbe fektessen be. Azt válaszolta, pontosítva, hogy „évek óta kriptonikus”. Elővette a telefonját, O’Leary a Bitcoin pénztárcájára mutatott.

Azért veszek részt ebben, mert szórakoztató, de ez nem intézményi termék … Ez az egész piac, még akkor is, ha a bitcoin további 2000% -kal emelkedne, teljesen lényegtelen az intézményi ügyfelek számára.

Az igazi probléma az, ha hűbéresként veszel részt ebben, és ez szabályozva van, és félbevág vagy nullára megy, ki tudja mit, még soha nem láttad a csoportos perek anyját, amely ettől származik.

O’Leary-t arra kérték, hogy kommentálja, hogy Mark Cuban, a Dallas Mavericks tulajdonosa nemrégiben árengedményeket kezdett kínálni a bitcoinkal fizető ügyfeleknek. Kubai nemrégiben azt is elmondta, hogy a Bitcoin inkább vallás, mint bármi megoldása.

O’Leary azzal válaszolt, hogy nagyon jól ismeri Kubát. Elmondta, hogy Kubát is korábban idézték, amikor azt mondta, hogy a banán nagyobb közös valuta, mint a Bitcoin. O’Leary hozzátette, hogy kubai „valószínűleg igaza van”.

Az egész véleményem mindannyiunk számára szól …, akik figyelemmel kísérjük és a pénzügyi szolgáltatások több milliárd dolláros globális iparán belül dolgozunk, ez nem semmi hamburger? Még csak egyetlen sejtes amőba sem.

O’Leary azt mondta, hogy „a pénzügyi piacok szabályozókkal foglalkoznak, és csak e szabályok keretein belül működhet”. Azt állította, hogy sok intézményi befektető nem akarja birtokolni a BTC-t, mert „félnek a szabályozótól”.

A skandináv régióban végzett Bitcoin-tevékenység növelheti a megfizethető bányászatot

A villamos energia árának csökkenése miatt a kriptovaluta bányászat jelentősen megnőtt az északi régióban. A környező heves esőzések megnövelték a hidroelektromos erőművek termelését, így Svédországban és Norvégiában a világ legalacsonyabb energiaárai vannak.

A bányászok közelmúltbeli szerencséje többéves gyenge árrést követ a magasabb villamosenergia-költségek és a legtöbb digitális valuta alacsonyabb árai miatt. A LiveMint jelentése szerint Philip Salter, a svédországi Bodenben adatközpontot üzemeltető hongkongi székhelyű Genesis Mining üzemeltetési vezetője elmondta:

Akik átélték a nehéz időszakot, mint mi, most is nagyon boldogok. Előfordult, hogy egyáltalán nem termeltünk profitot, de az elmúlt évben a jövedelmezőségünk több mint megháromszorozódott.

Az északi régióban a bányászat megalapozásának egyik legkritikusabb környezeti előnye, hogy az áram szinte széndioxid-mentes. A villamos energia főleg víz-, atom- és szélenergiát tartalmaz. Az északi régióból áramló érmék szintén segítenek csökkenteni a Bitcoin politikai kockázati profilját.

Salter hozzátette:

Nagyon fontos stratégiai elmozdulás van a kínai bányászattól a nyugati országok bányászatáig, mint például Svédország, mivel a Bitcoin-befektetők egyre nyilvánvalóbbá válnak, és nagyobb stabilitást és kritikus biztonságot akarnak. Ez az egyik legnagyobb fejlesztés a bitcoin bányászatban, amelyre figyelni kell.

Kulcsfontosságú árszintek a BTC-hez

Ha mégis csökken az ár, két kulcsfontosságú szint van, amelyekre figyelnünk kell. Először az 50 bar-os SMA (24 500 USD) a 4 órás diagramban, másodszor pedig a 20 napos SMA (22 600 USD). Ha ez a két szint nem tudja ellenőrizni a csökkenő trendet, akkor az ár 20 ezer dollár alá csökken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector